עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…

4. Started by Oranili,

הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..

5. Started by nec5e,

יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by wok2000,

לחברים שאולי השתתפו בדיון שיצרתי בדבר בעיה מסתורית בלוח אם בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242296.0 אז אני רוצה לבשר לכם שהלכתי ל"דורון מחשבים" מבאר שבע, חנות שהולצה לי על ידי בן דוד. אז קודם כל תודה לבחור המבוגר בחנות שפשוט תוך חצי שעה אמר לי שהמחשב מוכן.הגעתי שילמתי 50 שח והלכתי. ולידעתכם חשוב שתדעו שהסיבה לכך שלא היה בוט (לא ציפצוף, לא תצוגה במסך ...רק מאוררים עובדים) היתה לא אחרת מאשר: חשמל סטטי לטענתו הוא אומר שכנראה חיברתי איזשהו מכשיר לכונן ללא הוצאה לפני זה של הכבל החשמל פיזית מהכונן (ספק כוח). מישהו ממכם הבין מה קרה פה בעצם? לי לא זכור התעסקות כזו, אבל בעקרון מה הנושא הזה של החשמל סטטי ואיך משם ועד חוסר בוט. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. צהריים טובים, לפני שקניתי את הכרטיס CONNECT3D RADEON X1950 PRO (שבא עם 256 DDR3 אם זה משנה - תראו בהמשך), הפעלתי כל לילה את מצב הAPI (מצב שינה, לחיצה על SHIFT + מצב המתנה בתפריט הכיבוי) ובבוקר כשהדלקתי יכולתי להמשיך מאתמול בערב. מהרגע שהחלפתי, הAPI עושה אחד מהבאים: -מתחיל לבצע תהליך מצב שינה, אבל לפני שהוא מגיע לPROGRESS BAR חוזר לWINDOWS, מקפיץ הודעה "WINDOWS - שגיאת מערכת, למערכת לא הייתה אפשרות לבצע את הAPI", ואחרי 3 שניות המסך נתקע על המצב שלו בלי לזוז (עד הריסט). -מכבה את המחשב תוך כמה שניות, אבל משאיר אותו דלוק (המסך נכבה, אבל המחשב עדיין פועל). עד ריסט זה לא פועל. כמובן שב2 המצבים המחשב לא חוזר למצב שהוא היה בו.. בכרטיס הקודם (ATI X700) לא הייתה אפילו בעיה אחת. כמו…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by manz11,

שלום. אני רואה פסים על המסך שלי ,וחוסר צבעים. (פסים שנראים פעם לרוחב ופעם לאורך ) כרטים מסך ATI9800 כאשר אני מזיז את הכרטיס בעודו עובד אז הפסים משתנים . האם הכרטיס מתחיל לשבוק חיים או שאפר לתקן דבר כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. האתרים הבאים לא עובדים לי כבר חודש: www.ksp.co.il ************** www.walla.co.il *ייתכן מאוד כי יש אתרים נוספים שלא עובדים ניסיתי גם בFIREFOX וגם בIE, ניסיתי להתקין חייגן מחדש ניסיתי למחוק SPYWARE וPOPUPS לא עזר! נ.ב. אני פותח מחדש, לאחר שלא קיבלתי מכם תשובה חודש שעבר

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by orzilca,

אהלן חברה יש לי בעיה עם הזכרונות במחשב יש לי לוח Abit NF8 ועד היום היו לי 2 כרטיסי זכרון של TwinMos DDR400 256MB (הלוח תומך ב-Dual Ram) היום קניתי כרטיס של 512 מאותו הסוג הרכבתי אותו במקום אחד של 256 ומשומה המחשב קולט רק את ה-256.. ניסיתי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-512 והוא מזהה אותו אני לא מבין למה זה.. עברתי גם על ההגדרות בביוס לא מצאתי דרך כלשהי לבטל את האפשרות של ה-DualRam למישהו יש מושג איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  13. איזה תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות של לוח אם?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by wok2000,

נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Polonian,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. הסיפור הוא כזה הייתי אצל חבר שלי היום והתקנתי אצלו כמה דברים במחשב ופתאום המחשב נכבה. הדלקתי את המחשב הביוס עולה(כל הקטע של הIRQ ובדיקת ההתקנים) ושזה מגיע לקטע שהוא אמור לאתחל את מערכת הפעלה מהכונן הקשיח הוא נעצר ואני רואה מסך שחור אין שום סימן חיים לפעילות של הכונן הקשיח. מפתיחת המחשב ובדיקה בביוס המאווררים עובדים טמפרטורת המעבד תקינה כל הכבלים מחוברים היטב לספק וללוח אם ואין שום ריחות שרפה כמו כן בביוס קיימות הפקודות לאיתחול מהכונן. אני משער שהכונן הקשיח שבק חיים אבל אני מסרב להאמין אם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל קצת תקווה.... בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by kotel,

ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by jakoz,

שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by CASSPY,

שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by W00T3D,

שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Runny,

ברשותי בקר SATA PCI שקניתי בגלל שאין לי כניסות SATA מובנות על הלוח. בהתקנה ראשונית הוא עבד, לא חיברתי אליו HDים, רק התקנתי את הכרטיס. בגלל הנגישות של כבל הHD בעת התקנת הHD הוצאתי את הכרטיס ומאז הוא מתנהל כדלהלן : 1. לא מזוהה ע"י הBIOS ככרטיס RAID (במסך הבBoot) אלא אם מחובר לכניסת PCI ספציפית על הלוח(רושם במקוםUnknown PCI Device) 2. כאשר הוא מחובר לאותה כנית PCI ספציפית בWindows הDevice מזוהה אך מציג תקלה שלא ניתן להתחילו (Cannot start...). ניסיתי לבצע Clear CMOS אך המצב נשאר כשהיה. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by rk666,

שלום, הDOK שלי כרגע (sandisk titanium 2gb), הפסיק לעבוד על הלפטופ. הוא עובד בצורה טובה על מחשב אחר אבל על הנייד הוא פשוט מסרב לעבוד, הוא נדלק (האור הכחול הזה) ונכבה לאחר מספר שניות ללא זיהוי. למישהו יש מושג איזה התנגשות חומרה יכולה לגרום לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים