רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נתב אלחוטי אשר יתחברו בו לפחות 6 מחשבים, עם מהירות של 5 מגה, בחיבור של ADSL, בבית של שתי קומות. החברה או התקציב לא כל כך משנה לי (כמובן לא להביא מעל 1000 שקל), נתב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יהיה בו ניתוקים או בעיות אחרות. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מסוים?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש. יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n . האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית של 5 מחשבים. הבן שלי נוהג לשבת על יוטיוב במחשב אחד ולנצל את מלוא רוחב הפס על כל מני דברים. הזמנתי עוד מודם כדי להפריד גלישה אבל הבעייה היא שאני עדיין מעוניין שהמחשב שלו יהיה על אותה רשת של שאר המחשבים בבית לצורך שיתוף קבצים. השאלה שלי איך אני מגדיר 2 מודמים שכל אחד מהם מספק כתובות , לסוויטץ אחד בשביל שיתוף בין המחשבים? תודה אגב הכל קווי אצלי לא משתמשים באלחוטי
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל ולכבות את המחשב שלי בשעה קבועה כל יום. על הקטע של הכיבוי התארגנתי סבבה אבל יש לי בעייה עם ההדלקה. עד עכשיו הייתי מבקש ממישהו להדליק אותו אבל זה לא הלך. יש לי לוח אם עם כרטיס רשת שלדעתי תומך בWake on lan ורשת ביתית עם מחשב שעובד 24/7 והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל אותו את האופציה הזאת. (אין בעייה לגרום לה לקרות בשעות קבועות עם הschedualing). אם למישהו יש רעיון אחר איך להתניע מחשב אוטומטית הייתי רוצה לשמוע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! עד עכשיו הייתי מנוי בבזק בADSL וב HOT בטלויזיה(בלי חבילות בלי כלום) עכשיו אני בהתלבטות אם לעבור לכבלים, כחלק מהמעבר לYES\הישארות בHOT שאלתי את 012 מחירים, ונראה שיש להם מגמה ברורה לכבלים בגלל ההצעות של ספק+תשתית ובגלל שטענו שהUP בבזק לא שודרג. כשדיברתי עם HOT, אמרו לי שיש שתי חבילות עם מחיר מיוחד למשך שנה (כולל התחייבות ) בתשתית בHOT: 6 שקלים על 1.5\128 ! 31 שקלים על 3\150! המחירים האלה הם בתנאי שאני לא עובר לYES. אם אעבור לYES, אז המחיר ב1.5 יקר מבזק- 55 שקל לחודש, ושל 3 עומד על 80. שימו לב שזה קצת מלוכלך מצידם, ובזק לא מתנים ככה את מחיריהם. שאלת מליון הדולר היא האם המחיר בתחתית שאיכות התשתית בהתאם? כמו כן, יש חבילת 1.5\0.5 במחיר 69 לתשתית (שזה יותר מבזק 2.5\250)…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר אליהם? אשמח לשמוע מה תהליך ההתקנה בבניין והאם מותקן משהו בכל דירה. אפילו צילום מאוד יעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה עצות בקשר לתשתית לאינטרנט לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? בזק,הוט או יס? מה ההבדל בין תשתית של ADSL לבין כבלים? מה יותר טוב ואיפה הגלישה תצא יותר איכותית? איך מגדילים את ה-UPLOAD כשיש לי 2 וחצי מגה גלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את ה- 2CRWE754G72T ואני מתקשה בפתחית טורנטים עבור ה- uTorrent בנוסף, אני לא מצליח לשלוח דואר בעזרת חיבור הכבלים שלי (לא מחובר לראוטר הנ"ל אבל כן מחובר למחשב שמחובר לראוטר בעזרת כרטיס רשת אחר. חשבון 014. תמונה מצורפת) תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-