רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי היום את המשחק הנ"ל,אך איני יכול לשח בו עקב פינגים גבוהים.. הפינג הוא כ 800 וקופץ לכמה אלפים כל חצי דקה בערך. שיחקתי במשחק לפני חודש וחצי,עם משתמש של חבר לפני שעברתי פירמוט והיה לי פינג 100 ~.. אין לי מושג מה לעשות,דיברתי עם התמיכה התכנית של בזק בינ"ל והם אומרים שהם לא יכולים להתחייב לפינגים נמוכים ואין להם פתרון לבעייה שלי.חשבתי לעבור לחבילת הגיימרים,אך אמרו לי שיש לי חבילת באנדל עם בזק ועקב בחוזה עימם איני יכול לשנות כלום באינטרנט שלי. כתובת ה IP של השרת הוא : 213.244.187.203 אני כבר מיואש לגמרי תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ראיתי פה שהוט מציעים חיבור Internet Reserved שזה אומר פס רחב מובטח - מזאת אומרת ? במה ההבדל מתבטא לעומת חבילות אינטרנט רגילות ? וגם המחיר של החבילות האלה נורא יקר. http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/ והחבילות: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/InternetReserved1/ המחירים: למה זה כזה יקר ? ולמה זה שימושי ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק asus am 604g אני רוצה להגדיר לו סיסמא לרשת, אבל אני מוגבל באפשרויות סיסמא, מכיוון שאני גולש בבית שדרך ה psp שהוא יכול להתחבר רק לרשתות עם אשרות סיסמא של wep / wpa-psk (tkip) / wpa-psk (aes) -1 באיזה אפשרויות סיסמא כדי לי לאבטח את הרשת הביתית שלי? מהי האפשרות ההכי מומלצת והכי טובה? עד עכשיו אני השתמשתי ב wep, ובגלל שהיא לא ממש חזקה ולא יעילה, אני רוצה לשנות. תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל? יש לי אינטרנט 1.5 בכבלים ומודם של TERAYON בקרוב אני קונה מחשב חדש ואת המחשב הנוכחי אני רוצה לחבר לרשת עם המחשב החדש חוץ מבלגאן עם החוטים יש עוד חיסרון בזה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לפייסבוק אני מקבל הודעת שגיאה על תחזוקת אתר.. יש מקום שאפשר לכתוב להם על זה?זה כבר שבוע ככה..מעצבן! נ.ב. לא יודע אם זה שייך לפה אם לא תעבירו בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה במקרה יצא לי לבדוק את הספקית אינטרנט שלי על תשתית במקום אחר[אותה חברה שיש לי בבית]. באותו מקום זה הקו היחידי שמחובר לאינטרנט ברדיוס דיי גדול... בבית אני מניח שאני לא הקו היחידי , בקיצור בדקתי כמה דברים פשוטים כמו טעינת סרטים במגה ווידאו והיו הבדלים ענקיים הכל נטען מהר יותר [באזור שיש קו אחד] .התקשרתי היום לבזק כדי לברר את העניין נאמר לי שם שאם המהירות הורדה והעלאה תקינים אז הכל בסדר מבחינתם. מה אני אמור לעשות? איך להוכיח להם? או שאני טועה? וסתם מדמיין? :silly:
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את הנתב של בזק בנתב יותר טוב תקציב כ- 600 ש"ח חובה אפשרות לשליטה מרחוק בעיקר ניתוק משתמשים ראיתי את הדגם הזה TP-Link Archer AX20 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34966&gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATFGdSkg22NraiUKWX8PzFClAIkEdPxFcBx9SeovLMZapqDyLkLS-zoaAgCFEALw_wcB אשמח לחוו"ד או המלצה לנתב אחר
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-