רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני קונה מחשב חדש, אני גם צריך להתקין את האינטרנט במחשב, ואני גם צריך רשת, למחשב של אחותי, אני צריך רק לקרוא לטכנאי מהחברה כדי שיתקין לי? כמה טכנאי אמור לעלות? ------------------------ עוד שאלה: אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לעבור לרשת דרך הכבלים, משהו של HOT, בגלל שיותר זול (מה אפשר לצפות מאמא ), מישהו יודע האם כדאי לעבור, ולא משנה מבחינת ההעברה של נתונים דרך הרשת? הרשת היא רשת אלחוטית. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי חבר שמחובר לadsl הוא לא מבין במחשבים ולא יודע בדיוק מה יש לו... ויש לו שני מחשבים בשני חדרים נפרדים. הוא ביקש ממני שהוא יוכל לגלוש בשני המחשבים ברשת. השאלה שלי היא האם למודם של הadsl (לי יש כבלים אז אני לא יודע) יש גם יציאת יו אס בי? כי אם כן זה פשוט אני אחבר אחד ב usb ואת השני עם מוצלב... כמו אצלי. אבל אם לא אז הוא צריך או ראוטר או עוד כרטיס רשת נכון? אם משהו יודע מה יש במודם של הadsl שיגיד לי. ואם אין לו יו אס בי גם מה עדיף ראוטר הכי פשוט או עוד כרטיס רשת? לי נראה ראוטר כדי שלא תהיה תלות בין המחשבים לא? ועוד משהו ראוטר יקר מידי נראה לי אז אני יודע שיש דבר כזה שקוראים לו switch אבל אני לא יודע איך הוא עובד... האם הוא יכול לעזור פה? איך זה עובד? יש לו wan כמו לראו…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר משתגע אני מנסה להגדיר את אחד המחשבים ברשת כ-DMZ אבל אני לא מצליח להתחבר אליו מבחוץ (הוא מריץ Apache). תצורת הרשת שלי היא כזו.מודם Aztech DSL-600E שמחובר לנתב Edimax 6524n נכנסתי למודם והגדרתי את ה-IP של הנתב כ-DMZ ראו תמונה אח"כ נכנסתי לנתב והגדרתי את המחשב כ-DMZ ככה האם יש עוד משהו שאני צריך להגדיר? אני כבר משתגע זה לא עובד
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני משתמש בשרת PROXY בלת ברירה כי הרשת הקווית הרגילה לא פעלת לי ( אותה הבעיה כמו שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257715.0 חוץ מזה שיש לי XP PRO בשניי המחשבים)אז השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל משחקי רשת (ONLINE) ממחשב הבן? תודה למגיבים.
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בWINXP SP1 וZONEALARMPRO4 כבר יותר משנה, בשלושה ימים האחרונים האיי סי קיו מתנתק לי כל רבע שעה בערך, השרת של EDONKEY מתנתק גם הוא אבל מתחבר כי יש AUTO RECONNECT אבל הMSN MESSEMGER נשאר מחובר. מה עליי לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קודם כל שאני פותח את הפורטים של האימיול אז הוא אף פעם לא שומר אותם למרות שאני לוחץ שישמור. ואני רוצה לפתוח את טווח הפורטים 2000-3000 ואני לא יודע איך לעשות את זה (אני לא יודע מה לכתוב ב- port map) יש גם תמונה ויש לי גם בזמן האחרון בעיה - הוא כותב את זה: ERROR: cannot change a rule in use למרות שהוא לא בשימוש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-