תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הי אני יחסית חדש פה בפורום בעקבות בעיה מאוד חמורה שקרתה לי יש לי מחשב עם 10 טרה מלא בחומר של עבודה וברוב טיפשותי ללא גיבוי , המחשב בנוי עם 5 דיסקים של סיגייט של 2 טרה כל אחד . אתמול הדיסקים מישום מה השתנו למערכת קבצים של RAW ובביוס במקום 2000GB הוא כותב לי 1000GB מעבר לזה כל תוכנת שיחזור שפתחתי לשחזר חומר רק חצי כונן מוצג, והחצי השני לא רואים אותו!!! בקיצור גם הלך כל העבודה שלי וגם כל הדיסקים כבר איבדו את גודלם כאשר חלקם כבר ללא אחריות בקיצור ברדק אם יש איזו תוכנה או צורה לפתור את הבעיה אני ממש נואש ובדיכאון עמוק!!!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אישתי התגלה וירוס שמקפיץ תוכנה מזוייפת שנקראת "FILE RECOVERY".. קראתי על הנושא באינטרנט ומכיוון שבהרבה מקומות מציאים להוריד תוכנות שינקו את הוירוס העדפתי לקבל המלצה כאן. האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מומלץ להסרת הוירוס ? תודה מראש סער ** הנה לינק הסבר לדוגמא שמצאתי: http://malwaretips.com/blogs/file-recovery-virus/
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שבת שלום.. אני ניכנס לאתחל ובא להפעיל את הדואר אלקטרוני שזה{האוטלוק הקספרס} ואז איך שאני לוחץ ניפתח לי המאפייני אינטרנט מה קרה לדואר אלקטרוני שלי ואיך אני מחזיר הכל לקדמותו? '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני עם ווינדוס 7 באתי למחשב וראיתי שיש סימן אדום מהאנטי וירוס (microsoft essentials security), לא קראתי מה כתוב אבל לחצתי על הכפתור שהיה (כנראה clear) והמחשב נתקע לי. עשיתי ריסטארט (דרך הכפתור הפיזי של המחשב) ומאז שאני מנסה להיכנס למחשב אני מגיע לאזור שכותבים סיסמא ואז זה טוען ונהיה מסך שחור. אני מצליח להיכנס דרך safe mode (אבל לוקח לזה הרבה זמן) מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי במחשב דיסק SATA , המחשב לא מזהה את הדיסק דרך הווינדוס... אני לא רוצה לפרמט או משהו כי רציתי להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים לכרטיס מסך INTEL HD4000 ומאז החלונות הפכו להיות ממוזערים במעבר בין הלשוניות. איך אני מחזיר את הלשוניות למצב הקלאסי שלהן , יותר נוח לי ככה. מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח CA61 של DFI (לוח לפנטיום 3) ומעבד 850 משהו מהם לא עובד איך אני יכול לדעת מה? אין לי עוד מעבד שאני יוכל לבדוק אותו על הלוח ואין לי לוח אחר שאני יוכל לבדוק עליו את המעבד. מה שכן הלד של הלוח נדלק ושאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל לא עושה כלום לא מצפצף לא מפעיל את המסך אבל המאוררים עובדים (שעל הלוח). יש לי מעבד סלרון 400 לסוקט 370 (הלוח הוא סוקט 370) אבל אני לא יודע אם הלוח תומך בו או לא אם אני מכניס אותו אז הלוח מצפצף צפצוף גבוה ונמוך בלופ מה שאומר בעיה עם המעבד למרות שהמעבד תקין. מה שעוד יש זה קבלים מאוד נפוחים על הלוח אבל לא נוזלים. בקיצור איך אני יכול לזהות מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-