רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הותקן בבית מודם + ראוטר של סימנס (מה שמקבלים בבזק) לאחר שהוחלף מודם + ראוטר של אלקטל שחווה בעיות דומות אך חמורות יותר. המודם מאבד סינכרון פעם בכמה שעות או ימים, עם האלקטל זה היה למשך זמן ארוך, ועם הסימנס החדש זה קורה למעט פחות זמן אבל עדיין ישנם ניתוקים\איבודי סינכרון. עם האלקטל נאמר לי בבזק שנתוני הקו שלי גרועים מאד אך עם הסימנס הנתונים טובים והם כיוונו אולי לבעייה עם האזעקה שמותקנת בבית. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי מדגם SMC WGBR14-N אך ספק הכוח שלו תקול. האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא ספק חלופי? תודה רבה לכל העונים עריכה: שכחתי לציין שהספק הוא מ 220 וולט ל 12 וולט.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי היום את המשחק הנ"ל,אך איני יכול לשח בו עקב פינגים גבוהים.. הפינג הוא כ 800 וקופץ לכמה אלפים כל חצי דקה בערך. שיחקתי במשחק לפני חודש וחצי,עם משתמש של חבר לפני שעברתי פירמוט והיה לי פינג 100 ~.. אין לי מושג מה לעשות,דיברתי עם התמיכה התכנית של בזק בינ"ל והם אומרים שהם לא יכולים להתחייב לפינגים נמוכים ואין להם פתרון לבעייה שלי.חשבתי לעבור לחבילת הגיימרים,אך אמרו לי שיש לי חבילת באנדל עם בזק ועקב בחוזה עימם איני יכול לשנות כלום באינטרנט שלי. כתובת ה IP של השרת הוא : 213.244.187.203 אני כבר מיואש לגמרי תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח P35-DS3 ועליו כרטיס הרשת המובנה RealTek RTL8111B, מערכת הפעלה Windows 8 x64 הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מוריד במהירויות גבוהות (4MB ויותר) בנתיים נתקלתי בזה רק ב uTorrent אבל מאוד יתכן שגם שהורדות רגילות זה יקרה האינטרנט הקווי יתנתק כאשר ה WiFi ימשיך לעבוד. לעיתים השם של הרשת שלי ישתנה ל unidentified network בהתחלה חשבתי שמדובר במודם של בזק או הראוטר TPLINK שלי אבל מיכוון שזה קורה גם כששניהם מחוברים וגם כשרק המודם של בזק מחובר אני משוכנע שזאת בעיה בכרטיס רשת שלי. דברים שניסיתי: עדכן כרטיס הרשת לגירסא העדכנית Win8 Auto Installation Program מפה: http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחובר דרך איי די אסל. אני מנסה לחבר שני מחשבים בעזרת שני כרטיסי רשת עם כבל מוצלב גם אם המחשב השני לא מחובר, ברגע שאני יוצר שיתוף האי מיול מתחבר בlowid אם אני מוריד תשיתוף ומתחבר מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. התקנתי רשת ICS שבה המחשב המארח הוא XP ובשני WIN 98. המחשב השני משמש בין השאר לגיבוי מידע מאוד חשוב שמשתנה מדי יום במחשב עם ה-XP. שתי שאלות לי: 1. אני מעוניין בגיבוי מתוזמן של קבצים שונים במחשב. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי (או שיש כזו בווינדוס ) ליצור משימה קבועה מראש שתעביר את הקבצים שייקבעו אל מחשב הגיבוי? 2. האם אמצעי ההגנה המקובלים , קרי פיירוול, ואנטי וירוס מספיקים להגנה על מידע כל כך חשוב לי ? לפי מה שהבנתי רשת חשופה יותר לצרות מאשר מחשב ביתי בודד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם אלקטל שלי לראוטר לפי המדריך המצויין שמצאתי באתר. השאלה שלי היא האם מבחינת רמת האבטחה כעת לאחר שהפכתי את המודם לראוטר יש שינוי לטובה או לרעה? תודה מראש. דן.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה טובה לשידרוג התשתית למהירות 2.5 ואני מתלבט אם להישאר בנטוויז'ן או להחליף ספק. מה דעתכם? כדאי לי להחליף ספק? ואם כן מי הכי מהיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-