רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
זהו הפורום המתאים, נכון? אוקי, יש לי 3 מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט (750 kbps כבלים של נטוויז'ן). אמרו לי שבארץ נתב לכבלים עולה הרבה, בקיץ אני טס לניו-יורק אז חשבתי שאולי אני אקנה שם במחיר נמוך יותר. הייתי שמח לקבל המלצות על חברות שמייצרות נתבים אלחוטיים ומחירים. תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המודם הקודם שלי היה Alcatel שאותו שידגתיו ל PRO על מנת לחבר עוד שתיי מחשבים עם האב. האם יש את אותה אפשרות במודם של ETC ? אני רוצה שהגדרות ההתחברות יהיו במודם ובעתיד לחבר עוד שתיי מחשבים . ד"א - האם שווה ללכת לבזק ולהחליף את המודם ל Alcatel ?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט בחיבור רגיל ישיר למחשב אבל רציתי לחבר כרטיס רשת ולהפוך אותו לaccess point ככה שאני יוכל להתחבר אל הרשת של האינטרנט שלי דרכו ולא דרך הנתב. יש לי נתב מצוין אבל העניין הוא שהחדר שלי הוא ממד ולכן במום 12M יש לי גג 2M. ניסיתי דרך הwindows 7 להפוך אותו ללא הצלחה לרשת אד הוק. תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
יש לי בעיית תפקוד של מצלמת IP ואני מתכנן לבצע אבחון באמצעות סניפר - למשל להתקין ו'ייר-שארק על הלאפטופ שלי ולחברו לרשת עם המצלמה. לצורך זה אני צריך HUB. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. הבעיה שבזאפ אני מוצא רק סו'יצ'ים. כל מוצר שקורא לעצמו "רכזת", מתברר לי בסוף שהוא מתג (ולא מתאים לחיבור סניפר). מישהו יודע איך אפשר להשיג HUB פשוט? ,
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אסוס מדגם AM604G וכל כמה ימים אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל או לאפס reboot בהגדרות) כדי שהמחשב האלחוטי יוכל לגלוש . שזה קורה המחשב (האלחוטי) מתחבר כמו שצריך אבל אין גישה לאינטרנט. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית 3 מחשבים שהיו עד היום מחוברים עםם ראוטר רגיל. הכנסתי ראוטר אלחוטי Linksys 54g שני מחשבים מחוברים בכבלי רשת לראוטר- יש אינטרנט ויש הכל. המחשב האלחוטי (המחשב השלישי) עם כרטיס אלחוטי של Edimax EW-7325 אינו מזהה את הראוטר, למרות שההגדרות זהות. המרחק בין המחשב לראוטר האלחוטי הוא בהפרש של קומה אחת - אחד מעל השני, בקו אווירי: 3-4 מ' (לא ממ"ד) מה עושים? אודה לכל עזרה.... בועז
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול אחרי שהיה זק שלנו בעיות עם הראוטר והטלפון הגיע אלינו איש מבזק שקצת סיבך את העניינים קצת יותר. קיצר התברר שהראוטר שלי ממש דפוק (אני ידעתי את זה עוד לפני) והקליטה שלו לא מגיעה עד לקומה השנייה. לכן רציתי לשמוע המלצות על ראוטר שבטוח יגיע לי לגג, וגם אם יש פה אנשים עם דירות גג אז שישתפו בבקשה מה יש להם. תודה רבה. אני חשבתי על הראוטרים הבאים, ורציתי לשמוע מה אתם אומרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2208&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485& או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3289&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485&
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום ראוטר עם מודם ADSL מדגם CNAD 804 NF ולאחר שעות של נסיונות עדיין אין לי מושג איזה הגדרות יש להכניס כדי שיתחבר לאנטרנט. אני גולש דרך ברק. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה גדולה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-