עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by YC,

היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. המחשב בחדר חזק יותר והמחשב בסלון רק יציג את התמונה. המחשבים מחוברים אלחוטית.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by yotam360,

יש לי מודם חדש SIEMENS SL2-141 והוא חוסם לי את הפורט של ה-utorrent מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפסיק לחסום אותו?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by insane-o,

שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by Nihility,

קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. Started by XCG120,

שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Amir c,

לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by DaMbO,

BR6104wg רשת אלחוטית יש לי בעיה אני יש לי רק במחשה אחד אנטרנט ובשני אין לי שאני מנסה להתחבר אם החייגן זה רושם לי שהסיסמא והשם משתמש לא נכונים אבל שאני מנתק את הראוטר זה מתחבר ובמחשב השני לא מה אני צריך לעשות כדי שהיה בשני המחשבים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by GolanBerlin,

בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by h_yoav,

יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אז ככה, אני מעוניין לעשות רשת בין שתי מחשבים (בלבד). כל אחד בקומה אחרת, והמחשב שבקומה השנייה נמצא בתוך חדר ממד! הלכתי היום לKSP ואחת אמרה לי שבתוך ממד אין מצב שהאלחוטי יעבוד, והשני אמר לי שיהיה צריך להוסיף מכשיר שמחדד קליטה משהו כזה.. המטרה לרשת - אך ורק שיהיו בשני המחשבים אינטרנט בצורה הכי טובה שיש בלי שום סיבוכים וכאב ראש. לא רוצה שליחות קבצים ולא בולשיט אחר..רק אינטרנט. שמעתי מחבר שהוא התקשר לבזק וטכנאי שם לו רשת דרך קו טלפון! לא אלחוטי! צריך נתב ובמחשב השני pc port משהו כזה.. אבקש מידע על זה + מחיר הבנתי שאלחוטי עולה 500 שקל. ראוטר + כרטיס רשת (אלחוטי...). נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  18. היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by udilizi,

ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. אני מחפש ראוטר טוב, לחיבור 2 מחשבים שולחניים לאינטרנט דרך ADSL. ה ADSL שלי מחובר ל USB. ואני צריך גם כרטיס רשת שיתאים. אני מעוניין בראוטר טוב ואני מוכן לשלם עד 700 ש"ח עבורו. אם יש משהו טוב במחיר יותר נמוך, אז זה עדיף. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by d1v,

שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  25. שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים