רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לפרמט את המחשב שלי בקרוב. כל הפרטים מוכנים מלבד פרט אחד - הגדרת ההתחברות לאינטרנט. מכיוון שאין לי מושג איך להגדיר את ההתקשרות לרשת (שימו לב,לא מדובר בהגדרת המודם) חיפשתי ברשת האינטרנט למדריכים. הדבר היחיד שמצאתי להתחברות לבזק בינלאומי (השרת שלי) הוא זה: http://webint.bezeqint.net/adslXp.html אבל זה נראה המדריך הזה מדריך למשימה אחרת. אז אני מפנה אליכם את השאלה - כיצד ניתן להגדיר את החיבור לאינטרנט כאשר הספק שלי הוא בזק בינלאומי? והאם המדריך שניתן פה הוא מדויק ואקטואלי למצב. תודה.
-
נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל : 3Com 3CRWE554G72T, הוא מקבל גישה לרשת האינטרנט מרשת LAN מקומית מסויימת כלומר לא דרך הכבלים או ADSL. (לצורך העניין אני מקבל גישה לרשת מISP מסויים לא משנה ממי כי זה לא חלק מהנושא) מחוברים אליו מס' מחשבים חלק בצורה חוטית וחלק בצורה אלחוטית. אני מצליח לשתף אינטרנט בין כולם ללא בעיה ובנוסף אני יצרתי רשת ושיתוף קבצים בינהם. המחשבים האלו יכולים להתחבר למחשבים הנימצאים מחוץ לראוטר אבל כל מחשב שנימצא בתוך הראוטר (גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית) אין אליו גישה -כל גישה אליהם פשוט חסומה. חשוב לי ליצור גישה מבוקרת אל המחשבים הנימצאים בתוך הראוטר מכמה סיבות: 1. אני רוצה שמחשב אחד יהיה מחוץ לראוטר ואליו יגיע החיבור מהרשת המקומית כלומר הקשר לבחוץ ומחש…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים לרטור DLINK DI-604 ומודם alcatel חמש מנורות (אם זה משנה). במחשב שלי יש WINDOWS XP 64 BIT מחשב שני WINDOWS XP PRO SP1 מחשב שלישי WINDOWS 98 SE כולם מחוברים ברשת. ואני רוצה מהמחשב שלי להתשלטת על המחשבים מבלי כל רגע לעלות למחשב ולאשר את החיבור. איך אני עושה את זה? תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך ניתן למנוע מוינדוס 7 להתחבר לרשתות ציבוריות אלא רק לרשתות WORK\HOME ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות להם עדכון כך שיתמכו בתקן הסופי? או במילים אחרות האם הקופסאות האלה יהיו שוות משהו כשייצא התקן?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני עובד עם רכזת של STlab ואני מקבל עכשיו מודם Alcatel 510 משהו כזה אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו ולהתקין עליו חייגן תתנו לי בבקשה מדריך או הסבר איך לעשות את זה בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט על נתב ביתי חזק שיעמוד בעומסים של טורנטים העלאות והורדות של קבצים 24/7 ואני כעת מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות. כרגע יש ברשותי את ה D-LINK DIR-655 שעושה לי צרות צרורות מתנתק כל הזמן, מאתחל את עצמו גם כשאין תוכנות שיתוף פתוחות ברקע, מצאתי כרגע נתב של CISCO מדגם Cisco Linksys E3200 שהוא גם תומך DUAL בשני תדרים שונים ויש לו מעבד חזק הרבה יותר מהממוצע ושלל תכונות מרשימות. מצד שני ראיתי לא מעט המלצות על TP-LINK מדגם 1043 שיש אותו לקרובי משפחה שלי שמרוצים ממנו, אך המעבד שלו חלש יחסית ואני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב כמות חיבורים גדולה וטורנטים פעילים, אני חושש שהוא יתנתק ויקרוס ברגע שאעמיס עליו הורדות. ראיתי עכשיו ברגע זה גם את TP-LINK TL-WDR4300…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! כרגע הרשת שלי נראית ככה: 2 מחשבים במרתף (מתוכם אחד בתוך ממד),ולפטופ בקומה הראשית. שלושתם מחוברים דרך ראוטר רגיל (חוטי). (כאשר הכבל בין המרתף ללמעלה עובר בקיר) אני רוצה לעשות את הנק למעלה של הלפטופ אלחוטית. הווה אומר שיהיה איזשהו משדר למעלה ובלפטופ כרטיס רשת אלחוטית ככה שהוא יוכל לתקשר עם הנק הזו וע"י כך לא לקנות ראוטר אלחוטי. מ2 סיבות: א. עלות ואמינות (שאם יהיו בעיות עם האלחוטי זה יהיה רק ללפטופ) ב. אם הראוטר יהיה למטה למעלה לא יקלטו טוב ואם הוא יהיה למעלה למטה לא יקלטו טוב. יש אפשרות כזו? או שהאפשרות היחידה היא לקנות ראוטר אלחוטי עם כניסות חוטיות (יענו כבלי רשת) ולשים אנטטנה גם למעלה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-