עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Acejin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו בכבל רשת לראוטר שמחוברים אליו עוד שני מחשבים. כשאני מוריד קובץ כלשהו בהורדה ישירה המהירות די איטית, המהירות של האינטרנט היא 1.5 וההורדה עומדת כמעט באופן קבוע בלי קשר לסוג השרת שאני מוריד ממנו על 50KB, אבל.. כשאני מוריד מהתוכנה אזוראוס אני מקבל קצב הורדה כמעט קבוע של 185KB. מה אני צריך לעשות כדי לקבל הורדה ישירה בקצב מקסימלי? עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: (כדאי להתקין את זה, יש מצב שזה יעזור לי?) http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=942&Itemid=104 אני חייב לציין שאני בדר"כ מוריד מאתרים כמו FileFlyer, Rapidshare.. ובראפיד אני משתמש פרמיום. חוץ מזה, אל תתיחסו לזה שיש עוד שני מחשבים מחוברים, כי כשאני מוריד …

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  3. שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by yuval48,

שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by eliezer,

יש לי בעיית תפקוד של מצלמת IP ואני מתכנן לבצע אבחון באמצעות סניפר - למשל להתקין ו'ייר-שארק על הלאפטופ שלי ולחברו לרשת עם המצלמה. לצורך זה אני צריך HUB. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. הבעיה שבזאפ אני מוצא רק סו'יצ'ים. כל מוצר שקורא לעצמו "רכזת", מתברר לי בסוף שהוא מתג (ולא מתאים לחיבור סניפר). מישהו יודע איך אפשר להשיג HUB פשוט? ,

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by yh992,

שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: ‎802.11 b/g/n‎ זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Icel,

שלום, כבר מזה זמן מה שאני נמצא בבית עם חיבור קוי בלבד לאינטרנט, אך זה מצב אותו אני מעוניין לשנות. יש ברשותי מחשב שולחני לשימוש ראשי, מחשב נייד עם מודם אלחוטי פנימי וכן טלפון נייד Nokia 5800 גם הוא עם חיבור אלחוטי, וקניתו למעשה מובילה אותי לצורך לקנות סוף-סוף נתב עם חיבור אלחוטי. עברתי על ההמלצות לנתבים באתר http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm בולטי בעייני 2 הדגמים: D-Link DIR615 ו- D-Link DIR655 , ואני מעוניין להבין למה ההבדל הגדול במחירים ביניהם? האם יש לי סיבה לקנות את היקר ביניהם? האם הם בחירה טובה או שיש אופציה כדאית אחרת? של חברה אחרת? האם אני באמת צריך חיבור אלחוטי בתקן N? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים (כרטיסי רשת אלחוטית בתוך המחשבים, ונתב של חברת אסוס), ובזמן האחרון במחשב מסויים אני לא מצליח לגלוש לפעמים (לא ניתן להיכנס לאף אתר) אע"פ ש ICON ההתקשרות= מצב מקושר ועוצמת אות מצויין מה ניתן לבדוק/לשנות כדי לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים - אחד נייח עם WIN XP PRO עליו ואשר מחובר לראוטר של חברת EDIMAX וממנו למודם של של ROTAL. המחשב השני הוא מחשב נייד אשר עליו מותקנת VISTA HOME PREMIUM. עד כה הצלחתי להפעיל את שיתוף האינטרנט, ואכן המחשב הנייד מקבל גישה ללא בעיה (נכון לעכשיו הרשת לא מאובטחת) לעומת זאת בנושא שיתוף הקבצים אני לא מצליח כלל. אני אפילו לא מצליח "לראות" אף אחד מהמחשבים (לא מכאן ולא מכאן) כמו כן אני מעוניין לשתף מדפסת.... הודה לכם על העזרה

12. Started by SciFi7,

שלום החלטנו להפוך את הבית לאלחוטי אז אנחנו צריכים לקנות ראוטר, ומכיוון שאין לי מושג בתחום הזה אני צריך את עזרתכם, אז בבקשה תמליצו לי על ראוטר, נגיד עד 300 שקל אגב בבית יש 2 קומות אומנם אין קורות בטון או דברים שיותר מדי חוסמים אבל עדין 2 קומות... בין המחשבים עד עכשיו היה כבל שעבר, וד"א את המודם אני מחבר לראוטר?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. ספק: NETVISON חבילה: 1.5/512 יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרון המודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדר האם אני לבד במקרה הזה?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  16. פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר

17. פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  18. לאחר ניסיונות רבים לעבוד עם הציוד של סלקום התיאשתי. ניסיתי לחבר נתבים פרטיים לנתב-מודם שלהם VV5820, הניתוקים המשיכו. קניתי נתב+מודם D-LINK DSL-245GR חיברתי אותו כמודם ונתב לתשתית בזק/נטויז'ן. יש אינטרנט, יש ווי-פי. מה שאני לא מצליח זה לחבר את מכשירי ה"מוקה" הקטנים שלהם לנתב החדש שלי. ואת קו הטלפון שלי, לנתב החדש. יש דרך לעשות את זה עם או בלי ה VV5820. תודה, יוני

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מגדיל טווח שאוכל להתחבר באמצעותו לרשת שמשדר הראוטר של בעלי הדירה שלי. כרגע אני קולט עם הרבה ניתוקים באמצעות מגדיל טווח TP link EW-7438AC, בגלל שהראוטר נמצא יחסית רחוק ומאחורי קירות. ראיתי שיש מוצרים של חברת TP LINK בטכנולוגיית MESH וחשבתי לרכוש אותם. העניין הוא שלהבנתי צריך שאחד מהם יהיה מחובר עם כבל לראוטר ובעצם להיות פיזית קרוב אליו. במקרה שלי אני לא יכול להתחבר עם כבל לראוטר שלהם והדרך היחידה היא בחיבור של המגדיל טווח באמצעות WIFI בלבד מתוך הדירה שלי. האם יש אפשרות להתחבר באמצעות המכשירים בטכנולוגיית MESH אך ורק עם חיבור WIFI, או שבאמת אני חייב שאחד מהם יהיה מחובר לראוטר באמצעות כבל? תעזור לי מאוד התשובה שלכם, ת…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by x-dude,

או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by Holy,

אני כבר הרבה זמן מנסה להפעיל ויעדת וידאו תחת המחשבים האחרים ברשת. הוידאו (ועוד כמה דברים) עובדים במסנגר תחת פרוטוקל UPnP מה שמאפשר שימוש בהם ללא הגדרות מיוחדות תחת כל נתב שתומך ב-UPnP. ה-ICS של וינדוס תומך בזה לכן בתאוריה המחשבים האחרים אמורים להתחבר תחת הפרוטוקול הזה ולא צריכה להיות שום בעיה. כאן מתחילה הבעיה המחשבים לא מתחברים תחת UPnP ומזהים את החיבור שלהם כ-non-UPnP NAT מה שגורם לוידאו לא לפעול. את סוג החיבור ניתן לראות במסנגר ב-tools->options->connection למטה ב-adanced רשום סוג החיבור. נסיתי ב-Add/Remove program ב-Windows Component להוסיף את ה-UPnP אבל זה לא שינה כלום. ביטלתי את ה-firewall בכל המחשבים וגם זה לא עזר. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by talss,

למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by DaniDin,

צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים