רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש את הפאטצ' שמשנה את המספר של ה half-open connections... lvllord.de עכשיו השאלה שלי היא על כמה חיבורים כדי להשים את הפאטצ' עם יש לי אינטרנט 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בעע מנסים לפרוץ לי איך אני יודע מה הפרוקסי? אני שעה מחכה על הקו בשביל לשאול אותם
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לחבר את המודם כבלים שלי (AMBIT) לכרטיס רשת מסוג RTL. שאני מנסה להתחבר הוא מנסה להגדיר חומרה חדשה ל: 1. בקר ETHERNET . 2. Controller I Simple Communaction מאיפה אני מוצא דרייברים לאלו? האם לא הגדרתי טוב את הכרטיס רשת??
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין באמצעות המדריך לווינדוס איקספי איך אני יכול לחבר שני מחשבים (2 כרטיסי רשת) ולשתף ביניהם את האינטרנט אני מחובר בכבלים ללא חייגן שני המחשבים פועלים תחת ווינדוס 2000 פרו תודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
פעם עובד פעם לא עובד אתמול עשיתי שיחת קול עם חבר שלי עבד יופי, עכשיו זה לא רוצה לעבוד, לא נגעתי בלום אני יודע שאני רק ברשת... הפיירוול של הראוטר מבוטל וגם של הווינדוס ואין לי פיירולים אחרים. אתמול דיברתי בסקייפ ובמסנג'ר עבד יפה מאוד... ובכלל לא רק אתמול תמיד המצלמה וכו' עבדה אבל עכשיו זה לא עובד.. מה זה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
איך שהבנתי אם יש לי ADSL שתופס כרטיס רשת אחד במחשב אז עדיף לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר אותו למחשב השני ואת הADSL להשאיר על אותו כרטיס שהיה קודם או שבכלל עדיף לקנות HUB ולחבר גם את הADSL וגם את 2 המחשבים לשם על מה אני מדבר שאני מדבר על עדיף?? אני לא מדבר על כסף, כי ברור שהעיסקה עם הHUB תעלה יותר כסף אני מדבר על האינטרנט איך שהבנתי אם אני אחבר את המחשבים עם כרטיסי רשת בלי חיבור לHUB האינטרנט יעבוד יותר מהר ונוכל לשחק במשחקי רשת ביחד בלי בעיות בפינג [מהירות החיבור לשרת שאני משחק בו] אז מה אתם אומרים שעדיף??? את הדרך של הכרטיסי רשת, או הדרך של הHUB?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-