רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר כמו בכותרת. מצאתי 3 דברים ב DEALEXTREME אילו מהם אני צריך? 1) http://dealextreme.com/details.dx/sku.3530 2) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6323 3) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6309 אני צריך את 1 2 או 3? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הראוטר הזה בקרוב ורציתי לדעת האם הוא מסוגל להריץ במקביל בכמה מחשבים תוכנות כמו אימיול שידוע שגורמות לניתוקים בהרבה ראוטרים ובנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה מגבלת הראוטר להעברת פורטים? אם יש כזו. [עקרונית אני זקוק לראוטר שמאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים.... כמה שיותר יותר טוב] ולסיום, האם יש ראוטר משתלם יותר בטווח המחיר [מבחינתי עד 350 ש"ח] אפילו לא אלחוטי, שעונה על הדרישות שכתבתי ...... תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב של ROTAL 1025 שהוא כרגע עובד סבבה אבל לא מכסה את כל שטח הבית. שמעתי שיש אפשרות לחבר לו עוד נתב כדי שיגביר את הסיגנל במקומות בעיתיים (מרתף וכאלה). השגתי נתב נוסף של חברת NREGEAR דגם DG834 . אין לי אפשרות לחבר את שני הנתבים חוטית אלא רק אלחוטית,(אני יודע שהROTAL תומך WDS ונראה לי שגם ה NETGEAR) קראתי את המדריך ב netcheif ועדיין לא הצלחתי ,כנראה בחוסר ידע במונחים מסויימים שיש להם שמות שונים בנתבים שונים) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה צריך בדיוק לעשות כדי שכל העסק יעבוד. אני די חובבן אז תודה על הסבלנות מראש.. :s05: חברה מצטער על ההקפצה- אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כתף...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם אני מגדיל את הקצב העולה בבזק צריך גם להגדיל בנטויזן ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם החלון הזה אמור להיראות ככה? כי אני שיניתי אותו בעבר ואני לא יודע אם ככה הוא היה בהתחלה. תודה. נ.ב למי שלא הבין אני רק רוצה להחזיר את החלון הזה לאיך שהוא היה בהתחלה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי הראוטר DLINK 2760U E1 חדש אין לי מושג איפה full Duplex ןMTU מיהרות מקסימום בשביל טלויזיה LG LW570 סמראט וPLEX 2 תמונות של כרטיס רשת אקווה שאתם מבינים אותי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב בלי הרבה לפרט כי אין מה, אני צריך את המלצתכם לראוטר האלחוטי החזק ביותר שאפשר להביא בתקציב הנ''ל, 3 מחשבים ישתמשו באות שלו, אינטרנט מהיר. צריכים עוד פרטים? אה... ואם אפשר שיהיה מחנויות KSP\P-SEE, כמובן שאם יהיה MUST מחנות אחרת אפשר להתפשר
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-