רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים בין שני מחשבים אני מפעיל שיתוף קבצים באחד מותקן WIN7 ובאחד מותקן VISTA דרך המחשב שמותקן בו ויסטה אני יכול לגשת לכל הקבצים שבWIN7 דרך המחשב שמותקן בו WIN7 אני אפילו לא יכול לראות את הקבצים שבמחשב שבו יש ויסטה אני רואה אותו ברשת, אבל מקבל הודעה שאין לי גישה אליו מן הסתם הבעיה היא באחת ההגדרות אבטחה בויסטה מישהו יודע מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בבית 2 מחשבים ... בהתחלה חיברתי אותם ישירות עם כבל מיוחד ששכחתי מה השם שלו. אני משתמש בתוכנה מסוימת כדי לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. הבעיה הייתה שהעברת קבצים בין המחשבים הייתה איטית מאוד. עברתי להאב וזה עדיין קיים. כדי להעביר קובץ 700מגה לוקח 20 דקות. מה אני עושה כדי לשפר את המהירות בין שני המחשבים ? איך אני משתף את המחשב השני במדפסת שבמחשב הראשון ? המחשב הראשון שהוא הסרבר הוא 2.0 סלרון והשני איי אם די 1.9. עוד בעיה היא שאם אני פותח למשל קובץ ראר במחשב הראשון הוא מעביר קבצים במחשב אז זה מעט את כל המחשב וגם את הגלישה ? איך אני מסדר את הסי פי יו רסורסרס ? ככה שזה לא ישתמש בהכל וישאיר קצת ליישומים אחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי לחבילה של 100 מגה בבזק ובחיבור רגיל האינטרנט עובד במהירות המקסימלית (כ-88 מגה) הבעיה היא ברשת אלחוטתית, יש לי שני מחשבים ניידים בבית ושניהם מגיעים רק עד 20 מגה ללא בעיות קליטה דגם הכרטיס רשת אלחוטתית הוא בטכנולוגית N: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 אשמח לעזרה לדעת למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל שהמחשב נייח יקבל רשת מהראוטר הוא חייב כרטיס רשת. איך בדיוק הדבר הזה מתחבר? מסובך לחבר אותו? והאם גם שהמחשב דולק ולא משתמשים בו הוא לוקח לי רוחב פס מהאינטרנט? אה והדבר הכי חשוב, איזה דגם מומלץ לקנות אין לי שמץ של מושג, יש איזה משו טוב מאייבורי או ksp ? פשוט הם קרובים לי לבית. יש לי ראוטר תקן n אבל המחשב נייח הוא של אחותי והיא צריכה גלישה בסיסית לא הורדות וכאלה, המרחק שלה מהראוטר הוא 4-5 מטר, והראוטר הוא מצויין של tplink1043nd .
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לחבר את המודם כבלים שלי (AMBIT) לכרטיס רשת מסוג RTL. שאני מנסה להתחבר הוא מנסה להגדיר חומרה חדשה ל: 1. בקר ETHERNET . 2. Controller I Simple Communaction מאיפה אני מוצא דרייברים לאלו? האם לא הגדרתי טוב את הכרטיס רשת??
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הקודם? קניתי ראוטר חדש של EDIMAX בתקן N 6524N עכשיו הוא קצת איטי.... מכרתי תלינקסיס שלי כמו דפוק שהוא טס ... לי ועבד לי כמו שצריך WRT54GL מה אתם אומרים... להשאיר תראוטר עם תקן N? או לחזור לראוטר הישן? שהוא יהיה עם תקן G?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם היה בעיה במחשב שהופיע פתאום שכל הדפדפנים אומרים לי שיש בעיית אבטחה שהאישור לא מוכר ואם בכ"ז אני רוצה להמשיך ולהוסיף חריגת אבטחה כמובן שזה מופיע רק באתרים מאובטחים פרמתטי את המחשב יש לו 2 דסקים קשיחים ופרמתטי את שניהם כך שלא נשארו קבצים נגועים בוירוסים אחרי הפימרמוט הכל חדש אבל משום מה הבעיה נשארה אני מחובר דרך הוט ו 012 התקשרתי אלהם והם אמרו שהבעיה אצלי ושבמחשבים שלהם דרך השם משתמש שלי הכל עובד בסדר אז נשאלת השאלה מה יכול להיות הבעיה? וזה מופיע גם באקספלורר וגם במוזילה תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה נורא מעצבנת ברשת, עקרונית, אחרי שאני מפרמט את המחשב ואני רוצה לגלוש באינטרנט, כל מה שאני עושה הוא לחבר את כבל הרשת וזהו, יש אינטרנט. מישום מה, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב המתחבר לשרת וכלום... כמובן שהוא מראה שהכל בסדר, Local Area Connection מחובר, גם בשרת מסומן שהוא מחובר והוא אפילו מזהה אותו בהגדרות ה-Adsl שאני בוחר בכרטיס Local Area Connection 2 כי זה הכרטיס שמחבר למחשב השני. שיתוף הקבצים עובד מצויין, פשוט האינטרנט לא גולש, לא נכנס לאייסיקיו, בקיצור אין תקשורת נתונים למרות שכתוב שיש. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ואיך אני יכול לסדר את זה??...
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב Edimax BR-6204Wg שמשמש אותי כמאריך לטווח של הרשת האלחוטית בבית. הנתב מחובר לנתב אחר, הנתב הראשי, עם כבל רשת. הגדרתי בטעות את ה-netmask של הראוטר להיות 255.255.255.255, שזאת כמובן טעות מטופשת, שכן עכשיו הוא מכיר רק בכתובת IP אחת והיא הכתובת שלו עצמו. לכן אי אפשר להתחבר לממשק שלו יותר, אבל הוא עדיין ממשיך לעבוד כסוויץ (אפילו אלחוטי). אני כמובן יכול לאפס אותו ולהגדיר מחדש, אבל אני מנסה להימנע מזה. מישהו מכיר דרך קלה לפתור את זה? אני חושב על לנסות לשלוח חבילות עם ה-IP spoofing של הנתב ולעשות arp spoofing כדי לראות את התוצאה. אחרי שאני מגדיר את זה, אני צריך לעשות 2 פעולות: להתחבר וליצור session והשניה לשלוח את ה-form עם התיקון של ה-netmask. מה דעתכם? אשמח אם מיש…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 5 מגה (כולל תוספת של גיימר) אצל 014. לרוב הייתי מוריד דברים במהירות של כ-600KB/S אבל עכשיו לאחר ששמו לי רשת זה נופל ל-80 עד ל-120. יש לציין שהרשת היא בעצם מודם שמחובר לראוטר שמעביר את האינטרנט ל-2 מחשבים באמצעות כבל וכולל גם רשת אלחוטית למחשב נייד שלישי. הראוטר של SWEEX, יש למישהו מושג איך אני מגביל את המהירות אצל מחשבים אחרים ומביא למחשב אחד "העדפה"?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות היום נתב עם תקן 802.11N? או שעדיף לא להסתבך וללכת על נתב 802.11G?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-