עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliyahut,
    • 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Thant,

הינה האתר שלהם - http://fast.net.il/ וכן כתבה עליהם בוואלה - http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1761151 מי שמנסה אותם שידווח איך הם.

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by yoavbd123,
    • 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by Lior10,

שלום, אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין. כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך. המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט. אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ. ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות. לאיזה חברה להצטרף? חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך? תודה רבה, ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shlomibandit,

זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני עם נטוויז'ן תקופה ארוכה ביותר והם הוציאו לי את המיץ. חבילה של 7 מגה ואני מקבל בבדיקות מהירות בין 0.9 ל1.45 זה מעצבן ואחרי שעתיים על הקו אין להם פתרונות. נמאס לי מהם שנים כבר שכל פעם לפחות פעם בחודש יש לי בעיות איתם והתקשורת לחו"ל מעפנה ברמות. יש ספקית אינטרנט שנותנת חבילת גלישה נורמלית בלי לחסום, בלי שטויות ועם איכות בשירות? אני כבר לא מדבר על כסף.. 10 שקל לפה או לשם לא יהרגו אותי אני רק רוצה שהאינטרנט יעבוד למען השם.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by מסבחה,

הי, אני כרגע עם הוט 2.5M ובזק בינ"ל, ובחודשים האחרונים האינטרנט מאוד מאוד איטי. ההתחייבות שלי לבזק בינ"ל נגמרה ואני רוצה להחליף ספקית, רציתי לדעת איזו ספקית מומלצת כיום. שימושים: טורנטים פה ושם, גלישה בשעות הערב בעיקר, קצת יוטיוב.

• 33 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. Started by arik100,

אני יודע שהרעיון הזה נשמע קצת הזוי ובלתי מציאותי בעליל אבל למה לא? אני יגיד לכם למה כן: הספקיות בארץ פשוט גרועות אין ספקיות טובות למה שאנחנו לא נקנה שרתים ותעבורה חודשית לחו"ל ונשלם על זה מכספנו? למה שלא נתאחד ונקים ספקית משלנו? המהירויות יהיו יותר טובות הפורטים לא יהיו חסומים והפינגים לחו"ל ישאפו ל0 שלא לציין שזה גם אמור לעלות פחות אני בטוח שיש לפחות 1000 אנשים פה שישמחו להצטרף אם הרעיון באמת מציאותי ואין קשיים ויהיה מי שייקח את זה על עצמו

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by max_cool,

עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, כולנו יודעים שכיום רוב ספקיות האינטרנט עומדות בהבטחה שלהן מבחינת קצב ההורדה וההעלאה, אך אותי מעניין באיזו חברה יש את הפינגים הכי טובים לאתרים בחו"ל. אני שואל מפני שאני משחק במשחקי אינטרנט ולי זה חשוב שזמן התגובה יהיה כמה שיותר מהיר. אני מחובר דרך 012 קווי זהב ומשום מה לפעמים כשאני משחק ב-warcraft 3 בסרבר של US East יש פינגים מאוד גבוהים (משהו בין 400 ל-800) שזה בלתי נסבל. האם יש הבדל בין ספקיות האינטרנט או שזה בכלל לא רלוונטי דרך איזה ספקית אני מחבר? תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by sharon_h,

לא ראיתי שום חוק שאוסר אז אם זה אסור אני מצטער... כרגע אני מחובר עם תשתית של הוט וספקית אינטרנט זהב בחבילה של 3 מגה. אני לא ממש מרוצה והחלטתי להחליף ספקית. אז פעם אחת ולתמיד- איזו ספקית הכי כדאית (בלי להתחשב במחיר).

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by guy94,

מי לדעתכם היא ספקית האינטרנט המובילה ?!

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FroggeR,

שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מחפש את הספר "רשתות תקשורת מחשבים" בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה כבר המון זמן. חבר אמר לי לפנות לאן אולי אקבל עזרה.... אם יש למישהו מושג כלשהו היכן אוכל להשיג את הספר אודה לו מאוד.. הספר מתורגם לעברית והמחבר שמו אנדרו טננבאום.

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. פרסמתי את זה ברוטר אתם מוזמנים לראות http://rotter.net/forum/scoop/59293.shtml זה מסקר טלפוני אתמול בלילה אז זה לא סגור עדיין

• 38 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. 014 100 מגה בהוט , כאשר אני מוריד סקייפ מהאתר הרשמי שלהם בחיבור ללא חייגן - בקושי זז , כאשר אני מפעיל חייגן עם גיימר -הבדל של שמיים וארץ... אגב כך גם עם איכות השיחות בסקייפ. כנראה בגלל החופש הגדול חזרנו לתיעדוף הגרוע של החיבור ללא חייגן..

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. גם אתם נתקלתם בזה? נתקלתי בזה גם אצלי במחשב וגם אצל אבא שלי. תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. כמו שחלקכם כבר יודעים, ה-D-Link DSL-2650U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן G שחברת בזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה בתחילת השבוע. זהו המכשיר המשולב המתקדם ביותר שבזק מספקת ללקוחותיה ובנוסף ל-4 כניסות ה-LAN והתמיכה ב-WiFi הנתב הזה כולל גם שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסות ודיסקים חיצונים. בסקירה הראשונית שערכתי ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של מודם/נתב זה, מממשק המשתמש שלו ומהמבנה הפנימי שלו. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm CHEIF

• 62 תגובות
    • 21.4k צפיות
  25. השבוע התברר שהגרסא הסופית של תקן N האלחוטי תוכרז, לכל המוקדם, במחצית הראשונה של 2010, כלומר זה יקח לפחות עוד שנה. על מנת להבין מה בדיוק קורה כאן, נדרש מעט רקע -- הגוף העובד על תקן N היא ועדת תקינה 802.11 של ה-IEEE. ה-IEEE (ראשי תיבות של Institute of Electrical and Electronics Engineers) הוא גוף תקינה בעל אורינטציה אקדמית,המסתכל על העולם דרך משקפיים טכנולוגיים. לעומת ה-IEEE, עומד גוף אחר הקרוי Wi-Fi Alliance. זהו ארגון המאגד תחתיו למעלה מ-300 יצרנים של ציוד תקשורת אלחוטי, המסתכל על העולם דרך עיניים מסחריות. ה-Wi-Fi Alliance הוא הבעלים של סמליל (LOGO) ה-WIFI והוא היחיד המסוגל לתת אישור להשתמש ב-LOGO ובסימן המסחרי הזה. ה-Wi-Fi Alliance התחיל כבר לפני יותר משנה וחצי (יוני 20…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים