עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by vald95,

לפני מספר ימים עברתי על ההגדרות של הראוטר דרך האייפי שנתנו לי, ועשיתי uncheck "Enable DHCP" box או בקצרה DHCP was disabled . מאז נעלם לי החיבור לאינטרנט דרך הראוטר, הדבר היחיד שעובד זה רק אם אני מחבר ת'מודם ישירות, הבעיה היא שאפילו להיכנס שוב לאייפי של ה'לוח בקרה' של הראוטר ולשנות את זה חזרה לערך "Enable" אי אפשר. כי הרי כל הדפדפן פשוט לא עובד כשאני מחובר דרך הראוטר, מה אפשר לעשות? להתקשר לספקית יעזור ? זה דיי דחוף כי כל הבית דיי 'יושב' על הראוטר ביום-יום, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  4. לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by abarbotel,

למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

חרשתי את הפאנל ניהול וחיפשתי בMANUAL ולא מצאתי איפה אני רואה את הזמן חיבור.. הכוונה שלי היא לא כמה זמן הראוטר דלוק או משהו כזה אלא נטו הזמן מהפעם האחרונה שהוא התחבר אל הספקית. תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, בן דוד שלי קנה ראוטר אלחוטי וחיברתי לו תמודם לראוטר ואז מהראוטר הוצאתי כבל רשת לכרטיס רשת של המחשב השולחני. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני צריך להגדיר גם את ההגדרות של הראוטר, שם משתמש וסיסמה להתחברות. השאלה שלי היא שאחרי שאני עשיתי את כל זה אני צריך עכשיו להגדיר במחשב הנייד של בן דוד שלי שהוא יתחבר לרשת האלחוטית, איך אני עושה זאת? הערה: יש לבן דוד שלי VISTA PREMIUM תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. קבעתי IP סטאטי, שהוא 10.0.0.50, כמו שאמרו לי פה. פתחתי פורטים בראוטר, במקרה הזה של Utorrent שהפורט הוא 31519. בערך שבוע הכל היה בסדר. היום אני בא להוריד משהו, ואני רואה שהפורט חסום. אני מחובר דרך בזק ובזק בינלאומי, 5 מגה אם זה משנה משהו. אני מחובר לראוטר דרך כבל, ואחי מתחבר אליו באלחוטי. מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by poisen306,

אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה

11. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by ccc,

אתמול פתאום האינטרנט שלי קיבל נייטרו, התחיל כביכול לגלוש מהר אבל נגיד ששמתי פה הודעה, הוא לא הראה אותה, צריך לעשות 100 ריפרשים כדי לראות עדכונים וזה.. כאילו הוא לא באמת גולש.. הוא יותר מצלם כזה את העמודים שהייתי בהם ונכנס אליהם, אני לא רואה הודעות חדשות וכו'.. מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by harel_d,

אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by guyl3,

לאחרונה כאשר אני גולש להרבה אתרים במקבל הFF* מפסיק להגיב ו( הוא עובד לא קורס אבל נראה כאילו האינטרנט מתנתק הוא עושה סימני טעינה כאילו אחרי עשיית רענון )גם שאני מנסה להפעיל את ה *IE לא מגיב (אותו תגובה )בנסיון של המחשב לאתר את התקלה אומר שיש בעייה עם ה HTTP בנוסף גם *MSG לא מתחבר והכל מפסיק לפעול : רק באיתחול המחשב הכל חוזר לקדמותו, מה לא ניסית להפעיל מחדש את כ.רשת ע"י ENABLE & DISABLE נסיון לעשות renew/ release לא עוזר - אני מחובר ברשת אלחוטית חשבתי ניתוקים מהראוטר- אבל שבדקתי מחשבים אחרים 8 במספר אין להם בעייה אני כרגע גר בחו"ל כך שאין בעייה עם הקו דיי יציב - בכבלים של חברת ROGERS בחבילת גלישה של 10 מגה - לא כל המחשבים מחוברים לרשת בעת ובעונה, רובם ניידים הבית בנוי מ…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  17. בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by shloogy,

הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  20. האם ניתן לעשות להם עדכון כך שיתמכו בתקן הסופי? או במילים אחרות האם הקופסאות האלה יהיו שוות משהו כשייצא התקן?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שאלה 1: אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו: D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway האם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד? שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים ש…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by @guitarsuite@,

שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Danits1,

צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלוחטי: אני עומד לקנות מחשב ויש לי בבית (2 קומות) תשתית HOT וספק NETVISION במהירות 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6524N ואני רוצה את עזרתכם בבחירה של כרטיס רשת איכותי. חשוב שיהיה בתוך המחשב ולא חיצוני (USB). תודה .

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

טוב. לאח שלי יש בעיה כזאת... כשהוא מתחבר לוויירלס במשרד הוא חייב לעבור דרך שרת פרוקסי. ואילו כשהוא גולש דרך סתם רשת (אתם יודעים... נפוץ... בתי קפה בבית וכאלא..) הוא לא צריך לעבור דרך פרוקסי.... עכשיו הבעיה היא באינטרנט אקספלורר (להחליף דפדפן זה לא אופציה בשביל אחי...) במשרד הconnections מכוון להתחבר דרך פרוקסי... ככה שכשהוא בא לבית הוא חייב לבטל את זה... איך אני מסדר ככה שכשהוא מתחבר בעבודה הוא יתחבר לפרוקסי ובבית בלי? והשאלה השניה שלי היא איך אני מסדר שהראוטר שלי (WRT54GL) יעבוד בלי מודם (החיבור הוא בכבלים MPLS)...אפשרי?

25. Started by danidino,

אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים