רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מנסה לשמוע 102 FM דרך הדפדפן (FF/IE) (בכל מיני אתרים שונים) והרבה פעמים יש השידור נקטע, למרות שאין לי שום הורדה ברקע או משהו בסיגנון (חיבור 1.5 מגה) למה זה יכול להיות קשור ?? ***אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז בבקשה להעביר אם לא*** תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני כיום בתשתית של הוט כולל הספקית של הוט ואני מרוצה, יש לי אבל רק 30 מגה.. אם אני עובר לסיב אופטי זה באמת עולם אחר? איפה ההבדל בעצם? לא משנה איזו חברה, כל עוד היא תומכת בסיב האופטי כדאי לי לעבור? זה יציב? או שהציוד של החברות עושה בעיות וניתוקים עדיין?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התחברתי השבוע לסיב 1Gb דרך פרטנר. כשאני מחבר מחשב קווי לראוטר ישירות אני מקבל 600-800. כשאני מחובר לראוטר בwifi מקבל כ300. כשאני מתחבר לרשת Mesh דרך הGoogle wifi אני מקבל בwifi 60Mb. זה לא עניין של כבל שלא תומך במהירות של 1000 כי השתמשתי באותו כבל שחיברתי למחשב. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, לשמחתי הרבה פרטנר וסלקום פרסו סיבים אופטיים בבנין שלי. אתם יודעים להגיד מה ההבדל בטכנולוגיות בין החברות? מה היתרונות/חסרונות של כל אחת? אני שם בצד את נושא השירות והמחיר, הם זהים לחלוטין בהצעות שלהם. מה שיטה את הכף מבחינתי זה היכולות הטכנולוגיות נטו. תודה!
-
- 9 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי חברה יצא למישהו לנסות את אחד הראוטרים של שיאומי בפרטנר? הם רוצים מחיר דרקוני על הראוטר שלהם.
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
הבנתי שבזק ו-HOT משדרגות את הרשת שלהן לסיבים אופטיים. אלה מגיעים עד ארונות החלוקה ומשם מגיעים אליך הביתה על גבי חוטי טלפון או כבלי קואקס. איזו חברה עדיפה? חוטי טלפון או כבלי קואקס?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הבנתי מהפרסומת של הוט שהם עברו לסיב אופטי, איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לסיב הזה או לתשתית הישנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע אני מחובר על סיבים של סלקום בתשתית של אנלימיטד, ועתה הגיע אלי הצעה מפתה מחברת HOT. ויש לי על כך 2 שאלות: 1. האם במחיר יותר נמוך, שווה לנסות את הוט על פני סלקום? (1000 שאני עכשיו בסלקום 134 לעומת 109 בהוט כולל ראוטר ומחיר קבוע) 2. במידה ואלך לבסוף על הוט, האם עכשיו הטכנאי שיבצע את התקנת HOT יצטרך להשחיל סיב חדש לביתי, או שהוא יוכל להשתמש בסיב הקיים של חברת סלקום? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי האם מישהו כבר התחבר לסיבים של בזק? אשמח לדעת מה דעתכם על המוצר, על השירות, האם מקבלים כתובת איי פי חוקית או כתובת NAT? לגבי המחיר - אני מבין שהם יקרים יותר מהמתחרים שלהם ובגלל זה חשוב לי לדעת אם הם מספקים מוצר יותר טוב
-
- 81 תגובות
- 11.7k צפיות
- 4 followers
-
-
היי חשבתי לעבור לסיבים של בזק, אבל אני מעוניין להשאר עם הראוטר הפרטי שלי (Archer AX50), מה האפשרויות העומדות בפני? הבנתי שאני צריך מתאם מדיה ע"מ להפוך את הסיב ל-RJ45, מלבד זה, לא צריך את המודם/ראוטר שלהם?, עוד משהו? איך החיבור מתבצע בפועל? (טופולוגית, מה מתחבר לאן). הגדרת החיוג בראוטר נשארת PPOE? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להכניס את הראוטר/מודם של סלקום לתוך הארון תקשורת וממנו להוציא כבלי Rg 45 לכל החדרים בבית ( 4 נקודות). יש לי כבר הכנה של צינורות ריקים מהארון תקשורת לכל החדרים השאלה שלי מתחלקת ל 2. 1. אנטנה - יש לי כניסת אנטנה אחת שאני בעצם צריך לפצל לארבעת החדרים - אז מה שאני צריך לרכוש זה מפצל 1:4 ? 2. אינטרנט - אז כדי שהמודם של סלקום יעבוד אני צריך לחתוך ולחשוף כבל תקשורת אחד (מחובר בגיד כחול ולבן למרכזייה) ולחבר לו rj11 שאותו אני מחבר למודם? ואז אני מחבר את הכבלי cat 6 למודם ומושך לשאר החדרים דרך הצינורות? 3. ובמידה ואני אצטרך טלפון בעתיד, אני אצטרך למשוך כבל טלפון מהמודם לנקודת הטלפון בחדר? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-