רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחי קנה מחשב חדש והוא עובד על לינוקס redhat עכשיו הבעיה היא החיבור לרשת הביתית שאנחנו לא כ"כ יודעים איך. נ.ב אני יודה מאוד לבנאדם שימצא דריברים של Intel Pro/100VE NetWork ללינוקס!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
אני ממש לא רוצה לשתף אנשים באימיול .זה מאט לי את ההורדה ומציק לכן אני מעוניין לחסום אותם הייתכן?? כיצד אוכל לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני רק לאחרונה התחלתי להוריד סרטים (מתוכנת האימיול), ואני לא כ"כ מתמצאת בכל מה שקשור לזה. החלטתי להוריד סרט יפני עם ג'קי צ'אן (מתה על היפני הקטן והמקפץ הזה ), מהאתר ליונט-וורקס... היה רשום על הלינק שזהו הסרט עצמו + התרגום.... אבל כשהורדתי אותו (תוך יומיים בערך) גיליתי שהוא בכלל ללא תרגום.... מה עושים עם הסרט הזה עכשיו? ומה עושים עם בעיות כאלה בהמשך? תודה.
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות התקנתי בבית רשת אלחוטית של 3COM והיא עובדת בסדר. אבל עכשיו אני לא יכול להכנס להרבה אתרים ומקבל שגיאה: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. אני מחובר דרך ADSL וקווי זהב. הבעיה לא קרתה לפני התקנת הראוטר. ניסיתי לשנות את הDNS בהגדרות של הראוטר וגם לא עזר. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים מראש.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם אני לוקח סים עם נתב נייד יהיה לי פינג נורמלי למשחקים או שיהיה לי פינג גבוה אם יש למישהו כאן ניסיון עם זה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-