רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן נראה לי זה הכי מתאים לפה אני ניסית לרנדר ברשת הבייתית שלי , המחשב מאסטר חלונות 7 המחשב הנוסף הוא חלונות וייסטה , כל ההגדרות נכונות ותקינות המחשבים רואים אחד את השני והכל סבבה , ברגע שאני שולח רנדר על שני המחשבים למחשב שנוסף אין אפשרות לכתוב על הכונן שעליו מאוכסנים הקבצים, הכונן הוא כונן על המחשב מאסטר שהוגדר כ MAP NETWORK DEIVE, אותו הניסיון בוצע ע"י הנייד שלי שהוא מריץ חלונות 7 ולאחר כל ההגדרות הריץ את הרנדר בלי שום בעיה והיה יכול לגשת לכונן רשת ולשמור עליו, אני מניח שאני מפספס איזה משהו קטן בהגדרות של חלונות ויסטה , אשמח לשמוע לעצתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-