רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר טוב, לחיבור 2 מחשבים שולחניים לאינטרנט דרך ADSL. ה ADSL שלי מחובר ל USB. ואני צריך גם כרטיס רשת שיתאים. אני מעוניין בראוטר טוב ואני מוכן לשלם עד 700 ש"ח עבורו. אם יש משהו טוב במחיר יותר נמוך, אז זה עדיף. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום האם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ] ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתב תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לשתף אנשים באימיול .זה מאט לי את ההורדה ומציק לכן אני מעוניין לחסום אותם הייתכן?? כיצד אוכל לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי חבריה קבלתי את הרכזת הזו, מהיכן אני יכול לקבל מידע אודות בעברית תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התחלתי להוריד קובץ הוריד לי ב150K ופתאום לא מוריד לי כלום 0K מה יכולה להיות הבעיה לא שיניתי כלום
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בראוטר של DLINK DIR-300 ומודם TNN 600E לפני שבוע בערך עברתי לרשת NGN 10 מגה . אתמול הייתה בעיה שכיביתי והדלקתי את הראוטר ומשהו השתנה בבזק, בקיצור סדרו את זה. עכשיו יש בעיה, לפני שסדרו לי את זה לא היה לי לאגים במשחקים בכלל וגם מאז שסדרו לי את זה שמתי לב שהאיפי שלי מתחיל ב 82 והוא תמיד התחיל ב 79 זה קשור?. גם היום התקשר לאמא שלי אמרו לה לבוא לקחת ראוטר שהוא גם מודם כדי שהוא יפעל ברשת NGN הדגם הוא DLINK 2650U . הראוטר הזה נמצא פה ליידי אבל ברגע שפותחים אותו אי אפשר להחזיר [עולה 400 שקל] אני לא מבין מה הקשר>< הכל היה בסדר לפני שהייתה לי תתקלה ואז השתנה לי האיפי יש אפשרות להגיד להם לשנות לי תאיפי שיתחיל ב 79? תודה מראש וסליחה על החפירהD:
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אחרי שסוף-סוף קינפגתי כרצוי את ה-Edimax BR-6114Wg שלי, עם NATing והכל, אני נתקל בבעייה חמורה של אובדן חבילות: Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=13ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=18ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=31ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=246 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=12ms TTL=246 R…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-