רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ngn מתי זה היה זמין ביהוד? כבר חודשים שאני ממתין משהוא יודע מתי זה יגיע ?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים . יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית .. ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ... הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש... המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם .. אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ... וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לרגל המעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) עלה הצורך בהקמת רשת אלחוטית. כרגע, אצלנו בדירה, ישנם 3 מחשבים: המחשב של אישתי המחובר ישרות למודם ADSL, מחשב HTPC המחובר למודם כבלים *בחיבור ישיר ללא חייגן* וגם משמש כראוטר, והמחשב שלי המחובר למחשב HTPC דרך כבל. מחשב HTPC משמש להורדות (BitTorrent, EMule) ופועל 24 שעות ושאר המחשבים מופעלים לפי הצורך. לפי מה שקראתי בפורום נראה לי כי אחד מהנתבים הבאים יתאים לנו כאשר נתחבר למודם הכבלים בלבד: BR6204WG Edimax או BR6504N Edimax האם הבחירה בנתבים אלה נכונה? באיזה מהם לבחור? השיקולים שלי הם: 1. נראה לי שאני צריך MIMO כדי שאוכל להעביר מהר קבצים בין כל המחשבים. 2. אני צריך שהנתב יתמוך במודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן. 3. בגלל שטח הבית אני צ…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי החליט להפתיע אותי וקנה לי ראוטר אלחוטי/חוטי (D-LINK TLWR641G) לרשת החוטית שהיתה לי. רק קיבלתי אותו ואני מעוניין בחוות דעת עליו, לטוב או לרע. אגב, בינתיים הכל קליל וסביר.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ישבתי על הבעיה הזאת ימים ואני לא מצליח ! מי שמצליח לפתור את זה פשוט תותח ! ניסתי הכל אז הנה שאני מנסה להתחבר לאחד המחשבים הוא כותב לי את ההודעה הזאת : Our Workgroup" is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הראוטר היה זרוק אצלי בארון בערך שנה. כרגע אני זקוק לרשת אלחוטית כי קניתי קונסולה שמחברת דרך רשת אלחוטית. חיברתי את הראוטר ותמיד הוא מבקש שם וסיסמא: אני לא זוכר מה הייתה הסיסמה פעם. לא מצליח למצוא איך מאפסים את ההגדרות. ניסיתי אדמין בשם ובסיסמא ולא הלך לי. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרשת שלי אמורה להיות (למה אמורה תקראו בהמשך ) רשת חוטית של 2 מחשבים ע"י ראוטר WRT54GL של חברת LINKSYS עכשיו אני מנויי כבלים HOT + 012 החיבור לאינטרנט שלי לפני הרשת היה L2TP ועכשיו הם אמרו ב012 בגלל שהראוטר הזה לא תומך כל כך L2TP הם יעבירו את החיבור שלי ל HDCP חיבור ללא חייגן עכשיו הם אמרו שסתם ככה זה עולה עוד 20 שקל עכשיו האם אני הרווחתי? מה ההבדלים בין הרשתות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט ל4M. הבעיה היא שאני מוריד כרגע על 180KBPS, באתר התיפעולי של בזק הצלחתי להגיע ל200KBPS שהם 1.6M ולא 4M כמו שאני משלם עליו. SPEEDTEST נתן ךי את התוצאה הזו: לא הבנתי בדיוק מה זה מודד... מישהו יכול להסביר לי את התוצאות של ספידטסט ולהגיד לי אם אני צריך להתקשר לבזק ולצעוק עליהם?? תודה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני גר במעונות באוניברסיטת בן גוריון בנגב. יש לי בחדר שני שקעים של LAN שדרכם אני מתחבר לאינטרנט. כיצד זה מתבצע: ע"י פקודת telnet מתחברים לשרת, נפתח command prompt שם אני מקיש שם משתמש, סיסמא וצורת התקשרות, רק אחרי זה אני מקבל גישה לאינטרנט. היות שיש לי כאן רק שני שקעים ואני רוצה שלושה מחשבים שיוכלו להתחבר מכל מקום בבית, אני צריך ראוטר אלחוטי. לפני שאני הולך לקנות, רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד. כלומר, האם ניתן לחבר מחשב דרך ראוטר לשקע LAN ולהתחבר עם פקודת telnet כמו שאני עושה ללא הראוטר? האם ראוטר לא חייב ספק אינטרנט, כי אלו משמשים גם כחייגנים? ראוטר לא חייב להתחבר למודם? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לנתב מחוברים 3 מחשבים קווית ועוד 2 אלחוטית. לאחרונה המחשבים המחוברים קווית מתנתקים לעיתים מהרשת ונכנסים למצב קישוריות מוגבלת. בחיבור אלחוטי אין בעיות. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה מעיד על תקלה בנתב עצמו ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-