רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי ל014-בזק בינ"ל. יש לי IP לא קבוע, אני עובד עם ראוטר. כל פעם שאני רוצה לשנות IP אני פשוט מנתק את המודם ומחבר אותו מחדש כך שהראוטר יתחבר מחדש לאינטרנט (עובד עם חייגן). אתמול בבוקר ניסיתי להתחבר דרך tunnel משני, כלומר ליצור חייגן L2TP עם שם המשתמש והסיסמה של ברק ולהתחבר דרכו לאינטרנט, כאשר הראוטר כבר מחובר. הכל טוב ויפה ואני אכן מקבל IP חדש, אולם, כאשר אני מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - אני נשאר על אותו IP. ניסיתי להתחבר ישירות למודם (בלי הראוטר), בחיבור הראשוני אם אני מתחבר->מתנתק->מתחבר וכל זה באופן מיידי, אני כן מקבל IP חדש, אולם כפי שאמרתי - החיבור השני (tunnel שני) לא מספק לי כתובת IP חדשה לאחר החיבור מחדש, רק אחרי כמה שעות הוא מחליף לי …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי. מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה: (שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE) אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים. זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Setting…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הראוטר שלי, אני גר עם עוד 4 שותפים וכולנו חולקים את הרשת שלי. הראוטר שלי עושה עבודה ממש טובה בהתייחס לבית הגדול ולקירות הבטון בחלק מהחדרים. אבל יש לי בעיה עם מישהו שמתחבר אלי לראוטר וגולש ויוצר מצב של עומס משמעותי. ניסיתי להחליף סיסמא אבל עדיין אותו בנאדם מתחבר. אני מעוניין להגדיר אותי ואת כל השותפים שלי לפי ה-MAC כך שנוכל להתחבר כל הזמן ואת כל השאר לחסום תמידית. אני מתכוון שאני והשותפים שלי נתחבר לראוטר כך שהוא מזהה אותנו לפי הMAC שלנו ולכל אחד יהיה IP קבוע, וכל השאר שלא מזוהים עם הMAC שהוגדר לו היתר לא יוכלו להתחבר. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל לעזור לי תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ה "אשה" זאת המצאה של החברה בשביל *אחסון *שיתוף *הדפסה הנה קישור דיי שובניסטי..... מוצר יעיל לדעתי - כונן של 300GB שיושב ברשת ללא מחשב והוא גם שרת הדפסה.. רק חבל שהמחיר לא נמוך כ"כ.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
סתכלו במפרט שלי על השרת שלי..... הסתכלתם? יפה, אני עכשיו מתכנן להוסיף עוד שני מחשבים לרשת הבייתית שלי, אחד מהם הוא נייד ואחד מהם הוא ה HTPC שלי, ואני רוצה שהנייד וה HTPC יתחברו באלחוט, עכשיו, האם אני יכול להוסיף שני כרטיסי רשת אלחוטיים ב PCI\USB אל השרת שלי, ולחבר כרטיס אלחוטי בנייד ואחד אלחוטי בHTPC והכל יעבוד כמו ברשת רגילה ? כלומר, כרטיסי רשת אלחוטיים עובדים בדיוק באותה צורה כמו כרטיסים חוטיים? תודה לפונים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית קפה שלי ואני מעוניין שבכל פעם שמישהו מתחבר אליו כשהוא פותח את הדפדפן הוא יראה מסך עם תנאי שימוש וילחץ אישור יש לי ידע ב HTML ואני יודע כיצד לכתוב דף כזה השאלה היא כיצד אני גורם לראוטר להציג את הדף הזה בכל פעם שמישהו מתחבר. ראית את הדבר הזה במספר מקומות ציבורים בהם יש רשת גם אם מדובר בקניה של ראוטר מיוחד אני מעוניין לבצע את ההשקעה הזאת אנא כוונו אותי לאיזה ראוטר צריך לחפש תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי שני PC ומחשב נייד שרחוקים אחד מהשני ואני רוצה לשתף אינטרנט מהיר, מה מומלץ לי לעשות, איזה רכיבים אני צריך לקנות (תפרטו לי בבקשה לא רק את סוג הרכיב אלא גם רכיבים מומלצים (חברות,דגמים וכדומה))
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ככה יש לי רשת בין 2 מחשבים וחיבור לאינטרנט מודם : b-fucos 270 ראוטר:Edimax 6104k שני המחשבים XP ככה אני גולש והאינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות עיכשיו הבעיה היא רק בחודשיים האחרונים, דיברתי עם בזק הם אומרים שהקו תקין ושהבעיה בראוטר (אמרו לנסות לחבר רק את המודם ולראות אם מתנתק או לא => לא מתנתק) ובגלל שהראוטר קניתי לבד הם לא תומכים בלעזור לו יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת של TPLINK אשר התקנתי לפני כמה ימים. לאחר חיבורו והעלאת דרייברים שלו, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (קיבלתי כתובת 169 והודעת שגיאת קישוריות מוגבלת). משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות על שינוי ההגדרות שלו ל 100mb / Full Duplex ואז באמת קיבלתי קישור טוב. בינתיים, ווינדוס (XP) הוריד לי מלא עדכונים שבסיום ההתקנה שלהם שוב קיבלתי את אותה הודעה ארורה לפתע פתאום. שמתי לב שההגדרה שונתה שוב ולכן שיניתי אותה בעצמי פעם שניה ל 100mb / Full Duplex . להבדיל מפעם שעברה, גם לאחר השינוי הנ"ל קיבלתי כתובת 169 ואת הודעת הקישוריות המוגבלת. ניסיתי להציב את ההגדרה על 10mb / Full Duplex ורק אז קיבלתי שוב חיבור אינטרנט יציב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה לעזאזאל קורה כאן - מסקרן אות ו…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות.. אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים.. ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר... ציטוט מהאשכול הקודם: יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-