רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המודם של הוט (MOTO SB4200) יכול לגלוש בX אם יש לי חיבור ללא חייגן? צריך ראוטר? תודה (ולכל החכמים,זה כמו שבקשר לחיבורים של ווינדאוס אתם שואלים פה ולא בפורום ווינ,גם אני אשאל פה,ולא ענו לי במק ד.א)
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש דרך 014 והוט על תשתית 30 מגה חיבור ללא חייגן MPLS הנתב הוא נתב של אורנג' שאני מתכוון להחליפו(גם הוא גורם ללא מעט בעיות) הבעיות העיקריות הן אי עקביות במהירות ההורדה לפעמים אני מוריד על מקסימום ולפעמים אני מוריד מאוד לאט בדיקות הורדה בהוט:לפעמים נותן 30 מגה כמו שצריך לפעמים נותן 5 מגה פינגים במשחקי רשת:לפעמים תקינים סביב איזור ה80 ולפעמים עולים ל100-150 ופשוט לא ניתן לשחק מדיונים שקראתי פה הבנתי שכדי לעבוד על הכבל החדש אני צריך חיבור עם חייגן ניסיתי לעבוד כך אבל האינטרנט שלי זחל ולא הצלחתי לעבור את ה10 מגה,וגם הנציגים לא ידעו איך לעזור לי וביזבזתי שעתיים שלמות בטלפון על כלום ובסוף החזירו אותי ללא חייגן בקיצור אני די עובד עיצות ואודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשקתי אליכם היא כיצד אני יכול לשלול אפשרות שהרשת הביתית שלי לא יציבה או שהקשר עם HOT לא יציב ? אני משתמש בראוטר של EDIMAX ומודם של אוט טריון TJ720X. נכון לעכשיו אני מוצא את עצמי מתנתק מספר פעמים ביום כאשר אני רואה כיביכול הכבל רשת מתנתק מהמשחב אבל לא תמיד רמחשבים המחוברים אלחוטית מתנתקים, איך אני יכול לזהות מהיכן התקלה ומהי התקלה ?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, היום התקנתי על המחשב החדש שלי WIN7. עד היום כשעל שני המחשבים שברשותי חיבור רשת היה קל, הרשת שלי מחוברת בעזרת כבל מוצלב למחשב "מארח" (עם WIN XP) ודרכו לאינטרנט. ב- WINXP הייתי פותח את הווזירד של הרשת ביתית אבל ב- WIN7 אני לא מוצא וויזרד כזה וכל מאמצי עולים בתוהו. אני רואה את המחשב אבל לא מצליח להתחבר דרכו לרשת. המחשב המארח מתחבר לרשת בעזרת מודם USB ישן. המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד וינדוס ויסטה ובשני אקס פי ואני לא מצליח לשתף קבצים הצלחתי פעם אבל מאז שהחלפתי ראוטר אני לא מצליח לפעמיים אני רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס אליו יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות? או שאולי יש דבר כזה שהראוטר חוסם שיתוף קבצים? אם זה משנה אני מתחבר לרשת דרך accses point באלחוטי והaccses point מחוברת בכבל לראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי שני מחשבים למודם אחד ורציתי לדעת האם אפשרי לחלק את המהירות שלהם שווה בשווה? אם נגיד במחשב אחד מורידים משהו במחשב אחר המהירות מסכנה האם יש דרך לפתור את זה??? שככה שאם באחד מורידים משהו במחשב השני מהירות נורמליית?שאפשר יהיה לשחק באינטרנט?או לגללוש במהריות סבירה?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
1.5/150, ב75 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית 2/200 ב89 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית מה דעתכם על המחירים? יותר קורץ לי ה2M, אבל אני רוצה לדעת אם המחיר בסדר. ד"א, עד עכשיו שילמתי 60 לתשתית ו39.90 לספק, לאינטרנט 1.5/96, ככה שכבר יותר משתלם. תודה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מדליק מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט זה עושה לי שגיאה של 721 התקשרתי לאינטנרט זהב הם אמרו לי שיש בעיה באזור חיוג 04 ו09 אני רוצה לדעת אם זה נכון תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הייתי צריך לחסום תוכנה מסויימת מלהתחבר לאנטרנט, אז הוספתי אותה ב"outbound rules" ב"advanced settings" של הפיירוול. אבל משום מה זה לא חסם אותה. חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה עצמה אז ניסיתי לחסום את פיירפוקס באותה הדרך. הוספתי את הEXE של פיירפוקס ל"outbound rules" עם "block", אחרי זה נכנסתי לדפדפן אבל הוא פעל כרגיל. (וראוי לציין שבדקתי, ולא היו עוד פקודות שקשורות לפיירפוס באוטבונד) אחרי זה חשבתי שהבעייה אולי בפיירוול עצמו אז נכנסתי ל"windows firewall properties" ובprivate profile עשיתי "outbound connection - block" מה שחסם את כל השיחות היוצאות לאנטרנט כולל את מה שהרשתי אחרכך ב"outbound rules". מישהו יודע מה הבעייה, ולמה ה"outbound rules" לא עובדים?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. שמי טל. ולי יש בעיונת קטנה. יש לי ראוטר מודל: D-LINK 2 6 5 0U. ואני רוצה להשתמש בתוכנה בשם: COD RCON TOOLS, הבעייה שמשהו (שאין לי מושג מהו) מפריע למידע לישמר על התוכנה, לדוגמא: נגיד שהאני בועט מישהו מחוץ לשרת שלי המידע שלו צריך להופיע בהסטוריה והוא לא מופע בהיסטוריה. יש לי הרגשה שאני אמור להפנות פורט כול שהוא....אך אין לי מושג איך להפנות, ואיזה סוג של פקודה/ איך שקורים לזה TCP/UDP ??? ??? יש לי את ה IP שלי אך אני לא יודע איך להפנות את הפורטים האלה. אני השמח לתמיכה על פי SKPY אם אפשר, שאני יוכל לדבר עם אתכם 1*1. תודה רבה. ושהיה לכם יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-