רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם יש פקודה שבה אני מספק את כתובת ה mac של הכרטיס רשת ולקבל את ה IP שהוקצה לו
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6114WG +כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX למחשב נייד. למישהו יש ניסיון בשימוש של מוצרים אלה בעיקר בקטע של טווח אלחוט ? אני מתכנן לשים את הראוטר בקומת קרקע ואת המחשב הנייד קומה מעל(בית פרטי). עצות ותגובות יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש דרך 014 והוט על תשתית 30 מגה חיבור ללא חייגן MPLS הנתב הוא נתב של אורנג' שאני מתכוון להחליפו(גם הוא גורם ללא מעט בעיות) הבעיות העיקריות הן אי עקביות במהירות ההורדה לפעמים אני מוריד על מקסימום ולפעמים אני מוריד מאוד לאט בדיקות הורדה בהוט:לפעמים נותן 30 מגה כמו שצריך לפעמים נותן 5 מגה פינגים במשחקי רשת:לפעמים תקינים סביב איזור ה80 ולפעמים עולים ל100-150 ופשוט לא ניתן לשחק מדיונים שקראתי פה הבנתי שכדי לעבוד על הכבל החדש אני צריך חיבור עם חייגן ניסיתי לעבוד כך אבל האינטרנט שלי זחל ולא הצלחתי לעבור את ה10 מגה,וגם הנציגים לא ידעו איך לעזור לי וביזבזתי שעתיים שלמות בטלפון על כלום ובסוף החזירו אותי ללא חייגן בקיצור אני די עובד עיצות ואודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד את כל מה שקשור לנושא הרשתות ואינטרנט. אולי להגיד הכל זאת לא המילה הנכונה, אני בטוח שהנושא גדול ומורכב ואני רוצה ללמוד את הבסיס ומשם להתקדם האלה. אם אפשר לקבל מדריכים\ספרים\PDF וכד' על הנושא הנ"ל כדי שאוכל ללמוד אותו, אני אשמח! תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתסבירו לי איך אני פותח פורטים מסויימים, אני צריך לפתוח את הפורטים הבאים: 6881 - 6889.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-