עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shlomi_x,

היי, אני מחובר דיי הרבה שעות לאינטרנט באמצעות ADSL ומוריד הרבה מקזה. אני מניח שאני חשוף כל מיני מריעין בישין כדוגמת סוסים טרויינים וכו. מערכת ההפעלה שלי היא WIN 2000 Server - התקתי ISA, אבל אין לי מושג איך לקנפג אותה. האם תוכלו להפנות אותי לתרדים באתר הזה, או לכתבות באתרים אחרים העוסקים בנושא אבטחה, איומים שאני חשוף אליהם בדרך כלל, ופתרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by Anatal,

וכרשת ביתית- למודם ADSL יכולים להתחבר מחשבים נוספים? (משמש גם כנתב נכון?) ומה עם כבלים? אשמח אם תענו לי תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  3. Started by shloogy,

הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים לרטור DLINK DI-604 ומודם alcatel חמש מנורות (אם זה משנה). במחשב שלי יש WINDOWS XP 64 BIT מחשב שני WINDOWS XP PRO SP1 מחשב שלישי WINDOWS 98 SE כולם מחוברים ברשת. ואני רוצה מהמחשב שלי להתשלטת על המחשבים מבלי כל רגע לעלות למחשב ולאשר את החיבור. איך אני עושה את זה? תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?

8. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול. התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה. ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן. יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ' תודה מראש

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by SuB,

שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום לכולם חג שמח יש לי שאלה היום הפכתי את המודם אלקטל הום שלי לפרו לפי המדריך WWW.AVI.ORG.IL עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר השדרוג אם אני לא טועה אמרו המודם לתפקד כרוטר ולהיות פיירואול נכון? אז איך לאחר השדרוג יכלתי להכנס למירק ולגלוש באתרים בלי שזה חסם ? ועוד שאלה איך אני יודע אם השדרוג הצליח? עשיתי הכול לפי המדריך והכול עבד ככה אבל אני אני יודע אם הוא הצליח? ושאלה אחרונה אני בקרוב הולך לפרמט תמחשב לאחר הפרמוט אני יצטרך רק להגדיר את הTCP IP כמו שהוא עכשיו שהוא מקבל איפי אוטמטמי והשרתים DNS של הספק שלי? רק את זה אני יצטרך להגדיר או ששוב לעושת את כול התילך מחדש?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  11. יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by wArezm0n,

ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by LOL,

אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by md22,

יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by arik100,

אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by z999,

שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by wooper,

היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by ag43,

האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  24. היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by Shlompy,

אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים