עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם , הגדלתי את האינטרנט מ1.5 ל2.5 מגה כתוב לי עכשיו דבר כזה (יש לי ראוטר): DSL Speed:128/1856kbps המהירות גדלה?או שזה עדיין 1.5 ?

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by el perro,

מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by domuzy,

(אני מאמין שזה שייך לפורום הזה. מתנצל אם לא) אני מחובר דרך הכבלים ב-1.5MB עם 012 כספק. לאחרונה החלו ניתוקים בלתי פוסקים (לרוב זה תקלות 768 או 769 אם אני לא טועה) וההסבר הוא בעיית גישה למחשב המרוחק. זה לא קורה כשאני גולש בפועל ונמצא ליד המחשב, אלא רק כשאני יוצא מהבית לשעות ארוכות, משאיר את האימיול דולק (ולפעמים גם בלעדיו) והמחשב נשאר, כביכול, בלי פעילות "גלישתית". מהכבלים ניסו לעשות הכל, לטענתם- בדקו תשתית, תדרים מהמערכת, שלחו טכנאי שיבדוק בבית, אמרו לי לבטל את הסימון של "כיבוי במקרה של אי-שימוש" ב"ניהול החשמל" במאפייני כרטיס הרשת (אני מחובר בכבל רשת ולא בUSB למודם של "תומסון"), אבל כ-ל-ו-ם לא עוזר! מ-012 לא ראו שום דבר שקשור אליהם. מה אני עושה לפני שאתם "מאבדים" עוד חבר …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי יש לי את הלוח P5W DH ויש לו כרטיס מובנה אלחוטי , יש לי מודם רגיל ADSL דרך חייגן ויש לי עוד מחשב לידו, הכרטיס אלחוטי שבלוח יכול לעזור לי באיזה צורה לחבר רשת ביתית? ויש לי עוד USB של רשת אלחוטי,,, תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by Dubek,

חבר שלי קנה היום ראוטר אלחוטי מסוג 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWE554G72T עזרתי לו להגדיר את הראוטר ונתקלתי בבעיה מוזרה. הראוטר היה מתנתק כל הזמן אחרי כמה דקות של עבודה. בזמן הניתוק, הנורות של הראוטר לא הראו שיש תקלה כלשהי, אבל לא ניתן היה לגלוש באינטרנט, לא בחיבור חוטי ולא בחיבור אלחוטי (למרות שהאינטרנט נוגדר ועבד) ולא ניתן היה להגיע להגדרות של הראוטר. רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי הוא היה עובד שוב פעם לכמה דקות. ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הורדת עדכון לראוטר והורדתי את העדכון הכי חדש, עדכון 2.01.10 (הראוטר הגיע עם גירסה 2.00.02 ). העדכון לא עזר, ולמעשה רק החמיר את התקלה. יש סיכוי שהבעיה היא בהגדרות, או שפשוט הראוטר דפוק?

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by mmMigy,

אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. אהלן, אני מנסה לחבר נתב לאינטרנט (כבלים, 012), ללא הצלחה. נתנו לי כתובת של השרת של 012, והיא 212.199.26.28. נתנו לי גם IP קבוע. לפי מיטב הבנתי הכל מעודכן אצל הכבלים ו-012. אני לא בטוח מה למלא בנתב. מצ"ב תמונה. מישהו יכול לעזור? תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by notxist,

שלום לכם. רציתי לדעת מה אמורה להיות המהירות המעשית (לא תאורטית) של ראוטר אלחוטי 54MB. העניין הוא כזה. כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת כבל רשת המהירות היא בסביבות 75Mbps. כשאני מעביר בצורה אלחוטית המהירות המקסימאלית היא כמעט 20Mbps ובד"כ בסביבות 15Mbps האם המהירות הזאת תקינה? המהירות נמדדת בעזרת DUmeter.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. Started by TheReaper,

2 מחשבים ראוטר WINXP PRO בשניהם הרשאות שינוי והעברת קבצים לשני המחשבים שאלה- האם אני יכול לאפשר כניסה לתיקיית PROGRAM FILES?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by uriya,

מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by MrMale,

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by kobi10,

ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  22. נכון שיש את הדרך הרגילה אבל זה מיתאפס כל ניתוק ... האם יש דרך אחרת ? כולל מה שיורד למחשב כתוצאה מגלישה לאתרים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by kobi10,

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by esaly,

שלום! בזמן האחרון יש לי במחשבים בבית איטיות בגלישה...אני מחובר דרך הכבלים עם ספקית בזק בני"ל. הדבר מתבטא רק בגלישה וקורה בכל המחשבים ברשת. יש לציין שבוצעה בדיקה וירוסים, ספייווארים וכו'... אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SensatioN,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם p5b delux והמחשב הישן עובר לקומה השניה , אין לי במחשב הישן כרטיס רשת , קיצר מה אני צריך לעשות שיהיה לי רשת בבית ? יש לי 512\1.5 כבלים 012 ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.