עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by tzviki113,

יש לי בנתב יציאה אחת כבל רשת וכל השאר USB... אחד מהם לא תקין ואין יותר יציאות פנויות... וגם הכבל רשת תפוס... השאלה שלי האם יש אפשרות לפצל על ידי משהו חיצוני את הכבל רשת ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by johni,

מי ששם לב, כשנכנסים לאתר YNET, רואים את המסך הראשי למשך כמה שניות טובות עד שמופיע הסרגל המאפשר הזזה למעלה/מטה של העמוד. זה קורה בכל כניסה לכתבה או כל טעינה מחדש של האתר. הדבר הזה קורה מכיון ש YNET רוצה שישימו לב לפרסומת שלהם. השאלה שלי אם יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לסדר את הזה. גם אם אני משתמש בגלגלת של העכבר, ב PGUP/PGDN לא ניתן לרדת למטה בעמוד עד שהסרגל הזזה לא מופיע. וזה לקוח כ 5 שניות כל פעם. ממש מעצבן. תותח מי שיפתור לי את הבעיה הזו אם בכלל אפשר. בנוסף מה שהם עוד עושים, אתה נכנס לכתבה כל שהיא, אתה רואה פרסומת לכמה שניות או שאתה לוחץ על הכפתור דלג ואז מופיע העמוד בו יש את הכתבה. אך מה קורה, עליו יש עמוד שקוף לגמרי שלא ניתן לראות אותו, בפועל מה שקורה אתה מנסה לרדת למט…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by niritamar2,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).

7. Started by darkman,

יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by stingeR-,

יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  9. השאלה נשאלה גם בפורום נידים [אך לא קבלתי תשובה, מנסה גם כאן ברשותכם] ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם

10. Started by ozwrx,

intel pro 100/s או 3com 3C905C-TX או למשל אם אני קונה לוח ABIT NF7 ויש בו כרטיס רשת מובנה... אני צריך את כרטיס הרשת לשם חיבור למודם אלקטל לADSL שלי... אז השאלה שלי היא: איזה כרטיס יותר טוב? האינטל נראה כזה קטן ופשוט בעוד שה3COM נראה גדול ואיכותי יותר ואיך הכרטיס רשת בלוח הנ"ל? כאלו במה יעבוד הADSL יותר טוב? בבקשה עיזרו לי :-\

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. PCI=22 USB=11 ההבדל יהיה מורגש?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום מישהו הביא לי ראוטר אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו למחשב..אני לא מצליח משום מה.המחשב לא מזהה אותו .אין לי שם על הראוטר כדי לדעת של איזה חברה הוא . מה ניתן לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by tembo,

שלום, קראתי בכמה מקומות שאם כבר קונים מחשב נייד עם תמיכה ב WI-FI עדיף לקנות את ה G אבל השאלה שלי היא כזו, ה G מגיע ל 54 KBPS ו B ל 11. גם 11 מגה ביט לשניה הם פי כמה וכמה יותר ממה שהטכנולוגיה היום מספקת לנו וגם תספק בשנים הקרובות (11 מגה ביט = 1.4 מגה בייט שזה פי 20 מהמהירות הממוצעת היום באינטרנט בארץ) לכן למה בעצם חשוב לי לשקול לקנות WI-FI שתומך בתקן G?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלום יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל : 3Com 3CRWE554G72T, הוא מקבל גישה לרשת האינטרנט מרשת LAN מקומית מסויימת כלומר לא דרך הכבלים או ADSL. (לצורך העניין אני מקבל גישה לרשת מISP מסויים לא משנה ממי כי זה לא חלק מהנושא) מחוברים אליו מס' מחשבים חלק בצורה חוטית וחלק בצורה אלחוטית. אני מצליח לשתף אינטרנט בין כולם ללא בעיה ובנוסף אני יצרתי רשת ושיתוף קבצים בינהם. המחשבים האלו יכולים להתחבר למחשבים הנימצאים מחוץ לראוטר אבל כל מחשב שנימצא בתוך הראוטר (גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית) אין אליו גישה -כל גישה אליהם פשוט חסומה. חשוב לי ליצור גישה מבוקרת אל המחשבים הנימצאים בתוך הראוטר מכמה סיבות: 1. אני רוצה שמחשב אחד יהיה מחוץ לראוטר ואליו יגיע החיבור מהרשת המקומית כלומר הקשר לבחוץ ומחש…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם כאשר אני עושה NETSTAT אני מקבל המון חיבורים לא מזוהים, עם שרתים לא מוכרים, לדוגמה: TCP 192.168.1.104:49157 ec2-50-17-221-134:http CLOSE_WA TCP 192.168.1.104:49195 baymsg1020118:msnp ESTABLISH TCP 192.168.1.104:53102 channel-120-125:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53115 www-12-01-ash4:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53574 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53603 bru01s01-in-f101:http TIME_WAIT TCP 192.168.1.104:53723 94.245.117.47:http CLOSE_WAI TCP 192.168.1.104:53831 server-216-137-57-219:http TIME TCP 192.168.1.104:53892 192.168.1.1:5431 TIME_WAIT רציתי לדעת איך אפשר לברר מה כל אלו, יש דרך לברר? תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by J0n1,

יש לנו רשת בבצפר, ואני זוכר שפעם היה אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב. יש אפשרות לשלוח הודעה ליוזר אחר בלי האישור שלו? שזה יופיע פתאום..? (XP PRO)

21. Started by talevi83,

היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

ניתן לקנות אותו כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP18A-1G-108g&cart=11874576722860281〈=heb במה הוא שונה והאם הוא שווה את התוספת של כ-100 ש"ח מהדגם הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP28G&cart=11874576722860281〈=heb האם יש חנות יותר זולה לנתב הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Posford,

איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים