עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אבי11,

יש לי לוח אם asus p2b לוח אם לפנטיום 3 . הבעיה היא שהלוח מת לגמרי, הספק תקין, ניסיתי גם ספק אחר יש למישהו איזה רעיון/הצעה?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  3. קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1 . הלוח מחלק מתחים בצורה לא תקינה 2 . הציפסט מתחמם - מתפקד לא טוב ( גשר דרומי / צפוני ) 3 . בעיה בתושבת של המעבד 4 . במאמץ הלוח מזייף ? זורק מתחים לא נכונים ? 5 . ספק כח גנרי ? למרות שהחלפתי מגנרי ישן לגנרי חדש ( המחשב משרדי מאוד בסיסי הכול הלחמות ) 6 . מאמץ שומעים את הכונן קשיח מרעיש אבל ב MHDD תקין _________________________________________________ יכול להיות שאלה הסיבות הקלושות שהמחשב שלי מזייף ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by tomeryh,

חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by Lepessi,

שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם ז…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. פניתי לIVORY וטענו שהלוח אם נשרף (הגיוני בהחלט) אני בכל זאת אפרסם תמונות שתגידו לי אם באמת הוא נשרף המחשב נדלק ל20 שניות ונכבה (שוב עוד סימן לזה שהלוח נשרף) הדגם הוא msi n1996 האם למישהו יש רעיון ללוח אם חלופי? כמה לוח אם דומה לזה אמור לעלות? אמרו לי 600 ש"ח באייבורי, האם זאת הקצנה בשביל שאני ארכוש מחשב חדש או שזה באמת המחיר? בבקשה אשמח תשובה בדחיפות כי אני ממש תקוע. - - - תגובה אוחדה: - - - אם זה יעזור למישהו הSOCKET הוא 478 )P4( http://www.msi.com/product/mb/PM8M-V.html

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by superblader,

שלום לכולם! במחשב של אחי הלוח (P4P8X) הלך לעולמו.. די מוזר האמת כי הוא לא היה באוברקלוק או משהו ופתאום ביום בהיר אחד הוא החליט לא להדלק (יש מאווררים בלגן רעש ולא נדלק המסך, אחרי כמה שניו reset לעצמו וחוזר חלילה ניסינו ניתקנו את הספק והכל אחרי כמה ימים שוב פעל המחשב ואז כמה חודשים אחרי הוא החליט לא להדלק באופן סופי עכשיו אני מסתכל על הלוח אני רואה כמה מייצבי מתח שרופים ונראה לי שהם היו ככה הרבה זמן אז למה פתאום למות? ואם אפשר לתקן את זה? (כלומר לשלוח לתיקון או אפילו לבד) או שהם יגידו לי שצריך לקנות לוח חדש ? תודה רבה למייעצים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…

12. Started by Runny,

מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by StrikeEagle,

HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…

15. שלום, יש לי לוח (M741LMRT) שקיבלתי, הרכבתי מעבד וזכרון לצורך בדיקה, הכל נדלק כולל המסך שעובר לבד מ SB לפועל ועובד יופי רק שאין תמונה על המסך. עם כרטיס מסך חליפי יש גם תמונה. הבעיה היא כנראה עם החיבור ליציאת הוידאו שנמצא על הלוח אם והוא רופף. מישהו התנסה בתיקון של דבר כזה? מכירים או יודעים לכוון אותן להמלצות איך לתקך את החיבור מה הסכמה האם אפשר להלחים יציאה תחליפית? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....

17. שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by אבי11,

שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by SecretAgent,

שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום, יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף, בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצו…

22. Started by רפאל רפאל,

כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?

23. Started by or,

יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.

• 14 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים