רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, רוצה שלראוטר תהיה סיסימת ADMIN אבל בגישות לדיסק על הראוטר לא יתבקשו לשים סיסמא XP ו-WIN7 לעזרתכם אודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) . אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה אנשים.. הורדתי פה FIRMWARE של 1.55 עכשיו בנתב מופיע לי שהFIRMWARE V1.58 http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=268&pl1_id=1 אז עדכנתי אותו? לא צריך להופיע בנתב 1.55?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לנמען אחר? (forward) (ולא להכנס להודעה הודעה ולעשות לה "העבר לנמען אחר")
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשהמודם מחובר לנייח הכל תקין. כשאני מחבר אותו לנייד הוא כל הזמן מתנתק לסירוגין. המודם של הוט (ARRIS) הנייד זה ווינדוס 7 תודה, בני.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שתמול בין 12 בלילה ל1 המודם איבד סנכרון והתחבר לאחר כשעה, כשהמודם התחבר עוצמת הערוץ העולה של ההוטבוקס ירדה ב5 דציבלים מ 45.5 ל40.5. כאשר בדקתי את המהירות, מהירות ההורדה נשארה פחות או יותר אותו הדבר אבל מהירות השליחה ירדה משמעותית, המהירות העלאה שהתקלה מבדיקה בכל האתרי הבדיקות(בזק, 013, הוט, ספידטסט) היא 1.4 - 1.5 מגה, הבדיקה מתבצעת משני מחשבים שונים שמחוברים קווית ולכן אפשר לשלול את עניין המחשב, האם קרא המקרה לעוד מישהוא? האם כדאי לחכות אולי מבצעים שינויים בתשתית או שכדאי להתקשר אליהם? כי אין לי באמת כח להתחיל להסביר לנציב טכני של הוט את הנסיבות שגרמו לתקלה, זה יקח שעה ולא בא לי להתחיל ללמד את הנציגים שלהם מושגי יסוד. תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השאלה בכותרת כרטיס 10 100 ואפילו 1000 לא משנה של איזה חברה אבל שיהיה בפי סי אי אקספרס
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כבר בערך אני שנה אני באקספון עם מהירות 100 מגה פתאום בימים האחרונים קיבלתי ניתוק DSL כשהתקשרתי לאקספון אמרו לי בוא נוריד את המהירות ונראה מה קורה , הורידו את המהירות ל15 מגה והפלא ופלא הDSL חזר לפעול והגלישה תקינה ללא ניתוקים , הסברתי להם שאני לא מעוניין ב15 מגה אני רוצה 100 מגה כמו שהיה לי בשנה האחרונה. הם הסבירו לי שאין לי אפשרות לקבל 100 מגה ושהבעיה היא אצלי בתשתית בבית וניסו לדחוף לי טכנאי שלהם בעלות של 250 שקלים . לפני שאני אקבל החלטה. מישהו יודע למה זה קורה \נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-