עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by redead,

הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by alex15,

אני צריך אותו רגיל שיתחבר ל ראוטר בחיבור קווי עם כבל . מהדפסת לראוטר כבל רגיל כי אין לי בראוטר חיבור באמצעות כבל .

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Albetron,

אני מחובר כבר כמה שנים טובות לבזק, כשהתחילו לשווק חבילות של 30 mega bit לא יכולתי לשדרג מהסיבה שאין לי תשתית מתאימה באיזור בו אני גר, כבר לא מעט זמן משווקים 100 מגה ביט ואפילו יותר אבל אני תקוע עם 15....אני שוקל לעבור להוט, נציג טלפוני טען כמה דברים שהייתי רוצה לאמת כאן; 1.התשתית שונה. 2.חבילה של 100 מגה ביט תוכל להתממש בכל איזור בארץ בגלל שהתשתית שונה לעומת בזק. האם הם צודקים? כדאי לעבור מניסיון שלכם? יש הרבה תקלות איתם? תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by ARMIN,

שלום רב! כתוצאה מה מחשב החדש שקנו לי המחשב הישן הולך לאחי... עכשיו אנחנו רוצים שתהיה בין המחשבים רשת ביתית ושהוא יוכל גם לגלוש באינטרנט מכיוון שזה מסובך ביותר להתעסק עם חוטים עכשיו אז החלטנו על פיתרון אלחוטי! איזה הצעות לרכיבים אתם ממליצים ? ואיך ננוכל ליישם ? (איך לבנות את הרשת) בתודה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by emperor,

שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  8. אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by kisin,

אני רוצה לסדר רשת אלחוטית בבית ואני אשמח לקבל ממכם עזרה והצעות. יש לי 2 מחשבים וגם XBOX360 וגם XBOX שאני רוצה לחבר את כולם ברשת אלחוטית. מחשב אחד יהיה בממ"ד, מחשב שני יהיה בסלון וישמש לי כHTPC, הXBOX360 יהיה בסלון להנאת כל המשפחה, והXBOX הישן יהיה בחדר השינה. המרחק בין כל המחשבים והקונסולות הוא מקסימום 30 מטר בערך. איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי? מה בנוסף למודם אני צריך לקנות? האם הקנפוג הוא משהו שדורש טכנאי או שאפשר להתמודד עם זה לבד? אני אשמח לכל העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בנושא של רשתות, במיוחד אלחוטיות

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. Started by kisin,

אני מתכנן לקנות XBOX360 בקרוב ולחבר אותו לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בבית (עדיין לא קניתי נתב). קראתי קצת מאמרים בנושא שממליצים לחבר את הxbox360 לרשת באמצעות רשת 802.11a כדי לא ליצור הפרעות עם מכשירים חשמליים אחרים. באתר של מיקרוסופט הם ממליצים על נתבים לקנות: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm מישהו יוכל לומר לי איזה נתב הכי כדאי לי לקנות כדי שיעבוד בצורה הכי טובה עם XBOX360? למישהו פה יש נסיון עם רשת אלחוטית וXBOX360?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The_overclocker,

השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nirber,

שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. Started by dorish83,

שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MATTAN,

שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בעיה שהתחילה לפני שבועיים בלי התקנה של תוכנה חדשה או חומרה או כל דבר אחר- המחשב שגולש על הכרטיס רשת האלחוטי(המחשב עם המודם גולש סבבה) לפעמים בבוקר מחליט לעבוד ואפשר לגלוש, אבל מהצהריים בערך הוא פשוט מחכה שעות, לפעמים מצליח רק אתרים בעברית לאט או שבכלל לא גם. גוגל בקושי נפתח. יש לציין שבאייפון אני גולש ברשת חופשי בזמן הבעיה. עוד דבר מסריח זה שהמחשב עם הבעיה כן מצליח להתחבר לרשת אחרת ולא של הבית, הוא גולש חופשי. עריכה: נפתר ע"י תומך של החברה(לא אציין איזה כדי שלא יחשבו שאני מוכר משהו), הבעיה הייתה בשם של הרשת ובערוץ שבו הוא משדר. אז אם למישהו יש בעיה כזו תחליפו ערוץ ושם.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by shlomia,

שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. שלום לכולם, שמעתי שכאן התותחים הכבדים נמצאים - אז הגעתי . תודה רבה מראש על כל פידבק. יש לי מחשב שמחובר לראווטר (אצטק 600EW), ומספר מחשב בבית שמחוברים בצורה אלחוטית. כאשר אני מפעיל את המחשב, אין לי גישה לאינטרנט. הקשר מסווג על ידי המחשב בתור "ENABLED" והוא לא מוצא בו "בעיות" כשאני עושה FIX CONNECTION. במאפייני הקשר רשום לי Packets uploaded | Packets downloaded , כאשר הUPLOAD הוא בקצב נורמלי והדאונלואד איטי מאד (עולה בביט אחד כל כמה שניות), מין הסתם אני לא יכול לגלוש ככה או לבצע שום פעולה. עוד רמז לתעלומה הוא שהנורית שמחוברת לכרטיס הרשת מהבהבת במהירות כאשר יש תקלות בקשר. כאשר המחשב שלי מופעל, כל הרשת בבית קורסת! לא ניתן להתחבר לאיטנרנט משום מחשב. כאשר המחשב שלי כבוי, הגלישה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by udipo,

איך פותחים פורטים עבור אימיול בנתב ADSL CNET ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by מושיקו שרון,

שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?

25. שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.