עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by chris_u16,

יש לי בעייה חמורה עם הרשת הביתית. יש 2 מחשבים: אחד מהם זה המחשב שלי (P4) השני זה מחשב לאחים שלי (P3), על שלי מותקן 2003 Server ובמחשב השני Win2000. כרטיסי הרשת הינם: 3com 3c905B ו3c905C, יש עוד כרטיס רשת 3com ג'יגהביט אונבורד על המחשב שלי. הבעייה היא שכל פעם שאני ניגש לקבצים של המחשב השני, הוא פשוט נתקע לחלוטין וכל מה שאפשר לעשות זה hard reset. כמו כן המחשב נתקע גם אחרי קצת גלישה וגם בעת גישה לקבצים שלי מהמחשב השני. ניסיתי המון דרייברים שונים, החלפתי בין כרטיסי הרשת (בין 3c905B ל3c905C), דבר נוסף שזה מחשב אחרי פרמוט והתקנה של Win2000, לפני זה היה מותקן Win98 ואותה בעייה הייתה קיימת גם שם. אם צריך עוד פרטים על המחשבים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. Started by eranmor,

יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים שכולם מחוברים בצורה קווית שני מחשבים עם XP PRO ואחד עם ויסטה ULTIMATE הבעיה בשיתוף היא שאת הקבצים שאני מגדיר לשיתוף בויסטה לא רואים במחשבים האחרים מהויסטה אני רואה את הקבצים המשותפים בXP ויכול לגשת אליהם ללא בעיה אני מאמין שזאת בעיה של הגדרה כלשהי בויסטה אבל לא הצלחתי למצוא אותה עדיין עזרה ממישהו?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום לכולם בזמן האחרון המודם כבלים שלי עושה לי הרבה בעיות , הוא כל הזמן אחרי X שעות פתאום יוצא מסינכרון או שאני גם בבוקר והוא לא עובד (הנוריות כבויות כולן). (ד"א אני ב012 ער"ז אולי אני לא לבד..) יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שבזמן האחרון חיברתי את הכבל שלו לקיר כשלידו (צמוד אליו) עוברים גם שני כבלים של סאונד? שמעתי על בעיות דומות שהיו לאנשים שאני מכיר בגלל מכשירים חשמליים שהיו ליד אולי גם הכבלים האלו מפריעים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.

6. Started by diverse,

קראתי את המדריך ורציתי גם לדעת אם יש דרך לשתף אינטרנט ללא מחשב שרת, כלומר שהמחשב השני לא יהיה תלוי בכך שהראשון מופעל. (אני מחובר לכבלים עם מודם Motorola surfboard4200) והאם יש איזה פיתרון אלחוטי? וגם איזה כרטיס רשת ממולץ? או שזה לא ממש משנה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by galgalgal2001,

אני רוצה שהמודם של בזק יתחבר באופן אוטומאתי לאינטרנט ללא צורך בחיגן המודם הוא ECI 312+ אני צריך לדעת מה אני ממלא במקומות המופיעים בתמונה המצורפת.. תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by CrashZone,

שלום, אני יודע שאני לא מדבר פה הרבה(פעם אחת וזה לא היה פה...)אבל אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך לפריצת מודם אלקטל והפיכתו לראוטר אני צריך מדריך שמסביר גם כיצד להפוך אותו בחזרה...תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... נ.ב היה לי משתמש...(crashonze14)

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Gorgula,

שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by m1ke,

אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?

15. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

16. כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by arie2006,

שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית

20. יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים בין שני מחשבים אני מפעיל שיתוף קבצים באחד מותקן WIN7 ובאחד מותקן VISTA דרך המחשב שמותקן בו ויסטה אני יכול לגשת לכל הקבצים שבWIN7 דרך המחשב שמותקן בו WIN7 אני אפילו לא יכול לראות את הקבצים שבמחשב שבו יש ויסטה אני רואה אותו ברשת, אבל מקבל הודעה שאין לי גישה אליו מן הסתם הבעיה היא באחת ההגדרות אבטחה בויסטה מישהו יודע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by zeroone,

שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחובר לבזק בין-לאומי בחיבור של ADSL, ואי מעוניין לשתף את האינטרנט עם המחשב השני. על שני המחשבים יש ווינדוס XP, יש לי במחשב הזה 2 כרטיסי רשת, בחמשב ההוא כרטיס אחד וכבל רשת מוצלב אחד. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. אז ככה, מאז ומעולם ניסיתי להשתמש באימיול ואף פעם, באף גירסא הוא לא עבד לי כמו שצריך. אז דוגרי וויתרתי, 5.2 עוד לא ניסיתי, כמובן שליונטרוק עובדים כל כך נפלא שאפילו לינק לתוכנה שהם חיים עליה אין. אז אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק זה כבר יהיה טוב. דבר שני לגבי הבעיות אינטרנט שיש לי: 1- אז הראשון האימיול, בדקתי בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 שיש לי, והוא מאושר והכל. ואפילו ניסיתי לפתוח לו כלל חדש מיוחד עם הפורט והכל. 2- העליתי את כמות החיבורים שהווינדוס מגביל וכדומה.. בקיצר אפשר להגיד שעשיתי הכל ע"פ המדריכים, אין לי מושג מה הבעיה שלו. עובדה שקבצים מסוימים אני כן מצליח להוריד. בעיקר קבצים ישראליים, תוכניות וכדומה. קבצים כללים כגון הממ "טריילרים" וכדומה. אני לא מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אהלן, כולם, צריך אנשים שמבינים יותר ממני (לא כזה אתגר...). המצב הוא כזה - מידי כמה ימים או שבועות או שעות, אני חווה ניתוק של האינטרנט. כדי להפעיל אותו מחדש כל מה שאני צריך לעשות זה לנתק את ראוטר מהמודם, לחבר את המחשב ישירות למודם, לחכות דקה עד שהחיבור יחזור ואז להחליף חזרה ולחבר את הראוטר למודם ואת המחשב בתורו לראוטר... וכול זה חוזר חלילה עד הניתוק הבא... אני מניח שזה קשור לקבלה של IP או משהו שהראוטר לא עושה והמחשב כן, אבל איך אפשר לתקן את זה הסביבה היא כזאת - אני מחובר לאינטרנט (כבלים כתשתית, 014 ספק) עם ראוטר (TP-Link WR1043ND) כאשר המחשב הנייח מחובר בכבל לראוטר. אשמח לעצות, אסף.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.