רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בעקרון יש לי 3 כרטיסי רשת. 2 פה ו1 שם. עכשיו אני ךא יודע איך לעשות זאת, בבקשה אני רוצה הסבר ממישהו או מדריך אולי? תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תקציב - 400 שקל פחות או יותר. מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לא משנה כבר הסתדרתי אפשר למחוק את התר'ד הזה הובכן במוסד האקדמאי בו אני לומד קיימת תחנת רדיו וההינו מעוניינים לשדר אותה דרך האתר אינטרנט שלהם. השאלה כיצד אני עושה זאת? האם מספיק לי מחשב עם Windows Media Encoder שיחובר לציוד האודיו שם וכן שרת MMS שישדר זאת? או שמע אני זקוק לציוד/תוכנות נוספות? האם בכדי לשדר אני צריך רישיון כל שהוא מטעם מיקרוסופט? אודה לעזרה בנידון. נ.ב. עם ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון אז נא להעביר לפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני לפתוח פורטים בשביל תוכנה , עכשיו פתחתי אותם דרך הפיירוול שלי ואמרו לי שגם וגם אני יודע שצריך גם דרך הנתב שלי ( יש רשת אלחוטית בבית ) אז שאלתי היא כיצד ניתן לפתוח את הפורטים בנתב ( ואיך בכלל נכנסים אליו ?) תודה !
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום. קראתי וקצת התבלבלתי - אז אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עומדת לקבל מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי. בבניין שבו אני גרה יש תשתית אלחוטית שהוקמה ע"י בעל הבית. איך עלי להגדיר את המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לרשת דרכו? מה עלי לדעת על המחשב שלו ומה לשנות אצלי ? תודה רבה ויום יפה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן והנודניק כל הזמן ממשיך להשתמש באימיול המפגר הזה...וזה חוסם את כל הבית נמאס לי !! יש לי מודם נתב של - 2Wire איך אני להגביל לו את מהירות ההורדה והשליחה??????? תודה !
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 ראוטרים בבית עד מחר בבוקר אני אמור להשאיר אחד מהם האחד : trendnet tw100-brf114u (עם חיבור usb למדפסת שלא משמש אותי) והשני הוא : Edimax Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch BR-6104K עכשיו אני מתלבט איזה מהם להשאיר העיקרון שלי הוא שאני רוצה להסיר לגמריי את הפייר וול ולשתף ב nat את המחשב שלי שירוצו לו ממש כל הפורטים שיהיו פתוחים שלא תהיה לי בעיה של id נמוך באימיול וכאלה... ושיתחבר אוטומטית לכל מחשב שאני מחבר לו זהו בעיקרון תודה על העזרה אגב יש לי מודם אלקטל הום הרגיל והישן
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-