רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DI604 וכשה אני משחק VIETCONG אני לא יוכול להתחבר לסרבר אחד הם שתי המחשבים בו זמנית אלה רק בנפרד כשה אחד מחובר השני לא יכול לאותו להתחבר לסרבר ולהפך מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, שידרגתי לחבילה של 100 מגה בבזק ובחיבור רגיל האינטרנט עובד במהירות המקסימלית (כ-88 מגה) הבעיה היא ברשת אלחוטתית, יש לי שני מחשבים ניידים בבית ושניהם מגיעים רק עד 20 מגה ללא בעיות קליטה דגם הכרטיס רשת אלחוטתית הוא בטכנולוגית N: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 אשמח לעזרה לדעת למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום בכתבה שעסקה בלוחות אם miniITX, סוקר בין השאר לוח של Gigabyte שכולל 2 חיבורי Ethernet: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/mITX_Z77_Roundup/4 השאלה שלי: איזה תועלת אפשר לקבל מלוח אם שכולל 2 חיבורי Ethernet? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. שמי טל. ולי יש בעיונת קטנה. יש לי ראוטר מודל: D-LINK 2 6 5 0U. ואני רוצה להשתמש בתוכנה בשם: COD RCON TOOLS, הבעייה שמשהו (שאין לי מושג מהו) מפריע למידע לישמר על התוכנה, לדוגמא: נגיד שהאני בועט מישהו מחוץ לשרת שלי המידע שלו צריך להופיע בהסטוריה והוא לא מופע בהיסטוריה. יש לי הרגשה שאני אמור להפנות פורט כול שהוא....אך אין לי מושג איך להפנות, ואיזה סוג של פקודה/ איך שקורים לזה TCP/UDP ??? ??? יש לי את ה IP שלי אך אני לא יודע איך להפנות את הפורטים האלה. אני השמח לתמיכה על פי SKPY אם אפשר, שאני יוכל לדבר עם אתכם 1*1. תודה רבה. ושהיה לכם יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לינקסיס E1000 אני צריך עזרה בהגדרתו נכנסתי ל192.168.1.1 אני עם 012 כספקית וכבלים כתשתית - יש לי MPLS (אם זה רלוונטי) האינטרנט עובד אך לאט בחיבור בכבל ישירות למחשב מוריד 10 מגה תקין בחיבור ללינקסיס ובמחשב שמחובר לראוטר עם כבל - בדיקת מהירות נותנת 2 2.5 עם הראוטר הישן עובד תקין לדעתי לא הגדרתי טוב אם מישהו יוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום ואהלן יש לי כבל של רשת רשום על האריזה cat 5e ftp cable 3mb הייתי רוצה מדריך מפורט לחיבור הרשת בין שני המחשבים מהחיבור של הכבל ועד הגדרות הרשת תודה לעוזרים סלאם עליכום
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות לכל השאלות, ולכן אני מרכז פה את כל השאלות שלי שנוגעות למעבר לכבלים מADSL. אני עכשיו מחובר ל ADSL 750 אצל בזק בין לאומי. עקב סיום המבצעים שאני נמצא בהם עשיתי בירור וראיתי שמבחינת מחיר יותר משתלם לי לעבור לכבלים ולעבור לספקית ברק 013. עכשיו אצלי יש מודם USB מחובר למחשב, והמחשב שלי הוא משתף את האינטרנט בשביל המחשב השני שלי שמחובר איתו ברשת(לא אלחוטית) . עכשיו השאלות שלי הם כאלו: 1) האם השיתוף אינטרנט יכול להיפגע ממעבר לכבלים, כי הרי גם המודם משתנה ושמעתי שיש אנשים שיש להם בעיות. 2) האם יהיו לי בעיות עם הZONE ALARM PRO שלי, או שאין שום בעיה להגדיר אותו. 3) שמעתי שהאיי פי נשאר קבוע, זה בטח מאוד לא בטיחותי ומאפשר להאקרים ופורצים למיני…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן נראה לי זה הכי מתאים לפה אני ניסית לרנדר ברשת הבייתית שלי , המחשב מאסטר חלונות 7 המחשב הנוסף הוא חלונות וייסטה , כל ההגדרות נכונות ותקינות המחשבים רואים אחד את השני והכל סבבה , ברגע שאני שולח רנדר על שני המחשבים למחשב שנוסף אין אפשרות לכתוב על הכונן שעליו מאוכסנים הקבצים, הכונן הוא כונן על המחשב מאסטר שהוגדר כ MAP NETWORK DEIVE, אותו הניסיון בוצע ע"י הנייד שלי שהוא מריץ חלונות 7 ולאחר כל ההגדרות הריץ את הרנדר בלי שום בעיה והיה יכול לגשת לכונן רשת ולשמור עליו, אני מניח שאני מפספס איזה משהו קטן בהגדרות של חלונות ויסטה , אשמח לשמוע לעצתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית בין 3 מחשבים בבית אחד אם המודם ועוד 2 עם כרטיסי רשת אלחוטיים. במחשב שלי שמחובר אליו כרטיס רשת חיצוני יש גם פנימי. ויש לי בעיה בלהתחבר לאינטרנט אם הלינוקס. כי הספקית שלי לא תומכת לינוקס ולא מצאתי עדיין את הדרייברים אחרי שבועות של חיפושים. עכשיו, הלינוקס מזהה את הכרטיס רשת שלי הפינימי שמחובר ללוח אם. אז השאלה היא, האם יש כרטיסי רשת אם יציאות usb שאפשר לחבר אליהם את הכרטיס האלחוטי ובכך כשהלינוקס יזהה את הכרטיס הוא יתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-