עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום קניתי Access Point של TP-LINK TL-WA801ND ואני רוצה לחבר אותו קווית לראוטר הקבוע ע"מ להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. הבעיה שאני לא מצליח. קבעתי אותו בתור AP אבל אז הוא הופך בעצם להיות כמו ראוטר בפני עצמו, אומנם יש לי בסלון בו הוא ממוקם קליטה מלאה אבל יש לי עכשיו 2 רשתות שונות, אני מעוניין ברשת אחת. מה לעשות ? יש לי את האפשרויות הבאות : 1. Access Point 2. Repeater (Range Extender)a 3. Bridge with AP 4. Clint 5. Multi SSID מה לבחור בבקשה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ex_,

היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. שלום ברשותי רשת ביתית ראוטר מסוג EDMAX מחשב אחד מחובר עם כבל גולש 2 מחשבים מחוברים אלחוטי גולשים ורק מחשב אחד בעייתי הוא מחובר באופן אלחוטי אבל מסרב לגלוש בשום דפדפן ניסתי לשוח PING ב CMD עבד וקיבלתי את השורה שצריך לקבל בדקתי IP והוא כביכול מחובר לרשת האינרטרנט אך מסרב לגלוש למישהו יש הצעות לפיתרון?

• 16 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by ha,

אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. קנינו היום נתב חדש. אנחנו מבקשים לתת לו סיסמה כדי שרק בני הבית (ולא השכנים) יגלשו. הגענו ל-Network Authentication. מה בוחרים? ניסינו WPA2. נפתחו אפשרויות רבות שאיננו יודעים מה לכתוב בהם ואיפה מכניסים את מילת הקוד. למותר לציין שזה לא מוסבר בחוברת של בזק והמענה האנושי שם שבר אותנו אחרי 40 דקות המתנה על הקו. תודה וסליחה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. היי, עד היום יכולתי לארח משחקים כמה שאני רוצה אבל בעקבות התקנת תוכנת אחזקה מסויימת פתאום אין לי אפשרות לארח יותר. לצרוך העיניין הגדרתי את עצמי כDMZ בראוטר (זאת אומרת כל הפורטים בראוטר פתוחים), אין לי חומת אש פעילה, ואין אנטיוירוס פעיל. בכל זאת אנשים מרוחקים באינטרנט לא יכולים להתחבר אליי (משום מה מחשבים ברשת אפילו שזה דרך האינטרנט יכולים..) לכן אני מסיק שזה נובע מהגדרות בXP. איפה אני יכול למצוא הגדרות ואפשרויות שמתאימות לבעיה הזאת? ואם למישהו יש רעיון יותר ספציפי, אפיל טוב עוד יותר.

12. אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. חברים אני גר בחדר עם ממד ואני רוצה לחבר אותו ברשת אלחוטית לחדר אחר האם זה אפשרי ואם כן המליצו לי בבקשה על רואטר..!!! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכל המומחים... כל תוכנות האינטרנט שלי לא מתחברות לרשתות שלהן! לא ציינתי את שם התוכנה בכותרת כי יש כל כך הרבה מהן.... קאזה ביטורנט אימיול שראזה.... הורדתי את הפיירוול של ווינדוס (SP2) ואין לי מושג מה עוד לעשות.. זה כבר ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש כלומר על המחשב הזה עוד לא יצא להוריד כלום.... אבל הגלישה עצמה והורדה דרך דפדפן עובדים מצויין... יש לי ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ ואיפשרתי בו UPNP וגם פעם ניסיתי להוריד גם בו את הפיירוול ועדיין כלום! בבקשה תעזרו לי...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by e.s,

בבקשההההה אם מישהו יוכל לעזור הוא יעשה אותי מאושרר ליפני כמה ימים התקנתי רשת לא היה צריך לנגוע בשום הגדרות פשוט חיברתי בין שני המחשבים והאנטרנט עבד היו לי יום אחד בעיות בהתקשרות ועשיתי התקשרות חדשה לאינטרנט מאז האינטרנט במחשב השני לא עובד תודה מראש ואני מקווה שיעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  21. יש לי ראוטר מחברת LEVEL ONE ושני ראוטרים של אדימקס מדגם edimax br-6204wg יש אפשרות לחבר אחד כריפיטר שיגדיל טווח והשני כ נקודת גישה? כל ניסיונות כשלו גם כי אני לא מבין גדול וגם מהעדר מדריכים מישו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by sashimka,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...

24. Started by Splashy,

אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by +Eliran+,

אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.