עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by No buddy,

שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tsah1982,

שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by elc,

שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Aganathon,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים. היו לי כמה בעיות אבל פתרתי אותם (גם בעזרתכם). המחשב עובד מצויין, אבל כל כמה זמן אני נתקל בבעייה הזו : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL היא יכולה לקרות סתם ככמה באמצע משחק או כשאני גולש באינטרנט או מדבר באיציק. פתאום מופיע מסך כחול. כתובה שם ההודעה ולמטה כתוב שהוא היה צריך לעשות dump memory. אני לא מצליח למצוא את הבעייה ולפתור אותה, למרות שעשיתי את כל הדברים שהם מציעים במסך הכחול (עדכון ביוס, וכו'...). הבעייה מופיעה בערך פעם ביום-יומיים. פעמיים גם הופיע לי אותו מסך כחול עם ההודעה Bad_Pool_Caller, באותן נסיבות. במה יכולה להיות הבעייה ? האם זו בעיית חומרה ( :'()? או אולי בעיית דרייברים ? או אפילו בעייה במשחקים \ תוכנות ? בבקשה תעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by barhanin,

אז ככה יש בבית מחשב די ישן עכשיו הבעיה איתו שכל פעם שאני מ דליק אותו הוא נכנס לביוס אבל הקטע שלא רק שהוא נכנס לביוס הוא נכנס ללשונית שם של advanced ולתוך האפשרות של בחירת מהירות המעבד שזה 1700 או Auto עכשיו כל פעם זה ככה אחרי רק כמה ריסטארטים הוא מאפשר לי להעלות את windows הלוח הוא ASUS P4PE-X למה זה ככה..?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by MDK,

היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by kokimoki,

שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.

12. Started by krelian,

שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dropc,

איך מבצעים לכונן קשיח Low Level Format ? והאם זה אומר שלא יהיה ניתן לשחזר את המידע ? כמה זמן זה אמור לקחת ל-HDD של 500GB ?זה פוגע ב-HDD באיזשהי צורה ? מדובר ב-HDD של חברת Thosiba. תודה.

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור. התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין. לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה. האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by Unavoidable Encounter,

היום המחשב שלי נתקע אז עשיתי ריסט ומאז אני לא יכול להעלות את הווינדוס.. כל פעם אחרי שהווינדוס נטען (המסך טעינה עם הרקע השחור) מופיע לי המסך הכחול המוכר.. כתוב בו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE אבל זה לא עוזר. הפעלתי CHKDISK דרך הדיסק התקנה של הווינדוס וכשזה הגיע ל50% זה הפסיק וכתב שיש בדיסק תקלות שאי אפשר לסדר (unrecoverable) אז בכל זאת חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי איזה תוכנה בשם TestDisk יש סיכוי שאפשר להפעיל אותה דרך BOOT או משהו בלי להפעיל את הווינדוס? תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  21. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

22. שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. חיברתי את המסך בכניסת DVI ושמתי לב שלעומת המסך הישן שהחלפתי הטקסט שבתוך "תיבות הטקסט" גדול ומובלט, גם עוד טקסטים מסויימים בדפדפן מובלטים וגדולים (רוב הטקסט רגיל), למשל באתר HWZONE אני רואה ב חיפוש "הקלד מילים לחיפוש" בעבר הטקס היה רגיל קטן ולא מובלט, ככה גם בBabylon (המתרגם) הטקסט גדול ומובלט. ניסיתי ב Viwe של דף האינטרנט לשנות את גודל הטקסט אבל זה לא עזר. עוד בעיה: קיבלתי עם המסך גם תוכנה בשם Natural color שלפי מה שהבנתי משפרת את איכות התמונה, שאני נכנס לפוטושופ יש לי הודעה שהתוכנה לא מתפקדת כראוי ומשום מה שאני הצבעים בפוטושופ מעובתים, רק שאני שומר את מה שהכנתי לשלוחן עבודה אני רואה את הצבעים האמיתיים. למישהו יש פיתרון? תודה אנשים!

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by GlolG,

שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by A.M,

שלום רב שאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה שאני מנסה לחבר את המודם למחשב פתאום אני מקבל מסך כחול המחשב משמיע רעש מוזר כיאלו הוא מתאמץ ממש ואז מגיע המסך הכחול למשל שאני נכנס לword office הוא משמיע רעש של התאמצות כזאת נגן מדיה וכו אבל הוא פועל רגיל לא מופיע מסך כחול רק שאני מנסה להפעיל את אינטרנט . אני צריך עזרה בכל מה שקשור לבדיקה של הmemset של בעיה של זכרון כי אני לא כל כך מבין במחשבים תודה רבה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.