עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lg84,

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד, אין לי מושג בראוטרים, אני צריך חיבור אלחוטי אחד לנייד, וחיבור חוטי לנייח,(בקרוב יהיה עוד נטבוק שאני רוצה להתחבר איתו גם) מחובר דרך כבלים מעלה את המהירות ל3 מגה ,דירה די גדולה (86 מטר) מה אפשר להמליץ לי, מהטובים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by itaysk,

יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. כאשר מחברים שני מחשבים עם שלושה כרטיסים, האם המחשב הראשי חייב להישאר דלוק בשביל לחבר את המחשב השני לאיטרנט?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by spot,

אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

עקב סימני גסיסה הולכים ומתחזקים של הנתב הקיים שלי אני רוצה לקנות נתב חדש. חשוב לי שיתמוך בתקן N(כרגע יש לי רק נייד אחד עם תקן N אבל אני מתכוון לקנות עוד כרטיסים בהמשך) ושיהיה יציב ומסוגל להתמודד עם כמה מחשבים זו זמנית לאורך זמן, הרשת אצלי עובדת 24\7 עם כמה מכשירים בו זמנית, חלקם מחוברים חוטית וחלקם אלחוטית(רק אני לבד מחשב(מולטיפלייר או הורדות ) ופס3, אחי עם נייד ו-360 ועוד ההורים שלי ואחותי גולשים לא מעט כשלכל אחד מהם מחשב). כל הבית קירות גבס ככה שאין צורך בנתב עם יכולות קליטה מיוחדות. חשבתי על ה6524N של אדימקס, נראה לי עונה על הדרישות. ושאלה, כדאי להשקיע ב10\100\1000? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. אוקיי אז ככה: יש לי שני מחשבים, ומודם כבלים. עכשיו אחד מחשב "ראשי" (פנטיום 4 2.4 Ghz), והשני "סלייב" (פנטיום 3 1000 Ghz) כעת למחשב הראשי מחובר המודם, והמחשב השני, הסלייב מחובר לראשי ברשת. אני גולש במחשב הסלייב, דרך הראשי. כלומר אני תלוי בו, כאשר המחשב הראשי כבוי איני יכול לגלוש. הבעיה היא כזאת: המחשב הראשי, לא יכול להיות דולק במשך כל היום, ואני בד"כ עובד עם הסלייב. ואני צריך את האינטרנט במשך היום. המודם זה מודם כבלים וכל החיבור של הכבלים נמצא בחדר אחד עם הראשי, וסלייב בחדר אחר. והוא דיי רחוק מן הראשי. בקיצור אין לי שום אפשרות להעביר את המודם אל המחשב הסלייב. ואני רוצה לגלוש במשך היום, אני רוצה את עצתכם מה באפשרותי לעשות כדי לגלוש ללא תלות במחשב הראשי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by Beginner,

לאחרונה יש לי בעיה בפינג ! זה מאוד גבוה, וזה לא היה כך מקודם ! זה היה בסביבות 10-20 ! יש למישהו פיטרון ? עריכה : שכחתי לציין שיש לי מהירות אינטרנט 5 MB והעלאה 0.5 MB תודה !

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  13. יש לי מחשב ישן, אני נותן לאמי להשתמש בישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני רוצה להקים את רשת אלחוטית שיהיה 2 מחשבים בבית. ויש לי כמה שאלות: 1. נאמרו בחנות (שאני קונה שם) שבכרטיס רשת משלבת עם לוח האם, השאלה האם חבילת לוח האם מגיע עם אנטנה לאינטרנט או קונים בנפרד? 2. ראיתי בחנות שהם מוכרים את כרטיס רשת למהירות 1 גיגה, האם כדאי לקנות? או עדיף עם לוח האם? 3. אני רוצה לקנות למחשב ישן רשת אלחוטי עם חיבור USB 1.1 זה לא בשביל להוריד סרטים, אלא רק גלישה באינטרנט בלבד. א. האם זה כדאית לקנות רשת עם חיבור USB 1.1? ב. וכמה זה מהירות הורדה שיכול לקבל אצל כרטיס רשת עם USB 1.1? ג. אם אתם אומרים לא ממליצים לקנות USB 1.1, השאלה היא: האם יש לי חיבור PCI (בשביל מקום לכרטיס רשת) שיש בדגם פנ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by Arkadi.Krr,

כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.

15. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם יש לי כבר כמה חודשים (לא יודע איך סבלתי את זה עד עכשיו) ניתוקים ממש אבל ממש מעצבנים של האינטרנט של ADSL בבזק בינלאומי יש לי מודם ECI בUSB וכשאני מתחבר לאינטרנט בהתחלה הכל טוב ויפה... חולף זמן מה והופ מתחילים הניתוקים.... פשוט המחשב נותן לי הודעה שהמודם לא מחובר למחשב... אני מסתכל על המודם והנורית של ה POWER דולקת וגם הנורית של ה SYNC (היא לא מהבהבת) ואז גם נעלם לי החץ הירוק שמתיר לי את ההתחברות.. וכל פעם אני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יסתדר... זה קורה כל כמה שעות ואני לא מסוגל להוריד כלום!!! בבקשה צריך עזרה מהר ודחוף!!!! תודה לכל העוזרים.... אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  16. שלום לא מזמן חיברו לי ממירים YES+ ויש לי 4 ממירים כבלים YES+ . רואים טוב טלויזיה בסלון וגם חדר שלי. בלי תקלות. יש לי ספק אינטרנט של בזק. רק בחדר ממד וגם חדר הורים היה טלויזיה רואים טוב. בחדר ממד וגם הורים ואני מכבה טלויזיה ומדליק ופתאום יש בעיה ממיר YES+ לא תמיד מיתחבר אינטרנט ויש הודעה שאומר "אין אינטרנט". הנתב ראוטר של בזק נימצא בחדר חדר שלי מחובר ישירות לממיר YES+ שנותן לכולם גישה אינטרנט. ובסלון וגם בחדר שלי עובד אינטרנט קווי תקין וגם אלחוטי עובד אינטרנט תקין. ורק חדר ממד וגם חדר ההורים יש הודעה תקלה "אין אינטרנט" הם מחוברים בחדר ממד וגם חדר הורים דרך קווי של כבלים YES. שיש בעיה ממיר YES+ הודעה תקלה כתוב "אין אינטרנט" למי ליפ…

17. Started by Vaz,

יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח לשחק נגד המחשב השני מהרשת - מה הבעיה? הבנתי שיש תוכנה כזו שמדמה איי פי - Hamachi התקנתי אותה באחד המחשבים - מנסה להתחבר ככה למשחק וגם לא הולך. מה עושים? קשור לפורטים בטי פי לינק? כמו כן, חומת האש של ווינדוס מאשרת את המשחק ב2 המחשבים. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by ManA,

קודם כל זה דחוף ביותר עז בקשה עזרה כמה שיותר מהר! אז ככה אני מחובר ברשת: מפצל/ראוטר שמחובר לשני מחשבים (אחד מהמם זה שלי) + מתאמם VOIP (לא נראה לי קשור לעניין אבל עדין...) עכשיו המפצל מחובר למודם של כבלים... אני חיייב לשנות את הIP שלי ואני לא יודע איך! אני יודע שעושי ככה : START<RUN<CMD>,"IPCONFIG"<IPCONFIG RENEW ואז עושים ריסטר, אבל זה לא עובד לי הIP לא משתנה! (זה היה אמור לעבוד לי?) אזבקשה איך משנים IP?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. התחברתי ל unlimited והכרטיס רשת המובנה מספק לי רק 97mb הורדה ו 10mb העלאה מתוך ה 200 סימטרי שאני אמור לקבל. על איזה כרטיס רשת תמליצו לי כדי לנצל את המהירות הסימטרית ושתהיה לו אופציה למהירות גבוהה יותר במידה ואחליט לשדרג ל 500 מגה?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by erezkoli,

התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכלל מה נדרש לעשות?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by snir2651,

שלום לכולם, אבא שלי החליט להפתיע אותי וקנה לי ראוטר אלחוטי/חוטי (D-LINK TLWR641G) לרשת החוטית שהיתה לי. רק קיבלתי אותו ואני מעוניין בחוות דעת עליו, לטוב או לרע. אגב, בינתיים הכל קליל וסביר.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Tabasco,

טוב יש לי בעיה די מסובכת, קודם כל התקשרות לאינטרנט (לא מצליח כי הווינדוס לא מאשר קבלת IP) אחרי כל מיני פקודות טיפשיות הווינדוס מקבל IP לפעמים אחד מתאים או IP ברירת מחדל שלא נותן לי כלום. אחרי רבע שעה איכשהו אני מצליח להתחבר, אבל הבעיה לא מפסיקה וכל כמה זמן האינטרנט מתנתק על דעת עצמו וזה חוזר חלילה. עכשיו דיברתי עם נטויז'ן יותר מידי פעמים ולא מצליחים לטפל בבעיה, נתנו לי טלפון של הוט אבל נמסר לי שזה לא בעיה במודם אלא בעיה בווינדוס, פירמטתי מספיק פעמים ככה שזה לא פיתרון. מישהו יודע מה כן יכול לגרום לבעיה? משהו בווינדוס כנראה, איכשהו הווינדוס לא מקבל IP נכון, מתנתק על דעת עצמו ומגביל את האינטרנט. רציתי לשאול כאן לפני שאני אזמין טכנאי, אולי אני אוכל לטפל בבעיה בעצמי. אם יש…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול איך מגלים חורי אבטחה באתרים , תוכנות ואפילו בווינדוס עצמו ? איך אנשים מצליחים לגלות חור אבטחה בעזרת מה ? ושוב איך בכלל ?אתרים שמסבירים או הסברים יתקבלו בשמחה *אני מקווה שאתם מבינים שאני שואל בשביל הידע ולא בשביל מטרות "אחרות" וכו' ...

• 2 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים