עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by itaysk,

היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  3. התקנתי דרייבר במחשב אחד וכעת אני רוצה לשתף את שני המחשבים האחרים ברשת. ניסיתי דרך "אשף הוספת מדפסת" , אך לא הצלחתי באופן אוטומטי, האם אפשר להגדיר זאת ידנית?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. היי התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב הגדרתי שיתוף קבצים ואינטרנט במחשב הראשי (שמחובר ישירות לאינטרנט) יש FIREWALL וANTI VIRUS, האם אני צריך להתקין FIREWALL ו\או ANTI VIRUS גם במחשב השני? (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון) תודה

5. הי! אני מחובר לכבלים אם מודם וכבל רשת, למחשב ויש לי גם אפשרות להתחבר לרשת פנימית של האוניברסיטה, בעזרת כבל רשת וכרטיס רשת נוסף (שיש לי) ואז להשתמש באינטרנט דרכם בנוסף לאינטרנט דרך הכבלים. (היתרון מבחינתי הוא שיש לי גישה דרכם לדברים שחסומים מבחוץ, ודרך הכבלים יש גישה לאתרים שחסומים דרך האוניברסיטה) לסיכום: 2 כרטיסי רשת, שני כבלי רשת, מחוברים ופעילים, עם שני חיבורים נפרדים. הבעיה: יש לי שני רשתות מקומיות רשומות: local area connection, local area connection2. אם אני מאפשר את שניהן, הגלישה נכשלת, אם אני בוחר disable לאחת אז השניה עובדת. האם יש דרך להפעיל את שניהן בו זמנית? בנוסף (אני אציין שעל אחד מהחיבורים רשום שמהירות החיבור היא 10Mbps ועל השניה רשום 100Mbps --- מה זה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

7. Started by lg84,

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  8. יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by רועי 123,

שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Jhonta,

אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אולי TELNET SSH או משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by michanonymi,

שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Libby,

היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by ag43,

המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by dbx22,

שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום לכולם, הייתי שמח לעזרה בנוגע לשאלה שבכותרת ואני אפרט: יש לי לקוח, בעל מסעדה. במסעדה ישנה רשת מחשבים כשרק מחשב אחד ברשת מתחבר לאינטרנט (משתמשי LAN). עכשיו, הלקוח מעוניין לספק ללקוחותיו אפשרות לחיבור אלחוטי לאינטרנט (משתמשי WAN). כאמור, משתמשי הLAN לא אמורים לצאת לאינטרנט (האם מחיקת הDNS או Gateway מספיק טובים?) . וכמובן וחשוב מכל שמשתמשי הWAN לא יוכלו לראות את הLAN אז יש את האפשרות לקנות Switch שמאפשר VLAN או חיבור בשלושה ראוטרים ושמעתי שישנם גם ראוטרים שמאפשרים יצירת VLAN לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה תודה מראש על כל עזרה מחכימה בנושא.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.