עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה לנתב טוב שתומך בתקן N וגם בGIGABIT LAN התקציב הוא עד 1000 ש"ח מאחורי הנתב יעמדו כ 10 מחשבים - ביניהן שרת מייל והורדות מסיביות בטוררנט תודה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  2. יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by sagi_10,

שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה "קלה" אני מנסה להתחבר לשרתי IRC וסקייפי מהאוניברסיטה (בן גוריון אם זה עוזר) אבל בגלל שיש פה חסימה (ראוטר, פיירוול פרוקסי, אין לי מושג איזה בדיוק) אני לא יכול להתחבר לשום דבר שהוא לא http (סביר להניח שיש עוד כמה פורטים פתוחים ל-ftp למינהם ואימייל) האם אתם מכירים איזה דרך שבאמצעותה אני אוכל לעקוף את המטרד הנ"ל ? מלבד http-tunnel כי היא נורא איטית (1.5 קילובייט אם אני לא משלם להם) ?

7. יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  8. יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  9. יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

10. Started by Buffer,

היי, יש לי נתב Edimax BR-6204Wg שמשמש אותי כמאריך לטווח של הרשת האלחוטית בבית. הנתב מחובר לנתב אחר, הנתב הראשי, עם כבל רשת. הגדרתי בטעות את ה-netmask של הראוטר להיות 255.255.255.255, שזאת כמובן טעות מטופשת, שכן עכשיו הוא מכיר רק בכתובת IP אחת והיא הכתובת שלו עצמו. לכן אי אפשר להתחבר לממשק שלו יותר, אבל הוא עדיין ממשיך לעבוד כסוויץ (אפילו אלחוטי). אני כמובן יכול לאפס אותו ולהגדיר מחדש, אבל אני מנסה להימנע מזה. מישהו מכיר דרך קלה לפתור את זה? אני חושב על לנסות לשלוח חבילות עם ה-IP spoofing של הנתב ולעשות arp spoofing כדי לראות את התוצאה. אחרי שאני מגדיר את זה, אני צריך לעשות 2 פעולות: להתחבר וליצור session והשניה לשלוח את ה-form עם התיקון של ה-netmask. מה דעתכם? אשמח אם מיש…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  11. כשאני מנסה לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק אני נתקבל בהודעה הבאה: Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint`http://www.facebook.com/gigaboxx/dialog/MessageComposer.php?id=646809891&__d=1&__a=1': A network error occurred. Check that you are connected to the internet. אני מקבל את ההודעה הזאת למרות שאני מחובר בוודאות לאינטרנט. קיבלתי את ההודעה עם IE8+FF+CHROME. מה זה הדבר המוזר הזה? עריכה: הייתי קצת נחפז מדי בגלל העצבים ובגלל שזה נמשך יותר מדי זמן, אבל מקור הבעיה בתוכנה Ad blocker, אני לא רואה אותה ב system tray אז כבר שכחתי ממנה. מנהלים מצדי ניתן למחוק.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

שלום, עד לפני 3-4 ימים הצלחתי להאזין לרדיו שבאתר של ערוץ 7. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אולי רק באתר ואז בדקתי באתרים אחרים וזה גם כן לא עבד. ואז ניסיתי לבדוק בדפדפנים שונים כמו firefox, IE8 וספארי אבל שוב לא הצליח. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by Thant,

יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. היי. יש לי בעיה בwakeup on lan כשאני מכבה את המחשב בצורה פיזית באמצעות כפתור POWER במארז, ושולח פקודת WOL, המחשב נדלק. אבל כשאני מכבה את המחשב דרך מערכת הפעלה windows xp, לא ניתן להדליק את המחשב עד שאני מדליק, ומבצע כיבוי שוב דרך כפתור POWER. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  17. Started by niv0us,

כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. לאחרונה חיברתי את המדפסת שלי ל-PRINT SERVER (דגם PS-1206U של אדימקס) ברשת הביתית שלי (סה"כ 3 מחשבים ו-PRINT SRVER אחד שמחוברים למודם-נתב-סוויטש [ http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.htm ]), השאלה שלי היא האם ניתן לגשת ישירות למדפסת מהאינטרנט?, ואם כן איך אפשר לחסום את הגישה ככה שרק מבתוך הרשת המקומית שלי יוכלו לשלוח עבודות למדפסת? כבר בדקתי את ה-PS ואין כל אפשרות לסנן עבודות לפי כתובות IP ככה שהסינון כפי הנראה יצטרך לבוא מכיוון הנתב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by Falcon4g3,

שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by sashaefi,

על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. Started by X7-007,

אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  22. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by nissim_y,

ברשת ביתית במערכת הפעלה xp איך אני שולח הודעה לאחד או יותר מהמחשבים האחרים ברשת ??

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by eranmor,

יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים שכולם מחוברים בצורה קווית שני מחשבים עם XP PRO ואחד עם ויסטה ULTIMATE הבעיה בשיתוף היא שאת הקבצים שאני מגדיר לשיתוף בויסטה לא רואים במחשבים האחרים מהויסטה אני רואה את הקבצים המשותפים בXP ויכול לגשת אליהם ללא בעיה אני מאמין שזאת בעיה של הגדרה כלשהי בויסטה אבל לא הצלחתי למצוא אותה עדיין עזרה ממישהו?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by BarM,

לא משנה,לנעול בגלל חוסר הענות

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים