עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

שלום, בבלוג שלי באתר NetCHEIF, פרסמתי פוסט בנושא בדיקת ביצועים של הרשת הביתית. בפוסט רשומות הסיבות שהביאו אותי לשנות את אופן בדיקת הביצועים של נתבים הנסקרים על ידי באתר ומודגם הכלי שבאמצעותו תבוצענה הבדיקות בעתיד. גם אתם יכולים לעשות שימוש בכלי זה ולבדוק את הביצועים של הרשת שלכם. לקריאת הפוסט -- http://www.netcheif.com/blog/?p=402 CHEIF

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by yotam.m,

קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?

3. Started by SandLegion,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר ואם כן אז איך (או איפה אפשר למצוא מדריך לשם כך) אפשר לראות סרט DVD דרך הרשת מהכונן DVD של השותף שלי. יש לי מחשב רציני ביותר עם 9800PRO ומהירות הרשת היא 100, אין לי פשוט מושג איך מבצעים דבר כזה. בתודה, ארז

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by X7-007,

אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  5. Started by masmddr,

שלום. אני צריך נתב לאינטרנט סלולארי שיש לו סלוט לסים (לא נט סטיק) וגם חיבור לאנטנה חיצונית (בשביל קליטה סלולארית) כמו : הבעיה היא שלא מצאתי אפילו בזאפ את הקטגוריה לזה. אשמח לקצה חוט. אני לא רוצה לרכוש מהחברות הסלולאריות בגלל שיש להן נטייה לנפח מחירים ואני לא יכול להצטרף לחבילה כי אני כבר מנוי אבל עם מודם ולא נתב.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by santi,

שלום לכם אנשים... אני רוצה לדעת איך לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת של חדר מחשבים של בית ספר כשכל המחשבים מחוברים ברשת במערכת הפעלה ווינדוס 98 בלי שום תוכנה תודה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. אז ככה, ב20.6 התקשרתי וביקשתי שינתקו אותי, והם טענו שזה לוקח 48 שעות.. היום, אחרי שהאינטרנט עדיין עובד התקשרתי שוב, והם אומרים שהניתוק נעשה כבר ב24.6.. עכשיו, האימייל שלי הפסיק לעבוד (זה של הOUTLOOK כמובן, שקשור ל012) אבל באינטרנט אין לי שום בעיה לגלוש, והם טוענים שאני מנותק כבר.. למישהו יש רעיונות למה קורה פה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. אני מנוי של 013 בכבלים(1.5 מ"ב) כמעט שנה, ובגלל שיש לי העלאה די איטית של מקסימום 17 KB אני חושב להשתדרג. למישהו יש מידע על החבילות? (הורדה והעלאה בכול חבילה). אני צריך את המידע הזה עד למחר ושירות לקוחות סגור עכשיו.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני גולש דרך 014 והוט על תשתית 30 מגה חיבור ללא חייגן MPLS הנתב הוא נתב של אורנג' שאני מתכוון להחליפו(גם הוא גורם ללא מעט בעיות) הבעיות העיקריות הן אי עקביות במהירות ההורדה לפעמים אני מוריד על מקסימום ולפעמים אני מוריד מאוד לאט בדיקות הורדה בהוט:לפעמים נותן 30 מגה כמו שצריך לפעמים נותן 5 מגה פינגים במשחקי רשת:לפעמים תקינים סביב איזור ה80 ולפעמים עולים ל100-150 ופשוט לא ניתן לשחק מדיונים שקראתי פה הבנתי שכדי לעבוד על הכבל החדש אני צריך חיבור עם חייגן ניסיתי לעבוד כך אבל האינטרנט שלי זחל ולא הצלחתי לעבור את ה10 מגה,וגם הנציגים לא ידעו איך לעזור לי וביזבזתי שעתיים שלמות בטלפון על כלום ובסוף החזירו אותי ללא חייגן בקיצור אני די עובד עיצות ואודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by gingel,

שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.

15. מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. Started by kalda01,

לאחרונה שדרגתי את קושחת הנתב לDD-WRT V24 SP1 האם מישהו יכול לייעץ איזה הגדרות צריך לשנות כדי שהנתב יתפקד אופטימלית בכל מה שקשור לתעבורה כבדה של P2P ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש

19. Started by zalex,

קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by udilizi,

ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי שני מחשבים למודם אחד ורציתי לדעת האם אפשרי לחלק את המהירות שלהם שווה בשווה? אם נגיד במחשב אחד מורידים משהו במחשב אחר המהירות מסכנה האם יש דרך לפתור את זה??? שככה שאם באחד מורידים משהו במחשב השני מהירות נורמליית?שאפשר יהיה לשחק באינטרנט?או לגללוש במהריות סבירה?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by maxim-1,

שלום לכולם. תמיד כשה אני ניכנס לצ'ט בנענע (במיוחד) לאחר כול כ-15 דקות כימעט בדיוק. מופיעה לי ההודעה הזו, -נותקת מהשרת. אני ממש לא נהנה מהצ'ט. יש לי מחשב חדש ואני לא מוצא מענה בקשר לבעיה הזו. אם יש לכם תשובה אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by mironm,

אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.