תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כשהמחשב שלי עולה בהדלקה הוא נתקע על המסך "ברוך הבא" (WIN 7)לפעמים הגלגל לידו חושב ולפעמים לא..(הגלגל הכחול) אפשר להעלות את המחשב במצב בטוח וניסיתי לעשות שיחזור מערכת וזה לא עוזר המחשב כל פעם נתקע מחדש על המסך ברוך הבא.. מה עושים?איך מפעילים? יש לציין שלא היתה התקנה של תוכנה או משהו קודם לזה תודה
-
- 49 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
המסך שלי התמונה יענו מתכווצת לאורך כאילו מלעלה עד למטה זה מתכווץ לאמצע ואז יש קו לבן ולא רואים כלום.. המחשב עובד אבל לא רואים כלום... אחרי פירמוט זה יעבור?? או שיש בעיה במסך?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כמה דק' של פעילות המשחב נכבה ושם הזעקה מחרישת אוזניים. ההתלבטות שלי הין בין הכ' מסך לבין המעבד: המאורר של המעבד פועל, ואילו המאורר של הכרטיס מסך לא עובד. אך מצד שני כשאני חושב ע לזה, מאיפה המע' יכולה לדעת שהכרטיס מסך מתחמם אם אין עליו חיישן? ( רדאון 9700 פרו). בקיצור איך אוכל לדעת מיהו זה שיוצר את הבעיה בלי להשתמש במדריך לפיענוח צפצופים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM X31 והיום בבוקר אני מנסה להוצי אותו מה DOK יש ציפצוף אבל הוא תקוע מה אני עושה איך אני משחרר אותו
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מהר, אני מנסה לחבר ת'פאן קונטרולר של המעבד,בדקתי עוד פעם ועוד פעם ת'חיבורים!אני לא מבין למה הוא לא מפסיק לצפצף. הוא כל הזמן מצפצף אבל המאוורר של המעבד פועל,התצוגה של הפאנל עובדת,הוא מראה ת'טמפרטורה אבל עדיין לא מפסיק לצפצף! מה עושים??? זה הפאן קונטרולר של ואנטק זה שבא עם 3 צבעים והפוטנ' שלו הוא עגול במאצע,יש שם גם שתי חיבורי USB ופייר ווייר אחד אם זה עוזר. שוב,זה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. אני מחבר לוח אם חדש. נתקלתי בבעייה בחיבור הכבלים PWR switch וגם RESET switch. כל אחד מהם בעל 2 חוטים האחד כחול והשני לבן. באתר היצרן יש הסבר איך לחברם.דף PDF עמוד 80.מצורף לינק. ftp://download.intel.com/design/motherbd/bf/C3263401.pdf אם אתם שמים לב כתוב שעליי לחבר את RESET switch לפינים 5,7 ואת PWR switch לפינים 6,8. שאלתי: האם יש חשיבות למיקום הצבעים על הפינים? אם כן,למשל ב RESET switch איך לחבר,האם הלבן על פין 5 והכחול על 7 או ההפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-