רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ב- lan בבית ויש ראוטר ביניהם. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים ל- C$ הוא רושם שאין לי הרשאות לכך, ניסיתי להוסיף את עצמי כאדמין מקומי על אחד המחשבים אבל הוא לא נותן לי, למישהו יש פתרון? דרך אגב, לשיתוף רגיל אני מצליח להכנס (מדפסת, תיקיות משותפות וכו')
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רכשתי אותו אתמול וכבר נתקלתי בבעיה ??? אז ככה עברתי את כל השלבים אני בא להגדיר את האינטרנט ונתקע שם אולי למישהו יש את אותו מודם ויוכל לעזור לי בפרטי או אפילו פה מדריך משהו כל דבר יש לי חיבור כבלים בערוצי זהב והספק זה בזק החיבור שלי עם חייגן (הפכתי אותו לזה) אז עם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד ה MSN שלי זה yonix4@walla.co.il וה ICQ 168336609 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי שנ י מחשבים עם כרטיסים רשת. אחד' מהם מחובר למודם רשת של סמסונגDSL אני רוצה שבשני המחשבים יהיה אנטרנט. אני יזדקק לשתי כרטיסי רשת במחשב המארח?? אגב, התהליךשל שיתוף רשת מסובך יחסית?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הנתב האלחוטי הוא 3CRWER100-75. הלאפטופ נמצא באותו חדר ומזהה את הרשת שלו יחד עם עוד 3 רשתות בשכונה. כל הרשתות בחוזק סיגנל מעולה. - נסיון קישור מהלאפטופ לרשת הביתית נכשל, עם אבחון של חוסר תשובה מהנתב. נסיון קישור מהלאפטופ לרשתות בשכונה מצליח מיידית. - בחדר מותקנת גם מצלמה אלחוטית. נסיון קישור שלה לרשת של הנתב הביתי מצליח מיידית. העובדות הנ"ל מוזכרות כדי לסלק חשד של טעות בקונפיגורציה. ניסיתי את הנתב עם רשימת כתובות MAC מורשות וללא רשימה כזו. מה עוד יכולה להיות סיבה לחוסר התואמות דווקא בין הלאפטופ לנתב?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
ה "אשה" זאת המצאה של החברה בשביל *אחסון *שיתוף *הדפסה הנה קישור דיי שובניסטי..... מוצר יעיל לדעתי - כונן של 300GB שיושב ברשת ללא מחשב והוא גם שרת הדפסה.. רק חבל שהמחיר לא נמוך כ"כ.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקצור אני רוצה לעבור מבזק לזהב האם זה כדאי ? למה בזק האלה לפעמים עושים בעיות ואמרו לי שזהב בהרבה יותר טובים , דברי אמת ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי אני עובד בחיבור מרחוק. יש לי 200 מגה בהוט וזה לא עובד כמו שצריך, לפעמים נתקע ולפעמים מתנתק. אם אני מתחבר לאינטרנט דרך הוט ספוט מהטלפון, זה עובד ממש יותר טוב. והטלפון הוא הוט מובייל. איך אני יכול להבין מה ההבדלים ביניהם ולנסות להשיג חיבור אינטרנט ביתי שיאפשר לי את אותה מהירות? הזמן של הפינג הוא אותו דבר תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני גר בירושלים בבית פרטי 2 קומות. קומה ראשונה קולט אינטרנט וקומה שניה לא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-