עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zilox,

שלום מחפש המלצה לראוטר שניתן לשרשר אותו אם ראוטר אחר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by nesa,

לפני כמה זמן עשיתי רשת עם ics בין שני מחשבים. עכשיו, השיתוף של האינטרנט הוא בסדר למרות שהוא עושה כמה בעיות אבל בשיתוף קבצים יש בעיות מעצבנות. כשאני מנסה להיכנס לקבצים של המחשב השרת מהמחשב הלקוח אני רק מצליח לראות את התקיות שאני משתף אבל אני לא יכול לפתוח אותם או להעביר מהם דברים אל המחשב הלקוח ומהמחשב השרת אני לא יכול בכלל לראות את התקיות שאני משתף במחשב הלקוח.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by darkingxx,

אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by David K,

שלום לכולם, אני מבקש לקבל המלצות - מניסיונכם - לגבי נתב (router) אלחוטי בטכנולוגית G שכולל 4 יציאות חוטיות (lan) חשוב לי שלא יתחמם ושלא יהיו ניתוקים - אמינות ה router מעל הכל. אני מתכוון לחבר אליו 3-4 מחשבי נייחים (עם חוטים ב lan רגיל 100Mb) ו 2-3 מחשבים ניידים עם wifi הייתי מאד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם תצורה דומה או זהה אני מחובר ל ADSL עם כבל רשת כרגע אני משתמש ב Edimax ישן (בן שנתיים) ופשוט שמתחמם מאד ולכן לעיתים מתנתק וכמו כן אי אפשר להגדיר בתוכו טווח של פורטים. קניתי DLINK 604 רגיל בתקווה שיעבוד יותר טוב אבל התאכזבתי קשות, הוא הרבה פחות יציב מה Edimax ומתחמם באותה מידה (החליפו לי אותו פעם אחת ואני אנסה להחזיר להם אותו מפני שה static DHCP שמובטח לא עובד על יותר ממח…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. שלום, יש לי 2 קומות בבית וניסיתי ליצור רשת אלחוטית בין המחשב בקומה ראשונה ללפטופ שבקומה השנייה. הבעיה היא שהתדר נחלש ככל שעולים למעלה ובפתח החדר שבו נמצא המחשב השני כבר אין קליטה של הרשת. חשבתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולחבר אותו למחשב בקומה הראשונה, ובכך למעשה להפוך אותו גם כן למחשב בעל רשת אלחוטית. בנוסף, חשבתי להעביר את הראוטר והמודם לאמצע הדרך וכך אולי שני המחשבים יקלטו את התדר. השאלה שלי היא האם צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר שוב פעם? כיום הוא עובד כמו שצריך עם המחשב בקומה ראשונה. ואיך אני מגדירה את המחשב בקומה ראשונה כך שהוא יקלוט את הרשת האלחוטית? הכתובת של הראוטר הינה 192.168.2.1. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by sapartil,

נניח שהראוטר נמצא במרחק 200 מטר מהלפטופ אבל הסיגנל נקלט בעוצמה גבוהה. האם המרחק ישפיע על מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. היי, אני היום לקוח פרטנר, מאוד מרוצה. אני עובר דירה ולצערי הם לו פרשו באיזור שאני עובר אליו. מי עדיף? Bezeq, Unlimited, cellcom אין לי ניסיון אם אף אחת מהן בסיבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  8. Started by tal249,

יש לי בעייה בשיתוף קבצים. אני מחובר עם שני מחשבים, win XP pro, לראוטר סוויץ' pheenet big 4 ports ולמודם adsl אני יכול להתחבר משניהם לאינטרנט אך אני לא יודע איך להעביר קבצים מאחד לשני, שיתפתי מספר תיקיות אך אני לא יודע איך לגשת אליהם. בתודה לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by Omer DA,

כדי להסביר מה בדיוק אני רוצה,אתחיל במבנה הרשת(מצורף בקובץ לנוחות). מחשב מספר 1 משמש כשרת קבצים בנוסף להיותו מחשב רגיל ומחובר דרך רכזת של 1Gbit לשאר הרשת,רוב השימושים בו הם הזרמת מדיה לסטרימר (media streamer 1) ושיתוף קבצים בין כלל המכשירים באמצעות כונן רשת(כולל פלאפונים). המצב כיום כולל הגדרת התיקיות והכוננים כנגישים לכולם בהרשאת "guest" מצב שמדאיג אותי מאוד משום שהוא אינו מאובטח בכלל ובעיקרון כל אחד שיכנס לרשת יוכל לגשת לקבצים. מה שברצוני להגדיר הינו ניהול משתמשים,כלומר כל אחד יוכל לגשת לקבצים באמצעות הרשאות שאגדיר לו ע"פ שם המחשב שלו(קריאה/כתיבה/שינוי וכו'). חקרתי טיפה את הנושא והבנתי שניתן להשתמש בactive directory לשם כך אבל לא הצלחתי למצוא הסבר נורמלי של איך מגדירים א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by singera,

למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. משהו פשוט שיהיה גם אלחוטי.. אני פשוט לא מבין יותר מדיי בזה.. תודה מראש עדכון: הראוטר מחובר למחשב עם כבל, יש רק נייד שנמצא ברשת עם אבטחת wpa פשוטה. בקשר לתקציב.. 200~

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  14. Started by bbbbwa,

אני מחפש דרך להעביר את המסמכים הישנים

15. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי נתב d-link עם שתי יציאות של USB על יד הפורטים של כבלי הרשת, אני יודע שבדרך כלל הם משמשים להתקן איחסון או לכבל USB של מדפסת שהנתב ישמש כשרת מדפסות. השאלה שלי האם אפשר לחבר מתאם רשת USB ליציאות האלה, בשביל שיהיה לי עוד יציאת רשת, במידה וארבעת יציאות הרשת שיש בנתב תפוסות כבר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ackohen,

מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי wifi למחשב נייח.. אשמח להמלצות.. גם חיבורי USB וגם כרטיסי pci. שיהיה אמין וטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by coran,

שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by alfus73,

האם כדי לגלוש ב- Emule ב- HighId, מעבר לפתיחת פורטים בראוטר - צריך להגדיר IP סטטית?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by Kostya,

שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  21. שלום מה אומר המסך של הסטטוס חיבור בהוט ? האם יש לי הפרעות על הקו ? אני עם תשתית הוט ובזקבינלאומי ומקבל איטיות נוראית בבדיקת מהירות דרך הקודי, כאשר מהדפדפן הכל תקין. https://imgur.com/a/lBkXUmy

22. Started by itay_izra,

יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.

23. Started by ~Pizza~,

היי, עובר דירה ועושה קו אינטרנט חדש. דיברתי עם בזק והם אומרים שתשתית+ספק בזק בינלאומי זה 150 שקל לחודש. ותשתית+ספק 011 זה 120 שקל לחודש. למישהו יש ניסיון עם quick link 011? איך הם לעומת בינלאומי? המהירות שאני הולך לעשות היא 100MB. איך הפינגים שלהם לחו"ל? (זה הדבר החשוב )

• 1 תגובה
    • 11.1k צפיות
  24. הדרישות שלי הם שיהיה לו הרבה אפשרויות ניהול שאני יוכל לבטל תפיירוואל שלו בלי בעיות (או לבטל למחשב אחד זה גם טוב) אפשרויות שליטה בפורטים אפשרות לביטול גישה לאינטרנט למחשב אחד (נגיד כמו להוציא תתקע למחשב) אה ושהוא לא יגנוב לי תמהירות או משהו אני יסביר תצמי נגיד שתי המחשבים דולקים אבל אחד לא נוגע באיטרנט -עושה עבודה בוורד לשם ההדגמה אז שכל המהירות תילך למחשב השני אם נגיד הוא מוריד משהו או משחק ברשת.. אני מקווה שהבנתם וזהו ואני צריך שתי סוגים של ראוטרים אחד שהוא רק ADSL ואחד שהוא ADSL וגם כבלים אני אישית מעדיף שהוא יהיה רק ADSL אבל בטח אמא תגיד לי אבל מה אם נעבור לכבלים אז שיש לי דגם טוב לכל מקרה... תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים