רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות XBOX360 בקרוב ולחבר אותו לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בבית (עדיין לא קניתי נתב). קראתי קצת מאמרים בנושא שממליצים לחבר את הxbox360 לרשת באמצעות רשת 802.11a כדי לא ליצור הפרעות עם מכשירים חשמליים אחרים. באתר של מיקרוסופט הם ממליצים על נתבים לקנות: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm מישהו יוכל לומר לי איזה נתב הכי כדאי לי לקנות כדי שיעבוד בצורה הכי טובה עם XBOX360? למישהו פה יש נסיון עם רשת אלחוטית וXBOX360?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום קניתי Access Point של TP-LINK TL-WA801ND ואני רוצה לחבר אותו קווית לראוטר הקבוע ע"מ להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. הבעיה שאני לא מצליח. קבעתי אותו בתור AP אבל אז הוא הופך בעצם להיות כמו ראוטר בפני עצמו, אומנם יש לי בסלון בו הוא ממוקם קליטה מלאה אבל יש לי עכשיו 2 רשתות שונות, אני מעוניין ברשת אחת. מה לעשות ? יש לי את האפשרויות הבאות : 1. Access Point 2. Repeater (Range Extender)a 3. Bridge with AP 4. Clint 5. Multi SSID מה לבחור בבקשה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת ביתית ראוטר מסוג EDMAX מחשב אחד מחובר עם כבל גולש 2 מחשבים מחוברים אלחוטי גולשים ורק מחשב אחד בעייתי הוא מחובר באופן אלחוטי אבל מסרב לגלוש בשום דפדפן ניסתי לשוח PING ב CMD עבד וקיבלתי את השורה שצריך לקבל בדקתי IP והוא כביכול מחובר לרשת האינרטרנט אך מסרב לגלוש למישהו יש הצעות לפיתרון?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קנינו היום נתב חדש. אנחנו מבקשים לתת לו סיסמה כדי שרק בני הבית (ולא השכנים) יגלשו. הגענו ל-Network Authentication. מה בוחרים? ניסינו WPA2. נפתחו אפשרויות רבות שאיננו יודעים מה לכתוב בהם ואיפה מכניסים את מילת הקוד. למותר לציין שזה לא מוסבר בחוברת של בזק והמענה האנושי שם שבר אותנו אחרי 40 דקות המתנה על הקו. תודה וסליחה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-