עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. טוב, אחרי שניסיתי לחפש לבד נתב מומלץ לדרישותי השתגעתי כבר אז אני שואל כאן. אני מחפש נתב רשת אלחוטי מומלץ עד 400 שקל, המטרה כעיקרון לחבר מחשב לרשת שנמצא במרכז הבית - מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט בלבד, אז הנתב מומלץ שיהיה סביר לא רציני במיוחד, אבל שיספק ת'סחורה, בלי ניתוקים או שטויות כאלו. הבנתי שיש נתבים אלחוטי שאין להם כפתור כיבוי, אז אצלי זה דיי חשוב חח.. תודה מראש.... עריכה: עברתי על החומר שלכם כאן, כל הכבוד על השקעה, עכשיו שאלה מבין 3 הנתבים האלו על איזה נתבים אתם ממליצים לשימוש שלי: Edimax 6204wg Linksys WRT54GL Compex NP27G תודה שוב =]

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by jcdenton1,

אני צריך לקנות לעצמי ראוטר עד 300 ש"ח. הדרישות הן שיהיו בו לפחות יציאות ל-3 מחשבים (יותר יהיה מבורך) ושאני אוכל להגדיר לו פורטים שהוא יפתח כמו למשל הפורטים של האימיול וכו'.

7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  9. http://www.fast.net.il/?p=3 אז נו? איפה הקאץ'?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by oneworld21,

שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  11. צריך נתב שישדר לכ30 מטר דרך 4 קירות יש הצעות?? ואם אפשר שהמחיר יהיה בגבול הנורמל

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by Swed,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית שניהם נייחים. כיום הם מחוברים עם נתב חוטי. אחד המחשבים צריך לעבור לחדר אחר, ואני ממש לא רוצה סיבוך של חוטים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתחבר לשניהם, כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש קירות.(יותר נכון קיר אחד מפריד בין החדרים). אני ישמח לקבל המלצות.. בבקשה שנתב לא יעלה על מחיר יותר מ250 שקל חנויות רצויות אזורים רמת גן גבעתיים או ראשון לציון. כמובן שאני צריך שהנתב יחבר לי שאת שניהם באלחוטי. תודה חן שנה טובה וגמר חתימה טובה ! נ.ב. אני מחובר עם כבלים HOT וספקית 014 !

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by yair0009,

המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. Started by ilia121,

שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. שלום לכולם, היום שידרגתי את החיבור מ-2.5 מגה ל-5. ואחרי השידרוג התחילה בעייה מעצבנת כל פעם שיש איזשהו UPLOAD ב-UTORRENT מהירות ההורדה צונחת ב-50% ה-UTORRENT מוגבל לUPLOAD שך 40KBPS (מתוך 60) ניסיתי להוריד את זה גם ל-20 והבעייה נשארת אותו הדבר. לפני השדרוג הבעייה לא הייתה קיימת, ה-UPLOAD היה מוגבל ל-20 (מתוך 30) וההשפעה על מהירות ההורדה לא הייתה מורגשת. אני עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם ראוטר של SIEMENS. אשמח לעזרה, ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by danik,

שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. בתחילה היו לי שני מחשבים, והחיבור ביניהם נעשה באמצעות כבל רשת מוצלב ישירות בין שני המחשבים + כרטיס רשת בכל מחשב. המודם USB היה מחובר למחשב הראשי (שלי) והוא שיתף את ההתקשרות עם מחשב המשפחה (משני). עכשיו הוספתי עוד מחשב לבית, ולכן לקחתי את המודם/ראוטר של AZATECH 600E וקניתי סוייץ' של CNET עם 8 פורטים. חיברתי את המודם ראוטר לסוייץ' ומהסוייץ' לכל מחשב. הכל עובד תקין בסכה"כ, שיתוף קבצים, שיתוף אינטרנט בכל מחשב, רק מה, הגלישה באתרים נהייתה ממש איטית, כלומר אני מרגיש לפעמים כאילו אני עובד עם מודם 56K. מה הסיבה לכך? איזה הגדרות אני צריך להגדיר? יש לציין שבשאר המחשבים אין צריכה של הפס רחב, אולי רק במחשב אחד מישהו גולש באתרים, לא יותר מזה...

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by urich,

אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות. מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …

22. שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים