עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם THOMSON של הוט , עם אני מחבר אותו עם USB למחשב יש לי גלישה חלקה ומהירה עם אני מחבר אותו עם כבל לכרטיס רשת אין לי כמעט רשת היא איטית מאד (פחות מ-KB1 לשניה) ואתרים כמעט לא עולים . זה נבדק על 2 מחשבים שונים עם אותה תוצאה . יש למישהו רעיון ???

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by creative,

יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. היי אני מחובר ל012 הרבה זמן מחויב אליהם עד אוגוסט אני משתמש בראוטר חדש והפורטים פתוחים בבדיקה.לאחר שאני מפעיל את החמור כל כמה זמן הפורטים נסגרים ונפתחים ככה זה כל הזמן ב 2 ראוטרים שניסיתי דיברתי עם 012 והם מתנעררים מאחריות ואומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוף מה לעשות אני לא מעונין לשלם להם רק בשביל הגלישה אני בטוח שהם חוסמים אותי

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  4. :s05:

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by sabi10,

בגדול כרגע יש לי בבית שני מחשבים כאשר המחשב לי מחובר לאינטרנט והמחשב השני מחובר בעזרת כבל רשת מוצלב למחשב שלי ככה שאין שום ראוטר באמצע. כיוון שאני עובר דירה והמחשב שלי עובר איתי המחשב השני בעצם ישאר בלי חיבור לאינטרנט ומכיוון שלא רוצים להעביר את המחשב הזה לחדר שלי שבו ישנו החיבור של הכבלים האם ישנה אפשרות לחבר את החיבור אינטרנט ישירות לראוטר אלחוטי ושהוא ישדר ישירות למחשב שנמצא בחדר אחר (משהוא כמו 10-12 מטר). כל זה מבלי שיהיה עוד מחשב שמחובר לראוטר. סילחו לי על בורותי בנושא. תודה כמו כן, עם כבר ראוטר אלחוטי אז הבית הוא שתי קומות אז אם אפשר גם המלצה למוצר שיהיה מספיק טוב ולא יקר מדי, נניח בסביבות ה -300 ש"ח פלוס מינוס.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שכל פעם שאחד ההורים שלי נכנסים לאתרים, כגון, ynet,walla, וכו.. הפינג שלי מייד קופץ, מהן האפשרויות שלי? תוכנה שמקציבה יותר רוחב פס אליי, ופחות אליהם? אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע כולל לינקים לתוכנות שיכולות לעזור לי, מודה מקרב לב.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by modgod,

אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by redti,

שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

13. היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. Started by vald95,

לפני מספר ימים עברתי על ההגדרות של הראוטר דרך האייפי שנתנו לי, ועשיתי uncheck "Enable DHCP" box או בקצרה DHCP was disabled . מאז נעלם לי החיבור לאינטרנט דרך הראוטר, הדבר היחיד שעובד זה רק אם אני מחבר ת'מודם ישירות, הבעיה היא שאפילו להיכנס שוב לאייפי של ה'לוח בקרה' של הראוטר ולשנות את זה חזרה לערך "Enable" אי אפשר. כי הרי כל הדפדפן פשוט לא עובד כשאני מחובר דרך הראוטר, מה אפשר לעשות? להתקשר לספקית יעזור ? זה דיי דחוף כי כל הבית דיי 'יושב' על הראוטר ביום-יום, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  15. אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by tembo,

שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by omrij,

http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by eli_kats,

אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by CroCoDile,

שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by Swed,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית שניהם נייחים. כיום הם מחוברים עם נתב חוטי. אחד המחשבים צריך לעבור לחדר אחר, ואני ממש לא רוצה סיבוך של חוטים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתחבר לשניהם, כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש קירות.(יותר נכון קיר אחד מפריד בין החדרים). אני ישמח לקבל המלצות.. בבקשה שנתב לא יעלה על מחיר יותר מ250 שקל חנויות רצויות אזורים רמת גן גבעתיים או ראשון לציון. כמובן שאני צריך שהנתב יחבר לי שאת שניהם באלחוטי. תודה חן שנה טובה וגמר חתימה טובה ! נ.ב. אני מחובר עם כבלים HOT וספקית 014 !

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  24. נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום, אינני מבקש עזרה בערבית ! רק חוות דעת בעברית: מדוע הדפדפן שלי מציג הכל בערבית? איך מבטלים את הערבית בדפדפן? אינני דובר ערבית.

דיונים חדשים בפורומים