עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by barzanger,

אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים ויש לנו בית אבל אין בו חיבור לאינטרנט זה אפשרי לחבר מחשבים עם כבל רשת למודם ולחשמל? ובנוסף גם לחבר מחשבים אלחוטי? (יש לי מודם משולב ראוטר עם 4 כניסות רשת ועוד אלחוטי)

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שאני בטוח דפדפן אחד אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד.איך אני פותר את זה? שאני פותח דפדפן נוסף אני יכול שוב רק עוד 2 מקס' זה בטוח משהו בהגדרה..

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Posford,

איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by ex_,

היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים . יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית .. ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ... הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש... המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם .. אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ... וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by Lior10,

קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  10. יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Lioriii,

שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  13. החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. האם אפשר להגביל מהירות העלאה/ הורדה למחשבים ברשת באמצעות ראוטר?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. Started by ORrrr,

התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  17. Started by din707b,

שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by R_G,

אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  20. שלום, ברשותי הלוח P35-DS3 ועליו כרטיס הרשת המובנה RealTek RTL8111B, מערכת הפעלה Windows 8 x64 הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מוריד במהירויות גבוהות (4MB ויותר) בנתיים נתקלתי בזה רק ב uTorrent אבל מאוד יתכן שגם שהורדות רגילות זה יקרה האינטרנט הקווי יתנתק כאשר ה WiFi ימשיך לעבוד. לעיתים השם של הרשת שלי ישתנה ל unidentified network בהתחלה חשבתי שמדובר במודם של בזק או הראוטר TPLINK שלי אבל מיכוון שזה קורה גם כששניהם מחוברים וגם כשרק המודם של בזק מחובר אני משוכנע שזאת בעיה בכרטיס רשת שלי. דברים שניסיתי: עדכן כרטיס הרשת לגירסא העדכנית Win8 Auto Installation Program מפה: http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by ktulu,

שלום, יש לי בבית אינטרנט סיבים של פרנטר 1000. רכשתי את מגדיל הטווח של d-link דגם 1620. https://www.dlink.com/en/products/dap-1620-ac1300-wi-fi-range-extender חיברתי את מגדיל הטווח באופן קווי וביצעתי הגדרות דרך d-link הרשת האלחוטית אצלי מתקבלת עכשיו בסביבת הראוטר של פרטנר ומגיעה למהירויות של 500-600 אבל הרשת של מגדיל הטווח לא עוברת את ה 100. מגיעה ל 80-90. לפי מה שאני יודע מגדיל הטווח תמוך במהירויות של 1000. מה אני מפספס? נעזרתי בסרטונים ביוטויוב כדי להגדיר.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??

23. שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. סה"כ אני צריך כבל רשת מהמחשב לראוטר.... ראיתי שיש המון סוגים.... מה אני צריך לבחור? שיהיה לא הכי יקר וטוב... תודה.

25. שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.