רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל השחור הזה... עכשיו אני נכנס ל telnet והכל נכנס לnat פותח את פורט 21... עד כאן הכל טוב עכשיו אני מנסה להתחבר לFTP דרך הפורט הזה והוא לא נותן לי... שאני מתחבר למחשב 10.0.0.X הוא כן מצליח להתחבר שאני מנסה להתחבר דרך הIP הוא לא מצליח להתחבר... דרך הIP מתחברים אלי... איך אני גורם לו שיתחברו אלי דרך הIP ולא דרך הסוויץ
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח מחובר לאינטרנט עם ראוטר. יש לי גם מחשב נייד ובשני המחשבים מותקן ווינדוס XP אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני המחשבים כך שאוכל לשתף קבצים בינהם ולשחק ברשת ביתית. איך אני עושה את זה? (קישור למדריך גם יעזור לי)
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שולחניים אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת) איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני? ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד? ועוד שאלה מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים? תודה (:
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, אני נותן לאמי להשתמש בישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני רוצה להקים את רשת אלחוטית שיהיה 2 מחשבים בבית. ויש לי כמה שאלות: 1. נאמרו בחנות (שאני קונה שם) שבכרטיס רשת משלבת עם לוח האם, השאלה האם חבילת לוח האם מגיע עם אנטנה לאינטרנט או קונים בנפרד? 2. ראיתי בחנות שהם מוכרים את כרטיס רשת למהירות 1 גיגה, האם כדאי לקנות? או עדיף עם לוח האם? 3. אני רוצה לקנות למחשב ישן רשת אלחוטי עם חיבור USB 1.1 זה לא בשביל להוריד סרטים, אלא רק גלישה באינטרנט בלבד. א. האם זה כדאית לקנות רשת עם חיבור USB 1.1? ב. וכמה זה מהירות הורדה שיכול לקבל אצל כרטיס רשת עם USB 1.1? ג. אם אתם אומרים לא ממליצים לקנות USB 1.1, השאלה היא: האם יש לי חיבור PCI (בשביל מקום לכרטיס רשת) שיש בדגם פנ…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לחבר רשת עם 12 מחשבים ושיהיה אינטרנט בכל המחשבים. המליצו לי בבקשה על הציוד הנדרש,כולל דגמים מפורטים של נתב ומתג טובים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים המחוברים ברשת (peer to peer), ואני מעוניין למנוע אפשרות של פתיחת קובץ פעמיים ברשת. כלומר, שאם קובץ X פתוח במחשב מסויים, מחשב אחר ברשת לא יוכל לפתוח את אותו הקובץ! בוורד לדוגמא, ניתן לפתוח קובץ פתוח לקריאה בלבד, אבל יש לי תוכנה מסויימת שפותחת את הקובץ, אבל היא נותנת גם לשמור אותו! יש איזה שהוא כלי או כל משהו אחר שיוכל לפתור לי את הבעיה? האם ב-2003 Server אין הת הבעיה הזו? OP: WinXP Pro sp2 בתודה מראש RC
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-