עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by maxwell10,

שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום. אחרי כמה שנים טובות, הראוטר שלי שבק חיים. נדרש ראוטר חדש, אמין, גם קווי וגם אלחוטי, תמיכה בתקן N לא קריטית, אבל נחמד אם יהיה, WPA2-PSK. החיבור הוא חיבור ADSL - נדרש חייגן פנימי מחיר 250~300 ש"ח. הראוטר נדרש בדחיפות (מרגיש די תקוע כרגע, בלי יכולת לזוז, רק עם מחשב אחד...) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. Started by civic,

http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by dudi2002,

קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by yair23,

שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  7. אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  8. חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by mulimen,

ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by tkcg2k,

לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by FRANKO,

יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  12. שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. Started by haimal2003,

יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by Ghoul,

זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. בXP לא הייתה לי בעיה להתקין את האינטרנט האלחוטי ואילו ב98 הוא לא קולט את הראוטר מהמחשב השני יש הצעות?תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by dkatorza,

שלום, אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום זה אבל אני אנסה בכל זאת. יש לי טלוויזיה ישנה 2010 LG SCARLET אין לה יציאה של RG45 או WiFi כמו בטלוויזיות החדשות. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאת USB כרטיס רשת ובכך זה יחבר אותה לרשת? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by sonik,

אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם לגבי בעיה שאתם בטח מכירים, שמתי שאני מוריד במחשב שלי קבצים דרך (EMULE,UTURRENT וכדומה...) כול הרוחב פס מגיע למחשב שלי, ואז מחשבים אחרים עובדים באופן איטי במיוחד... האם הראוטר שלי (BR-6104K EDIMAX ) תומך אופציה כזאת? אם לא איזה כן? עוד פתרונות? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=58&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Neil Aaron Brown,

any providers ??

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.