תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לילדים שלי מחשב ישן סלרון 433 mhz ולוח אני חושב של pc partner או משהוא כזה הבעיה שלי שכאשר אני מדליק את המחשב או עושה אתחול המחשב לא נדלק אבל כשאני מוציא את הסוללה ומחזיר הוא עובד, ואם צריך לעשות אתחול הוא לא ידלק עד שנוציא לו את הסוללה ונחזיר האם יש פתרון לבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לוח די ישן שתומך בעד 2 ג"ב זיכרון (DDR 400 מקסימום), תומך ב-SATA יש לו סלטו PCI-Express במהירות x8. את המחשב הזה אני רוצה להפוך למחשב סלוני. כרגע אין לי כסך למחשב Media Center, אז אני רוצה לשדרג את הקיים עם רכיבים חדשים שישמשו אותי כאשר כן יהיה לי את הכסף לחדש. שאלתי היא האם אני יכול להשתמש על הלוח הזה ב: 1. DDR2 667 או שאני חייב רק זכרונות שהם מסוג DDR? (אני יודע שהמהירות לא משנה כי הוא יעבוד לפי המהירות האיטית, אבל לגבי סוג הזכרון אני לא בטוח). 2. כרטיס מסך עם PCI-Express במהירות x16. כרגע אני חושב על geForce 8500GT. או שאני חייב במהירות x8. 3. דיסק קשיח עם חיבור SATA2 (ולא SATA) כפי שיש לי. תודה לכל המבינים שיוכלו לעזור.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה. לוח אם GIGABYTE ASSASSIN 2 (תושבת 2011) לא מזהה כרטיסי מסך של AMD. חיברתי אליו 7970 ו-R9 280X ואין תצוגה, המחשב גם לא עושה POST ולא משמיע שום צפצוף. חיברתי לו GTX 760 והמחשב הוציא תצוגה אבל נתקע ב-POST. יש למישהו רעיון מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ממש מציקה, המחשב לא רוצה לקבל עוד זיכרון בשאר הסטיקים, יש לי כרגע זכרון אחד של סמסונג ECC 512 אני רוצה להרחיב לעוד זיכרון, אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד הסטיקים המחשב לא עולה ומצפצף, רק בסטיק אחד שהוא תמיד אותו האחד,גם אם אני ישים זיכרון מסוג אחר באותו סטיק שהמחשב כן מוכן לעבוד הוא יעבוד. אז מה קורה פה??? ,הלוח דפוק? אני כבר מת לקנות לוח חדש כי אי אפשר לעבוד היום עם 512 זיכרון. אני יכול לשים 1 גי'גה זיכרון חשבתי על האפשרות, אבל אני רוצה לדעת למה שאר הסטיקים לא עובדים בלאט. TNX
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת לוח של ASUS אני כמעט בטוח שהדגם לא חשוב אבל אם זה רלוונטי אני ירשום אותו, מסרב לזהות מקלדת אני מדבר על כל מקלדת שהוכנסה כולל USB ומקלדת PS2 תמיד השורה אותו דבר "no keyboard detected or keyboard error" יש למישהו מושג האם יש לזה סיבה מדוייקת או שהלוח סיים את חיו?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח SG-71 של Abit עם צ'יפסט SIS 651 ככל הידוע לי הלוח מסוגל לעבוד עם עד 2GB של זיכרון DDR בתדר 333MHz (סה"כ שני סלוטים לזכרון) יש לי כבר סטיק בודד של 512MB 400MHz עם צ'יפים של Elixir ולאחרונה קניתי עוד סטיק זכרון 512MB 400MHz של G.Skill הלוח מסרב לעבוד עם שניהם יחד! או עם ה Elixir או עם ה G.Skill לא ביחד! בהתחלה כשחיברתי את שניהם המחשב ניתקע באמצע ה BOOT ב Detecting IDE Devices אחרי שביטלתי את הOC שלי הוא עבר את הקטע הזה אבל אז אמר שקובץ מסויים במערכת ההפעלה קרס ויש לעשות לווינדוס Repair דרך הדיסק, אבל כשאני מנסה לעשות Repair המחשב שוב נתקע באמצע המסך הכחול של התיקון... כשרק אחד מהסטיקים מחובר המחשב עובד כרגיל שאר המפרט מימין מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי לוח מעט ישן Gigabyte K8NF-9RH כמדומני עד לאחרונה היו בו 4 זיכרונות של 512 והמחשב זיהה יפה 2 ג'יגה התחילו קריסות מוזרות, הוצאתי את הזכרונות כדי לוודא, ואז הוא התחיל פתאום לצפצף כשהזכרונות הוכנסו, כאילו הוא לא הצליח לעבוד איתם לפני כמה דקות. (כמובן כל ההוצאות וההכנסות בוצעו כשהמחשב כבוי ומנותק). בודדתי את הבעיה שיש סלוט אחד שבו סיכויי העבודה טובים יותר עם הזכרונות, בעוד שיש סלוט בו לפעמים הוא פשוט מתעלם מהזיכרון שהוכנס אליו, ויש אחד בו בדרך כלל יהיה צפצוף אם יהיה בו משהו. בעקבות הגיל של הלוח אני מודע לזה שיתכן שהבעיה היא אבק, אין לי בנמצא ספריי קונטקט או ספריי לחץ אוויר, יש לי מברשת שיניים ואלכוהול 96% או בנזין רפואי שהשתמשתי פעם לניקוי קורוזיה, אך עולה השאלה, אם באמת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 3 שלא בשימוש, לאחר שהוא עבד עד לפני כמה חודשים. ניסיתי להרכיב אותו הוא לא נדלק, זה חיבור רגיל לא ATX, כל הרכיבים מקבלים מתח (מאורר של המעבד, מנורה) אבל כלום לא קורה. לאחר הסתכלות עליו ראיתי שיש לו קבל נפוח והבנתי שזאת יכולה להיות הבעיה. החלפתי את הקבל.. והכל נשאר אותו דבר, הוא לא מצפצף ולא כלום אבל מתח עובר דרכו לרכיבים שמחוברים אליו. מה עוד אני יכול לנסות? מישהו מכיר אולי מישהו שמוחר לוח של פנטיום 3 סוקט 370 במחירים שפויים? (עד 100 שקל), בכל מקום שהסתכלתי אנשים מוכרים דברים כאלה במחיר כמו של לוח חדש..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אחרי שהוא עושה את כל הבדיקות חומרה נעלמת השורה למטה שרושמת ללחוץ DEL לביוס וכל שאר המסך נשאר וככה הוא קופא פירקתי את הלוח חיברתי אותו רק עם זיכרון אחד (יש לו כרטיס מסך מובנה) וניסיתי להפעיל שום דבר לא עזר החלפתי מעבד וזכרונות בין הסלוטים עשיתי איפוס לביוס וכלום לא עזר , אחרי הבדיקת חומרה הראשונית הוא נתקע מישהו מכיר את זה או נתקל בבעיה כזאת פעם לוח tusi-m של אסוס
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-