עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by matany1,

שלום, המחשב של חבר שלי התקלקל והוא ביקש ממני לנסות ולהציל את החומר שיש לו ב HD אבל איך שאני מחבר את הHD שלו למחשב שלי הוא מבקש פירמוט ל HD ולא נותן לי שום אפשרות להיכנס אליו. איך ניתן להיכנס לHD ללא פירמוט שלו? החומר שם הוא מאוד חושב לו (יש שם מלא תמונות). תודה על העזרה.. מתן

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by erezalon,

כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by thifi,

היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by skullfacer,

המחשב השני שלי לא עולה הוא רושם Disk Boot faluire Insert System Disk And Prees Enter עכשיו י שלי במחשב תמונות שאני לא יכול לשחזר תעשו טוב תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המחשב עובד לעט הנה פירוט קבצי מינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030708-02.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\Documents and Settings\edi\Desktop\WindowsXP-KB835935-SP2-Debug-slp-Symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible P…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by Las@Vegas,

אני רוצה להרכיב לוח אם הבא: GA-G33M-DS2R במארז COMPUCASE 6191B. העניין הוא שאני לא יודע איך אני יודע איפה החיבור של המפסקים ונורות בקרה. תודה יבגני

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SaSoN1,

יש לי בעיה של מסכים כחולים במחשב, כל כמה ימים מופיע על המחשב מסך כחול וכתוב "dumping phiziical memory of disk" משהו כזה ויש מספרים לידו ושזה מגיע ל100 הוא עושה ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך תגידו, אני יעלה את הminidump.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Spidy3,

ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by NM,

רציתי לתקן בעיה שהיתה לי במחשב אז ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל הוא נתקע לי באמצע ההתקנה,הוא המשיך לרשום הודעות וכל זה אבל במחשב עצמו אין סימן של טעינה וזה לא מקדם במשך הרבה זמן מה אפשר לעשות?(ההתקנה היא של WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by ilfirefighter,

יש לי באג במחשב (XP) כל חלון, תיקיה או לא יודע מה שאני פותח הוא כותב לי על דוח שגיאות... מה אני אמור לעשות? (עשיתי סריקה לוירוסים ולא נמצא כלום). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. לפני שבועיים הגיע אלי מחשב חדש. בשישי בלילה הכל היה בסדר. בשבת קמתי בבוקר (המחשב היה דלוק בלילה) והמחשב לא הגיב. עשיתי ריסטט . לא עזר. בראשון נשלח למעבדות החברה בה קניתי. נמסר לי שגם כרטיס המסך (ג'י פורס 8600) וגם ההארד דיסק (של WD) לא מגיבים. אמרו לי שזה נדיר שזה קורה ביחד, והם חושדים שאולי הייתי איזו בעיה בחשמל אצלי, אולי משהו בשקעים פגום. המסך שהיה מחובר כל זמן לא נפגם, והם אמרו שזה הגיוני, לפעמים יש מכות קטנות, זיק קטן שפוגם, ולא בהכרח המסך צריך להינזק. הם יחליפו לי הכל ברכיבים חדשים ואף הבטיחו לי שישדרגו לי כרטיס מסך ללא עלות שאלתי היא , האם התיאורה שלהם יכולה להיות נכונה? המליצו לי לקנות אל -פסק כדי שהבעיה לא תחזור האם זה יכול להגרם מסיבה אחרת? אולי משהו בהרכבת המחש…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by ag43,

לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by yoyo_shir,

לפעמים הסאונד במחשב דרך בקרת העוצמה נשתק ופועל נשתק ופועל... זאת אומרת שהאייקון של הרמקול בסרגל כלים מהבב כזה בין הסימן הזה של השתק לבין הסימן שזה פועל.. ואז ששומעים צליל שומעים אותו מקותע. כאילו אני משחקת עם הבקרת קול.. אני חושבת שזה וירוס.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.