עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by questionman,

לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.

2. Started by SilverCivic,

אהלן שלום לכם.. היום התקנו רשת ביתית בבית לאחר רכישה של מחשב נוסף לבית במחשב הראשון היה מודם לכם הוא השרת ומחובר אליו מחשב חדש שאין לו מודם.. רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ( אני מתשמש במחשב עם המודם ).. : 1. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות ההורדה? 2. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות המחשב עצמו? 3. האם שאני סוגר את המחשב שלי ( זה עם המודם ) האינטרנט של המחשב השני יחדל לפעול? 4. מה ההשלכות של הפעל אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת ברשת? 5. האם אפשר שברשת אחת יהיו 2 מודמים כך שלא יהיה את כל ה"סלט" הזה? תודה , ואנא ממכם אל תגידו לי לעשות חיפוש כי ביצעתי ולא מצאתי מה שרציתי שוב תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  3. התקנתי ויסטה לפני כמה שבועות, באותו זמן גם הגדרתי את הרשת... הבעיה היא שאני לא מצליח להדפיס דרך מדפסת המשותפת ברשת, לשתף תיקיות, מסמכים במחשב שלי כדי שגם האחרים ברשת יוכלו לראות אותם... הרשת היא של 3 מחשבים, שלי זה VISTA והאחרים הם XP. הרשת בין מחשבי ה-XP עובדת טוב ביניהם, אבל הם לא יכולים לגשת לשום דבר במחשב שלי. מחשב הויסטה רואה את הקבצים המשותפים של מחשבי ה-XP, אבל לא יכול להדפיס למדפסת המשותפת שנמצאת באחת ממחשבי ה-XP. *יש לציין שהאינטרנט עובד בשלושת המחשבים, הרשת היא ע"י ראוטר. איך אני פותר את הבעיה? יעזור אולי אם אני "אמחק" את הגדרות הרשת הקיימת ואגדיר אותה מחדש? (אם כן איך אני עושה את זה...) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by קובי 1980,

הפעלתי את הפיירוול בנתב שלי (POWERNET PAR-720G) וביטלתי את הפיירוול בקספרסקי. עכשיו הבעיה היא שלמרות שפתחתי פורטים בנתב לטובת ביטורנט אני לא מצליח להתחבר ,הבעיה גם מופיעה בווינדוס מייל. בשתי תוכנות אלו פתחתי את הפורטים בהתאם להוראות השימוש ,עובדה שכאשר אני לא משתמש בפיירוול של הנתב (אלא של הקספרסקי) זה עובד.מה הבעיה פה בדיוק. יש לציין ,אני משתמש בPOWERNET HPNA כנתב ראשי ובEDIMAX BR6204WG כאקסספוינט אם זה משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  7. רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים

8. Started by Xstyle,

יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by FatCat,

שלום, היום התקינו אצלי בבית רשת אלחוטית. אני מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בעל חיבור USB(גרסה 1.0) בשם Vigor של חברת DrayTek. רציתי לדעת אם כרטיס רשת יותר איכותי, בעל חיבור PCI יכול לגרום לתעבורה ברשת להיות יותר יציבה ולעמוד כל הזמן על 11Mbps ושה- Signal Strength יהיה כל הזמן Very Good. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by atlant15,

שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by alex15,

יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו הראוטר. אחד מהם בצורה חוטית והשני בצורה אל-חוטית. אני צריך להעביר קבצים מאחד לשני. איך עושים את זה? דרך אגב המחשבים כבר מחוברים דרך VNC (אחד שולט בשני). הייתי רוצה לראות את הדיסק של המחשב השני מהמחשב שלי כאילו הוא הדיסק שלי. ואותו הדבר מהמחשב השני הייתי רוצה לראות את הדיסק שלי כאילו הוא מקומי. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by swpro,

אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי עזרה והמלצות על דגמים ,סוגים , חברות,וגם קצת הסברים על ההבדלים בהתייחס שהמחיר שאני מעוניין זה בין 200 ל 250 תנו שמות ,טווחים,דגמים והכול וגם אם יש למישהו משהו מיוחד שהוא יודע שיישתף בבקשה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by ozwrx,

intel pro 100/s או 3com 3C905C-TX או למשל אם אני קונה לוח ABIT NF7 ויש בו כרטיס רשת מובנה... אני צריך את כרטיס הרשת לשם חיבור למודם אלקטל לADSL שלי... אז השאלה שלי היא: איזה כרטיס יותר טוב? האינטל נראה כזה קטן ופשוט בעוד שה3COM נראה גדול ואיכותי יותר ואיך הכרטיס רשת בלוח הנ"ל? כאלו במה יעבוד הADSL יותר טוב? בבקשה עיזרו לי :-\

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  19. ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  20. אשמח לקבל הסבר מה המשמעות של נורית מס' 4 בראוטר הנ"ל. אני שואל מכיוון שהנורית (לד, כמובן) משנה לפעמים את צבעה מצהוב לכתום ולהפך. תודה.

21. שלום יש לי נתב מבזק asus am 604g אני רוצה להגדיר לו סיסמא לרשת, אבל אני מוגבל באפשרויות סיסמא, מכיוון שאני גולש בבית שדרך ה psp שהוא יכול להתחבר רק לרשתות עם אשרות סיסמא של wep / wpa-psk (tkip) / wpa-psk (aes) -1 באיזה אפשרויות סיסמא כדי לי לאבטח את הרשת הביתית שלי? מהי האפשרות ההכי מומלצת והכי טובה? עד עכשיו אני השתמשתי ב wep, ובגלל שהיא לא ממש חזקה ולא יעילה, אני רוצה לשנות. תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. מערכות Windows מספקות ממשק סטנדרטי לתקשורת עם כרטיס הרשת ותיעול הפרוטוקולים. ממשק שכזה נקרא Winsock. בעבר, אם היינו נתקלים בתקלה במערכות מבוססות Windows 95/98, פשוט היינו מסירים את הפרוטוקולים ומתקינים מחדש את הפרוטוקולים. בד"כ זה היה מסייע רבות בתיקון התקלה. במערכות מבוססות על NT כולל Windows 2000/XP, לא ניתן להסיר ולהתקין מחדש את הפרוטוקלים (בעיקר TCP/IP) ולכן יש כלי אחד שמאגד בתוכו את כל הכלים (כולל גיבוי Regsitry) שנקרא WinSock XP Fix. השתמשו בו בתבונה ולא להפעיל אותו על כל תקלה שמופיע במחשב שלכם. http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. המבצע החדש של אינטרנט זהב עם המחשב הנייד (מצטרפים ומקבלים), האם זה נכון? חשבתי כבר שהם מחלקים איזה סלרון 2.2 ישן.. אבל לא,זה דותן ,נייד טוב מאד של HP! האם המבצע גם ללקוחות קימים? או רק לחדשים?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by drdan,

אפשר ליצור שיתוף קבצים בין מחשב עם XP ומחשב עם ME, באמצעות חיבור פרללי? ה-direct cable connection המחורבן לא עובד. יש תוכנות אחרות?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.