עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ערן B,

אהלן, היום התקנתי על המחשב החדש שלי WIN7. עד היום כשעל שני המחשבים שברשותי חיבור רשת היה קל, הרשת שלי מחוברת בעזרת כבל מוצלב למחשב "מארח" (עם WIN XP) ודרכו לאינטרנט. ב- WINXP הייתי פותח את הווזירד של הרשת ביתית אבל ב- WIN7 אני לא מוצא וויזרד כזה וכל מאמצי עולים בתוהו. אני רואה את המחשב אבל לא מצליח להתחבר דרכו לרשת. המחשב המארח מתחבר לרשת בעזרת מודם USB ישן. המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by benor,

שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של בזק עם מודם 2wire ונתב במחשב השני. שני המחשבים גולשים ברשת ללא בעיה. אני מעוניין באפשרות להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך windows xp, מישהו יודע איך אני עושה זאת ?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by black T.I,

האם שווה לי לעשות אינטרנט ADSL EXTREME ואם כן כמה הוא עולה?

7. שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lior10,

שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by viperain,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית המבוססת על ה 2760U DLINKשל בזק . הראוטר הזה הוא בתקן N אבל לי יש רק 4 מגה אינטרנט. הקטע הוא שמעבר קבצים ברשת בבית הוא ממש איטי מחשב ברשת G שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של 2 מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ להארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ למחשב ברשת G מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה בחיבור קווי המהירות העתקה היא 3 מגה האם יכול להיות שהבעיה בהגדרות של הראוטר?…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  10. יש לי מודם של מת"ב ואני מחובר דרך בזק בינ"ל . אני צריך עוד מודם למחשב אחר, השאלה היא אם אני צריך להזמין מנוי נוסף אצל בזק או שאפשר להשתמש באותו username. ובכלל - מי הספקית הכי פחות איטית (...) והכי פחות בעייתית?

11. Started by dog,

ראשית יש לי שאלה כללית. כשאני נכנס לפורום דרך אקספלורר ( אתו אני עובד לאחרונה) זה מעלה לי מעין דף מבולגן, שלא כמו בפיירפוקס. האם עלי לעשות משהו שקשור לפלגאין וכדו' לגבי האתר הזה ? לנושא עצמו: החבילה שלי בהוט/נט ויזון היא 30 מגה הורדה 1.5 העלאה. עד לא מזמן הכל עבד כנדרש על פי המהירויות הנ"ל. מאתמול שמתי לב שכל אתר שאני מנסה לפתוח לוקח לו המון זמן( דבר שנשמשך גם כעת). בדקתי מהירות הורדה גם באתר נטויזון וגם בהוט. המהירויות נעו בין 3 ל7 מגה. מהירות העלאה בסדר. בשעת הבדיקה לא רצה ברקע כל הורדה וכדו'. יצרתי קשר עם תמיכת נטויזון וגם הוט, שניהם טוענים שאצלם הכל נראה תקין ואולי זו בעיה אצלי. גם בחיבור ישיר של המודם של הוט הבעיה לא נפתרה. הרצתי אנטי תולעת, אנטי וירוס , עשיתי את כל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by arkadur,

צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by orzilca,

שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. אני צריך מודם הכי פשוט שיעבוד עם אס-בוקס של צ'ק פוינט. זה משנה איזה לקחת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by r1plet,

שלום, עברתי לפני כמה חודשים לבזב"ל כי הגיימר של נטויז'ן התחיל להאכזב ואני מבסוט אש מאז, אני מחובר בתכנית של 20מגה+גיימר ומקבל פינג של 70-75MS ללונדון בדרך כלל. עם זאת, התשתית שלי היא NGN 15MB, מכיוון שלא משתלם לי להוסיף עוד כסף בשביל עוד 500KBPS. נתקלתי כאן הרבה במושגים VDSL וADSL2 ודברים בסגנון, במה מדובר? הבנתי שיש חלוקה כלשהי בין לקוחות המחוברים בחיבור מעל 15 מגה לבין אלו שמחוברים בחיבור איטי יותר, האם העובדה שיש לי חיבור 20מגה אך תשתית 15 מגה מגביל אותי במובן מסויים חוץ מקבלת מהירות הורדה נמוכה יותר? ושאלה נוספת - הIP של הXBOX שלי מוגדר כDMZ בראוטר, האם זה באמת פותח לחלוטין את כל הפורטים ומהווה תחליף ראוי לפתיחת פורטים ספציפיים לXBOX אחד אחד, או שלא? הNAT שלי תמיד…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Theye,

שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Liran.D,

שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. אני בעצם מפרק מהאנטנה את הפלסטיק ובונה לו טווח קליטה חזק יותר....טוב יותר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  20. אוקיי אז אני כנראה קונה מחשב חדש בחודש הקרוב, המפרט כבר מוכן והדבר היחיד שמעקב את ההזמנה זה.. אבא קמצן.. אבל גם העובדה שיש לי הרבה מאוד קבצים במחשב הזה שאני לא רוצה לאבד, וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעביר את כל הקבצים מהמחשב שלי שמהווה את המחשב הראשי ברשת ( מדובר במשהו כמו 12 ג'יגה, ולא לא של פורנו, בעיקר מוזיקה אם זה משנה ), למחשב השני בבית שלמזלי מצוייד בכונן קשיח גדול מספיק בשביל לקבל בברכה את תיקיית המוזיקה שלי עכשיו, אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה או אם זה אפשרי בכלל? אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO SP2 ואשמח אם מישהו מהתותחים כאן ידריך אותי בעניין הזה. תודה מראש, גיא.

• 7 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. Started by mrraz,

" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by Men7a,

שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על Switch בסביבות ה-120 ש"ח לחיבור 4 מחשבים ברשת (לא אלחוטית). חיבור ADSL עם מודם של בזק ECI B-FOCuS 312+ . יש אפשרות להחליף בבזק את המודם ל- ECI B-FOCuS 342+ (יש לו 4 חיבורים של Eth ) ואז אני לא אצטרך לקנות Switch ??? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. משרד התקשורת "הזדרז" להודיע היום שה-IPAD האמריקאי אסור לשימוש בישראל כי התקן ה-WIFI שלו אינו מותאם לתקינה האירופאית. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/7/2057.pdf עדכון: קראו את הרשומה המפורטת שלי העוסקת בהרחבה בנושא זה -- כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=666

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.