עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי ויסטה פרמיום בעברית מקורי שקיבלתי יחד עם הלפטופ,DV6515 של HP. ישנה איזשהיא תופעה מעצבנת שחוזרת על עצמה,בד"כ שאני עובד עם אקספלורר ופותח כמה חלונות ועובד במקביל בו,פתאום המחשב מתחיל להשתגע: לא ניתן להעלות תפריט אפשרויות ע"י קליק ימני,פשוט לא קורה כלום עם הלחיצה עליו. שורת התפריטים מהדפדפן נעלמת. כתובת של אתר שרציתי להעלות פשוט לא עולה ללא שום הודעת שגיאה,סתם מסך לבן וריק. כל מיני יישומים לא עולים,לוחץ עליהם ופשוט כלום,לא נטענים. כל מיני פיצ'רים בויסטה לא עובדים כמו מדיה סנטר וכדו'. במילה אחת,המחשב פשוט משתגע.....הכל חוזר לקדמותו לאחר רסטרט. יש לציין שסה"כ המפרט של המחשב שלי די חזק+2 ג'יגה זכרון פנימי+כל העדכונים של ויסטה מותקנים. האם מישהו נתקל בתופעה דומה א…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by nadro,

יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T עד עכשיו עבד בסדר גמור אבל עכשיו הוא רושם לי שיש בעיה dma,crc מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days

7. שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black והם עשו לי בחנות OC מ2.4 GhZ ל 3.0 . אז קיצר תראו מה הבעיה, שאני בודק מהeverest אז זה מראה הכל בסדר 3000MHZ שזה אחרי ה OC וגם במאפיינים של המחשב שלי זה בסדר, אבל בתוכנה CPU-Z זה מראה 2010MHZ ! וזיכרון מראה 402MHZ שזה אמור להיות 800MHZ . מה הבעיה? (יש לי WiN XP SP2 .) תודה רב…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by neli4,

יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by termister2000,

כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…

12. ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

14. Started by rafi k,

עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.

16. Started by TUCG,

יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?

17. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by Bragiz,

אז ככה .. פרמטתי , התקנתי קספרסקי ואז מחקתי ואז התקנתי avg אז אין מצב לשום התנגשות תוכנות או משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? תמונה :

19. Started by yevgeni1983,

שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by shpapy,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by brum,

שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Baruh92,

היי! אז ככה, המחשב נכבה לי כל כמה זמן וכשאני מדליק מחדש הביוס נפתח לי ורשום לי בצד באדום משהו על המעבד, אני כמעט בטוח שזה קשור בקירור. אז אני קצת בפחד שהידפק לי משהו עד שאני יקרא לטכנאי אז השאלה היא אם יש משהו לעשות בנתיים, הורדתי את התוכנה speedfun וזה מה שזה מראה לי: כמו שאתם רואים יש סימן של אש בtemp1 שאין לי מושג מזה. מישהו הבין מה הבעיה? אם כן יש משהו שאני יוכל לעשות עד שאני יקרא לטכנאי או משהו.. אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים תגידו איזה ואני יגיד תודה !

23. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by bullet,

כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. התקנתי את המשחק קן ולינצ ותוך כמה דקות הוא יוצא לי. ורשום לי שגיאה כזאת לא יודע. שמתי קראק למה זה ככה? יש לי 8800 gt זה אמור לעבוד טוב,כי אני משחק בקריסיס ובכאל אוף דיוטי 4 אם אני לא אמור לשאול את השאלה הזאת אז אני מצטער. בבקשה אל תחסמו אותי מהפורום.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.