רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים נייחים ומשחב אחד נייד שעובדים על אותו המודם ברשת אלחוטית המהירות של הספק אינטרנט שאני מחובר (דרך בזק בינלאומי) הינה 2.5 MB אני מעוניין לשדרג את האינטרנט ואני יודע שבמקביל לשדרוג הספק צריך גם לשדרג את התשתית של האינטרנט (של בזק) בנוסף יש לי ניתוקים במודם אבל על זה פתחתי פוסט בנפרד אני אשמח לשמוע מהי האופצייה המשתלמת ביותר בשביל לשדרג את המהירות תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר בין 2 ראוטרים. השתמשתי במדריך הבא בשביל לעשות זאת, אבל איפשהו אחרי ההגדרה השנייה אני מאבד את זה, ניסתי כמה פעמים http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm - האם יש מישהו שיכול לתת הכוונה מסודרת ? ? ? הראטור הקיים הוא RTA1025W הראוטר החדש הוא D-link DSL-6740U
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהנתב האלחוטי שלי התפגר (Dlink DI-624) הגיע הזמן לקנות אחר. הנתב יחובר קווית למחשב אחד, אלחוטית לעוד 2. החיבור לאינטרנט דרך מודם ADSL B-Focus 270BR שמוגדר כראוטר והוא מחייג בעצמו אז הנתב האלחוטי פשוט מקבל מהמודם IP פנימי. מצד שני, אשמח לתמיכה בנתב ב-ADSL וגם כבלים, לא יזיק. חשוב שלא יגמגם תחת עומס (אימיול וביטורנט). אמינות מעל הכל. ראיתי שהנתבים עולים היום 200-300 אז זה התקציב. MIMO נחמד אבל 2 כרטיסי הרשת האלחוטיים לא תומכים בזה אז לא צריך להוסיף כסף לזה. תודה עריכה: יש מצב שאקח מבזקסטור. מה אומרים על ALCATEL או ROTAL?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם ברשת WiFi עם התקנים בעלי יכולות שונות כולם מקבלים את המהירות של ההתקן האיטי ביותר, או שכל אחד מקבל מהירות בהתאם למה שיש לו? יש לי בבית מחשב נייד עם כרטיס רשת Intel 6205 שלפי מה שקראתי פועל בתקן n 2X2. יש מחשב נייד ישן עם כרטיס בתקן n אבל ככל הנראה יש לו רק אנטנה אחת. בנוסף יש מדפסת עם כרטיס בתקן n (לא ברור כמה אנטנות). אבל, יש גם טאבלט ו- 2 טלפונים חכמים וכולם תומכים גם בתקן ac ו- dual band, ויש להם יותר מאנטנה אחת. האם נתב בתקן ac יידע לתת מהירות גבוהה יותר למכשירים שתומכים או שכולם יעבדו ב- n? במידה והנתב יודע לתת 600 Mbs בתקן n ו- 1300 Mbs בתקן ac (כמו D-link 880L, שאני חושב ברצינות לקנות), האם הוא אכן ייתן לכל מכשיר לנצל את המה…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב שאליו מחובר המודם, האם אפשר להתקין רשת ביתית פשוטה בין המחשב המארח שיהיה עם לינוקס לבין מחשב אורח עם XP ?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-