עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by A.Iniesta,

אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by izikd,

אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שלום, ברשותי הלוח P35-DS3 ועליו כרטיס הרשת המובנה RealTek RTL8111B, מערכת הפעלה Windows 8 x64 הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מוריד במהירויות גבוהות (4MB ויותר) בנתיים נתקלתי בזה רק ב uTorrent אבל מאוד יתכן שגם שהורדות רגילות זה יקרה האינטרנט הקווי יתנתק כאשר ה WiFi ימשיך לעבוד. לעיתים השם של הרשת שלי ישתנה ל unidentified network בהתחלה חשבתי שמדובר במודם של בזק או הראוטר TPLINK שלי אבל מיכוון שזה קורה גם כששניהם מחוברים וגם כשרק המודם של בזק מחובר אני משוכנע שזאת בעיה בכרטיס רשת שלי. דברים שניסיתי: עדכן כרטיס הרשת לגירסא העדכנית Win8 Auto Installation Program מפה: http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Yonix,

רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  6. כותרת

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by j,

שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by ag43,

האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by DanDan10,

שידרגתי את המודם אלקטל שלי לראוטר לפי המדריך המצויין שמצאתי באתר. השאלה שלי היא האם מבחינת רמת האבטחה כעת לאחר שהפכתי את המודם לראוטר יש שינוי לטובה או לרעה? תודה מראש. דן.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שאלה בשביל חבר. יש מחשב כף יד אסוס מדגם A636. למחשב יש כמובן WiFI ו- BlueTooth. בבית יש שני מחשבים ניייחים עם WinXP שמחוברים ביניהם ברשת דרך נתב D-Link DI604. החיבור לתשתית הוא דרך הכבלים, מודם מוטורולה. הרשת היא קווית ולא אלחוטית. העסק עובד ממש טוב. איך אני יכול לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט? האם צריך לקנות נתב אלחוטי ולחבר אותו לנתב הקווי הקיים ? אם כן יש לכם המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח ? אני מעדיף פתרון שיאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט של האסוס ללא תלות שאחד המחשבים הקבועים יהיה דולק.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by ccc,

אתמול פתאום האינטרנט שלי קיבל נייטרו, התחיל כביכול לגלוש מהר אבל נגיד ששמתי פה הודעה, הוא לא הראה אותה, צריך לעשות 100 ריפרשים כדי לראות עדכונים וזה.. כאילו הוא לא באמת גולש.. הוא יותר מצלם כזה את העמודים שהייתי בהם ונכנס אליהם, אני לא רואה הודעות חדשות וכו'.. מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. המבצע החדש של אינטרנט זהב עם המחשב הנייד (מצטרפים ומקבלים), האם זה נכון? חשבתי כבר שהם מחלקים איזה סלרון 2.2 ישן.. אבל לא,זה דותן ,נייד טוב מאד של HP! האם המבצע גם ללקוחות קימים? או רק לחדשים?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  20. אוקיי אז ככה: יש לי שני מחשבים, ומודם כבלים. עכשיו אחד מחשב "ראשי" (פנטיום 4 2.4 Ghz), והשני "סלייב" (פנטיום 3 1000 Ghz) כעת למחשב הראשי מחובר המודם, והמחשב השני, הסלייב מחובר לראשי ברשת. אני גולש במחשב הסלייב, דרך הראשי. כלומר אני תלוי בו, כאשר המחשב הראשי כבוי איני יכול לגלוש. הבעיה היא כזאת: המחשב הראשי, לא יכול להיות דולק במשך כל היום, ואני בד"כ עובד עם הסלייב. ואני צריך את האינטרנט במשך היום. המודם זה מודם כבלים וכל החיבור של הכבלים נמצא בחדר אחד עם הראשי, וסלייב בחדר אחר. והוא דיי רחוק מן הראשי. בקיצור אין לי שום אפשרות להעביר את המודם אל המחשב הסלייב. ואני רוצה לגלוש במשך היום, אני רוצה את עצתכם מה באפשרותי לעשות כדי לגלוש ללא תלות במחשב הראשי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה. יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי. הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה). הכל הותקן (מלבד הסיבים ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן. כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה…

22. Started by tembo,

שלום, קראתי בכמה מקומות שאם כבר קונים מחשב נייד עם תמיכה ב WI-FI עדיף לקנות את ה G אבל השאלה שלי היא כזו, ה G מגיע ל 54 KBPS ו B ל 11. גם 11 מגה ביט לשניה הם פי כמה וכמה יותר ממה שהטכנולוגיה היום מספקת לנו וגם תספק בשנים הקרובות (11 מגה ביט = 1.4 מגה בייט שזה פי 20 מהמהירות הממוצעת היום באינטרנט בארץ) לכן למה בעצם חשוב לי לשקול לקנות WI-FI שתומך בתקן G?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by zhalutz,

ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

?EDIMAX Router 4port BR-6104K? ?Router D-Link DI-604? אני בור ברשתות, שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר בKSP... (האדימקס 15 שקל יותר אבל מי סופר)

25. אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים