עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נעזרתי באתר - אבל ללא הצלחה לנפתור את בעיית בLOW ID בEMULE קישור: http://www.portforward.com. בהגדרות הראוטר פתחתי את הפורטים שמסומנים באימיול 4662 TCP ו4672 לUDP. יש גם IP סטטי למחשבים 192.168.1.103 והלאה. הפיירול של ווינדוס מוגדר לקבל את הפורטים. ואם זה משנה משהו יש לי מודם ECI 312+. איך צריך להגדיר את הראוטר או המודם כדי שהפורטים כן יפתחו.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by gidongidon,

שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!

3. Started by madror,

שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

6. התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  8. שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by locke,

חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  10. היי חברים! יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה של הוט. זה נמצא במבנה של 5 קומות שבכל קומה יש Access Point שמתחבר לראוטר שלי וכך מגביר את האות של ה WIFI בכל קומה. סה"כ יהיו מחוברים לפחות 20 מחשבים ו/או סמארטפונים בו זמנית ויגלשו על אותה רשת. הבעיה היא שיש לי ראוטר Netbox של נטויז'ן שכנראה לא יכול להתמודד עם כל כך הרבה חיבורים בו זמנית כך שלא כל המחשבים/סמארטפונים מתחברים כמו שצריך (יש ניתוקים - כאלה שלא מצליחים להתחבר וכו'...) האם יש לכם המלצה לראוטר שיכול לפתור לי את הבעיה הזו. תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by KF,

שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187

12. מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי שתי מחשבים בבית אחד בקומה א ואחד בקומה ב יש לי רק אינטרנט במחשב בקומה א(מודם כבלים) מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לי אינטרנט למעלה גם? אני לא יכול להעביר כבל רשת עד למעלה וגם לא בא לי לקנות ראוטר כי הבנתי שהוא עושה בעיות כי החדר בקומה א הוא ממד יש פתרון לזה? או שחייב לקנת ראוטר ב700 שקל שמתאים לממד(לפחות ככה אמרו לי)

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  15. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים בין שני מחשבים אני מפעיל שיתוף קבצים באחד מותקן WIN7 ובאחד מותקן VISTA דרך המחשב שמותקן בו ויסטה אני יכול לגשת לכל הקבצים שבWIN7 דרך המחשב שמותקן בו WIN7 אני אפילו לא יכול לראות את הקבצים שבמחשב שבו יש ויסטה אני רואה אותו ברשת, אבל מקבל הודעה שאין לי גישה אליו מן הסתם הבעיה היא באחת ההגדרות אבטחה בויסטה מישהו יודע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by ariel7766,

הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…

18. אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by rantza,

נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  20. שדרגתי לפני שבוע בערך ל20mb עם בזק. לא רציתי להתחייב לשנתיים עם vdsl אבל בגלל שלא קיבלתי את המהירות אז לקחתי ראוטר. האינטרנט בכלל לא עבד עם הראוטר החדש. היום הטכנאים הגיע ואמר שבכלל אפשר להגיע רק ל10 באזור שלי. האם כדאי לחזור לראוטר הקודם (שאצל בזק כבר) או להשאר עם זה למרות שאני לא צריך. Vdsl בשביל היתרונות של תקן n וכו?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. לא הצלחתי להבין באמצעות המדריך לווינדוס איקספי איך אני יכול לחבר שני מחשבים (2 כרטיסי רשת) ולשתף ביניהם את האינטרנט אני מחובר בכבלים ללא חייגן שני המחשבים פועלים תחת ווינדוס 2000 פרו תודה מראש משה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים