עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, עד היום יכולתי לארח משחקים כמה שאני רוצה אבל בעקבות התקנת תוכנת אחזקה מסויימת פתאום אין לי אפשרות לארח יותר. לצרוך העיניין הגדרתי את עצמי כDMZ בראוטר (זאת אומרת כל הפורטים בראוטר פתוחים), אין לי חומת אש פעילה, ואין אנטיוירוס פעיל. בכל זאת אנשים מרוחקים באינטרנט לא יכולים להתחבר אליי (משום מה מחשבים ברשת אפילו שזה דרך האינטרנט יכולים..) לכן אני מסיק שזה נובע מהגדרות בXP. איפה אני יכול למצוא הגדרות ואפשרויות שמתאימות לבעיה הזאת? ואם למישהו יש רעיון יותר ספציפי, אפיל טוב עוד יותר.

2. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by e.s,

בבקשההההה אם מישהו יוכל לעזור הוא יעשה אותי מאושרר ליפני כמה ימים התקנתי רשת לא היה צריך לנגוע בשום הגדרות פשוט חיברתי בין שני המחשבים והאנטרנט עבד היו לי יום אחד בעיות בהתקשרות ועשיתי התקשרות חדשה לאינטרנט מאז האינטרנט במחשב השני לא עובד תודה מראש ואני מקווה שיעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. יש לי ראוטר מחברת LEVEL ONE ושני ראוטרים של אדימקס מדגם edimax br-6204wg יש אפשרות לחבר אחד כריפיטר שיגדיל טווח והשני כ נקודת גישה? כל ניסיונות כשלו גם כי אני לא מבין גדול וגם מהעדר מדריכים מישו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by sashimka,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...

14. Started by Splashy,

אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by +Eliran+,

אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, קצת רקע: רכשתי לאחרונה סטרימר שמגיע עם דונגל WiFi בתקן N - כעקרון לי יש מודם-נתב אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141) שתומך בתקן G ו ethernet 10/100. לכן אני כנראה צריך לשדרג את הנתב שלי - ראיתי את הDIR-615 של D-Link שתומך בתקן N וגם עם ethernet 10/100. ועכשיו לחוסר הבנתי: ??? האם אני צריך לחבר את הנתב DIR-615 לנתב-מודם האלחוטי שלי מאחר והDIR615 לא מכיל מודם ADSL? זה לא יפגע באיכות השידור לסטרימר אם השידור צריך לעבור 2 נתבים בדרך (חוטי ואלחוטי)? אם אני ארכוש נתב שתומך בתקן N וגם ב ethernet 1000 זה ישפר את קצב העברת הנתונים? אני מחובר ל2.5 מגה באינטרנט כך שמודם ADSL שתומך ב ethernet 1000 לא ישפר את הגלישה שלי באינטרנט כי ethernet 100 גם מספיק רחב לחבילת אינטרנט שלי,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KOBI777,

שלום יש לי שלושה מוצרים שאני רוצה להבין בצורה הכי מדוייקת את אופן פעולתם. ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מאתרים שונים בחו"ל אבל לא הצלחתי ממש להבין. אשמח לקבל הסבר מפורט או קישור לאיזה אתר בעברית שיש שם הסבר מפורט. NETWORK ISOLATOR ADAM-6501 ETHERNET COMMUNICATION CONTROLLER ADAM-6060 6-CHANNEL RELAY OUTPUT תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by sariti,

שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. שלום לכולם. כרגע יש לי בקומה השניה של הבית מודם אלחוטי של בזק ואני צריך קליטה טובה גם בקומה הראשונה (מה שכרגע אין) מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? מגדיל טווח? אני יכול להוריד כבל רשת מהמודם לקומה הראשונה אם צריך (אבל מעדיף שלא) וממנו לחבר משהו שישדר את הוויפיי מה לגבי מתאם רשת\חשמל? נשמע כמו פיתרון טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב זה עובד.. בקיצור זקוק להמלצה איך לעשות זאת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by The American Wolf,

שלום לכולם ,אשמח לעזרתכם,יש לי מודם HOTBOX ללא חייגן (הוט+בזק בינלאומי) ורואוטר של אדימקס ,לפני זה היה לי חייגן ובראוטר הייתי מגדיר אותו דרך L2TP ,והכל עבד יפה ,אח"כ כשהורידו לי את החייגן אמרו לי להגדיר את זה בתור DHCP בHOTBOX ,עכשיו כרגע אני משמש בHOTBOX בתור ראוטר כרגע ,בHOTBOX זה לא בעיה כי פשוט יש אופציהDHCP והכל עובד יפה,עכשיו הבעיה כרגע זה להגדיר את הראוטר אדימקס ,מכיוון שאני לא יכול להשתמש בL2TP ,ואין בראוטר של אדימקס אופציה של DHCP (חוץ מההגדרות של LAN ) אז השאלה שלי איך אני מגדיר את הראוטר של אדימקס ועם איזה הגדרות ? כבר ניסיתי הכל וכלום לא עובד ,אז אני אשמח לעזרתכם ,תודה רבה לכולכם.

22. Started by eyalraz,

יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by creative,

יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS WRK54G 802.11G הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט הספק שלי הוא012 דרך ערוצי זהב בכבלים תנסו לעזור לי בהגדרות אני מניח שההגדרות לא בסדר אם מישהו יודע איך את ההגדרות הנכונות בבקשה תעזרו תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי נתב של xiaomi ax6s עם מתאם סיב של tp-link (https://bstore.bezeq.co.il/internet/network/42255?WT.action_av=product_page_clicked&WT.action=product_page_clicked&WT.stage_desc=product_page_clicked ) עם מתאם sfp שרכשתי מבזק עצמם. אני נכנס להגדרות הנתב, מגדיר pppoe. שם משתמש: gilad***@014 סיסמה: ****** אבל הנתב לא מתחבר לספק. יש למישהו תובנה איך עושים את זה נכון?

25. Started by rellect,

אני בתשתית הוט, 12 מגה ומודם משולב הוטבוקס. הספק בזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר כדי לשפר את הביצועים. מה הL2TP Server שמומלץ לשים? הבנתי שעדיף לשים כתובת IP במקום ה hot.bezeq... ובכך אפשר לקבל פינגים נמוכים יותר, אמיתי? מה הMTU שמומלץ להגדיר? ואיזה שרתי DNS מומלץ להגדיר? להישאר עם הברירת מחדל של בזק או שיש אחרים טובים יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים