רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיית קליטה רצינית של הראוטר. ניסיתי לשם נייר כסף כפי שמוצע באחד האשכולות המקושרים לנעוץ (בניתי ממש חללית סביבו) אבל זה לא עזר. אני קולט אינטרנט במהירות חצי סבירה רק עם כבל של כ6מ' שיוצא מהחדר שלי וזה ממש מפריע. אני לא רוצה לקנות ראוטר חזק יותר כי הוא בדיוק על הראש של מי שנמצא במחשב השני. חשבתי אולי להעביר את הכמה כבלים מאריכים דרך הצינורות של החשמל בקיר, זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB מהדגם ALE150 ששירת אותי כבר 3 וחצי שנים טובות, אני רוצה להחליף אותו במודם רשת כי בהפצת אובונטו של לינוקס אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ובכלל אומרים שעדיף מודם רשת על USB אז על הדרך... האם בזק יסכימו להחליף לי אותו בחינם ? ;D ואם אני מחליף אז יש איזה דגם מומלץ שכדאי לבקש ?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הוט ו013 ומאז שהחליפו לי מודם (היה מתנתק לי כל הזמן) הביאו לי טריון המודם ההכי איטי בעולם (היה לי את ה3COM בצורת סנפיר כריש עוד מהנסיינים 7 שנים של אינטרנט נורמאלי) הגיע הפסקת חשמל בבית וכנראה שרפה את המודם החליפו לי את המודם לטריון הכי איטי בעולם החליפו לי אותו גם לתומפסון חדש בניילון ממש חדש ומשום מה במודם הראשון (3COM) היינו מורידים אני ואחי במהירויות מצויינות וכרגע זה מוריד לנו ממש לאט בקושי מוריד לי על 5 כשהאימיול אצל אחי פתוח (אני מדבר על זה שאני מוריד מטוררנט מהיר ומפאבים מהירים) ממש איטי כבר כמעט 5 שבועות אני רודף אחרי הוט ו-013 ומתלונן על המהירות הם חושבים שמחשב אחד מוריד השני צריך ליהיות מכובה כוס.... אני ממש לא מרוצה מהאינ…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ובשביל זה אני צריך סוויצ'.. על איזה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות? תודה רבה..!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת דרך ראוטר של TP LINK הכול עבד יפה עד שפתאום הגיעה הפסקת חשמל ומאז אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לרשת יותר והוא רושם קישורית מוגבלת או חסרה .... מה האופציות שלי ? יש לציין שהמחשב השני החדש יותר מביניהם ממשיך להיכנס לרשת רגיל
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה עדיף לטווח קליטה רציני וכבר ראיתי באתר שיש כל מיני אילתורים לבנות אנטנות למינהם שמגיעים לטווח רציני השאלה שלי שאת רוב המיקרים האלו ראיתי שמבצעים עם כל מיני כרטיסי רשת שמחוברים ויוצאים לא עם יציאת USB אלא אם יציאות אחרות השאלה שלי האם אני יכין קנטנה או אנטנה כלשהיא אני יכול לחבר אותה לUSB שיש בו חיבור של אנטנה במידה ואני יפרק אותה זה יתן את אותו אפקט?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:25:45 ???????????????????
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 ראוטרים בבית עד מחר בבוקר אני אמור להשאיר אחד מהם האחד : trendnet tw100-brf114u (עם חיבור usb למדפסת שלא משמש אותי) והשני הוא : Edimax Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch BR-6104K עכשיו אני מתלבט איזה מהם להשאיר העיקרון שלי הוא שאני רוצה להסיר לגמריי את הפייר וול ולשתף ב nat את המחשב שלי שירוצו לו ממש כל הפורטים שיהיו פתוחים שלא תהיה לי בעיה של id נמוך באימיול וכאלה... ושיתחבר אוטומטית לכל מחשב שאני מחבר לו זהו בעיקרון תודה על העזרה אגב יש לי מודם אלקטל הום הרגיל והישן
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4310s ומחשב נייח.. אני רוצה לבנות בבית רשת אלחוטית מהמחשב הנייח לנייד איזה ראוטר מומלץ לי לשימוש הנ"ל? המחיר מבחינתי הוא כמה שיותר נמוך רק שיעשה את העבודה כמו שצריך כמו כן בין הראוטר למחשב הנייד יפריד קיר, האם זה יהווה בעיה בתקשורת בין הרכיבים? האם אני צריך משהו נוסף מלבד ראוטר אלחוטי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 3 מחשבים נייחים. הבנתי שעבור הקמת רשת אלחוטית, אני צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי עבור כל מחשב. מה תפקידו של הנתב האלחוטי? איך בעצם מחברים את כל הציוד, על מנת שיהיה אינטרנט משותף ורשת משותפת? לאן הנתב מתחבר בעצם? אני מחובר בכבלים, מודם בכבל רשת, חיבור MPLS. אשמח להמלצה של נתב אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי שיענו לצרכים של שיתוף אינטרנט ורשת משותף. איך הולך המהירות של הכרטיסים האלחוטים? האם קיימות הפרעות? לכמה מטרים משדר הנתב? והאם גוף זר שעובר בטווח יכול להתחבר לרשת שלי? ואם יש מדריך בעברית להקמת רשת אלחוטית, אשמח שיסבירו איך מגדירים ומתקינים וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שדרגתי לפני שבוע בערך ל20mb עם בזק. לא רציתי להתחייב לשנתיים עם vdsl אבל בגלל שלא קיבלתי את המהירות אז לקחתי ראוטר. האינטרנט בכלל לא עבד עם הראוטר החדש. היום הטכנאים הגיע ואמר שבכלל אפשר להגיע רק ל10 באזור שלי. האם כדאי לחזור לראוטר הקודם (שאצל בזק כבר) או להשאר עם זה למרות שאני לא צריך. Vdsl בשביל היתרונות של תקן n וכו?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה נורא מעצבנת ברשת, עקרונית, אחרי שאני מפרמט את המחשב ואני רוצה לגלוש באינטרנט, כל מה שאני עושה הוא לחבר את כבל הרשת וזהו, יש אינטרנט. מישום מה, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב המתחבר לשרת וכלום... כמובן שהוא מראה שהכל בסדר, Local Area Connection מחובר, גם בשרת מסומן שהוא מחובר והוא אפילו מזהה אותו בהגדרות ה-Adsl שאני בוחר בכרטיס Local Area Connection 2 כי זה הכרטיס שמחבר למחשב השני. שיתוף הקבצים עובד מצויין, פשוט האינטרנט לא גולש, לא נכנס לאייסיקיו, בקיצור אין תקשורת נתונים למרות שכתוב שיש. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ואיך אני יכול לסדר את זה??...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-