עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?

2. Started by elad-k1,

שלום.. הדלקתי את המחשב והמחשב פועל ולא רואים במסך (ז"א המאוורים עובדים), מה יכול ליהות הבעיה? המסך תקין ב100%,זה רק כרטיס מסך יכול ליהות או שיש עוד דברים?(זה כרטיס מסך מובנה על הלוח)

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שאלה למומחים אפשר להעביר דיסק הפעלה (מערכת וינדוס 10) ממחשב אחד למחשב אחר בעלי מפרט קצת שונה ? האם פשוט להחליף וזהו והמערכת תבצע עדכון לרכיבים באופן אוטומטי ?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  5. Started by kashish,

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. בהתחלה חשבתי שזה ה-O.C של המערכת אז הורדתי לדפולט לאחר מכן השארתי סטיק אחד של זכרון ועדיין אותה הבעיה,מוזר שאני מפעיל 3DMARK הכל עובד בסדר גמור.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by King Kong,

בביוס אצלי רשום ONCHIPVGA / PCI SLOT יש לי כרטיס OB לבחור את השני ? ועוד משהו ... בקשר ל SATA רשום : SATA0 אינבל SATA1 אינבל או BOTH לבחור שניהם ? ------------------------------ רשום גם IDE/RAID לבחור RAID ? אולי בגלל זה הכונן עושה רעשים של מאמץ כמו כונן 10GB ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by didi1145,

הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by evy92,

קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. הי חבר'ה , ממש בקרוב אני בונה את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה במשהו. הבנתי שכאשר אני מרכיב את כל ה כונני דיסקים ,כונן קשיח ובקיצור הכל ואז מפעיל את המחשב נפתח תוכנת ה BIOS ,נכון? עכשיו אני קראתי את המדריך , רק רציתי לשאול אם אני אזדקק ל עידכון ה -BIOS(מחשב חדש) ? או שפשוט לדלג על זה ולהמשיך ללא עדכון ולהתקין את כל הדרייברים ותוכנת הפעלה ?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  15. אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by uriby,

יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by XEON123,

היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם

18. Started by ohad,

יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  19. הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofe1600,

שלום לכולם! ברשותי lenovo yoga 530-14IKB לא יודע למה, המגע הפסיק לעבוד. ניסתי להיכנס למנהל התקנים, להסיר את ההתקנים של המגע ואז להפעיל מחדש וללא הצלחה. בדקתי בכל מיני פורמים עצות ולא כל כך הצלחתי להחזיר את המגע. חשוב לציין שהמחשב לא נפל או נחבל והוא ממש שמור. יש מצב שזה קשור לזה שעדכנתי את הווינדוס של המחשב ל-10. בכל מיני פורמים ראיתי שיכול להיות שזה אולי קשור למשהו שנקרא BIOS אבל אין לי מושג בזה. אשמח לעזרה בבקשה!! חשוב לציין-אני לא כזה מבין גדול במחשבים אבל גם לא ממש גרוע, יש קצת ידע... תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות!

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. Started by ScrLk,

האמת שאין לי מושג איך זה קרה... אני כותב כרגע עם המקלדת הוירטואלית של ה- WINDOWS. אני יכול להגיד לכם רק שאין דרייבר ושאני לא מצליח לשים חדש מאלו שניסיתי להוריד. ד"א: ניסיתי מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה... יש לי מקלדת של מיקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0A. מי שמכיר את הבעיה או שיכול למצוא לי דרייבר או כל דבר אחר שיתאים אני אודה לו מאוד.. אם אתם רוצים לשאול על עוד פרטים שאולי יכולים לעזור - בבקשה תשאלו. ת-ו-ד-ה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fanjio,

יש לי מסך מגע USB הממוקם 10מ' מהמחשב, ניסיתי לחבר שני כבלים מוגברים, כבל מוגבר ורגיל בקיצור כל קומבינציה אפשרית. בחיבור ישיר המסך מגיב מצוין, בחיבור מרחוק לא מגיב. מה לעשות??? (המסך של LG והתמונה המתקבלת מעולה, רק המגע אינו מגיב)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by Eylon,

כיצד אפשר לגשת לתפריט ה startup ב win 2k ? משום מה הפקודה msconfig אינה קיימת תחת מערכת הפעלה זו :\ תודה לכל העוזרים!

24. Started by motogt,

יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני צריכה כרטיס רשת חיצוני,ועוד משהו,יש לנו ליד הבית מרכז רפואי עם ווי פיי חינם,רק שאצלי הוא איטי,האם ניתן להגביר את המהירות? והאם יש מוצר שהוא גם כרטיס רשת חיצוני וגם מגביר מהירות? זאת אומרת בכרטיס רשת בעל אנטנה אחת המהירות איטית,האם יש דרך לסדר שאוכל ללמוד בזום דרך הווי פיי? אודה למענה.תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.