עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by alonyardeni,

קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by idash6,

שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by adam85,

אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by assaf990,

חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by yellow acid,

התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!

7. טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by Adir652,

הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by bsphere,

לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…

11. חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sergey3333,

אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.

16. Started by BoJlk,

כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. היי, לוח אם לנייד טושיבה ls350 נרטב ויש קורוזיה מה הפתרון הזול ביותר? האם ניתן לנקות? מה האפשריות הנוספות? תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by nircohen110,

שלום לכול אנשי הפורום: שאלתי היא רכשתי לוח אם חדש מדגם H57M-USB3 של חברת GIGABYTE לאחר התקנתו המחשב תקין אך נוצרה בעייה כלשהיא עם הכונן החיצוני שלי מדגם WD500GB כאשר אני מפעיל את המחשב הכונן מחובר בחיבור USB בהיתחול המחשב ה- BIOS נתקע. עד שאני לא מנתק את כונן המחשב לא עולה וכמובן שלא ניתן להיכנס למסך הכחול . שאלתי מה צריך לשנות במסך הכחול בכדי שהכונן כול הזמן ההיה מחובר והמחשב יעבוד רגיל. בתודה ניר כהן

19. Started by ללל,

מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by שגיב,

שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד לאחרונה. יש לי את הלוח Asus Rog Strix B360-F Gaming, כשאני מדליק את המחשב אני שומע 4 צפצופים: אחד ארוך, 3 קצרים. לרגע נדמה שלא קורה כלום, אני לא רואה כלום קורה על המסך (כאילו אין POST בכלל) אבל מיד לאחר מכן אני רואה שמערכת ההפעלה (WIN11) עלתה, כאילו לא היה בכלל BOOT ולא טעינה של מערכת ההפעלה. ביררתי קצת ולפי מה שהבנתי כנראה יש איזו בעיה בגרפיקה המובנית של הלוח... חיברתי את המסך לחיבור ה-HDMi של הלוח, אבל כלום לא קורה במסך אבל אני שומע שמערכת ההפעלה עלתה כרגיל לפי הצליל. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, תודה!

23. לוח אם של אינטל D946GZIS , קיבלתי אותו משומש לכן יכול להיות בהחלט שהוא לא תקין. בכל מקרה, הלוח מקבל מתח, נורה הירוקה שלו נדלקת, אבל כאשר מדליקים את המחשב מופיע רק נקודה (כמו נקודה של סוף משפט) בקצה השמאלי העליון של המסך וזהו. החלפתי מעבד + זכרונות ללא שינוי. הבעיה היא שאני לא בטוח ב 100% לגבי המעבד והזכרונות הללו. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? זה הלוח: http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/dsktpboards/d946gzis

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לתופעה מרגיזה. היום בשעות אחה"צ המחשב הפסיק לזהות התקני USB שחיברתי מקדימה, וגם הפסיק להשמיע קול, כאשר הוא פתאום לא מזהה את כרטיס הקול ולא מאפשר לי להתקין את הדרייבר מחדש. לוח האם הוא: Asus P5LD2-SE, המעבד הוא Core 2 Duo E6300 וכפי שכבר הבנתם, אין למחשב 3 שנים. לא מזמן החלפתי כרטיס מסך כי כרטיס המסך שלי הלך, שמתי במקומו ATI HD4350, לא צריכה להיות בעיה עם הספק כי זה ספק של HEC עם הספק 300W. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by segevon,

יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT ומעבד Pantium 4 והוא משמיע רעשים בלי הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים