רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי.. ראיתי בתוכנית זומביט לפני כמה ימים כמו Router שכזה שיכול להעביר גם DATA כמו אמפי 3 .וכדומה חוץ מחיבור אינטרנט כמובן.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה? נראה ממש מדהים.. כמו HTPC כמו תפריט כזה. שאפשר לראות סרטים וכדומה במקום אחר לגמריי כמו בסלון.. זה בא עם שלט.. מישהו מכיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים שלי אז יש לי כמה שאלות... 1. איך מחברים את המחשבים? 2. איזה דרישות מינימליות אני צריך (יענו במחשב) 3. כמה זמן לוקח לחבר אותם? תודה..
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים בערך רכשתי LeveL One WBR6001 חדש, אחרי שבוע התברר לי שאני לא יכול להשתמש בביטורנט ולהפעיל שיחת וידאו במסנג'ר בו זמנית(ואני "צרכן" גדול של שניהם). ניסיתי להוריד את כמות החיבורים בביטורנט(בגלובלי שמתי מקסימום 35 ופר טורנט שמתי מקסימום 7), לאחר מכן גם התברר לי שגם ביטורנט נקי מטורנטים(בלי שום הורדה או העלאה כלשהי) גם גורם לבעיה הזו. ניסיתי לעדכן גירסא אך גם זה לא עזר. האם יש פתרון או שפשוט אצטרך לרכוש ראוטר חדש?(גם ככה בקרוב אני צריך לרכוש עוד ראוטר ולהחליט איזה מהם להפוך לAP) עריכה: איזה קטע, עברתי אתמול ל7 מגה עם חייגן, והבעיה נעלמה כאילו שלא הייתה, גם כשהביטורנט פתוח עם 6 הורדות ועוד כמות ענקית על ההעלאות, הכל עובד טוב(: אפשר לנעול את הנושא, אפתח חדש כ…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי BR6216MGוEdimax מה אתם אומרים עליו?.. יש חסרונות בו? אף פעם לא היה לי אלחוטי יש לי עכשיו חוטי ... ואני רוצה לשמוע קצת חוות דעות איך זה ראוטר אלחוטי אני משחק הרבה משחקי רשת וצופה בסרטים באינטרנט זה לא יאט או משהו?.... תודהרבה ולמה כתוב בראוטר שהוא תומך עד 54MBPS מה זה?..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי קודם כל כמה שאלות.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה.. ויש רשת אלחוטית בין 3 מחשבים.. אז השאלה היא האם המהירות של ה-1.5 מגה מחולקת ל-3 המחשבים או שלכל מחשב יש 1.5 מגה??? אם זה מתחלק אז זה באופן שווה??? ועכשיו לביעה.. הביעה היא שההורדות מאוד איטיות.. (15 מתוך 150 בערך) מה הבעיה?איך מסדרים אותה? תגידו זה נכון שלפעמים בהורדות כתוב נגיד שזה מוריד על 130 וזה בעצם מורידעל יותר/פחות??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן סליחה על הבורות - אבל יש נתב שיכול לעבוד בו זמנית בחיבור קווי ובחיבור אלחוטי? אם כן אפשר בבקשה המלצה על אחד כזה? לקו אינטרנט של בזק, ספק של בזק בינלאומי במהירות 2.5MB תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת כבר מלא זמן מטרידה אותי ולא הצלחתי לפתור אותה. או קיי, אני מחובר בראוטר של Edimax עם עוד מחשב לאינטרנט , לשניהם יש כרטיס רשת וכו". עכשיו הכל פועל חוץ מהשיתוף קבצים , כאילו הגלישה באינטרנט עובדת , לשחק ברשת בLAN עובד, ומדפסת עובדת. ניסיתי להגדיר את הרשת על HOME אך עדיין לא עזר.. בעצם אני גם לא רואה את התיקיות שלו אצלי וכאשר אני מנסה להיכנס עליו דרך ה"View workgroup computers" הוא עושה לי את ההודעה הבאה: http://img101.imageshack.us/img101/4716/home6om.jpg אבל במחשב השני שהוא מנסה להיכנס אלי יש הודעה שונה משום שניסיתי אצלי לשנות הגדרות (כבר לא זוכר מה) ולא הצלחתי חח..: http://img101.imageshack.us/img101/5259/elad8fs.jpg לשנינו הכרטיס רשת תקין. ל…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט עם ראוטר אלחוטי של LINKSYS כאשר אחד מחובר לראטור עם כבל . רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר בין שני המחשבים במעין רשת כדי שאני אוןכל להעביר קבצים מהאחד אל השני תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למחשב שמריץ XP חובר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB בתור כרטיס נוסף. ההתקנה של הדריבר עברה בשלום וראו שני כרטיסי רשת בחיבורי הרשת. לאחר שהוגדרה כתובת IP על הכרטיס רשת וחובר אליו מודם ADSL הוא נעלם וכרגע ניתן לראות אותו רק אם עושים סריקה בהוספה והסרה של תוכניות. הוא לא מופיע בdevise manager, ניסיון לחבר לUSB אחר לא הניב כל תוצאה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים בבית אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר מהנייח לנייד קובץ ששוקל 5GB ואני לא יודע איך לעשות את זה תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-