עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bennnn,

שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים

2. Started by orca2000,

‏Edimax Mimo nMax BR-6524n ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by Jviiega,

האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?

5. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

6. לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by itaysk,

היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by eranRohatyn,

איך אני פותח פורטים באימיול , לא הצלחתי דרך הפיירוול בווינדואס, זה קשור אולי למודם ? יש לי מודם של פלאפון U1

11. Started by lg84,

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by izikd,

אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אולי TELNET SSH או משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום יש לי נתב Trendnet אלחוטי ויש לי בעיה בהגדרות חיבור ל 012. מבקש עזרה בהגדרות שעלי להכניס במסכים הבאים: מסך 1: Hostname Domain LOGIN METHOD (שם בחרתי L2TP) MAC ADDRESS (לא נגעתי) מסך 2: (אחריו..) SERVICE NAME L2TP SERVICE IP ADDRESS USERNAME PASSWORD וזהו. מה ההגדרות שאני צריך להכניס במקומות הללו? תודה.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by michanonymi,

שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by Potter,

יש דרך שאני אקבל כל פעם את אותה כתובת IP עבור המחשב שלי שאני מתחבר לאנטרנט? (אני מתחבר לבזק בין לואמי)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by ag43,

המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  19. בקרוב המחשב שלי יעבוד לחדר הפרטי שלי, ומכיוון שאין לשם חיבור רשת, חשבנו להקים רשת אל-חוטית. מכיוון שאני ממש לא מבין בדברים כאלו, אז מה אני צריך בשביל לקיים חיבור כזה? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי? מודם אלחוטי? אני אשמח אם תפרטו. אגב, הרשת הזאת תחבר כמה מחשבים. אז צריך לקנות משהו דומה ל- Linsys, רק אלחוטי? אם נגיע לתוצאות הבנה סבירות, יהיה נחמד אם תציעו דגמים וחברות שונות לכל מוצר. תודה!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by r2m,

כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?... זה אחד שתיים, אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1) אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט. חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר... יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by KingRaptor,

שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by surref,

שלום, יש לי 2 מחשבים שולחניים אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת) איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני? ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד? ועוד שאלה מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים? תודה (:

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  23. אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שלום לכולם, הייתי שמח לעזרה בנוגע לשאלה שבכותרת ואני אפרט: יש לי לקוח, בעל מסעדה. במסעדה ישנה רשת מחשבים כשרק מחשב אחד ברשת מתחבר לאינטרנט (משתמשי LAN). עכשיו, הלקוח מעוניין לספק ללקוחותיו אפשרות לחיבור אלחוטי לאינטרנט (משתמשי WAN). כאמור, משתמשי הLAN לא אמורים לצאת לאינטרנט (האם מחיקת הDNS או Gateway מספיק טובים?) . וכמובן וחשוב מכל שמשתמשי הWAN לא יוכלו לראות את הLAN אז יש את האפשרות לקנות Switch שמאפשר VLAN או חיבור בשלושה ראוטרים ושמעתי שישנם גם ראוטרים שמאפשרים יצירת VLAN לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה תודה מראש על כל עזרה מחכימה בנושא.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by Imtheman,

יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.