רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אנשים עד עכשיו הייתי מנוי בNETVISION עם תשתית HOT ובכלל לא הייתי מרוצה. עברתי לאחרונה ל014 עם אותה תשתית וחל שיפור במשחקים אבל בהורדות הכל נשאר אותו דבר. אתרים נטענים יחסית לאט [בזמן כתיבת שורה זאת עדיין לא סיימתי לטעון את כל הסמיילים בדף ההודעה] והביטטורנט שלי לא זז [2000+ SEEDERS וההורה לא עוברת את ה5KB] יכול להיות שהבעיה אצלי במחשב? המחשב חדש לגרמי ויש עליו VISTA, כמובן שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים כמו USB וצ'יפסט וכו. בדקתי וירוסים וADWARE וכלום. מה עוד יכול להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. קראתי וקצת התבלבלתי - אז אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עומדת לקבל מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי. בבניין שבו אני גרה יש תשתית אלחוטית שהוקמה ע"י בעל הבית. איך עלי להגדיר את המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לרשת דרכו? מה עלי לדעת על המחשב שלו ומה לשנות אצלי ? תודה רבה ויום יפה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את המהירות במחשב אחר שמחובר לרשת, יש ראוטר LINKSYS WRT54GL יש דרך להגביל את המהירות בלי להתעסק במחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל. אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB. אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת... יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB? זה מה שניסיתי לעשות: חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מו…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי חודשים של קרבות עם די-לינק וכלנית ואחרי שאני ואבא שלי הוכחנו להם חד וחלק שהכרטיס תוקע את הלאפטופ קיבלנו זיכוי כספי מלא למדתי שדי-לינק לא קונים וחיש מהר התחלתי לחפש את הכרטיס הבא, הפעם בחשדנות. אחרי שלא מצאתי שום בעיה עם כרטיסים של Edimax בגוגל רכשתי אותו והיום קיבלתי. עובד כמו קסם ^^ חיברתי, קצת הגדרות בראוטר וזה עובד, פשוטו כמשמעו. יש אינטרנט, יש שיתוף קבצים, יש קליטה ויש לקוח אחד מרוצה. מוסר השכל לא קונים די-לינק!!!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני רוצה להגדיר את הראוטר כך שיהיה אפשר להתחבר אליו ללא סיסמא, ככה כל מי שמגיע אליי הביתה יכול לגלוש, וגם השכנים אם ירצו לשבת במרפסת ולגלוש בכיף שלהם. הקטע הוא שאני לא רוצה שהם יחנקו לי את האינטרנט בשיתוף קבצים וכו. אז אני רוצה להגביל את התעבורה לכל האורחים, בזמן שהמכשירים הקבועים יהיו ללא הגבלה. יש אפשרות כזאת? יש לי ראוטר של TPLINK שקיבלתי מחברת הוט. תודה אנשים יפים ושיהיה חג סוכות שמח!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-