תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף, בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש לפי המפרט הזול ביותר שמוצע אצלכם: AMD athlon XP 2200 לוח אם Gigabyte 7VM400M כשהתחלתי להשתמש במחשב הוא היה נתקע מדי פעם - לא אחרי פעולה מסוימת, אלא פשוט קופא. בעזרת תוכנות שמנטרות את הטמפ' במחשב ראיתי שלוח האם מתחמם מאוד, החזרתי את המחשב לחנות (pch.co.il) והם טענו שהיה צריך לעדכן את ה- bios . עכשיו הוא מעודכן אבל עדיין אני רואה שהטמפרטורה של הלוח אם היא בסביבות 70 מעלות צלסיוס כל הזמן (ה- CPU ב- 39 מעלות, שזה נראה בסדר) השאלה היא היא זה טמפרטורה נורמלית, ואם לא, מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך לבקש שיחליפו לי לוח אם? דרך אגב, המאורר של ה-CPU עובד ב- ~4000 RPM ושל ה- chassis ב- ~1600 RPM. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לכן לא ניתן להיכנס לסיוס של המחשב להגדיר הגדרות אין אפשרות לחבר מקלדת ps לא קיים חיבור כזה על הלוח איך ניתן להיכנס לביוס ללא עכבר או מיקלדת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לפני כחודשיים נשרף לי הלוח GA-7DXE נשרף בו MOSSFET לזכרון מה יכל לגרום לזה ? עריכה: לא בוצע א"ק בלוח להלן המפרט : athlon XP 1900+ agna gigabyte 7dxe changed to asus a7n8x 265 ddr266 256 ddr400 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היכן ניתן להזמין אם אפשר מהיום להיום ךוח אם תומך דור 6 של אינטל, תומך i3, תואם pc. חברות gigabyte או via. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי 2 לוחות אם ישנים אותם אני רוצה להשמיש ,להרכיב מחשב לצורך תרומה .הבעיה ששניהם תקולים ואלה התקלות 1. לוח elitegroup /l7vmm3 הלוח נדלק רק ע"י מגשר (חוט חשמל) בפלאג הארוך אשר איליו מחברים את החשמל המגיע מהצמה של הספק ,המחשה נדלק אך לא עולה כלום ,לא ההארד דיסק ולא המסך. מה התקלה? 2. לוח asus/ p4s333 ,הלוח נדלק,אני שומע את ההארד דיסק עולה אך המסך לא נדלק, המסך תקין(נבדק על מחשב אחר) כרטיס המסך תקין. מה התקלה? אודה לעוזרים אהוד
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
האם לוח אם תקול יכול לגרום לירידת FPS במשחקים ולעוד דברים ? פירוט: FPS נמוך קרה לי ב 2 משחקים - ARMA 2 ובפרוטוטיפ. בשני המשחקים לא משנה על איזה איכות שמתי את המשחק ה FPS היה בסביבות ה 10, ככה שזה גם לא משנה מה הפרט שלי כי זה לא יתכן שה FPS לא משתנה בין ההגדרות הנמוכות ביותר לגבוהות ביותר, (והמפרט זה Q6600, 8800GTS 512MB, 2GB, P35 SD3L) עוד משהו - לפעמים ה IE נתקע (עשיתי סריקה עם Malwarebytes' Anti-Malware והמחשב נקי) ולמה לוח אם תקול ? כי לפני כמה זמן פתחתי אשקול שבוא אמרתי שהמחשב לא עולה בכלל, לשום שלב. ורק אם אני עושה ריסטרט איכשהו הוא פיתאום עולה. אז אמרו שכנראה הלוח אם תקול. חוץ מזה אם הוא תקול איך בכל זאת המחשב ממשיך לעבוד ?..
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-