רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון כרגע לקנות רשת ביתית. עקב מפח הנפש שחוויתי מרשת אחרת שקניתי (נתב+כרטיס רשת אלחוטי של Edimax) אני מעוניין בעזרתכם ועצתכם. הרקע: שני מחשבים, מרחק 15 מטר (שני קירות ומסדרון ארוך בניהם), מחובר בADSL, מודם B-FOCUS של ECI (נופק ע"י בזק). מחשב אחד הינו משתמש "כבד" של אימיול והוא מוגדר להיות מחובר ל-500 משתמשים במקביל. הוצעו לי 3 חברות (עם הסתייגות קלה מאחת מהם) - נתחיל: Lynksys (זה החברה שאני מסתייג ממנה) - עד כמה שאני מעוניין לקנות את הראוטר הזה, הבנתי שבעידכון החומרה האחרון ישנה איזה תקלה, אשר גורמת לו לא לעבוד כראוי עם ADSL שתי החברות הנוספות הן Netgear ו-3Com. אני מעוניין לשמוע את עצתכם בבקשה. כמעט שכחתי - אם אתם ממליצים על חברה, נא להמליץ על הדגם הספציפי…
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שאלה לגבי 2 השכבות הראשונה והשנייה האם זה נכון השכבה הראשון אפליקישן היא מאזינה לרשת במידה ואתה רוצה לשלוח איזה שהוא חומר קובץ,סרט,תמונות,סרטים כחולים אז היא לוקחת את הקובץ ומעבירה אותו לשלב הבא שהוא Presentation נכון? ולגבי השכבה השנייה Presentation היא לוקחת את הקובץ והיא ממירה אותו לשפה בינרית 01 כדי שכול מחשב יוכל לזהות אותו מעבירה אותו ברשת וזה שמקבל אוטומטי זה מעביר לקובץ ששלחת ובמידה ובחרת לעשות קיבוץ לקובץ כדי שזה ישלח מהר יודע השיכבה הזאת עושה זאת וגם אפשר לאבטח את הקובץ דרך זה האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב שקיבלתי מבזק והוא rotal - rta1320a והוא קווי ואליו מחובר ראוטר אלחוטי conpex np27g לפי מה שהבנתי לנתב שקיבלתי מבזק יש אפשרויות של פתיחת פורטים הלא כן? אז בשביל לפתוח פורט אז אני צריך לפתוח גם בראוטר וגם בנתב שקיבלתי מבזק אם כן אז מהי כתובת הפאנל של הנתב של רוטל? אין לי כרגע שום דיסק ולא חוברת כי נאבד לי *ראוטר=נתב
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן. עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט. אני מעוניין ברשת אלחוטית. המרחק בינהם הוא כ40 מטר ללא הפרעות בינהם. (שכנים) איזה רכיבים אני צריך כדי לקנות כדי לעשות זאת במחיר הכי זול? יש לי WIN98. האם צריך רכזת או רק שני כרטיסים אלחוטיים?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבניית הרשת הביתית בגלל הוספת מדפסת רשת שהיא לא אלחוטית. עד היום היה לי ראוטר וכל המחשבים היו מחוברים אליו חוטית, אבל בעקבות הוספת מדפסת הייתי צריך לשנות את כל המבנה של הרשת. כיום, המחשב המרוחק ביותר מחובר חוטית לראוטר. המדפסת נמצאת בדיוק באמצע של הכבל רשת, בין הראוטר למחשב המרוחק. תמונה להמחשה: אני צריך מן מפצל שיעביר את האינטרנט גם למדפסת וגם למחשב המרוחק. אבל למיטב ידעתי אין מפצל ממשי וצריך HUB. אז חשבתי לעשות את הדבר הבא: [ זה אפשרי ? לא יהיה עם זה בעיות ? הראוטר שיש ברשותי הוא: Edimax 6204Wg ומודם של HOT. עוד שאלה, אם ה- HUB הזה שאני רוצה לחבר הוא יתאים ? ראיתי ב- KSP את ה- Edimax ES-3205P ב- 55 ש"ח - הוא יעבוד …
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-