עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Znavo,

היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ZiX,

עשיתי רשת חוטית לא מזמן בבית.. והיום אני רוצה להוזיז את הראוטר מהמיקום שלו.. והכבלים לא מספיקים.. רציתי לשאול לגבי אופציה של מתאם נקבה לנקבה .. כמו זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22480 ואז לחבר עוד כבל לכל חיבור.. אני צריך להעביר עם הכבלים במהירות של 1 ג'גה... האם זה עשוי להזיק לי לרשת? יש פתרון טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  3. היי, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי אתמול נייד שקניתי - LG F1 בבית קיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר של אדימקס - BR-6204 הוא עובד מצוין - אחי מחובר אליו עם הנייד שלו אליו וגם חברים שמגיעים עם מחשבים ניידים לפעמים מתחברים אלינו. אני לעומת זאת, לא מצליח. בהתחלה לפני שפירמטתי והתקנתי XP PRO, היה מותקן גרסת HOME בעברית שלא רציתי. בנוסף היו כל מיני תוכנות של LG שלא רציתי ולכן החלטתי שהכי פשוט שאני אפרמט ואתקין איך שאני רוצה.. 'לפני הפירמוט הייתה מותקנת תוכנה של LG - IP OPERATOR שאמורה להגדיר את הרשת האלחוטית ולסייע בהתחברות. התוכנה לא עבדה...קיבלתי שגיאה "limited or no conectivity" ובכך לא יכלתי לגשת אל האינטרנט. גם לאחר הפירמוט דרך האשף של המערכת הפעלה גם לא הצלחתי להתחבר וקיבלתי את אות…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Zadu,

יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום, כיצד ניתן להשתלט על מחשב מרוחק מבלי להפריע למשתמש הקיים? כלומר, אני רוצה לעבוד במחשב המרוחק נניח על קובץ אקסל, מבלי שזה יפריע למשתמש הקיים. והוא למעשה יעבוד על וורד במקביל אלי. תודה לעונים.

6. Started by dogday,

הלכתי לפי המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/6095.html עשית הכל והכל טוב ופועל. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה שחבר שלי יכנס לשרת הזה איך הוא אמרו להכנס?, אני צריל לשנות משהו מההגדרות שבמדריך על מנת שחבר יוכל גם להכנס?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  7. קבעתי IP סטאטי, שהוא 10.0.0.50, כמו שאמרו לי פה. פתחתי פורטים בראוטר, במקרה הזה של Utorrent שהפורט הוא 31519. בערך שבוע הכל היה בסדר. היום אני בא להוריד משהו, ואני רואה שהפורט חסום. אני מחובר דרך בזק ובזק בינלאומי, 5 מגה אם זה משנה משהו. אני מחובר לראוטר דרך כבל, ואחי מתחבר אליו באלחוטי. מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by pappapisshu,

שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by עידו צור,

יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!

10. Started by wooper,

היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by shimronfio,

היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הראוטר הוא: edimax BR-6104K(G). אני רוצה לפתוח בו פורטים, רק כדי לעשות את זה צריך להגדיר איי פי קבוע, חשבתי שהגדרתי את זה, אבל לאחר כיבוי הראוטר בסוף השבוע והפעלתו לאחר מכן האיי פי השתנה.... יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Y.k,

היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  17. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מדיה מהמחשב לסטרימר minix h9 ? או ישירות לטלויזיה חכמה של LG ? אני מחפש תוכנה או אפליקציה נוחה . הממשק של הטלויזיה לא נוח . לא תומך בעברית והממשק של המיניקס מחייב דפדוף אינסופי בין הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by The-Devil,

אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gromeck,

אני צריך ממכם הצלצה ל-3 נתבים 4 Port כאשר בשלושתם חייב להיות שרת מדפסות (חיבור USB) ושיש להם תמיכה בארץ לכל הפרוטוקולים. 1. נתב עם מודם מובנה אלחוטי 2. נתב ללא מודם אלחוטי 3. נתב ללא מודם רגיל אנא צמצמו לחברות של: Edimax, D-Link, TRENDnet, 3COM בתודה, אלי

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by brosley,

על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by no_way,

אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?

22. שלום, עברתי דירה, ולבזק אין תשתית ואמרו שלא יהיה להם בחודש הקרוב, אז עברנו לחבילת טריפל של הוט וכמובן לקחתי חבילה של 5 מגה כמו שהיה לי עם בזק בתשתית. עכשיו הטכנאי הגיע, חיברנו את המודם לראוטר והייתה בעיה, סידרתי אותה בכך שהחלפתי מ - L2TP ל PPTP והמהירות הורדה שלי מאתרים תפעוליים שלהם על סביבות ה 300 ק"ב לשנייה, שזה אמור להיות 600 ומשהו, אז דיברתי עם הוט וגם עם נטוויז'ן, ואני מיואש כי בדקתי ישירות עם המודם והמהירות עובדת יופי, אבל שהראוטר מחובר הוא אוכל לי בערך 300 ק"ב לשנייה, וגם שאני מוריד דברים מאתרים אחרים בד"כ זה מוריד לאט מאוד (15 ק"ב לשנייה), אז הורדתי גם עדכון FIRMWARE לראוטר והתקנתי, וזה לא עזר. אז נתנו לי טלפון של תמיכה של 3COM התקשרתי ובמהלך השבוע יתקשרו אלי וא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alone66,

דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה

24. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.