רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה, אני משחק המון warcarft 3 ברשת וקורה לי הרבה מאוד פעמים שאני מתנתק באמצע או שאני נאלץ לשחק עם מלא תקיעות מרגיזות אני מחובר לאינטרנט עם - Siemens ADSL SL2-141 של בזק, אני יודע שהוא מעפן, האם יש דרך לשפר את זה? או שאני אשמח להמלצה על מודם ראוטר טוב שלא ידרוש הרבה התעסקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר מדפסת במשרד ל 3 מחשבים ע"י חיבור חוטי ברשת. שאלתי: האם המרחק בין המחשב למדפסת והאורך של כבל הרשת ישפיעו על מהירות התגובה של המדפסת- כלומר תוך כמה זמן מהרגע שלחצתי "הדפס" המדפסת תתחיל לעבוד? מדובר במשרד, שהמחשב הכי רחוק נמצא בערך 10-15 מטר מהמדפסת תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבנתי שהנתב האלחוטי הזה מומלץ יותר מאשר DLink 614, למרות שכרטיס הרשת בלפטופ הוא של DLINK. הבעיה היא ש ZAP כמעט ולא מוצא בשום חנות את הנתב הזה (רק במשרדיה) - תפוצתו מבחינת שיווק מועטה מאוד. 1. האם זה לא חשוד ?? בדרך כלל מוצרים טובים נמצאים בחנויות רבות, האין זה חשוד שתפוצתו מועטה מאוד, ואין לא כמעט דורשים ? 2. מישהו יודע היכן עוד באיזור המרכז אפשר לרכוש את המוצר הנ"ל ? (לא חייב להיות חנות מקוונת) Thanksssssssssss
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-