עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. Started by iakovl,

רציתי לבצע בירור קטן מאחר וזאת בעיה שראיתי בעוד 2 פורומים אחרים השאלה פשוטה ומיועדת רק לאנשים שמחוברים ל 013 בתור ספק, האם בשבוע האחרון המהירות הורדה והיציבות הורדה שלכם בטורנטים ירדה

3. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by nadav_g,

האימיול על low id בשתי המחשבים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by karnaf,

Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.

7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

8. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית

10. Started by Little_Nigger,

shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by tsah1982,

שלום. אני רוצה לחסום אתר מסוים ואני פשוט לא מצליח. ניסיתי את העניין עם הקובץ hosts וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by somsom9,

יש לי במחשב 2.5 מהירות גלישה והשאלה של עם אני מעלה ל 5 מגה זה 1 מוריד יותר מהר ו 2 יש אתרים שלוקח זמן לפתוח שם דפים עכשיו אני יודע שזה בגלל שהאתר עצמו עמוס והשאלה שלי עם המהירות גלישה שלי תעזור גם בזה תודהה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by amig2,

אני מתכנן להקים רשת אלחוטית בימים הקרובים. הבנתי שתקן האבטחה שחשוב ביותר הוא wpa ושיש גם wpa2. בחיפוש קצר לא ראיתי נתבים שתומכים בwpa2, האם נתב שתומך ב-wpa תומך גם ב-wpa2? ומה המשמעות של mimo, ובאיזה מחירים מתחילים הנתבים שתומכים בו? תיככנתי ל-D-Link DI-524, האם הוא דגם כדאי ותומך באבטחה מתקדמת וכל מה שצריך היום? או ששוה להוסיף ל-Linksys WRT54GL? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Galgal,

שלום. אני מחפש מידע על הנתבים של חברת Compex, בעיקר במידה ויש נסיון בעבודה עימם. עיקר העניין שלי היא בשני נושאים: 1. מציינים שיש להם טווח אלחוטי מוגדל. האם זה באמת נכון ועד כמה ניתן בכלל להסתמך על טווח של אלחוטי (אני מעוניין ליצור רשת שאחד המחשבים יהיה בטווח של כ 50 מ' טווח אווירי). 2. מערכת בפעלה Linox, עד כמה זה נוח ונגיש מבחינת מנהלי התקנים שניתן השיג על מנת לממש את היכולות הגלומות בנתבים. חוץ מזה אשמח לקבל כל מידע שנראה שפיפסתי או נסיון עבודה עימם ונוחות עבודה איתם. בתודה, יגאל.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by Buffer,

שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by kfirr1,

בס"ד שלום לכולם היה בעיה במחשב שהופיע פתאום שכל הדפדפנים אומרים לי שיש בעיית אבטחה שהאישור לא מוכר ואם בכ"ז אני רוצה להמשיך ולהוסיף חריגת אבטחה כמובן שזה מופיע רק באתרים מאובטחים פרמתטי את המחשב יש לו 2 דסקים קשיחים ופרמתטי את שניהם כך שלא נשארו קבצים נגועים בוירוסים אחרי הפימרמוט הכל חדש אבל משום מה הבעיה נשארה אני מחובר דרך הוט ו 012 התקשרתי אלהם והם אמרו שהבעיה אצלי ושבמחשבים שלהם דרך השם משתמש שלי הכל עובד בסדר אז נשאלת השאלה מה יכול להיות הבעיה? וזה מופיע גם באקספלורר וגם במוזילה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by J0n1,

הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by llnakash,

חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. תראו יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם עכשיו אני רציתי תוכנה או משהו שאני יוכל לשלוט ברוחב פס שיהיה לכל אחד נגיד אני רוצה לתת 10% כל הזמן עד שאני יחליט אחרת או משהו כזה עכשיו הביאו לי את NETLIMITER ואמרו לי זה +- אותו דבר ואין לי מושג איך משתמשים בו גם אני לא רואה איך להגביל תמחשב השני ואני לא רואה תתוכנות שמשתמשות באינטרנט במחשב השני תודה למי שיעזור לי ויסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזאת... SweeT EviL

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.

25. Started by Bar_B_q,

טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים