רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
או לחבר אחד מהראוטרים לאחד המחשבים המרוחקים ולהשתמש בו בתור אנטנה לקליטה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבסטאטוס של הראוטר(1025w rotel) רשום לי ב Ethernet Received 14 שגיות,ורציתי לדעת מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שתמול בין 12 בלילה ל1 המודם איבד סנכרון והתחבר לאחר כשעה, כשהמודם התחבר עוצמת הערוץ העולה של ההוטבוקס ירדה ב5 דציבלים מ 45.5 ל40.5. כאשר בדקתי את המהירות, מהירות ההורדה נשארה פחות או יותר אותו הדבר אבל מהירות השליחה ירדה משמעותית, המהירות העלאה שהתקלה מבדיקה בכל האתרי הבדיקות(בזק, 013, הוט, ספידטסט) היא 1.4 - 1.5 מגה, הבדיקה מתבצעת משני מחשבים שונים שמחוברים קווית ולכן אפשר לשלול את עניין המחשב, האם קרא המקרה לעוד מישהוא? האם כדאי לחכות אולי מבצעים שינויים בתשתית או שכדאי להתקשר אליהם? כי אין לי באמת כח להתחיל להסביר לנציב טכני של הוט את הנסיבות שגרמו לתקלה, זה יקח שעה ולא בא לי להתחיל ללמד את הנציגים שלהם מושגי יסוד. תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
על הצד ללא חיבור USB.מישהו ניסה? קראתי איפשהוא שזה משפר את האיוורור, מה שדי הגיוני.זה משפיע על הקליטה האלחוטית ? יש חסרונות ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי אני רוצה להקים רשת אלחוטית ומתלבט איזה ציוד לקנות. הבנתי שהנתבים תומכים במספר קטן יחסית של connetctions, ולכן יש בעיה להפעיל תוכנות שיתוף קבצים (כמו eMule, Bitcomet..) במהירות סבירה. האם יש נתבים שאין להם את הבעיה הזו? איך אני יכול לדעת בכמה התקשרויות תומך הנתב? האם ההגבלה היא לכל חיבור אלחוטי בנפרד? או שלכל המחשבים שמחוברים אלחוטית בו זמנית? האם מישהו יכול להמליץ על נתב טוב שיעמוד בעומס? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום... עד עכשיו השתמשתי בaztech 600EW הכל עבד יופי... אני יודע איך לפתוח פורטים ופתחתי בעבר אבל משום מה הוא עושה מה שבא לו... אחרי כמה שעות עם טורנטים כבר אין אינטרנט בשגיאת hostname not found וכשאני מנסה לפתוח פורטים חדשים הוא בכלל מתעלם.. מצד שני קיבלתי בחינם את Simens ADSL SL2-141 חיברתי אותו פתחתי פורטים ל2 תוכנות (אימיון וutorrent) והופ הכל עובד.. בדיקות הפורטים באתרים של 2 התוכנות מראים תוצאות מושלמות... השאלה שלי אם הסימנס יראה ביצוע טוב יותר/דומה/גרוע יותר (בחיבור חוטי) מהaztech כי סה"כ הייתי מרוצה ממנו.. וגם מהכמה דקות שלי עם הסימנס הוא נראה סבבה לגמרי. האם יש דרך לסדר את הAztech כי הניסיון הזה לפתיחת פורטים נעשה אחרי שעשיתי לו ריסטור להגדרות מפעל. האם ממה שציינ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי בחדר את המחשב שלי שמחובר עם כבל רשת לראוטר מדגם br-6204wg של edimax יש לי עוד שני מחשבים נייחים שמחוברים באופן אלחוטי אחד נמצא בממ"ד והקליטה יחסית בסדר ובעוד חדר רגיל הקליטה על הפנים וזה כל הזמן על חלש זה די מוזר כי בממ"ד הקליטה כבר יותר טובה מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה ? ועוד שאלה האם זה שסרטונים שרואים באינטרנט למשל עובדים לאט עם קטיעות במחשבים שמחוברים באופן אלחוטי זה קשור לקליטה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-