עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nadav_g,

האימיול על low id בשתי המחשבים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  2. היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  3. אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה.. איך הוא מחלק את זה?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by vk,

איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים

8. Started by yoakall,

בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by alibaba1352,

היי, יש לי בבית 5 מחשבים 3 נייחים ו2 ניידים,מתוכם נייח ונייד אחד נמצאים בקומה התחתונה(ישנן 2 קומות בבית). המחשב הנייח שבקומה התחתונה נמצא בחדר גבס(שמעתי שזה מפריע לאות האלחוטי) ויש באותו החדר גם אקווריום בינוני(שמעתי שגם זה מפריע לאות). המחשב "הבעייתי" הוא שלי וכרגע אני משתמש בכבל USB ארוך (של 5 מטר) שמחובר למחשב בקצה אחד ובקצה השני מחובר לכרטיס רשת אלחוטי( ew-771usn),הכרטיס הזה נקנה לא מזמן בגלל בעיות בקליטה. הראוטר שברשותי הוא tew-431BRP של Trendnet והוא "פועל" ביחד עם אקסס פוינט(tew-434apb -אותה חברה) שנרכש כדי להגדיל את טווח השידור,אבל לפי מה שאני יודע(לא הרבה) הוא חייב להיות מחובר חוטית לראוטר ולכן הטווח גדל רק במעט. לפי מה שהצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט אז רק ה…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by clown,

התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  12. שלום רב, היום קניתי מחשב ואני מעוניין לצרף אותו לרשת אלחוטית. הראוטר הוא LINKSYS WRT54GL. יש לי במחשב ישן כרטיס ‏Edimax EW-7128G PCI‎ שנראה לי מתפקד לא רע וניתן לקניה גם היום ב-85 ש"ח (מחיר פעוט יחסית). יש לי שתי שאלות: 1. האם גם היום כרטיסי usb לא מומלצים למי שמוכן לפתוח את המארז ולתקין היות והביצועים שלהם נחותים והם סובלים מניתוקים וזלילת חשמל? 2. האם שווה להשקיע השקעה עתידית בכרטיס תומך MIMO שעולה 200 ש"ח (לעומת 85), למרות שכרגע הראוטר לא תומך בו (בתדר החדש)?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by dbx22,

תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  14. אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. Started by zombie,

האם האפ ספיד נורמלי?יש לי 2.5 מגה ומהירות הupspeed שלי היא 250 קילובייט נדמה לי.... זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by ItachiSan,

שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by massinvallus,

יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??

19. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX אל חיבור כבלים. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3389 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר,ומחוץ לרשת שלי. (אודות לעזרתכם פה בפורום ) כרגע אני יודע את הכתובת החיצונית שלי, אבל מכיוון שאין לי כתובת סטטית, ונניח שהיא מתאפסת ומתקבלת כתובת חדשה - איך אוכל לדעת מבחוץ מה היא? זאת אומרת - האם ישנה דרך להציב ערך יותר סטטי לחיבור שלי מאשר לזכור ו/או להסתמך על הכתובת הנוכחית והזמנית שלי? תודה מראש - גדי.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by shay108,

שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום, לחבר של ההורים שלי יש חברה. הוא רכש לחברה דומיין ומשלם לחברה מסוימת סכום כסף בשביל לאחסן את חשבונות המייל של חברה. הוא שאל אותי מה הוא צריך לעשות בשביל להעביר את הDOMAIN וחשבונות המייל של החברה לספק אחר. יש לציין שהדומיין רשום לעוד שנה אצל החברה המקורית. מכיוון שאין לי שום מושג בנושא ולא עשיתי את זה אף פעם, חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי לעזור לו.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות לכל השאלות, ולכן אני מרכז פה את כל השאלות שלי שנוגעות למעבר לכבלים מADSL. אני עכשיו מחובר ל ADSL 750 אצל בזק בין לאומי. עקב סיום המבצעים שאני נמצא בהם עשיתי בירור וראיתי שמבחינת מחיר יותר משתלם לי לעבור לכבלים ולעבור לספקית ברק 013. עכשיו אצלי יש מודם USB מחובר למחשב, והמחשב שלי הוא משתף את האינטרנט בשביל המחשב השני שלי שמחובר איתו ברשת(לא אלחוטית) . עכשיו השאלות שלי הם כאלו: 1) האם השיתוף אינטרנט יכול להיפגע ממעבר לכבלים, כי הרי גם המודם משתנה ושמעתי שיש אנשים שיש להם בעיות. 2) האם יהיו לי בעיות עם הZONE ALARM PRO שלי, או שאין שום בעיה להגדיר אותו. 3) שמעתי שהאיי פי נשאר קבוע, זה בטח מאוד לא בטיחותי ומאפשר להאקרים ופורצים למיני…

23. Started by kobi10,

האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.

25. שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים