רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כניסתה של HOT לתחום אספקת האינטרנט מזעזעת את שוק התקשורת הישראלי. על השאלה מדוע HOT עושה את זה ולמה כל שאר החברות נזעקות נגדה, תוכלו למצוא מענה בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2054
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התוכנה הזאת תמשיך להראות לכם ניתוב של השרת שאתם בוחרים כולל לאתר שאתם מתמקדים בו באותו הרגע בלי לרשום אותו, וזה ימשיך לקחת את הנתונים בזמן אמת לראות אם יש בעיות או קפיצות. http://www.d3tr.de/
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357065,00.html כיצד לדעתכם זה ישפיע על שוק האינטרנט בארץ? עכשיו מתכננים מיזוג גם של אינטרנט זהב עם 012. לבסוף ישארו רק 2 או 3 ספקים גדולים. זה יהיה, לדעתכם, כמו שהיה, או שיזיז טיפה את העניינים?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי אינטרנט מאינטרנט זהב כבר איזה 8 שנים ביחד עם הכבלים במהירות 1.5MB בקיצור יש לי מודם של MOTORLA שהיה מחובר למחשב בעזרת כבל USB. אחותי לא מזמן קנתה מחשב נייד והיא רצתה אינטרנט בשביל העבודות שלה במכללה, לא יכלתי להגיד לה לא והסכמתי. יש לי מחשב נייח וקנינו נתב אלחוטי של חברת 3COM מאז שהתקנו את הרשת האלחוטית יש את הבעיות האלה : - חוסר יציבות, האיטרנט לפעמים מתנתק ומסתדר אחרי איזה דקה. - אני כבר לא יכול להוריד דברים, עד עכשיו הורדות HTTP היו יורדות לי על 180KB וEMULE היה תמיד מזהה גבוה ויורד על 20KB+ ועכשיו הורדות HTTP יורדות לי על 50KB ואימיול על 5KB ומזהה נמוך - אני משחק CS ויש לאגים מטורפים! כל הדברים שציינתי למעלה לא מדובר בזמן ששתינו גולשים ביחד,…
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סה"כ אני צריך כבל רשת מהמחשב לראוטר.... ראיתי שיש המון סוגים.... מה אני צריך לבחור? שיהיה לא הכי יקר וטוב... תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אמא שלי קנתה מחשב נייד ואני רוצה לקנות ראוטר אל חוטיי שיאפשר קליטה של אינטרנט כאשר היא מסתובבת בבית הבית בנוי מ 4 קומות האם יהיה צורך להתקין אנטנות או מגברים לחיזוק הקליטה? למחשב יש מודם בלוטוס בנוסף האם יש אפשרות לחבר לראוטר הרגיל שלי התקן בלוטוס שישלח את האות למחשב? מהיא העדיפות הכי טובה והמלצה לראוטר אל חוטי איכותי ממש! תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
האם אפשר להגביל מהירות העלאה/ הורדה למחשבים ברשת באמצעות ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אהלן,יש לי ראוטר בבית ואני לא מצליח להתחבר לשרתים איך אני פותח פורתים בראוטר ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי ראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל באמת מעולה אחלה קליטה איכותי והכל אבל יש לי בעיה שהוא מתנתק לפעמים עכשיו בכל המחשבים הוא לא מראה שהוא מתנתק גם בראוטר לא הכל נראה מחובר ושהכל עובד טוב כשנכנסתי לכתובת של הראוטר בStatus ראיתי שLogin Status הוא על דיסקונקט עכשיו שלוחצים קונקט זה לא מתחבר קיצר צריך להוציא ולחבר מחדש את הכבל חשמל של הלינקסיס ואז זה על קונקטד השאלה שלי היא למה הוא מתנתק מתי שבא לו ולא מודיע על כך? וגם איפה הבעיה תכלס בראוטר או במודם? ומה אפשר לעשות? כי באמת אני נורא מרוצה ממנו... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-