רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר בבית רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, איך אני מגדיל את הרשת? וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי נתב אלחוטי (DI-524 מבית D-link) ויש לי חיבור USB שהוא DWL-G122. התקנתי את הדריברים המתאימים ואת החומרה, לאחר מכן ביצעתי התחברות לרשת האלחוטית והכנסתי מפתח רשת. הכל נראה טוב ויפה עד שבאמצע ההתחברות, במצב "מייבא כתובת רשת", זה מפסיק את ההתחברות ואומר שאירעה בעיה. מופיע לי חלון ובו כתוב: "קישוריות מוגבלת או חסומה - יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבי רשת מסויימים. בעיה זו אירעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב". ניסיתי ללחוץ על כפתור ה"תקן" שמופיע שם, אך הבעיה ממשיכה גם לאחר נסיון זה. מה לעשות? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני בתהליכי הרכבת המחשב החדש שלי ואני מתכנן כמובן חיבור לאינטרנט השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי להזמין את החברה עצמה כלומר בלי להזמין את הוט או כל חברה שנותנת חיבור ?? האם אני יכול לקנות מודם ולהתקין אותו במחשב ולחבר את הכבל הלבן (כמו של הטלוויזיה) בחיבורים מאחורה ובנוסף עוד יציאה של כבל למחשב ועוד אחד של כניסת מתח למודם ?? האם דבר זה יגרום לי ליהיות מחובר לאינטרנט וכמובן ליהיות מרוצה????
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במקרה יצא לי לבדוק את הספקית אינטרנט שלי על תשתית במקום אחר[אותה חברה שיש לי בבית]. באותו מקום זה הקו היחידי שמחובר לאינטרנט ברדיוס דיי גדול... בבית אני מניח שאני לא הקו היחידי , בקיצור בדקתי כמה דברים פשוטים כמו טעינת סרטים במגה ווידאו והיו הבדלים ענקיים הכל נטען מהר יותר [באזור שיש קו אחד] .התקשרתי היום לבזק כדי לברר את העניין נאמר לי שם שאם המהירות הורדה והעלאה תקינים אז הכל בסדר מבחינתם. מה אני אמור לעשות? איך להוכיח להם? או שאני טועה? וסתם מדמיין? :silly:
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אז אחרי שניסיתי הכל הקושחה הזאת בלתי נסבלת ולא משנה באיזה גרסה גם פתחתי שרשור בפורום של DD-WRT ולא עזרו לי אז אני רוצה לחזור לקושחה המקורית דחוף! ראיתי שכאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database הם נותנים את קבצי ה BIN לקשוחות המקוריות של הראוטרים ויש שם קובץ BIN לדגם של הראוטר שלי. הינה הלינק אם אין לכם כוח להגיע: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 הבעיה היא שאין אזכור ממשי וחד משמעי שאופי החזרה לקושחה המקורית זה דרך האתר של הראוטר. אמרו לי פה שצריך לעשות את זה עם USB ושמעתי נראה לי שגם עושים את זה דרך פרוטוקול שקוראים לו TFTFT או משהו כזה אבל נראה לי שבמקרה שלי אני לא צריך להסתבך וכל מה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר מדריך אבל זה יותר בכיוון של ראוטר AP אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רק את הבסיס להגדרת והתקנת AP שוב פעם AP (לא ראוטר שהופכים אותו ל AP) כי אני רוצה לקנות אותו היום הסיבה לכף להגביר את האות מהקומה השנייה בבית על קרקע האינטרנט לא זז עכשיו אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לעשות האם צריך להגדיר משהו בראוטר המשדר גלי WIFI? או שפשוט אני מחבר את הAP לחשמל וזהו? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR -1418TX עכשיו יש לי מודם ADSL ,ALE130 עכשיו מה אני אמור לעשות? יש לי במודם רק יציאה של יואזבי וקו טלפון ,איך אני מחבר בין כל הדברים ? מה אני מחבר לאן ואיך? בבקשה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את הראוטר tp-link WR1043ND. חיברתי אותו לנתב נטגייר 2000 שמוגדר כמודם מבזק והגדרתי את ה-TP-LINK אבל משום מה אין לי גישה לאינטרנט לא בצורה חוטית ולא אלחוטית. אשמח אם מישהו יעזור לי בהגדרת הראוטר הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיבור של שיתוף אינטרנט בשני מחשבים עם XP . עשיתי לפי ההנחיות של המדריך המופיע בפורום אבל לאחר השלב הראשון בו יש לסמן את האפשרות לחיבור משותף בלשונית ה- ADVANCED אני מקבל הודעה שצריך לבצע שמירה של הסיסמא ושם המשתמש גם במחשבים האחרים וזאת במקום ההודעה שמופיעה במדריך על שינוי הIP . כמו כן למרות שאני מסמן את השינויים של אישור ההשתתפות של המחשב השני - המחשב הראשי לא שומר על שינוי ההגדרה ובפעם הבאה שאני נכנס, השינוי לא התבצע. אודה למי שיכול לעזור ולפתור את הבעיה. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מצלמת ip וחיברתי אותה דרך כבל רשת. אני מצליח להתחבר אליה דרך מחשב המחובר לאותה הרשת. ביצעתי port forwarding בראוטר שלי tp-link wr1043nd על מנת שאוכל לצפות במצלמה מרחוק, אך מסתבר שהפורט אינו פתוח (בדקתי דרך http://www.speedguide.net/networktools.php) אשמח לרעיונות. תודה מראש, עוז
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי ראוטר NETGEAR לבן , של בזק בנלאומי , לאחרונה ניסיתי להשתמש בנתב של TPLINK , למחשב (שולחני) השני ( WIFI) , זה עובד ממש לאט ולרוב גם לא עובד בככל. יש למישהו פה המלצה לנתב אחר שיעבוד כמו שצריך או הסבר להגדרה כלשיהי שתגרום לזה לעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-