רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM
-
- 4 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את מהירות הגלישה ל40 מגה נאמר לי שאני חייב מפצל VDSL אחרת יהיו לי ניתוקים. אין לי בבית קו טלפון רק אינטרנט כרגע מחובר דרך מפצל שקבלתי לפני 7 שנים מבזק (לפי מה שקראתי והבנתי כנראה שאני לא צריך אותו כי אין לי קו טלפון) אשמח להסבר מה בדיוק אני צריך כדי לעבור לVDSL מהירות 40 מגה. המודם ראוטר שלי מותאם גם לVDSL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של EDMIAX שאין לי מושג אפילו מה הדגם, ראוטר רק קווי [הוא נראה ככה נקנה בערך לפני 5 שנים. בקיצור תמיד פתחתי פורטים דרך NAT-> port Forwarding. נוצרה לי בעיה כאשר רציתי לפתוח פורטים גם למחשב אחר ברשת [את אותם הפורטים]. כאשר אני פותח את הפורט אני צריך להכניס IP של המחשב [של הרשת] וככה זה מנתב את הפורט רק למחשב המסויים. כאשר אני מנסה לפתוח ל2 מחשבים ביחד אני לא יכול בגלל שזה אומר שאי אפשר לפתוח את אותו הפורט. האם יש דרך לפתוח לשני המחשבים את אותו הפורט? תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, פרסמתי את זה כאן כי אני כבר לא חושב שזה קשור לאימיול, ביטורנט, וכל אלו.. אני מוריד קבצים בקצב איטי להחריד, אם זה לא אימיול, אם זה לא ביטורנט, אם זה לא מירק ואם זה לא סבבה DC. קבצים עם מקורות ענקיים ו KBytes בשמים שאנשים שאני מכיר מורידים, אני מוריד על פחות מ 500KB, זה נס אם זה מגיע ל 5.0KB לפחות, בכל התוכנות! הכל ממש איטי. האומנם, בהורדה באינטרנט אני מוריד על 100KB ככה (בכל שרת כלשהו), ולפעמים זה על 50KB. בעית פורטים? לא נראה לי.. יש לי SP2 עם פיירוול של ווינדוס, ביטלתי את הפיירוול ככה שהוא לא פעיל ולא יכול לחסום דברים בצורה כלשהי. אני לא יודע מה לעשות כבר.. ספקית: אינטרנט זהב תשתית: בכבלים, HOT חבילה: 1.5 מגה בבקשה חבר'יה, עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני עם חבילת 20Mb בבזק ובזק בינלאומי וביקשתי לשדרג ל-30Mb. ביום ראשון בשיחת וועידה עם נציגי שתי החברות העניין סוכם. בשני בערב יצרתי קשר עם בזק לאחר בדיקת מהירות לתשתית שנשארה 20. בזק אמרו שיש בעיה ב"כרטיס" שלי ויש להעביר אותו לארון שרתים אחר, זה ייקח מספר שבועות ועלי להתקשר בבוקר לשרות לקוחות למידע נוסף. היום (שלישי) יצרתי עימם קשר שוב ונאמר לי שזה ייקח מספר חודשים. בצהריים הם התקשרו שוב ואמרו שאין יכולת לספק לי 30 מגה כרגע ואין צפי לשינוי. אני מבין שלאנשי מכירות אין גישה מיידית למידע תשתיתי אך הם יכלו לעדכן אותי מאוחר יותר ולחסוך לי את הטרטור (כמובן לא חייבו אותי בתשלום על השדרוג). אז אני עדיין עם 20Mb וללא תקווה לשדרוג. חשבתי שחיבור ל-NGN מספיק, בטח שלמהירויות היח…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחר כמה שנים של עבודה בסביבות שרתים ותקשורת גיליתי לראשונה על קיומה של חברת Akamai (ובהדרגה אח"כ תחום ה CDN בכלל). אני זוכר שזו הייתה הפתעה גדולה עבורי ובמיוחד הדהים אותי הנתון שכרבע מתעבורת האינטרנט העולמית (!) עוברת בעזרת חברה זו. החלטתי לכתוב פוסט בבלוג ולשתף את המידע שנראה לי מפתיע ומעניין - http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/blog-post_6988.html אני מקווה שתמצאו את הפוסט מעניין. הערות יתקבלו בשמחה (אני יודע שבפורום זה יש מבינים אמיתיים ואם פספסתי משהו חשוב - אשמח לדעת) חג שמח, ליאור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בדיוק עכשיו סיימתי להתקין את המחשב של אח שלי, ואת הרשת הביתית ביננו. חיברתי את הרשת ביננו בנתב D-Link DI-604 , ואני רוצה לציין שהכל היה אוטומטי לחלוטין. רק חיברתי את הכבלים ביננו וזהו, לא הייתי צריך לגעת בכלום ולא להגדיר לנתב שום דבר...פשוט תענוג. עכשיו ניסיתי להתחבר ל- Emule והוא לא מצליח להתחבר בכלל, ואני מקבל הודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. יש לציין ששני המחשבים עובדים עם XP, אני מחובר לבזקבינלאומי ללא חייגן, ואין לי פיירוול בכלל. מקריאה בדיונים אחרים הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל כפי שציינתי אין לי פיירוול בכלל. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת חוטי שמתחבר לראוטר שלי, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לרשת אלחוטית אחרת. כיצד (והאם ניתן) להתחבר ל2 הרשתות בו זמנית? אם לא ניתן, האם ניתן לדלג ולבחור פעם ברשת זו ופעם בשניה באופן מסודר (ללא ניתוק חוטים)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחמישי התקינו לי אינטרנט סלקום סיבים 1000MB. לפי המפרט של הראוטר שלי הקיים אצלי - TP LINK ARCHER VR600 AC1600 ADSL/VDSL הוא אמור לתמוך בסיבים 1000MB. https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications ראיתי גם כמה שרשורים בפורומים שצריך להגדיר אותו כ WIRELESS ROUTER בהגדרות ואז PPOE עם משתמש וסיסמא והא אמור להתחבר. הטכנאי ניסה את כל ההגדרות אבל לא הצליח. כל פעם מקבלים שגיאה לאחר ההגדרות ו ה PPOE שהוא לא מקבל אות/מחובר לאינטרנט. אחרי שעה ביקשתי שפשוט ישים ראוטר שלהם ואנסה לפתור את הבעיה ולהחזיר בהמשך. בראוטר שלהם נותר בחיבור קווי מהירות 950MBPS - בWIFI 5 GHZ נותן כ 530MBPS. השאלה האם יש טעם לפתור את …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ובזמן האחרון אני שם לב שיש ירידה במהירות הגלישה בשעות הצהריים. רציתי לדעת אך אני יכול לבדוק אם עוד משהו גולש לי באינטרנט בצורה פירטית...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-