תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם זאת בפורום הנכון. כיצד אני מסדר את הבעיה של הבקר רשת? הכרטיס רשת אצלי מובנה בלוח האם. foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום,לפני כשעה שדרגתי את הזכרון שלי.. היה לי אחיד ג'יגה וקניתי עכשיו עוד אחד.. אותה חברה,אותו DDR ,אותו מגהרץ.. והמחשב לא קולט אותו... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שאלה מאוד חשובה החלפתי HARD DISK במחשב שלי שלא התאים עכשיו כשרציתי להחזיר את הישן הוא לא מעלה לי אותו צריך לשחק בהגדרות מה אני אמור לעשות דחוף עזרה ה- HARD DISK הזה זה כל חיי
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראשית, הרשו לי לציין שאני שונא את המחשב שנאה תהומית. ולו רק מכיוון שאני נאלץ לבקר כאן בפורום עם בעיה חדשה כל שלושה חודשים. אז תודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור גם הפעם..והרי הבעיה: לוח K8NSNXP. זכרונות של PQI 1GB 533MHZ במהירות סטוק של 400. מעבד 2800+ ATHLON . כרטיס מסך SAPPHIRE X800XL עם קירור VF1000 של ZALMAN החלפתי מזכרונות שעשו מלא שגיאות בMEMTEST וגרמו לקפיאה של המחשב בכל פעולה אחרי חמש דקות. הזכרונות האלו עוברים MEMTEST. והמחשב עובד בסדר, עד השלב שבו אני נכנס למשחק ואז הוא קופא. מסך שחור עם רעש מטריד שחוזר על עצמו ברקע. בכל השאר (כלומר אינטרנט) הכל בסדר. ביטלתי את האוברקלוק של כרטיס המסך, והוא על טמפרטורות מעולות (32 מעלות) עם קירור מעולה. גם לפני זה לא השתנו לא…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאלה כזאת: ברשותי לוח אם דגם ABIT IS7-V שנקנה מזמן ... אני חושד בו כתקול. חיברתי אותו למסך, והמסך אומר שאין סינגל. ניסיתי במסך אחר, ושוב אותה בעיה. ניסתי עם כרטיס מסך אחר, ושוב אותה בעיה. הבחנתי גם ב-LED אדום שנדלק בקצה הימין התחתון של הלוח אם. זה אומר משהו?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו ללא הפסקה כאשר אני נכנס לתיקיות בתוך הכונן החיצוני שלי זה מראה לי ב status bar שאין תיקיות.. "0 objects" כאשר ניסיתי לנתק את הכונן החיצוני מהמחשב דרך האייקון ליד השעון, נאמר לי שעדיין יש שימור בכונן כאשר התיקייה סגורה. מאז ניתקתי את הכונן החיצוני דרך הוצאת הכבלים [אחד USB והשני POWER]. האם הכונן החיצוני מת? יש לי אותו פחות מחצי שנה. תודה רבה לקוראים ולעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מכשירים שמחוברים למחשב ע"י USB כמו הארד דיסק חיצוני, מודם אלחוטי, דיסק און קי, ועוד. וכל הזמן ה-USB פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי כמה שניות איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים כל כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם כתוביות לבנות לשניה בערך.. ואז המחשב עושה ריסטרט.. מה יכול להיות? הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
:pissed: :nixweiss: לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש, התקנתי לו XP , Office ודרייברים. כעבור כשבוע הופיע לי מסך כחול ראשון. ומאז בכל יום לאחר שעות שהמחשב דולק אני מקבל מסך כחול עם ההודעה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL או DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL Stop 0000000A (0x9cb7640C,00000002,0x00000000,0x804EE021 ללא קשר לתקלה התקנתי Vista64 וכעת המחשב פשוט נכבה לאחר שעות עבודה רבות. מה עושים תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כבר כמה ימים נגמר לי המקום על המחשב סתם ככה. לדוגמא היום פתחתי את המחשב והיה בו 1.5GB פנוי. חזרתי אחרי שעה והיה 125MB פנוי. הרצתי בדיקות של וירוסים על המחשב ולא מצאתי כלום. אין לי מושג מה לעשות. מחקתי את ה TEMP ועדיין זה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-