רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת. קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי. קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות. על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר. מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים: 1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות - File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים. 2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי מדגם SMC WGBR14-N אך ספק הכוח שלו תקול. האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא ספק חלופי? תודה רבה לכל העונים עריכה: שכחתי לציין שהספק הוא מ 220 וולט ל 12 וולט.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ראיתי פה שהוט מציעים חיבור Internet Reserved שזה אומר פס רחב מובטח - מזאת אומרת ? במה ההבדל מתבטא לעומת חבילות אינטרנט רגילות ? וגם המחיר של החבילות האלה נורא יקר. http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/ והחבילות: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/InternetRes/InternetReserved1/ המחירים: למה זה כזה יקר ? ולמה זה שימושי ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי נתב WRT54GL LINKSYS הצלחתי לשתף את כל המחשבים באינטרנט אבל לא הצלחתי לעשות רשת לעברת קבצים בין כל המחשבים בנתב רק האינטרנט משותף בין כולם. מה לעשות ? נסיתי לעשות רשת דרך הXP אבל לא קרה כלום אחרי שהגדרתי בכל המחשבים . יש לי ביוס מקורי של WRT54GL הכי מעודכן
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות את הדבר הבא: INTERNET---------|Router (10/100)|------|Switch 10/100/1000|----------->Computer1 Computer2 <------------ באיזה מהירות מקסימלית יעברו קבצים בין 2 המחשבים? תודה! מקס
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, יש בו כרטיס רשת שתומך בETHERNET, וגם במחשב שלי, הבנתי שכדי להקים רשת אלחוטית אני צריך לחבר למחשב "הראשי" נתב, ולנייד כרטיס רשת, ולחבר בינהם בתכנה. ישלי כמה שאלות: 1)האם זה נכון? 2)אם ישלכם טיפים בנוגע מה לעשות\לא לעשות או איזה חברות לקנות אני אשמח 3)אני יכול לשתף את החיבור שלי לאינטרנט בין 2 המחשבים? כך ששתיהם יוכלו להיות מחוברים באותו הזמן?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לפייסבוק אני מקבל הודעת שגיאה על תחזוקת אתר.. יש מקום שאפשר לכתוב להם על זה?זה כבר שבוע ככה..מעצבן! נ.ב. לא יודע אם זה שייך לפה אם לא תעבירו בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-