רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נגיד שיש לי קליטה טובה והכל סבבה וגם השכן מרשה לי, זה טוב? אפשר להוריד דברים באימיול? משחקי רשת עובדים טוב? יש פינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה מהירות ההעלאה שלי ירדה מ-60 ק"ב לטווח מהירות של 20-25 ק"ב. החבילה שיש לי היא 2.5 מגה ואני יודע ששכה בערך זה אמור להיות בחבילה של 2.5 מגה אבל כל הזמן ההעלאה לא ירדה לי מה-55 ק"ב ועכשיו זה פחת בחצי, יש לזה פיתרון? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הספר "אבטחת מידע והגנה מפני האקרים" של הוצאת הוד עמי. האם מישהו קרא את הספר וממליץ עליו? כי לפי מה שקראתי בתקציר אני מפחד שזה אולי נראה לי יותר יסביר על הגדרת firewall והסבר על הfirewalls הספציפים שכתובים בתקציר - מאשר מידע חשוב לאבטחת מידע שמעבר לכך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-