רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בבית 2 מחשבים ... בהתחלה חיברתי אותם ישירות עם כבל מיוחד ששכחתי מה השם שלו. אני משתמש בתוכנה מסוימת כדי לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. הבעיה הייתה שהעברת קבצים בין המחשבים הייתה איטית מאוד. עברתי להאב וזה עדיין קיים. כדי להעביר קובץ 700מגה לוקח 20 דקות. מה אני עושה כדי לשפר את המהירות בין שני המחשבים ? איך אני משתף את המחשב השני במדפסת שבמחשב הראשון ? המחשב הראשון שהוא הסרבר הוא 2.0 סלרון והשני איי אם די 1.9. עוד בעיה היא שאם אני פותח למשל קובץ ראר במחשב הראשון הוא מעביר קבצים במחשב אז זה מעט את כל המחשב וגם את הגלישה ? איך אני מסדר את הסי פי יו רסורסרס ? ככה שזה לא ישתמש בהכל וישאיר קצת ליישומים אחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, משתמשים מהעבודה אשר לוקחים את המחשבים הניידים לביתם לא מצליחים להתחבר לשיתופים שלהם לאחר שימוש ב- VPN . המשתמשים מתחברים עם הלפטופ גם בעבודה וגם בבית באותו פרופיל ,מפעילים VPN , מצליחים להתחבר לשרת אבל כאשר נכנסים ל"מחשב שלי" ולוחצים על השיתופים הם אינם פעילים ! גם שימוש ב-UNC \\server_name\Map_drive לא עוזר הוא גורר אחריו תיבת דו שיח הדורשת שם משתמש וסיסמה . * כאשר אני מקיש את שם המשתמש והסיסמה כפי שהם מוכרים ע"י ה- AD המערכת טוענת שנעשה שימוש ביוזר זה ועליי להחליפו , ורק כאשר אני מוסיף את שם השרת לפני שם המשתמש זה עובד , אבל רק עד האתחול הבא. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
דגם הנתב הוא SH-9008P (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מועיל). אין לי מושג בקשר לסיסמאות, כתובות או דברים אחרים. (בחוברת שלו לא מצויינת הכתובת) מערכת הפעלה XP. ועוד שאלה- אם תוכנת הורדה מוסיימת פועלת בטווח פורטים מסויים אז צריך לפתוח כל פורט בנפרד? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית 3 מחשבים שהיו עד היום מחוברים עםם ראוטר רגיל. הכנסתי ראוטר אלחוטי Linksys 54g שני מחשבים מחוברים בכבלי רשת לראוטר- יש אינטרנט ויש הכל. המחשב האלחוטי (המחשב השלישי) עם כרטיס אלחוטי של Edimax EW-7325 אינו מזהה את הראוטר, למרות שההגדרות זהות. המרחק בין המחשב לראוטר האלחוטי הוא בהפרש של קומה אחת - אחד מעל השני, בקו אווירי: 3-4 מ' (לא ממ"ד) מה עושים? אודה לכל עזרה.... בועז
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות להעלות את הUPLOAD שלי בצורה חוקית למהירות נורמלית או שספקיות האינטרנט לא מאפשרות את זה ? תודה מראש יואב
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום ברשותי hot box וראטור של linksys wrt54gls עם קושחה של dd-wrt עכשיו רציתי איך אני יכול להפוך עם בכלל את הראוטר לaccess point בעזרת כבל רשת מהhot box לנתב חיברתי ישירות פשוט בלי לגעת בשום הגדרות אני מקבל בראוטר כתובת אי פי פנימית מה hot box משהו כמו 192.168.1.15 אבל אין לי גישה לאינטרנט בתודה מראש מור בן
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך קונה מחשב חדש אני רוצה ליקנות Router על חוטי על איזה אתם ממליצים לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת קווית בעזרת ראוטר שהוא גם מודם. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. רציתי לדעת מה כדאי לקנות, האם יש ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם והוא יציב וטוב או שאני צריך לקנות מודם וראוטר בנפרד? ועל איזה מוצרים אתם ממליצים בתקציב של עד 400-450? גם רציתי לדעת אם יש בעיה ברשת אלחוטית כשיש בבית טלפונים אלחוטיים בתדר של 2.4ghz תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
התחלתי להגדיר את הנתב. אחת ההגדרות הראשונות דורשות כניסה לכתובת IP מסוימת ומשם לכתיבת שם משתמש וסיסמא. הבעיה היא שהחלון בו אני אמורה לכתוב את הפרטים האלו, לא נפתח לי. נפתחת לי הודעת שגיאה "windows לא יכול לפתוח את החלון" עם X אדום בצד. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי נכון? אה, כן מחקתי את כל החייגנים. בחייגן הdefult סימנתי את אפשרות "קבלת IP באופן אוטומטי" בדיוק כמו בספר. זה עדיין לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה פירמטתי את המחשב לאחר שהלך HD. לכן הגדרתי מחדש את הoutlook שיכול לקבל מיילים ושלוח מחשבון הגי'מייל שלי. אני לוחץ על כפתור שלח וקבל מצליח להתחבר ומזדהה אבל לאחר מכן זה נעצר ורושם את השגיאה הבאה. אני כמעט בטוח שזה פתיחת פורטים אבל הסיכרון עם גי'מייל עבד לכמה שעות לפני שזה קרה. יש לי רשת אלחוטית של בזק האם לפתוח דרך הנתב או דרך החברה. ROTAL - RTA 1025W נ.ב האם לגבי הפקס צריך לפתוח פורטים גם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-