רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה הוא משמש? מה התפקיד שלו ? איך הוא נראה...עם הוא נראה לעין בכלל...
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום!...יש לי בעיה ברשת אלחוטית כאשר אני מחבר שני מחשבים דרך ראוטר אז התוכנות של השיתוף קבצים לא עובדים לא מיתחברים בכלל...יכול להיות אולי זה בגלל פיירוול??..אם כן איך אני אמור לסדר את זה ואם לא אז מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אבא שלי צריך לרשת את המפעל החדש שלו והוא קיבל הצעת מחיר של 1100 ש"ח.. עכשיו בהתחשב בכך שכבר יש תעלות שמובילות לחדר תקשורת, וגם יש כבר חיבורי RJ45 בקירות בכל החדרים, בעצם כל מה שצריך זה הכבלים (בין 100 ל-200 מטר תלוי כמה בדיוק הוא ירצה לחבר) להשחיל בקירות ולחבר אותם לחיבורי RJ45 בקיר, הסתכלתי באתר cable.co.il וראיתי שגליל של כבל מסוכך רגיל של 100 מטר עולה 165 ש"ח, כלומר אם צריך 200 מטר זה מקסימום 330 ש"ח.. מלבד זאת נצטרך גם לוחץ לקורונה שעולה באתר ההוא 150 ש"ח. קיצור יוצא שכל העניין לא יעלה לנו יותר מ-500 ש"ח אם נעשה את בעצמנו ונראה לי שזה מה שאני יציע לו. מה שבעצם אני רוצה לשאול: א. הכבלים שקונים - כמה זה משנה אם זה כבל קשיח או כבל גמיש.. אני מניח שכבל גמיש י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-