עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by parsi1,

יש לי מודם של כבלים, חברתי אותו למחשב אחד דרך USB ולמחשב שני דרך כרטיס רשת. האטרנט עובד אבל כשגולשים בו זמנית ב-2 המחשבים יש ניתוקים. אני מחפש נתב שיפתור את הבעיה ((: Edimax BR6204WG איך הוא ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 מה ההבדל בין הWG לWLG ? ראיתי עוד כמה נתבים באותם מחירים פחות או יותר: Level One WBR3406TX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402292 D-Link DIR300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686551 NetGear WGR614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150552 Edimax BR6204WLG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 TP-Link TLWR641G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418198 Edimax BR6 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by erezb84,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by e_s,

שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. שלום לכולם עברתי מבזק להוט ועכשיו אני מחפש ספקית טובה ולא יקרה שתספק לי חבילה של 5 מגה. רצוי שיהיה שירות טוב ומחיר טוב. [ושלא תחסום פורטים =\] כדאי להשאר ב012? מחכה להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Sman,

שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?

6. Started by sapirzukrel,

היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  7. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by mulimen,

ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

אני מדבר על המחשב האלחוטי... הראשי בחדר סמוך והאלחוטי (שלי) בממ"ד... מידי פעם יש לי התנתקויות לא רציות שנמשכות בין שנייה לשעה ללא כל התראה או זמנים מוגדרים... ממה זה נובע? שהתקינו לו אותו (לאחריות) אמרו שהקשר בסדר ולא צריך מגבר... אולי הם טעו? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by FRANKO,

יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

טוב אז ככה הזמנתי את הlinksys GL לא זוכר את הדגם המלא, בקיצור את זה שממליצים עליו פה. אבל פתאום אמא שלי החליטה שהיא רוצה חוטי, האם יש ראוטר חוטי שיש לו את רמת האפשרויות כמו הLINKSYS: QOS ודברים נוספים? יש לי כרגע את הbridge router DSL-600E Aztech, ולפי מה שאני יודע אין לו ממש אפשרויות גדולות לשימוש כנתב (אם אני אקנה switch), אז אני מעוניין לקנות ראוטר חוטי. חשבתי על : http://zap.co.il/model.asp?model_id=401348 מה דעתכם? איזה פונקציות יש לו לעומת הhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 ולעומת הlinksys: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 מבחינת הפונקציות של השימוש. אמא שלי משוגעת זה הורג אותי אני רציתי חוטי בהתחלה, היא לא רצתה ויום לפני שהמחשב הגיעה היא מח…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by matan_18,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by dniel96,

הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by guyravid,

שלום, האם מישהו מכיר מוצר שמאפשר להתחבר לUSB מרחוק? כלומר שהפרוטקול נשאר USB, אבל עובד מעל wifi? חשבתי שאפשר באמצעות זה לסנכרן את האייפון מרחוק, או לחבר מצלמה למחשב, בלי צורך פיזי להגיע למחשב. רעיונות?

20. Started by IanCurtis,

שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by kthedog,

אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by sonik,

אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Neil Aaron Brown,

any providers ??

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  25. קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…

דיונים חדשים בפורומים