עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jfkk,

שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  2. Started by ozwrx,

intel pro 100/s או 3com 3C905C-TX או למשל אם אני קונה לוח ABIT NF7 ויש בו כרטיס רשת מובנה... אני צריך את כרטיס הרשת לשם חיבור למודם אלקטל לADSL שלי... אז השאלה שלי היא: איזה כרטיס יותר טוב? האינטל נראה כזה קטן ופשוט בעוד שה3COM נראה גדול ואיכותי יותר ואיך הכרטיס רשת בלוח הנ"ל? כאלו במה יעבוד הADSL יותר טוב? בבקשה עיזרו לי :-\

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by rotm,

היי, העברנו את כל רשת האינטרנט בבית לרשת אל חוטית ומאז הEMULE לא מתחבר.. אודה לכם מאוד אם תסבירו לי איך לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by shuy,

אני יודע על ההגבלת ה-100 מ' של כבל רשת רגיל (CAT5), עכשיו נניח כי אני מעוניין לפרוס רשת קווית מבוססת נתב לאורך כ-500 מ' תוך שימוש באמצעים ביתיים, האם מיקום מתג-רשת כל נניח 70 מטר ימנע את דעיכת האות לאורך המרחק המבוקש? תודה.

5. שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה... הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות... אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by or9400,

שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה

9. Started by סולל הדרך,

במהירות 750 ירדתי מקצב הורדה של 100KBS ל 20-30 (דרך היציאה הקווית) מה מוגדר לא נכון?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by alfus73,

האם כדי לגלוש ב- Emule ב- HighId, מעבר לפתיחת פורטים בראוטר - צריך להגדיר IP סטטית?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. למרות שאני עדיין מחובר דרך הראוטר לאינטרנט והDEFAULT GW שלי זה 192.168.1.1 אין לי גישה להגדרות הראוטר 192.168.1.1 לא מביא אותי לשום מקום לפעמים עובד לפעמים לא אני מחובר לרשת באלחוטי

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by RX7,

נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  13. שאלה 1: אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו: D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway האם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד? שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים ש…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by KOBRA CHOPER,

למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול. התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה. ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן. יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ' תודה מראש

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by zuk666,

שלום. המצב הקיים שלי הוא שיש לי רשת של 3 מחשבים בבית שגולשים על נתב אחד בעל יציאות RJ45 בלבד. החייגן לאינטרנט מופעל בנתב. עכשיו, קניתי PSP ואני רוצה לחבר אותו לרשת. לכן, קניתי כרטיס רשת אלחוטי (USB), חיברתי אותו לאחד המחשבים ושיתפתי את ההתחברות לאינטרנט. עד פה הכל טוב ועובד, העניין הוא שמשום מה אני מאבד סינכרון ומתנתק כל כמה דקות (זמן לא קבוע! -יכול להיות גם 5 שניות). האם יש איזו הצפנה או איזה פרוטוקול מיוחדים שצריך להתקין בשביל ה PSP??? אני אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את השיתוף הזה מחדש כי אולי יש לי איזו טעות בדרך.. תודה,

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים

18. Started by קובי 1980,

הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by SilverMan,

שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by yossi20,

שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  24. לכבוד מעבר הדירה (היום בלילה) החלטתי לעבור לרשת אלחוטית. קניתי נתב Linksys WRT54GL וכרטיס PCI D-Link DWL-G520. הכרטיס נכנס למחשב (שמריץ WinXP pro sp2 עם כל העדכונים) והנתב חובר למודם במרחק של כעשרה מטרים עם שני קירות בדרך. עם תוכנית העזר של D-Link, הכרטיס דיווח על קליטה של 18% בלבד! בעוצמה כזו הוא לא מסוגל להתחבר. טוב, ממילא תכננתי להחליף Firmware. רציתי לעשות את זה רק אחרי שהרשת תהיה פעילה, אבל לא נורא - נעשה את זה עכשיו. התקנתי את Tomato והעליתי את הספק השידור מ- 42mW ל- 80mW - כמעט כפול. הקליטה השתפרה, אבל עדיין רק 22%, לא מספיק לחיבור. לצורך ניסיון העברתי את הנתב למרחק של כשישה מטרים מהמחשב ועם קיר אחד בלבד בדרך. עכשיו הכרטיס מתחבר, אבל העוצמה שהוא רואה היא רק 40% ו…

25. [shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.