רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום... עד עכשיו השתמשתי בaztech 600EW הכל עבד יופי... אני יודע איך לפתוח פורטים ופתחתי בעבר אבל משום מה הוא עושה מה שבא לו... אחרי כמה שעות עם טורנטים כבר אין אינטרנט בשגיאת hostname not found וכשאני מנסה לפתוח פורטים חדשים הוא בכלל מתעלם.. מצד שני קיבלתי בחינם את Simens ADSL SL2-141 חיברתי אותו פתחתי פורטים ל2 תוכנות (אימיון וutorrent) והופ הכל עובד.. בדיקות הפורטים באתרים של 2 התוכנות מראים תוצאות מושלמות... השאלה שלי אם הסימנס יראה ביצוע טוב יותר/דומה/גרוע יותר (בחיבור חוטי) מהaztech כי סה"כ הייתי מרוצה ממנו.. וגם מהכמה דקות שלי עם הסימנס הוא נראה סבבה לגמרי. האם יש דרך לסדר את הAztech כי הניסיון הזה לפתיחת פורטים נעשה אחרי שעשיתי לו ריסטור להגדרות מפעל. האם ממה שציינ…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי בחדר את המחשב שלי שמחובר עם כבל רשת לראוטר מדגם br-6204wg של edimax יש לי עוד שני מחשבים נייחים שמחוברים באופן אלחוטי אחד נמצא בממ"ד והקליטה יחסית בסדר ובעוד חדר רגיל הקליטה על הפנים וזה כל הזמן על חלש זה די מוזר כי בממ"ד הקליטה כבר יותר טובה מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה ? ועוד שאלה האם זה שסרטונים שרואים באינטרנט למשל עובדים לאט עם קטיעות במחשבים שמחוברים באופן אלחוטי זה קשור לקליטה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני ואני לא יודע איך לחבר אותם יש איזושהיא דרך לחבר את שני המחשבים לרשת בלי ראטר... יש לי רק מודם למחשב אחד
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הייתי צריך לחסום תוכנה מסויימת מלהתחבר לאנטרנט, אז הוספתי אותה ב"outbound rules" ב"advanced settings" של הפיירוול. אבל משום מה זה לא חסם אותה. חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה עצמה אז ניסיתי לחסום את פיירפוקס באותה הדרך. הוספתי את הEXE של פיירפוקס ל"outbound rules" עם "block", אחרי זה נכנסתי לדפדפן אבל הוא פעל כרגיל. (וראוי לציין שבדקתי, ולא היו עוד פקודות שקשורות לפיירפוס באוטבונד) אחרי זה חשבתי שהבעייה אולי בפיירוול עצמו אז נכנסתי ל"windows firewall properties" ובprivate profile עשיתי "outbound connection - block" מה שחסם את כל השיחות היוצאות לאנטרנט כולל את מה שהרשתי אחרכך ב"outbound rules". מישהו יודע מה הבעייה, ולמה ה"outbound rules" לא עובדים?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לבשר לכם על פורטל חדש המציע תמיכה טכנית , מדריכים וסיוע בכל הקשור למחשבים ורשתות. יש לציין כי הכל חינם אין כסף! אתר שווה ממש! www.myhelp.co.il
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, המהירות שלי במחשב היא 30 מגה, לפי כל מה שידוע לי מהירות ההורדה המקסימלית היא מהירות האינטרנט לחלק ל8 שזה יוצא 3.75. אבל אתמול חבר שלי התחיל להסביר לי שבטורנטים יש אפשרות לעבור את מהירות ההורדה בגלל כמות הסידים (שיתוף קבצים וכל זה), מה שבחיים לא קרה.. אפשר בבקשה הסבר יותר מורחב על זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לנו את השרת SQURILLEMAIL יש לנו משתמשים בGMAIL מי שמשתמש בכתובת DIM.NET שיושבת על שרתי סנאי לא יכול לשלוח מיילים לGMAIL חשבנו שהם מסווגים אותנו כSPAM מה צריך לעשות כדי שאנחנו לא נהיה SPAM אצל אחרים? והאם יש כאלו דברים שנקראים רשימות שחורות שעוזרות לGMAIL לסווג SPAM וככה אנשים לא יקבלו מיילים מאותן חברות? אם כן איך אפשר להוציא אותנו מהרשימות השחורות האלו? המיילים שלנו הם לא SPAM הם נשלחים רק לאנשים שרוצים אותנו, ומבקשים מאיתנו שיקבלו מיילים, אנשים קודם כל מאשרים שהם רוצים מייל מאיתנו ורק אז אנחנו שולחים, אלו לא פרסומות שווא. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... הספק של אחי זה אינטרנט זהב והתשתית שלו זה של כבלים...הבעיה היא שהגאון שהתקין להם את הכבלים לא השאיר להם את הדיסק של ה-מודם+ דיסק של התחברות... אני צריך קישור או מדריך להגדיר את ההגדרות אצלו באופן ידני(הקמת התחברות חדשה ב- XP), ואז הוא יגלוש ויתקין את החיגן האם זה אפשרי? אם כן בבקשה תשלחו לי קישור לאתר או מדריך... באתרים הרשמיים שלהם חייבים להוריד את זה ואין לו אינטרנט בשביל זה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר היום EDIMAX 6104 היה לי תמיד שרת FTP עם התוכנה SERV-U שהייתה מתחבר אלייה מחברים שלי וכו.. עם האיפי שלי ומעבירים דברים אחד לשני... עכשיו התקנתי תראוטר ואני לא יודע איך להתחבר למחשב שלי מחבר שלי\ איזה איפי ואיך מתגברים על הבעיה הזאת ואם היה יכולה להיות עזרה גם בקשר לאיימול ופתיחת פורטים \ ראיתי סרטון מאיזה אתר עשיתי לפי הסרטןם ועדיין LOW_ID
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, השני מתחבר לאינטרנט בעזרת חיבור משותף מהראשון (ICS) הבעייה שבמחשב השני כל הפורטים חסומים ואני לא מצליח לפתוח אותם, VNC לא עובד, משחקי מולטי לא עובדים, כלום. אני יודע איך לעשות את זה אבל זה פשוט לא עובד, צירפתי תמונה של המסך שדרכו פותחים פורטים שיבינו על מה אני מדבר. לדעתי זו בעייה גם עם חיבורים יוצאים וגם עם נכנסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר ואם כן אז איך (או איפה אפשר למצוא מדריך לשם כך) אפשר לראות סרט DVD דרך הרשת מהכונן DVD של השותף שלי. יש לי מחשב רציני ביותר עם 9800PRO ומהירות הרשת היא 100, אין לי פשוט מושג איך מבצעים דבר כזה. בתודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-