רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים האינטרנט שלי קצת התחרפן. אני לוחץ על לינקים בפיירפוקס והם נטענים כמעט עד הסוף, אבל הדפדפן לא עובר אליהם, אז אני צריך ללחוץ עליהם שוב ורק אז זה עובר. אם אני נותן לזה להמשיך לטעון אז או שזה אומר לי The connection has been reset או שזה טוען לי את העמוד אבל עם עיצוב חסר (משהו סטייל דף HTML בסיסי). זה קורה לי לא רק בפיירפוקס אלא גם באקספלורר. ניסיתי לנקות קוקיז, להפעיל CCleaner, לכבות את הראוטר ולהפעיל שוב אחרי 2 דק' כדי שהIP יתאפס, לנקות DNS, לעשות ריסט לWinsock, לסרוק לוירוסים אבל כלום לא עוזר. שמתי לב גם שכשיש האנגים כאלה אז הנוריות של הראוטר לא מהבהבות בכלל, כאילו האינטרנט לא מגיב. לפעמים אני גם צריך לחכות אחרי שלחצתי פעמיים על הלינק עד שזה יטען. הספקית שלי …
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…
-
יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ,חברה לעבודה מעוניינת לרכוש ראוטר הביתהאך היא מעלה טענות בעניין קרינה ועל כך שזה לא בריא היות וילדים קטנים ישנים באותו החדר. הייתי רוצה לדעת האם יש דברים בגו? למה לשים לב בקניית ראוטר ? האם יש איזושהו תו תקן שמבטיח שהקרינה היא אינה מסוכנת ? לאחרונה יש מהפכת בריאות בעולם בכל הנוגע לקרינה והשפעת מכשירים על האדם,בין היתר קיים מחקר מבוסס שמצביע שאפילוBT הוא לא בריא ובמצבים מסויימים אף מזיק חד משמעי,כמובן הסלולר שכבר נקבעו תקנים מחמירים ולמרות זאת עדיין יש מחקרים שמראים שזה עדיין גרוע מאוד.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת מסוכך (STP?) יש סיכוך על כל זוג וסיכוך על הכל ביחד (כמו רשת). יש לי בנוסף קונקטור מסוכך. איך אני לוחץ את זה כך שגם הסיכוך יהיה מחובר, מספיק רק הסיכוך החיצוני? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מחובר ישירות למודם , 600E , אני מתקשר ל 014 , מחובר לאינטרנט , ואז מתקשר בVPN TUNNEL PPTP לשרת שמצפין את התקשורת כשאני מחובר לראוטר<מודם , הראוטר מבצע התחייגות ל 014, ואז מהמחשב אני מנסה לתקשר בVPN TUNNEL דרך PPTP וזה לא עובד אני בDMZ , וניסיתי גם לפתוח את הפורט סתם כדי לנסות , גם לא עוזר מה אני יכול לעשות? ראוטר WRT54GL , אני חשבתי עכשיו , ויכול להיות בגלל שהראוטר לא מקיים סתם ככה קשרי PPTP טובים? אבל זה לא נשמע לי הגיוני... עריכה: אם כבר מדברים על 2 חיוגים לאינטרנט, האם אני יכול בעצם , להשתמש 2 חיוגים בו זמנית? כאילו כשאני מחייג 1 ואז 2 , אז אני רואה שאני גולש דרך 2 , יש אפשרות לשלוט דרך איזה תוכנות אני ישתמש בחיוג 1 ואיזה חיוג 2? והאם העובדה שאני …
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני כבר שנים משתמש רק ב-PPTP עם מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME בחיבור VPN. הוא עבד בעיקר במוד ל-PRO ושימש כראוטר (+פיירוואל), ובזמן האחרון שהתחלתי לחרוש על הרוחב פס (לדוגמא 3-5 טורנטים חזקים ומהירות מקסימלית), אז הוא היה עושה לעצמו ריסט (משנה את הנורת POWER לאדום ומדליק את עצמו מחדש), לזכותו יאמר שתוך בערך חצי דקה הוא כבר היה מחייג אוטומטית חזרה לאינטרנט והניתוק כמעט ולא היה מורגש, אבל שזה קורה פעם בחצי שעה - שעה (ביום כבד של הורדות) אז זה הופך לבעיה ממש מעצבנת. בבזק כמובן שאמרו לי שאין מצב שאני אקבל מודם כזה אבל הציעו לי מודם אחר (בי פוקוס) בחינם. בכל מקרה כל הנציגים המליצו לי לעבור ל-PPPOE עוד באלקטל לנסות לסחוט ממנו את המקסימום (האמת שזה מה שהוצע לי גם פה וגם בתפוז). אז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן רשומות DNS והם רושמים לי שהנתונים לא יעודכנו כל עוד ה-NS שלי לא יהיו ns1.sitesdepot.com רק שזה בדיוק לאן שרשומות ה-NS שלי מפנות.... יכול להיות שהם מתבלבלים ומציגים לי את ה-NS הנוכחיים במקום את שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש ואיתה את כל הדרייברים, לא חשתי בהבדל במהירות הגלישה ולכן לא טרחתי לבדוק, אתמול שמתי לב שאני מוריד בקצב מאוד איטי לעומת מה שאני בדרך כלל מקבל אז בדקתי בבדיקת המהירות של הוט, התוצאות שאני מקבל הן בסביבות ה20-30 מגה, עם פינג של 20-50, אני מחובר לאינטרנט 100 מגה, ובדרך כלל (לפחות בבדיקה של הוט) אני מקבל 100, לעיתים רחוקות 95+, אבל לא פחות. התקשרתי לתמיכה הטכנית כדי לברר אם התקלה אזורית או משהו אצלי במחשב, אחרי בדיקה עם הנציגה, נכנסו לSafe Mode בWindows והחיבור תקין לחלוטין, מקבל פינג של 8 עם קצב הורדה של 100. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת (לוח אם Asrock P67 Extreme 4) ובדקתי שוב, עדיין קצב הורדה איטי. לא בטוח מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלו איך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ? תודה רבה !!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צריך להגדיל את הקליטה ל20-25 מטר , קירות שצריך לחדור 5-6... איזה אקסס פוינט מומלץ? מחר על הבוקר אני אסע לקנות. התקציב שלי הוא עד 300 ככה , אבל אם יש משהו חזק ואמין שיהייה שווה להוסיף בשבילו עוד 100-200 שקל אז בכיף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-