רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
Signal King 150Mbps USB Wireless Adapter 150M WiFi 48DBI Antenna High Power | eBay כרגע יש לי WPA2-PSK [AES] נראות לי חזקות מאוד ה48 DBI זה כשהם במצב קליטה של WIFI? ובכללי איך הן יתנו קליטה טובה במחשב? (הראוטר נמצא בממד יחד עם מגדיל טווח)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל שהמחשב נייח יקבל רשת מהראוטר הוא חייב כרטיס רשת. איך בדיוק הדבר הזה מתחבר? מסובך לחבר אותו? והאם גם שהמחשב דולק ולא משתמשים בו הוא לוקח לי רוחב פס מהאינטרנט? אה והדבר הכי חשוב, איזה דגם מומלץ לקנות אין לי שמץ של מושג, יש איזה משו טוב מאייבורי או ksp ? פשוט הם קרובים לי לבית. יש לי ראוטר תקן n אבל המחשב נייח הוא של אחותי והיא צריכה גלישה בסיסית לא הורדות וכאלה, המרחק שלה מהראוטר הוא 4-5 מטר, והראוטר הוא מצויין של tplink1043nd .
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום התקנתי רשת עם נתב חדש 3COM הרשת עובדת עם חיוט בשלב זה ולא אלחוטי חיבורי RJ-45 1הנתב נישאר כל הזמן דלוק גם שאף מחשב לא דולק ואני לא יודע אם בכלל יש אופצייה לכבותו וכאשר אני נכנס לאינטרנט זה ישיר ללא חיוג האם זה ככה? 2-באחד המחשבים לאחר הכיבוי נישאר ה LED דלוק ממש בחיבור של RJ-45 בחלק האחורי של המחשב וגם הנורת לינק בנתב של אותו חיבור דולקת לעומת זאת במחשב השני זה כבוי כאשר הוא כבוי ניסיתי לבדוק אפשרויות שה LED יכבה לאחר כבוי המחשב בהגדרות שנות של הכרטיס רשת כולל סימון לאפשר למחשב לכבות התקן זה לחיסכון בחשמל אך לא עוזר כלום נישאר דלוק אולי מישהו מכיר את הבעייה ואיך לכבות ביצעתי גם עידכון לכרטיס רשת ולא עזר. דגם הכרטיס:INTEL PRO/SET והוא יחד עם הלוח(לא כרטיס ניפרד) הל…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר תקן n די חלש של אדימקס, כשאני מעמיס עליו קצת (ביטורנט למשל) הוא פשוט מתנתק ולא חוזר לעצמו עד שאני עושה לו ריסטרט. הדרישות שלי מהנתב לא גדולות. הוא צריך להיות חזק כך שיעמוד בכבוד בעומס ומספר חיבורים גדול. אני מתכוון לשדרג ל-100 מגה אז הוא צריך להתמודד עם המהירות הגבוהה. המחשב מחובר אליו קווית, החיבור האלחוטי משמש עבור לפטופ למטרות עבודה ולטלפונים הסלולריים כך שאין לי דרישות מיוחדות מהבחינה הזאת. אני לא מחפש מוצר יקר כי אין לי דרישות מיוחדות מלבד עומס ועמידה במהירויות גבוהות. אודה להמלצות כדי שלא אפול שוב על מוצר שלא עושה את העבודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי FORTIWIFI, אני רוצה להגדיל את הטווח שלו בכמה מטרים (עוד "חדר" במסדרון) האם חיבור אנטנות חיצוניות במקום המקומיות יכול לעזור ? האם יש ציוד אחר שיכול לתת פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-