עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח liran_avraham
    Started by אורח liran_avraham,

יש לי סלקום TV שהראוטר שלהם יושב בחדר עבודה אחד ומחשב שני בסלון ואין לו קליטה טובה, איזה מכשיר אני יכול לחבר בסלון כדי להגביר את האות? בסלון יש יציאת רשת (אי אפשר להעביר את הראוטר כי רק בחדר עבודה יש קו טלפון) בסלון יש גם את הממיר של סלקום שמחובר בכבל רשת שבסלון תודה רבה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by ilia1,

היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by XCG120,

ברצוני לקנות ראוטר לחיבור סיבים לחברת "בזקבנלאומי" החשיבות שלי בראוטר היא אבטחה גבוהה אני לא משתשמש ב WIFI אלא בחיבור קווי סטנדרטי, במהירות של 1GB מהירות החיבור שלי לבזק בנלאומי. השאלה שלי היא כזאת מה הפרוצדורה לחיבור ראוטר משלי האים צריך מתאם וכו...? איזה ראוטר עם רמת אבטחה הכי גבוהה אני יכול לקנות לציין חיבור קווי אבל לא קריטי אים יהיה לו אופצייה גם לWIFI כשארצה להשתמש,כדרך אגב הכיוון שלי הוא ראוטר של חברת ASUS בגלל שאני "רגיל" אליהם ומה גם שימושיות קלה? האים הראוטר הזה יתאים לבקשה שלי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72248 פתוח להצעות גם לחברה לראוטר מאובטח מחברה לא מוכרת? לאחר שאני מחבר את הראוט…

4. Started by bommer,

שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by HumanFly,

שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אז ככה, מאז ומעולם ניסיתי להשתמש באימיול ואף פעם, באף גירסא הוא לא עבד לי כמו שצריך. אז דוגרי וויתרתי, 5.2 עוד לא ניסיתי, כמובן שליונטרוק עובדים כל כך נפלא שאפילו לינק לתוכנה שהם חיים עליה אין. אז אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק זה כבר יהיה טוב. דבר שני לגבי הבעיות אינטרנט שיש לי: 1- אז הראשון האימיול, בדקתי בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 שיש לי, והוא מאושר והכל. ואפילו ניסיתי לפתוח לו כלל חדש מיוחד עם הפורט והכל. 2- העליתי את כמות החיבורים שהווינדוס מגביל וכדומה.. בקיצר אפשר להגיד שעשיתי הכל ע"פ המדריכים, אין לי מושג מה הבעיה שלו. עובדה שקבצים מסוימים אני כן מצליח להוריד. בעיקר קבצים ישראליים, תוכניות וכדומה. קבצים כללים כגון הממ "טריילרים" וכדומה. אני לא מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by RazTK,

אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by darkman,

עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  10. לפני שעה הורדתי איזה תוכנה פרוצה כיבכול, שמתי לב שמשהו מוזר וזה בכך שבשם של התיקייה רשום גירסה B של התוכנה ובקובץ הפעלה רשום A. ברגע שהפעלתי את הקובץ שנראה חשוד, הוא רשם לי שעוד 60 שניות מתכבה הווינדווס בגלל תקלה בפרוטוקל הזה כמו עם הבלאסטר. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהוא הדביק לי את המחשב בבלאסטר (הקובץ הוא 342 ק"ב בערך נדמה לי) אז הרצתי את הכלי למציאת הוירוס של סימנטק, הוא לא מצא כלום, עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT ולא מצאתי כלום, וגם אין שום פרוססור. יש לי את כל העדכונים של ווינדווס אקס פי מותקנים כבר ממזמן, וגם יש לי זון אלארם פרו מותקן ונורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן. מה יכול להיות הדבר הזה שקרה? האם יש לי וירוס? אחרי סריקה לא נמצא שום וירוס והמחשב נראה שאין וירוס. א…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain

12. חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by nicknone,

אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by N N C,

אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by amig2,

אני מתכנן להקים רשת אלחוטית בימים הקרובים. הבנתי שתקן האבטחה שחשוב ביותר הוא wpa ושיש גם wpa2. בחיפוש קצר לא ראיתי נתבים שתומכים בwpa2, האם נתב שתומך ב-wpa תומך גם ב-wpa2? ומה המשמעות של mimo, ובאיזה מחירים מתחילים הנתבים שתומכים בו? תיככנתי ל-D-Link DI-524, האם הוא דגם כדאי ותומך באבטחה מתקדמת וכל מה שצריך היום? או ששוה להוסיף ל-Linksys WRT54GL? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by DaMbO,

שלום יש לי פאספי אבל שאני רוצה לשחק ברשת יש לאגים והרבה פעמים זה יוצא לי לעומת זאת שהיה לי רואטר של edimax הכל היה עובד חלק (חבל שהוא נשרף) הדגם לרוטאר שיש לי עכשיו זה OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router (אני מדבר על ה רשת אלחוטית של המכשיר ) אם יש לכם טיפים או דריכים לעשות שזה יהיה כמו פעם אני ישמח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Mesatla,

בעיה באינטרנט הורדה איטית גלישה איטית הכול איטי בפתאום אני לא יודע איך :\ אפילו פירמטטתי, קניתי מודם חדש, התקשרתי לחברה והם לא עוזרים מה אני עושה? אם למישהו יש פתרון סופי (לא לזרוק את המחשב מהחלון) לתקן את האינטרנט שיגיד לי גם בדקתי הכול פורטים הכל בסדר פיירוול לא חוסם כלום פרטים: ספק: 012 מהירות: 2 \ 256 מודם: אלקטל 520 כרטיס רשת רילטק 8139RTL אם מישהו יודע איך לעזור לי אני ינסה הכול

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by nir567,

שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  22. רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by BloodFist,

אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים