עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  3. היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by tascam,

מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Ruvka94,

שלום, המהירות שלי במחשב היא 30 מגה, לפי כל מה שידוע לי מהירות ההורדה המקסימלית היא מהירות האינטרנט לחלק ל8 שזה יוצא 3.75. אבל אתמול חבר שלי התחיל להסביר לי שבטורנטים יש אפשרות לעבור את מהירות ההורדה בגלל כמות הסידים (שיתוף קבצים וכל זה), מה שבחיים לא קרה.. אפשר בבקשה הסבר יותר מורחב על זה? תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by אנדי,

נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Cheif,

שלום, בבלוג שלי באתר NetCHEIF, פרסמתי פוסט בנושא בדיקת ביצועים של הרשת הביתית. בפוסט רשומות הסיבות שהביאו אותי לשנות את אופן בדיקת הביצועים של נתבים הנסקרים על ידי באתר ומודגם הכלי שבאמצעותו תבוצענה הבדיקות בעתיד. גם אתם יכולים לעשות שימוש בכלי זה ולבדוק את הביצועים של הרשת שלכם. לקריאת הפוסט -- http://www.netcheif.com/blog/?p=402 CHEIF

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by summer69,

לא מזמן התחברתי לבזק בנלאומי עם מודם Aztech 600EU עכשיו הבעיה שלי זה פתיחת פורטים לפי מה שהבנתי זה שאם מפעילים את אפשרות הDMZ לא צריכה ליהיות בכלל הבעיה של חסימת פורטים הבעיה היא שהDMZ לא מוכן להפעיל את עצמו לא משנה כמה פעמים אני יעשה enable משום מה זה לא הולך המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי פיירוול.... ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר. ניסיתי לפתוח טווחים אבל זה לא הלך כי אני גם לא יודע בידיוק איזה טווחים לפתוח ומזה port map וכמה פורטים הוא מאפשר לפתוח במכה... help!

9. Started by x-dude,

או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

11. Started by Drazick,

יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...

12. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by zglazer,

לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

14. שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by X7-007,

אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by nicknone,

אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Andrey85,

שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by rotem_o,

היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by insane-o,

שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני גולש דרך 014 והוט על תשתית 30 מגה חיבור ללא חייגן MPLS הנתב הוא נתב של אורנג' שאני מתכוון להחליפו(גם הוא גורם ללא מעט בעיות) הבעיות העיקריות הן אי עקביות במהירות ההורדה לפעמים אני מוריד על מקסימום ולפעמים אני מוריד מאוד לאט בדיקות הורדה בהוט:לפעמים נותן 30 מגה כמו שצריך לפעמים נותן 5 מגה פינגים במשחקי רשת:לפעמים תקינים סביב איזור ה80 ולפעמים עולים ל100-150 ופשוט לא ניתן לשחק מדיונים שקראתי פה הבנתי שכדי לעבוד על הכבל החדש אני צריך חיבור עם חייגן ניסיתי לעבוד כך אבל האינטרנט שלי זחל ולא הצלחתי לעבור את ה10 מגה,וגם הנציגים לא ידעו איך לעזור לי וביזבזתי שעתיים שלמות בטלפון על כלום ובסוף החזירו אותי ללא חייגן בקיצור אני די עובד עיצות ואודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by moskitos,

אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום רב, לקראת טיול בארה"ב אני מבקש המלצה כדי שיהיה לי שם אפשרויות גישה לאינטרנט במחשב האישי שלי כנ"ל לגבי הסמרטפון תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. הלפטופ נמצא בחדר , והראוטר נמצא בחדר אחר, כרגע הכרטיס רשת שבלפטופ מזהה את הרשת, אך לא מצליח להתחבר אליה, ורק שאני מתקרב לראוטר הוא מתחבר. לכן אני מחפש כרטיס רשת חזק יותר. מבחינתי אפשרי להזמין גם מחול וגם מהארץ, אז לא להתבייש . מה שכן חשוב לי שהוא יתמוך ב WIN7 , ובמהירות טובה, בנוסף הגודל כן חשוב. אם יש כרטיס שעולה 110, אפילו קצת יותר והוא ממש טוב ושווה את החריגה, אתם מוזמנים להציע. המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.