רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך עצה ועזרה אז ככה יש לי סכום כסף שמיועד להשקעה חשבתי להקים שרת אינטרנט מסחרי הסכום הוא משהו כמו5 אלף עכשיו יש לי כמה שאלות. א:האם זה עסק רווחי בכלל ב:איך אני עושה את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקצור אני רוצה לעבור מבזק לזהב האם זה כדאי ? למה בזק האלה לפעמים עושים בעיות ואמרו לי שזהב בהרבה יותר טובים , דברי אמת ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני גר בירושלים בבית פרטי 2 קומות. קומה ראשונה קולט אינטרנט וקומה שניה לא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, היום התקינו אצלי בבית רשת אלחוטית. אני מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בעל חיבור USB(גרסה 1.0) בשם Vigor של חברת DrayTek. רציתי לדעת אם כרטיס רשת יותר איכותי, בעל חיבור PCI יכול לגרום לתעבורה ברשת להיות יותר יציבה ולעמוד כל הזמן על 11Mbps ושה- Signal Strength יהיה כל הזמן Very Good. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחובר דרך איי די אסל. אני מנסה לחבר שני מחשבים בעזרת שני כרטיסי רשת עם כבל מוצלב גם אם המחשב השני לא מחובר, ברגע שאני יוצר שיתוף האי מיול מתחבר בlowid אם אני מוריד תשיתוף ומתחבר מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי עזרה והמלצות על דגמים ,סוגים , חברות,וגם קצת הסברים על ההבדלים בהתייחס שהמחיר שאני מעוניין זה בין 200 ל 250 תנו שמות ,טווחים,דגמים והכול וגם אם יש למישהו משהו מיוחד שהוא יודע שיישתף בבקשה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-