עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רואטר של אדימקס אלחוטי והרבה תוכנות לא פועלות לי כי הפורטים סגורים אחים שלי אני מבקש לעזור..תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם, יש לי כבל רשת של 15 מטר בערך השאלה היא אם אפשר להשתמש ב-4 גידים ממנו לטלפון רגיל RJ11 וה-4 גידים האחרים לרשת RJ-45 אני יודע שאפשר להשתמש בכבל רשת רק ב-4 גידים מתוך ה-8 שיש (1,2,3,6) זה טוב למרחקים ארוכים (15 מטר) או שזה לא משנה ? מישהו פעם ניסה לעשות את זה? אין בעיה של סיכוך והפרעות ?? תודה !

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. אני לא בטוח אבל אני חושב שיש יותר מידי פורטים פתוחים בחיבור שלי .. הסבר יבוא בברכה .. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by rubib,

שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by itaysk,

יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  8. אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by vitali02,

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by shahar07,

קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה עברתי ל014-בזק בינ"ל. יש לי IP לא קבוע, אני עובד עם ראוטר. כל פעם שאני רוצה לשנות IP אני פשוט מנתק את המודם ומחבר אותו מחדש כך שהראוטר יתחבר מחדש לאינטרנט (עובד עם חייגן). אתמול בבוקר ניסיתי להתחבר דרך tunnel משני, כלומר ליצור חייגן L2TP עם שם המשתמש והסיסמה של ברק ולהתחבר דרכו לאינטרנט, כאשר הראוטר כבר מחובר. הכל טוב ויפה ואני אכן מקבל IP חדש, אולם, כאשר אני מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - אני נשאר על אותו IP. ניסיתי להתחבר ישירות למודם (בלי הראוטר), בחיבור הראשוני אם אני מתחבר->מתנתק->מתחבר וכל זה באופן מיידי, אני כן מקבל IP חדש, אולם כפי שאמרתי - החיבור השני (tunnel שני) לא מספק לי כתובת IP חדשה לאחר החיבור מחדש, רק אחרי כמה שעות הוא מחליף לי …

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  15. במידה ורכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי (בנוסף לרגיל), כיצד אני יכול לוודא שבאמת יש כרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב הנייד, מבלי לפתוח אותו ? (האם יש סממן חיצוני ? אנטנה קטנה ? בליטה ? משהו ? ) ואגב, מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ? ושאלה נוספת : בקניית מחשב נייד HP, מקבלים שנה אחריות במעבדה. האם האחריות תפוג במידה והחלטתי להרחיב את הזכרון/להוסיף כרטיס רשת וכו' ? (שאלתי ב HP ישראל, קיבלתי 2 תשובות שונות, התקשרתי שוב ע"מ לקבל את תשובת שובר השוויון, אבל כבר היה מאוחר והם הלכו הביתה )

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. צריך נתב שישדר לכ30 מטר דרך 4 קירות יש הצעות?? ואם אפשר שהמחיר יהיה בגבול הנורמל

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  19. ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by Asterix3,

יש לי בבית ראוטר שהוא לא מחובר לשום מחשב( חוץ משלי) אין לי כרטיס רשת ואני גולש בצורה טובה . התמיכה התכנית של ברק אומרים שהם לא תומכים בזה בלי כרטיס רשת ושהם לא יודעים מה לעשות הבעיה התחילה שבוע שעבר עשיתי GHOST היה לי זון ארם מחקתי את התוכנה ושהפעלתי את אימיול הוא מראה שהוא מאחורי חומת אש . יש קשר בין שתי הדברים? (בין זה שמחקתי את התוכנה להגבלה על ההורדה) דיברתי אם ברק נציג התמיכה אמר לי זה משהו בפורטים שינתי את הפורטים אבל קיבלתי הודעה שיש התנגשות ב: IP מזה אומר התנגשות IP? יכול להיות שחומת האש של הראוטר מגביל אותי או שזה ברק עושים הגבלות על גולשים כרגע אני גולש בלי אנטי ווירוס השאלה אם אני יתקין זה יפתור את הבעיה ? האם זה קשור שאין לי כרטיס רשת ? מה אני אמור להגיד לנ…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  22. איזה מודמים (לכרטיס רשת) יש לאינטרנט כבלים ומה עדיף ? מה אפשר להפוך להאב ומה לא ? והאם יש ספק שנותן MPLS (חיבור קבוע בלי חייגן) ללא תוספת תשלום ? בברק זה עוד 20 שקל לחודש.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by Stealth,

שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.

24. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. שלום, יש לי מתחת לבית של ההורים חדר, שכרגע עברתי לגור בו. הראוטר ממוקם בבית הגדול ממש מעל החדר. יש קליטה, אבל לא לגמרה טובה. בפלאפון אני רואה שניים/שלושה פסים. חשוב לציין שבבדיקת מהירות אני מקבל את מלוא רוחב הפס ולא חלק ממנו (אולי זה אומר שהכל טוב?). השאלה שלי היא כיצד להגדיר את הwifi למטה בצורה מיטבית, כדי לקנות repeater? או שאין צורך? תודה.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים