רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה חמורה עם הרשת הביתית. יש 2 מחשבים: אחד מהם זה המחשב שלי (P4) השני זה מחשב לאחים שלי (P3), על שלי מותקן 2003 Server ובמחשב השני Win2000. כרטיסי הרשת הינם: 3com 3c905B ו3c905C, יש עוד כרטיס רשת 3com ג'יגהביט אונבורד על המחשב שלי. הבעייה היא שכל פעם שאני ניגש לקבצים של המחשב השני, הוא פשוט נתקע לחלוטין וכל מה שאפשר לעשות זה hard reset. כמו כן המחשב נתקע גם אחרי קצת גלישה וגם בעת גישה לקבצים שלי מהמחשב השני. ניסיתי המון דרייברים שונים, החלפתי בין כרטיסי הרשת (בין 3c905B ל3c905C), דבר נוסף שזה מחשב אחרי פרמוט והתקנה של Win2000, לפני זה היה מותקן Win98 ואותה בעייה הייתה קיימת גם שם. אם צריך עוד פרטים על המחשבים רק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה דרך בזק ומודם tnn 600E . עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי , שישמש למחשב נייד מחשב שולחני (בחיבור רשת) ובXSREAMER. רצוי גם שיהיה חיבור USB (לחבר הר דיסק חיצוני לגישה מהרשת) בנתיים חשבתי על TP-Link TL-WR1043ND - האם הוא בסדר או שכדאי לקחת משהו אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לישאול שאלה, אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב, האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)? ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט? הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם. האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT? חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882 חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)? http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he בתודה רבה, אור כהן
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את זה דרך הוינדוס ואז לראות אם רואים את המדפסת אבל לא רואים וגם הרשת הביתית לא עובדת כלומר אי אפשר לשתף קבצים בין מחשבים תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי רשת מנותבת דרך נתב אדימקס 6104. לנתב מחוברים שלושה מחשבים ושלושתם מופיעים ברשת. כמו כן מחוברת מדפסת עם כרטיס רשת וגם המדפסת מחוברת לנתב. הבעיה היא שאני יכול לגשת למדפסת רק משני מחשבים. מהמחשב השלישי אני לא מצליח להתחבר. אני גם לא רואה את המדפסת על מחשב זה. אשמח אם תוכלו לתת לי עצה (רצינית ועינינית) איך לעשות כך שגם מהמחשב השלישי יהיה ניתן להוציא הדפסה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב יש לי סויץ' 8 פורטים של אדימקס כרגע עם חוטים בכל הבית... האינטרנט מחובר למחשב ראשי (שלי) והשאר דרך הסויץ' אליי... זה משגע אותי אז החלטתי בהזדמנות לעבור לאלחוטית... אני כרגע עם שיטוף אינטרנט פשוט = בסיסי מאוד.. אז דבר ראשון אני רוצה לדעת עם הרבה קירות יפריעו לאינטרנט אלחוטי... דבר שני מה הטווח של הרשתות האלה... עכשיו יהיה נחמד אם תמצאו לי מהאתר http://www.compusa.com את כל הרכיבים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-