תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי - e8400 4gb g-skill ddr 2 1000mhz asus p5k 8800gts 320mb enermax 420 בן כ4-5 שנים ניתקע כל יום מס פעמים שמצריך הפעלה מחדש...אני בעקרון משתמש במחשב הזה בתור תחנת עבודה (תיכנות וכד) ובתור מדייה סנטר עכשיו אין לי מושג למה זה קורה ואיך לפטור את המטרד הזה... אני חושב צעד ראשון יהיה לפרק הכל ולנקות את המחשב כליל מאבק למרות שאני לא רואה שום בעיית התחממות.. מה ניראה לכם הבעיה?!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש? תודה מראש לעונים.... ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחברה שלי מחשב ASUS P4P800 P4 2.4 Ghz 256 Ram HD 40 GB FX5200 Gainword עכשיו היא משחקת הרבה סימס וקורה לה המון מסכים כחולים כאלה, לעיתים עם ריסט עצמ ולעיתים צריך לעשות ריסט כדי לחזור למחשב ממה זה יכול לקרות ??? תודה, חן.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן אם הגבלה לעד 128 לסלוט אחד (ישנם 3), האם אוכל להתקין עליו סטיק של 256 בסלוט אחד במקום שניים ובנוסף סטיק של 128? ניסיתי להתקין עליו 256 ולא היו שום בעיות פרט לכך שהוא גילה 131 אבל המערכת עלתה ללא בעיות.תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הייי כולם אחרי שנתנקתי רשת וסידרתי הכול התחלתי לשחק בא עכשיו התקנתי far cry וכשאני מתחיל לשחק הוא מתחיל לעשות לי טיקים כאלה ואז הנורה של הארד דיסק דולקת הרבה והמשחק נתקע לכמה שניות (זה קורה כול כמה שניות) חשבתי שזה קשור איכשהו לOC אז הורדתי אותו והחזרתי הכול בלוח לכמו שהיה ועדיין זה קורה (פחות קצת אבל קורה) עכשיו אם אני זוכר נכון גם ששחקתי במשחק על הארד דיסק הקודם זה קרה מידי פעם הדיסק הקודם היה סי-גייט 80 ועכשיו יש WD 200 שניהם בSATA ו.....זה כול הפרטים שניראה לי קשורים אם אתה רוצים לדעת עוד תגידו בבקשה שמישו יראה מה אני עושה עם זה .... בתודה עידו
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte). אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס). קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי). דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב. דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס. אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך. לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקד…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי לכולם צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול. אז ככה: לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים. כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום. אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה. יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה. בתודה מראש שי [attachment deleted by adm…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-