רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני צריך דרך לעשות Log של מהירות הגלישה שלי. השאלה אם מישהו יודע איך עושים את זה. בינתיים אני פשוט משתמש בתכנת CamStudio כדי לצלם סרטונים שמראים את מהירות הגלישה בשעות שונות, אבל נפח הסרטים גדול מדיי כדי לעשות את זה לאורך זמן.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום כתובות MAC ספציפיות ב- HOT BOX אני לא מעוניין בנתב נפרד הגדרתי את כתובות ה- MAC ו- Deny (מצ"ב צילום מסך), אבל זה לא חוסםמי יודע מה לעשות ? [ATTACH=CONFIG]8524[/ATTACH]
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256407,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שלבי ההתחברות לאינטרנט שרשמתי להלן הם נכונים? 1) לבחור ספק תשתית (בזק / הוט) ולקנות ממנו מודם+חיבור חודשי. הוט מתחבר לכבל הטלוויזיה ולא דורש כלום בנוסף, להבדיל מבזק שדורש המצאות קו טלפון (+25 שקלים חדשים בלבד). 2) לחבר להתקין את המודם, ללא כל קשר לספקית האינטרנט שאני אבחר 3) לבחור ספקית אינטרנט 4) לקבל מהם סיסמה, ליצור קישור חדש לאינטרנט ("new connection" ב- control panel) שיתחבר דרך המודם. להזין את הסיסמא שקיבלתי מהספקית 5) לגלוש. אשמח לתגובות - האם התהליך שתארתי פה הוא נכון, והאם אני יכול לעשות את כל התהליך החיבור וההתקנה לבד (הכוונה היא לא אם יש לי את הידע הדרוש, אלא אם אין חומרה כלשהי שאני אצטרך בהתקנה, שנמצאת אך ורק אצל הטכנאים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר למחש אחד אני יכול להכנס ולמחשב השני לא מופיע הארור הזה מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
זהו שם הראוטר של אורנג האם משהו מכיר אותו? ויכול לתת קצת מורה נבוכים לגבי היכולות שלו וקיפלוג המדיה שירנג ויכולת השימוש של USB? אני מחפש מדריך קצת יותר נרחב בשבילו. אני אשמח לקצת מידע תודה מנסה קצת לקפוץ ...
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-