רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו חברתי מחשב דרך חבור יו אס בי למודם ועכשיו אני רוצה לחבר אותו דרך חיבור רשת, אבל ברגע שאני מחבר את חיבור הרשת למחשב הסימול למטה (של שני המחשבים ) רושם "כבל רשת מנותק" הוא מנסה כמה וכמה פעמים להתחבר וזה לא הולך. לחצתי ידנית עם האופציה "תיקון " וזה לא עזר. הסרתי את חיבור היו אס בי מחיבורי הרשת כדי שרק חיבור הרשת יהיה זמין אבל זה עדיין לא עזר. יש לציין כי הכבל תקין-בדקתי, וכי המודם עובד טוב עם חיבור של כבל רשת-גם את זה בדקתי עם מחשב נוסף. הדריבר של כ.רשת מותקן טוב נראה לי כי במנהל ההתקנים זה מופיע כמו שצריך בלי שום סימן מיוחד פשוט רשום תחת הכותרת של מתאמי רשת 10/100 pci ethernet adapter וזה כרטיס שעבד במחשב אחר, פשוט העברתי אותו למחשב הנוכחי כי חשבתי שהכרטיס רש…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, אינני מבקש עזרה בערבית ! רק חוות דעת בעברית: מדוע הדפדפן שלי מציג הכל בערבית? איך מבטלים את הערבית בדפדפן? אינני דובר ערבית.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגי יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים בינהים עם כבל מוצלב שאחד מהם מחובר אליו גם המודם והשני גולש דרכו שבוע הבא אני מקבל רואטר...ורציתי לחבר את שני החשבים לראוטר...ואת המודם לראוטר.. עכשיו השאלה שלי היא כזו: כרגע בין המחשבים יש כבל מוצלב ...ואני יודע שבין מחשב לראוטר צריך כבל רגיל...ובגלל שהכבל כרגע מושחל דרך הצינורות תיקשורת בבית רציתי לדעת עם איזה שהיא דרך שאנ יוכל להשתמש בו לחיבר בין מחשב לראטר...האם יש איזה שהוא "מעביר" שהופך כבל מוצלב לכבל רגיל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ומאז אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול,לא מצליח להתקין all seeing eye (כי היא מנסה להוריד את ההתקנה מאתר),ולא מצליח להתחבר לאייסיקיו. מה לעשות? אולי יש לי פשוט פורטים סגורים?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לחבר את המודם כבלים שלי (AMBIT) לכרטיס רשת מסוג RTL. שאני מנסה להתחבר הוא מנסה להגדיר חומרה חדשה ל: 1. בקר ETHERNET . 2. Controller I Simple Communaction מאיפה אני מוצא דרייברים לאלו? האם לא הגדרתי טוב את הכרטיס רשת??
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-