רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי ראוטר של 3COM לא זוכר מה השם אבל זה הראוטר הנפוץ שלהם (הלבן עם שתי האנטנות) הנקודה שהוא עושה המון בעיות ואני לא בטוח שהוא פגום או שזה פירמוור דפוק או שאנא ערף...אולי הISP הבעייתי קודם כל הספק שלי מאפשר גם חיבור PPTP וגם L2TP...לשרת ה-L2TP הוא בקושי מצליח להתחבר (למרות שהוא מקבל IP מהDCHP של השרת)...אבל לפעמים כן...זה שורד יום ואז הוא מאבד קשר עם השרת...אחריזה אני מצליח להתחבר כרגיל לPPTP... גם עם הPPTP יש בעיות...הוא מתחבר ולפעמים אחרי יום לפעמים אחרי שבוע...הוא מתנתק ואומר שלא מצליח להתחבר...אני מעביר אותו לL2TP...מחזיר לPPTP וזה עובד בסדר גמור... גם המהירות על הפנים...כל הורדה מתחילה ב-80-100 ואז מתייצבת סביב 40-50...יש לי אינטרנט של 3M/150 וגם כשאני היחיד…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לחבר שלי hub של וhostnet ואני לא יודע איך אני נכנס לממשק שלו ... מישהו יודע? כולם זה עם ממשק של 192.168.2.1? ואם מישהו יכול להביא לי מדריך לאתר שלהם
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה נורא מעצבנת ברשת, עקרונית, אחרי שאני מפרמט את המחשב ואני רוצה לגלוש באינטרנט, כל מה שאני עושה הוא לחבר את כבל הרשת וזהו, יש אינטרנט. מישום מה, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב המתחבר לשרת וכלום... כמובן שהוא מראה שהכל בסדר, Local Area Connection מחובר, גם בשרת מסומן שהוא מחובר והוא אפילו מזהה אותו בהגדרות ה-Adsl שאני בוחר בכרטיס Local Area Connection 2 כי זה הכרטיס שמחבר למחשב השני. שיתוף הקבצים עובד מצויין, פשוט האינטרנט לא גולש, לא נכנס לאייסיקיו, בקיצור אין תקשורת נתונים למרות שכתוב שיש. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ואיך אני יכול לסדר את זה??...
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר סיבים של פרטנר בחבילת 1000/250 פלוס קו טלפון ביתי ומגדיל טווח בהשכרה, מהראוטר יוצאים דרך הקיר קווי רשת ל4 נקודות בבית אני מתכנן להחזיר את המגדיל ולקנות זוג Meshים מסדרת TP-Link Deco X20/60 שיכולים לתפקד גם כראוטר, חשבתי כבר להחזיר את הראוטר ולקחת מתאם סיבים במקום כי לשים את הראוטר על Bridge Mode ולהמשיך לשלם עליו מיותר זה המצב כרגע: *בחדר האמצעי אין חשיבות לקליטת הוויפי במרכז הבית הראוטר סיבים של פרטנר, ממנו יוצאים ארבעה קווי רשת- אחד למרכז הסלון שם אני מתכנן לשים יחידת Mesh , אחד לסטרימר חדר האמצעי, 2 לחדר השמאלי (אחד למגדיל ואחד למחשב בקיר אחר) א) יש דבר כזה מתאם SFP עם יציאת טלפון? ב) במידה ולא, האם Bridge Mode משאיר את הקו טלפון זמין?…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בצורה הכי פשוטה שיש עם כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת. המודם נמצא אצלי והמחשב משפחה נמצא בשיתוף עם האינטרנט וכמובן שהגלישה במחשב משפחה מותנת בחיבור המחשב שלי לאינטרנט מה שדורש פתיחתו כמובן. היום אני בצבא, ואני הולך לישון מוקדם בערך ב11 ואחותי צריכה את המחשב אחרי השעה הזאת והבעיה היא שב11 אני הולך לישון וסוגר את המחשב בגלל הרעש שאני לא יכול לישון איתו והחום (לנסות לקנות מאווררים שקטים לא יעזור כי אני פשוט לא יכול לישון עם הרעש הכי קטן שיש) והתחיל להווצר ריב וכעס גדול בין אמא שלי ואחותי נגדי, הם רוצים שאני יעביר ואני לא רוצה להעביר את המודם כי זה ייפגע סכה"כ ברוחב הפס שמגיע אליי, גם בנוחיות, וגם בשליחת קבצים באיי סי קיו וכו'... הם רוצים להבי…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בעיה באינטרנט הורדה איטית גלישה איטית הכול איטי בפתאום אני לא יודע איך :\ אפילו פירמטטתי, קניתי מודם חדש, התקשרתי לחברה והם לא עוזרים מה אני עושה? אם למישהו יש פתרון סופי (לא לזרוק את המחשב מהחלון) לתקן את האינטרנט שיגיד לי גם בדקתי הכול פורטים הכל בסדר פיירוול לא חוסם כלום פרטים: ספק: 012 מהירות: 2 \ 256 מודם: אלקטל 520 כרטיס רשת רילטק 8139RTL אם מישהו יודע איך לעזור לי אני ינסה הכול
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משו איפה אני יכול להשיג? שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3com אני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד. דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72 אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-