עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izikd,

אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by radar,

הי לכולם יש לי מודם-ראוטר ישן מאד, והחלטתי להחליף למשהו חדש. בדקתי בזאפ, ומצאתי את המודם-ראוטר הבא: TP-LINK TD-W9970N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721 האם למישהו יש איתו נסיון והוא מודם-ראוטר טוב? כמו כן חיפשתי בעמוד המוצר, לא כתוב מהי מהירות ה-DSL המקסימלית שאפשר להתחבר איתו. תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. [shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. יש לי ראוטר משולב מודם בבית, ואני רואה אצל אנשים גם ראוטר וגם מודם , איך אני מזהה אם ראוטר הוא משולב או שהוא רק ראוטר? ומה הייתרונות והחסרונות בראוטר משולב מאשר גם ראוטר וגם מודם

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by alex15,

יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום לכולם אני וחבר שלי מתים לעשות ביחד רשת peer to peer הוא גר 2 בניינים ממני ואני קולט אותו ממש אבל ממש בקושי וגם זה אם אני ליד החלון יש לציין שיש לי כרטיס אלחוטי עם אנטנה חיצונית פשוטה וגם לחבר ... האם לקנות אנטנה יותר רצינית משהו ב 200 שקל זה פיתרון טוב שיכול להגביר את אחוזי הקליטה ? זה יעזור בכלל להעלות בעוד כמה קווים את הקליטה? לדוגמא האנטנה הזו: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=734 האם יש פתרונות אחרים (אנחנו מעוניינים באנטנות קליטה) ועל אילו אנטנות אתם ממליצים? תודה על התשובה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by ag43,

האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by jfkk,

שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by FireStar,

שלום לכולם בדיוק עכשיו סיימתי להתקין את המחשב של אח שלי, ואת הרשת הביתית ביננו. חיברתי את הרשת ביננו בנתב D-Link DI-604 , ואני רוצה לציין שהכל היה אוטומטי לחלוטין. רק חיברתי את הכבלים ביננו וזהו, לא הייתי צריך לגעת בכלום ולא להגדיר לנתב שום דבר...פשוט תענוג. עכשיו ניסיתי להתחבר ל- Emule והוא לא מצליח להתחבר בכלל, ואני מקבל הודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. יש לציין ששני המחשבים עובדים עם XP, אני מחובר לבזקבינלאומי ללא חייגן, ואין לי פיירוול בכלל. מקריאה בדיונים אחרים הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל כפי שציינתי אין לי פיירוול בכלל. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?

15. Started by Shlompy,

אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. שאלה בשביל חבר. יש מחשב כף יד אסוס מדגם A636. למחשב יש כמובן WiFI ו- BlueTooth. בבית יש שני מחשבים ניייחים עם WinXP שמחוברים ביניהם ברשת דרך נתב D-Link DI604. החיבור לתשתית הוא דרך הכבלים, מודם מוטורולה. הרשת היא קווית ולא אלחוטית. העסק עובד ממש טוב. איך אני יכול לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט? האם צריך לקנות נתב אלחוטי ולחבר אותו לנתב הקווי הקיים ? אם כן יש לכם המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח ? אני מעדיף פתרון שיאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט של האסוס ללא תלות שאחד המחשבים הקבועים יהיה דולק.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Imtheman,

יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by shuy,

אני יודע על ההגבלת ה-100 מ' של כבל רשת רגיל (CAT5), עכשיו נניח כי אני מעוניין לפרוס רשת קווית מבוססת נתב לאורך כ-500 מ' תוך שימוש באמצעים ביתיים, האם מיקום מתג-רשת כל נניח 70 מטר ימנע את דעיכת האות לאורך המרחק המבוקש? תודה.

19. Started by apropo73,

שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. סתכלו במפרט שלי על השרת שלי..... הסתכלתם? יפה, אני עכשיו מתכנן להוסיף עוד שני מחשבים לרשת הבייתית שלי, אחד מהם הוא נייד ואחד מהם הוא ה HTPC שלי, ואני רוצה שהנייד וה HTPC יתחברו באלחוט, עכשיו, האם אני יכול להוסיף שני כרטיסי רשת אלחוטיים ב PCI\USB אל השרת שלי, ולחבר כרטיס אלחוטי בנייד ואחד אלחוטי בHTPC והכל יעבוד כמו ברשת רגילה ? כלומר, כרטיסי רשת אלחוטיים עובדים בדיוק באותה צורה כמו כרטיסים חוטיים? תודה לפונים.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Anatal,

וכרשת ביתית- למודם ADSL יכולים להתחבר מחשבים נוספים? (משמש גם כנתב נכון?) ומה עם כבלים? אשמח אם תענו לי תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. Started by סולל הדרך,

במהירות 750 ירדתי מקצב הורדה של 100KBS ל 20-30 (דרך היציאה הקווית) מה מוגדר לא נכון?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Libby,

היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים