רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה עברתי לדירה משלי הרחוקה בקו אווירי 2.1 ק"מ מהוריי. אני מעוניין להגביר את הקליטה בניידים שלי כך שאני יוכל לגלוש על האינטרנט שלהם שגם ככה הם משלמים אותו ובקןשי משתמשים בו. חיפשתי בגוגל פתרונות אבל כולם יקרים וגם לא ממש הבנתי איך זה מתחבר. אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות איזה מוצר לקנות באי ביי ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא אתר/כתבה כלשהי למה שיהיה בעתיד עם עולם המחשבים? ב5-30 שנה הבאות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר דרך לאיטרנט דרך תשתית של בזק+בזק בינלאומי במהירות של 750/96. אני בסך הכל מרוצה מהשירות- פרט למהירות ההעלה ולמחיר האסטרונומי שאני משלם על תשתית (גיליתי ש 80 שקל בחודש!). ברשותי הנתב הנ"ל: http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/GWirelessRouters/WGR614.aspx?detail=Specifications ומודם אלקטל. אני שוקל לעבור לכבלים. ביררתי מחירים: בבזק רוצה 30 ש"ח לחודש ל 3חודשים הראשונים ואחרי זה 60 עם התחייבות לשנה על 1.5/150. בכבלים 45 שקל לחודש ל 1.5/128. יתרון קל לכבלים- מכיוון שאצל בזק מהירות ההעלה קצת טובה יותר. עוד יתרון לכבלים- נציגי השירות שלהם אינם חוצפנים כשל בזק. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: 1. האם אמורה להיות בעיה כלשהי עם הראוטר במעבר ל…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כרגע מחובר אליו מחשב, ומפעם לפעם מתחבר אליו לפטופ באלחוט לגלישה. אני לא אוהב לעבוד עם הראוטר בלפתוח פורטים פר תוכנה אז הלכתי וקינפגתי שהפורטים מ1 עד 65533 יהיו פתוחים למחשב בו. הבעיה של הראוטר הזה, שאפילו שביטלתי את ה SPI Firewall, שמתי NAT על open וביטלתי כל דבר שיכול לגרום לחסימת פורטים, הראוטר עדיין חוסם. אני מקבל lowid במיול לדוגמא כל הזמן, מתי שאני גולש ישירות דרך המודם זה לא קורה. גם, לפעמים הגלישה נהפכת לנורא נורא איטית ואתרים לא עולים בכלל ויש צורך בלעשות ריפרש 3-4 פעם לעמוד עד שזה עוזר, ולפעמים זה בכלל לא עוזר ... אז אני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולהפעיל אותו מחדש. מישהו מכיר את הבעיות האלה ? או שנדפקתי עם ראוטר סוג ז' ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית 3 מחשבים שהיו עד היום מחוברים עםם ראוטר רגיל. הכנסתי ראוטר אלחוטי Linksys 54g שני מחשבים מחוברים בכבלי רשת לראוטר- יש אינטרנט ויש הכל. המחשב האלחוטי (המחשב השלישי) עם כרטיס אלחוטי של Edimax EW-7325 אינו מזהה את הראוטר, למרות שההגדרות זהות. המרחק בין המחשב לראוטר האלחוטי הוא בהפרש של קומה אחת - אחד מעל השני, בקו אווירי: 3-4 מ' (לא ממ"ד) מה עושים? אודה לכל עזרה.... בועז
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב של אחותי במשרד (בגלל זה השימוש ב-win98) לאינטרנט, ומשום מה יש לו בעיה להתחבר לאתרים - חוץ מדפים של גוגל, ועוד כמה אתרים בודדים שעולים, הוא לא מצליח להתחבר (כותב "אתר האינטרנט נמצא. ממתין לתשובה..."). זה קורה גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני התחיל ליות לי בעיות בדפדפן : אני נכנס לאתרים גולש אחרי זה אני נכנס לאיזה אתר אחר ולא רואים תמונות רק כתוב ויש רקע וזהו (וזה בכל מני אתרים) אז אני צריך לצאת מהדפדפן ואז להכנס לאתר וזה מסתדר מה הבעיה? עריכה : יש מצב זה האינטרנט שלי כי עם היא לי בעיה שלא היו ראים חלק מהאתרים בכלל אבל זה הסתדר לבד אחרי כמה ימים.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר כמה חודשים (לא יודע איך סבלתי את זה עד עכשיו) ניתוקים ממש אבל ממש מעצבנים של האינטרנט של ADSL בבזק בינלאומי יש לי מודם ECI בUSB וכשאני מתחבר לאינטרנט בהתחלה הכל טוב ויפה... חולף זמן מה והופ מתחילים הניתוקים.... פשוט המחשב נותן לי הודעה שהמודם לא מחובר למחשב... אני מסתכל על המודם והנורית של ה POWER דולקת וגם הנורית של ה SYNC (היא לא מהבהבת) ואז גם נעלם לי החץ הירוק שמתיר לי את ההתחברות.. וכל פעם אני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יסתדר... זה קורה כל כמה שעות ואני לא מסוגל להוריד כלום!!! בבקשה צריך עזרה מהר ודחוף!!!! תודה לכל העוזרים.... אני כבר לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-