עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Quantum,

שלום לכולם. קראתי את ההמלצות מניתנו בפורום בשבועות האחרונים, אך אני עדיין מתלבט בין מספר ראוטרים, בעיקר עכב אי הבנה של ההבדלים ביניהם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש ואני רוצה לחבר בבית רשת אלחוטית, שתשמש את המחשב ואת המחשבים הניידים שלי ושל אשתי (שניהם תומכים ב- N). אני רוצה שלראוטר יהיה טווח יחסית גבוהה, מכיוון שהוא ימוקם בצד אחד של הבית וצריך להגיע עם סיגנל טוב גם לחדרים בצד השני של הבית (כ- 15 מטר, דרך 3 קירות). הדגמים שאני מתלבט ביניהם: DLINK DIR-615 Edimax BR6504n Edimax BR6524n TRENDnet TEW-631BRP (הרבה המלצות באתרים בחו"ל). מה שהכי חשבו לי זה פעילות מהירה, ללא ניתוקים, של אינטרנט באלחוטיים. הורדות קבצים וכדומה תתבצע רק מהמחשב הנייח, שיחובר בכבל לראוטר. אשמח גם ל…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. למה אי אפשר לעשות הצפנה אלחוטית גבוהה בהוספת מגשר לאינרנט? זה נותן לי לעשות רק WEP, מאיזה סיבה הם לא תומכים? וקיבלתי עם המגשר POE EQULPPED, בשביל מה הוא נחוץ?

3. אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. Started by tom123,

איך החברה Level One לראוטר?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  5. דקה אחרי שאני מתחבר למשחק כלשהו יש לי DC, הפינגים גבוהים מאוד. יש לי ראוטר, וכששיניתי את פרטי ההתחברות ל- user@015 במקום user@012 פתאום מתחבר לי חלק למשחק, הבעיה היא כמו שכתבתי למעלה שזה מאבד את הקשר עם אותו שרת ועושה לי DC.. כשכתבתי לפני כן user@012 זה אפילו לא התחבר מה קורה פה? 012 חוסמים פורטים? למה כשאני כותב @015 זה פתאום פועל יותר טוב? ולמישהו יש מושג איך אני מתקן את הבעיה? 012 טוענים שחבילת גיימר 'יכולה' לעזור לי[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 14:28:10 במחשב השני אצל אחותי הכל פועל פיקס, היא מצליחה להיכנס למשחקים שנתקעים לי בלי DC, ולשרתים אחרים בחו"ל כמעט חלק.יש לה כרטיס רשת USB, אפילו כשלקחתי אותו והרכבתי אותו אצלי עדיין לא פועל לי כמו שצריך ויש DC והכל.. ???

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  6. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  7. שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. אני רוצה שהמחשב הראשי יהיה 3\4 מהמהירות שיש בחיבור 1.5 ושהמחשב השני שמחובר אליו יקבל רקק חיבור לאיטנרנט ועוד 1\4 שנשאר ... הקיצור להגדיר לנווט תמהירות

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

שלום לכולם. כרגי יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים בינהים עם כבל מוצלב שאחד מהם מחובר אליו גם המודם והשני גולש דרכו שבוע הבא אני מקבל רואטר...ורציתי לחבר את שני החשבים לראוטר...ואת המודם לראוטר.. עכשיו השאלה שלי היא כזו: כרגע בין המחשבים יש כבל מוצלב ...ואני יודע שבין מחשב לראוטר צריך כבל רגיל...ובגלל שהכבל כרגע מושחל דרך הצינורות תיקשורת בבית רציתי לדעת עם איזה שהיא דרך שאנ יוכל להשתמש בו לחיבר בין מחשב לראטר...האם יש איזה שהוא "מעביר" שהופך כבל מוצלב לכבל רגיל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by ohad651,

טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. יש לי חבילת 750 עם התחייבות לשנה , אני משלם 60 ש"ח לחודש היום ללקוחות חדשים הם משווקים 1.5 באותו מחיר לדעתכם המונופול הזה יסכים לשדרג?

15. Started by amit_amit,

שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by xDa,

מה קורה? אני רוצה לרכוש מודם במקום ה be של בזק... עכשיו אני רוצה רק מודם בלי ראוטר, מכיוון שיש לי deco mesh ואני מעוניין שרק הוא יספק רשת אלחוטית בבית... מה אני צריך לחפש? חשוב לי שהוא יהיה תומך גיגה מהירות. הבנתי שצריך לקנות מודם ראוטר ולהגדיר אותו כברידג׳?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. ***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]

18. לדוד שלי יש חיבור לרשת בעזרת הכבלים. כרגע המודם מחובר דרך הUSB ואני רוצה לחברו דרך כרטיס הרשת (ע"פ המלצת טכני ההתקנה) על-פי אינטרנט זהב אין צורך בשום פרמטרים (IP ו DNS וכו') וצריך להשאיר הכול על זיהוי אוטומטי. הבעיה שבצורה זו אין זיהוי של המודם ברשת. כל הדריברים מותקנים ולא נראה לכאורה שקיימת בעיית התקנה. החיבור דרך ה USB עובד כראוי. השאלה היא האם בכל זאת צריך להכניס אי אילו פרמטרים או לבדוק משהו שלא חשבתי עליו. מדובר בכרטיס רשת "אונבורד" ובכלל, אולי אין משמעות להתקנת הרשת ואין הבדל משמעותי במהירות הגלישה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by simla101,

אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  20. מאז שחיברתי את הראוטר האינטרנט ממש איטי כולל הורדות בDC EMULE וכל התוכנות וה ICQ והמסנג'ר עושים לי בעיות מתנתקים לי ואני לא יכול לקבל קבצים כפי שציינתי הראוטר של 3COM WL-537 ניסיתי בהגדרות לפתוח את הפורטים של האייסיקיו אבל זה לא עוזר תודה רבה לעוזרים

21. שלום , אני מחובר לאינטרנט ב 1.5 ADSL דרך נטוויזיון דרך Speetouch Home שמשודרג לראוטר 510 אליו מחובר HUB שאליו מחוברים שני מחשבים , הכל עובד סבבה אלא כאשר : הגלישה נהיית איטית בצורה שמטמטמת שועלים ואתרים לפעמים לא נטענים בלי Refresh כש : מחשב א' : מוריד קבצים ב uTorrent (מיקרו טוררנט ) מוגבל ל 5KB למעלה מחשב ב': מוריד קבצים ב XDCC ( אין כמעט Upstream ) **שני המחשבים ביחד לא מתקרבים אפילו לניצולת רוחב פס למעלה ( ובטח שלא למטה ) אם אני סוגר את אחת התוכנות הגלישה חוזרת למצב תקין. השאלות שלי : * איך פותרים זאת ? * האם יש קשר לראוטר ? * האם יש קשר ל Hub ? האם Switch ישפיע על המצב ? ( לא לצחוק אם זאת שאלה מטומטמת ) * אשמח להמלצות למודם\ראוטר טוב ( עם Switch 2 יצי…

22. Started by R0tem1,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט ל4M. הבעיה היא שאני מוריד כרגע על 180KBPS, באתר התיפעולי של בזק הצלחתי להגיע ל200KBPS שהם 1.6M ולא 4M כמו שאני משלם עליו. SPEEDTEST נתן ךי את התוצאה הזו: לא הבנתי בדיוק מה זה מודד... מישהו יכול להסביר לי את התוצאות של ספידטסט ולהגיד לי אם אני צריך להתקשר לבזק ולצעוק עליהם?? תודה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Tomib,

אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. האם אפשר להגביל מהירות העלאה/ הורדה למחשבים ברשת באמצעות ראוטר?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  25. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי בזק בינלאומי ואני משתגע מהם כבר, כל יום שישי-שבת או יום שיש עומס האינטרנט לא זז אבל מה זה לא זז, אני משלם על השרת איכסון 180$ לחודש ואני מנסה להיכנס אליו בremote desktop, מרוב איטיות זה לא נותן לי, זה נכנס והכל זז איטי ובסוף מתנתק. פשוט לא ייאמן. אני חייב לחכות ל4 בלילה בערך שאין עומס והכל עובד חלק. פשוט בושה לישראל החברות אינטרנט האלה. טוב אחרי תלונותי בוא נעבור לסיבה שפתחתי תאשכול: יש משהו לעשות שלפחות אני יוכל להיכנס לשרת שאני משלם עליו 180$ לחודש? דיברתי עם התמיכה של החברה של השרת, עשו איתי 6 בדיקות מסוגים שונים שכוללים tracert ופינגים וכו'. אחרי זה התמיכה של השרת אמרו לי לפנות לISP שלי, אז התקשרתי לבב''ל ואמרו לי שהם לא רואים איזשהי בעיה. אז באמת מה…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים