תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היום התקנתי קירור מים למעבד שלי והמאווררים שלו לא פעלו, אז פתחתי את המחשב כדי לשנות חיבור למאוררים וברגע שהדלקתי אותו ראיתי משהו מהאזור של הזכרון נשרף! היה ריח חזק של משהו שרוף וחשבתי שאולי אחד הסטיקים של הראם נשרף, ניסיתי להתקין את הראם אחד לבד משני הסטיקים, כל פעם בחיבור אחר וכלום לא פועל המחשב עולה עובר את החלק של הטעינה עם הלוגו של windows7 ונכבה, מה לעשות? בבקשה עזרה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי SSD במקום הישן שנהרס ובגוגל כרום התחברתי לחשבון שלי אבל הסימניות שהיו לי במועדפים לא נשמרו..יש דרך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שהכונן מחובר למחשב הוא תוקע אותו אחרי כמה דקות הנורה של הכונן הקשיח לא מפסיקה להבהב מהבהבת קבוע הכול נתקע מה שמוזר שב MHDD 4.6 הכול תקין , החלפתי את הכונן בכונן קשיח מכני רגיל סמסונג 500 גיגה והכול עובד מעולה . אני קונה כונן SSD חדש בדרך כלל אני קונה SAMSUNG יש לי אפשרות לקחת SAN DISK המחיר זול משמעותית ממנו יש גם GIGABYTE ו KINGSTON שהם זולים שווה לקחת או שעדיף להישאר עם הסמסונג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי שלש מיקרופונים ועדיין אנשים שאני מדבר איתם שומעים רעש סטטי כאשר אני מדבר איתם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני פותח outlook express/win98 מוצגת תיקית דואר נכנס. כשאני עובר לתיקיה אחרת וחוזר לדואר נכנס - מתקבלת הודעת שגיאה שאין די זכרון או אין די שטח דיסק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כשמזיזים את העכבר מאד מהר, בתאוצה מהירה, הוא משתגע וזז לכל הצדדים ברדיוס של איזה 5 ס"מ זהו עכבר אופטי התקנתי לו דרייברים אך זה לא פתר את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד שקיבלתי אותו עם Windows 8.1. במהלך הזמן שידרגתי אותו ל-Windows 10. עכשיו, רכשתי מחשב חדש, ואת המחשב הבוכחי, אני רוצה לתת לאבא שלי... רציתי לדעת, איך אני מפרמט (מאתחל), את המחשב שלי לגמריי, כך שאבא שלי, יקבל מחשב נקי לעבודה... תודה רבה!.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני כותב עכשו מהמחשב הנייד של אבא שלי בגלל בעיה במחשב שלי אז ככה: יש לי מחשב חדש שנקנה מKSP לפני כחודש עכשו המחשב החדש נקנה בגלל שהיה לי מחשב ישן אבל בעיקר כי הוא עשה בעיות ולא היה נדלק זאת אומרת שהייתי מדליק אותו המחשב נדלק והמסך לא {יש חשמל} והוא מראה כיאלו המחשב מכובה בקיצור עבר חודש והמחשב החדש לא עשה ביות חוץ מזה שהמעבד היה חם מהרגיל שבדקתי {50 מעלות במנוחה והכרטיס מסך 47 ובמאמץ 60 והכרטיס 70} עכשו אני לא מכבה את המחשב שלי והוא עובד במשך השבוע גם בלילה בגלל שאני אדם דתי ושומר שבת אני מכבה אותו פעם בשבוע משישי עד מוצאי שבת והיום במוצאי שבת באתי להדליק אותו וקרה בדיוק אותו דבר המחשב נדלק והמסך לא למרות שיש חשמל וזאת לא בעיה בכבל כי החלפתי אותו לפני שבוע לDVI…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-