עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, צרבתי ל 6740u g2 , של בזק קושחה של בזק אולם מסרב לעבוד כמתג. יתכן שבזק חסמו ת׳אפשרות. מישו רעיון? או איך להפוך ת׳ראוטר מבזק לחזור ולהיות די לינק אותנטי? החלפת eeprom? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  2. Started by blueman1,

שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by karnaf,

Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Lirux,

יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.

6. שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית

8. שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Started by ariel7766,

הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…

10. Started by urinka,

שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by pak82,

יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. תקציב לא מוגבל , כמו שאני מבין אז צריך חיבור ל USB שתהיה תקשורת בין הנתב למחשב. הבנתי שאלו יתאימו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964 האם יש הבדל ? האם האנטנה גורמת לחיזוק האות ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז

14. Started by token_toker,

שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרשת אלחוטית, יש לי מחשב נישא לנובו3000 C100 עם כרטיס אלחוטי מובנה של אינטל, בזמן האחרון איני מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית שהתחברתי אליה בעבר. לא מצליח לקבל כתובת מה-DHCP וזה גם מה שמציג יומן האירועים, וגם לאחר שקבעתי כתובת סטטית אני מחובר אבל לשום מקום, לא מצליח להגיע לשום כונן רשת או אובייקטים אחרים ברשתות שונות, ניסיתי לבצע ping לכל מיני כתובות באותה רשת גם לאחר שקבעתי את הכתובת סטטית ונאדה. עשיתי פינג לוקלי 127.0.0.1 והכל נראה תקין בכרטיס האלחוטי לפחות. יכול להיות שמשהו עם הגדרות הפרוטוקולים בווינדוס התחבש לי לכן הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא עזרה. please HELP תנקס.

15. התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  18. המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by tobul,

טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by niritamar2,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by man-of-God,

בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

23. יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  24. היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by urich,

כל הזמן אני כשאני מתחבר לאינטרנט (ואין ליאיי פי קבוע) אני נתקף בוירוס halkern שהקספרסקי עוצר כל פעם מאי פי שונה פעם אחרונה מ 61.124.49.29 מה עושים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים