עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז יש לי טלוויזיה חכמה, ומחשב נייח במרחק של כמה מטרים מהצד השני (המרחק לא מאפשר לחבר HDMI באמת). אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לחבר ביניהם כך שאוכל לשדר תמונה על הטלוויזיה עם מינימום לאג (מתכנן לשחק ולראות סרטים). המחשב והטלוויזיה מחוברים ביחד לאותו הראוטר ישירות, הטלוויזיה היא של הייסנס ותומכת ב-MIRACAST אבל עדיין מכל השיטוטים באינטרנט לא הצלחתי להבין מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם, אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום, יש לי ראוטר בסלון עם אינטרנט אלחוטי, אני רוצה להשתמש בכבלים של הוט/יס להעברת אינטרנט לממ"ד, הכבלים לא בשימוש. כלומר להמיר מחיבור רשת, לחיבור קואקס ובממ"ד לעשות הפוך. ראיתי שמשתמשים במתאמי מוקה, אבל לדעתי זה למצב הפוך, לא? של העברת אינטרנט שמגיע מכבל קןאקס לכבל רשת, זה יכול לעשות גם פעולה הפוכה כלומר לקבל אינטרנט מחיבור רשת? אם מה שאני צריך זה מתאם deca, איפה אפשר למצוא כזה בארץ עם ספק לרשת חשמל הישראלית ולא אמריקאית?

3. Started by y_i_c,

שלום יש לי רשת בבית, עם חיבור אינטרנט משותף. אך משהו מוזר קרה לאחרונה. אחד המחשבים ברשת. יש לו גישה לאינטרנט אך אי אפשר לגשת אליו מהמחשבים האחרים והוא לא יכול לגשת למחשבים האחרים ברשת. זה מוזר, מכיוון שעד שלשום הכל היה בסדר. ומשהו השתנה בו. לא ברור מה ולא ניתן לעבוד ברשת. שאר המחשבים עובדים ורואים אחד את השני. מישהו יודע איזה SERVICE של XP אחראי על זה? נ.ב. מותקן על המחשב הזה WINXP HOME בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by Googleness,

אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by simla101,

אוקי אז ככה...יש לי מחשב נייד מסוג LG E500 ושבב אלחוטי ATHEROS משהו...מותקנת על הנייד מערכת הפעלה VISTA יש לי ראוטר של אדימקס 6400W (או משהו דומה...) ועוד 3 מחשבים בבית. כל הבית מצליח להתחבר לרשת פנאן והוא לא. כשהייתי אצל סבתי התחברתי לרשת האלחוטית בלי כל בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסט לראוטר ריסט למחשב...לעשות סטטיק IP וDHCP...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות הלאה=\

6. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 האם זה יעבוד גם בצורה הבאה: מחשב "שרת" מחובר לאינטרנט -מודם לכרטיס רשת(עם חייגן)+כרטיס רשת אלחוטי. מחשב "לקוח" כרטיס רשת אלחוטי. אני מנסה להגדיר רשת אלחוטית(לא אד-הוק) בין נייח עם כרטיס רשת אלחוטי לנייד עם כרטיס אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by ok103,

היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by davidz,

אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לנו רשת בבצפר, ואני זוכר שפעם היה אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב. יש אפשרות לשלוח הודעה ליוזר אחר בלי האישור שלו? שזה יופיע פתאום..? (XP PRO)

10. Started by ag43,

המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by j-cool,

כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אוקיי , לבן דוד שלי יש שלושה מחשבים בבית , ויש לו מודם ADSL על USB , כזה לבן , עכשיו , אני שואל , האם אפשר לחבר את המחשב של בן דוד שלי מהכרטיס רשת לראוטר , ליצור שיתוף , והראוטר ישתף את זה לשאר המחשבים? או , איך אני צריך לחבר את זה ואיך מומלץ?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by LinkTree,

שלום שלום כמו בכותרת השאלה שלי היא כזו : אני משתמש במודם כבלים באינטרנט מהיר - אני צריך להגדיר את הFIREWALL על הכרטיס רשת שמתחבר למודם או על המודם עצמו ??? בנוסף יש לי רשת ביתית - ככה שיש לי עוד מחשב שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון ... (לא יודע אם זה חשוב - אז רשמתי) תודה ;D

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. אני חייב עזרה פה דחוף .. כשאני מחובר לIRC פעם בכמה זמן כל ההורדות יורדות ל-0 ואני מתנתק מהסרברים (האינטרנט משיך לעבוד כרגיל) מה שמוזר שכאשר הניתוק הזה קורה , הורדה דרך FTP נמשכת כרגיל עד לסיום הקובץ - ואז ההורדה נתקעת ולא ממשיכה לקובץ הבא . זה התחיל לקרות אחרי שקניתי מחשב חדש והתקנתי הכל מחדש .. אני משתמש במודם אלקטל , כרטיס רשת של הלוח אם (ABIT - is7-e) windows xp , mirc 6.12 (ftp client -total commander אני חוזר זה לא בעיה של הסרברים בגלל שכל הסרברים מתנתקים בו זמנית (האינטרנט עובד ואפשר להיכנס לסרברים שוב ולהוריד עוד פעם) רעיונות כלשהם ? בתודה מראש UNCLE RICO

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by FireStar,

שלום לכולם בדיוק עכשיו סיימתי להתקין את המחשב של אח שלי, ואת הרשת הביתית ביננו. חיברתי את הרשת ביננו בנתב D-Link DI-604 , ואני רוצה לציין שהכל היה אוטומטי לחלוטין. רק חיברתי את הכבלים ביננו וזהו, לא הייתי צריך לגעת בכלום ולא להגדיר לנתב שום דבר...פשוט תענוג. עכשיו ניסיתי להתחבר ל- Emule והוא לא מצליח להתחבר בכלל, ואני מקבל הודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. יש לציין ששני המחשבים עובדים עם XP, אני מחובר לבזקבינלאומי ללא חייגן, ואין לי פיירוול בכלל. מקריאה בדיונים אחרים הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל כפי שציינתי אין לי פיירוול בכלל. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום איזה משתיי המודמים באלה יותר טוב ECI 312 או אסטק600 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??

24. Started by Jenia24,

אוקיי הגדרתי איי.פי סטטי הכל הלך טוב והצלחתי לפתוח את הביטקומט אבל עכשיו משום מה לא מתחבר לי לאינטנרט מהמחשב בו הגדרתי את האייפי , ז''א הוא מתחבר לאייסיקיו לביטקומט ומראה לי שהכל תקין , אבל כשאני מנסה לפתוח את הדפדפן הוא לא מעלה את עמוד הבית (גוגל)

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. טוב בלי הרבה לפרט כי אין מה, אני צריך את המלצתכם לראוטר האלחוטי החזק ביותר שאפשר להביא בתקציב הנ''ל, 3 מחשבים ישתמשו באות שלו, אינטרנט מהיר. צריכים עוד פרטים? אה... ואם אפשר שיהיה מחנויות KSP\P-SEE, כמובן שאם יהיה MUST מחנות אחרת אפשר להתפשר

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים