עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, היום שידרגתי את החיבור מ-2.5 מגה ל-5. ואחרי השידרוג התחילה בעייה מעצבנת כל פעם שיש איזשהו UPLOAD ב-UTORRENT מהירות ההורדה צונחת ב-50% ה-UTORRENT מוגבל לUPLOAD שך 40KBPS (מתוך 60) ניסיתי להוריד את זה גם ל-20 והבעייה נשארת אותו הדבר. לפני השדרוג הבעייה לא הייתה קיימת, ה-UPLOAD היה מוגבל ל-20 (מתוך 30) וההשפעה על מהירות ההורדה לא הייתה מורגשת. אני עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם ראוטר של SIEMENS. אשמח לעזרה, ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by danik,

שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by siin,

הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.

6. Started by psycho59,

שלום, לא מזמן רכשתי את המשחק FC וכדי לשחק בו אני צריך לפתוח את אחד הפורטים שאני לא זוכר את מספרו כרגע. את הפיירוואל שלי מחקתי ואת הנורטון, או או הנורטון כרגיל עושה בעיות. הוא לא נותן לי לפתוח אותו והוא עדיין פועל כמובן אחרי נסיונות מחיקה כושלים. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לפתוח את הפורט הזה בלי להיכנס לנורטון והאם ייתכן מצב שסגרתי את אחד הפורטים עם הפיירוואל הקודם שלי וגם אחרי שמחקתי את הפיירוואל הפורט נשאר סגור. תודה לעןזרים. נ.ב אם מכל סיבה שהיא אתם צריכים לדעת מה הפורט אני מיד יבדוק

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Nihility,

הכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם כל הזמן גורם לי למסכים כחולים בחלונות כשהוא תחת עומס. נשבר לי, אז אני מחפש כרטיס רשת איכותי וטוב (הלוח אם אומנם זבל אבל לא בא לי לשפוך עליו עוד כסף). אני לא בדיוק יודע מה אני מחפש אבל הכיוון הוא לא משהו גנרי. רצוי כרטיס שיספק ביצועים טובים ברשת ביתית. שאף אחד לא יעז להציע את הkiller ;D תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by matan5165,

אהלן. קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה. ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק) דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש. להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם. לא כל יום נתקלים בשירות כזה. כל הכבוד ותודה. למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  10. במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. איך ניתן למנוע מוינדוס 7 להתחבר לרשתות ציבוריות אלא רק לרשתות WORK\HOME ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. האם ניתן לעשות להם עדכון כך שיתמכו בתקן הסופי? או במילים אחרות האם הקופסאות האלה יהיו שוות משהו כשייצא התקן?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by Home Boy,

טוב אז קצת רקע: בביתי קיימים ארבעה מחשבים ללא רשת כאשר בכל אחד מותקן מודם ADSL USB (מסוג ALE 130), כשאחד רוצה להתחבר המודמים האחרים מנותקים. בקיצור באחד המחשבים אני רוצה לשנות את המודם שיהיה מחובר דרך כרטיס רשת ואני לא יודע איך לעשות זאת: מה לקנות ואיפה? לאן זה מתחבר בדיוק? והאם אני בכלל יכול על המחשב שלי? (צירפתי תמונה שתעזור) אני ממש זקוק לעזרה! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי - כנראה בארה"ב והנטייה שלי היא לכיוון לינקסיס \ סיסקו, למרות שאף פעם לא היה לי מכשיר שלהם. העדיפות היא לדגם עם USB - במידה והוא מאפשר שיתוף מדפסת (אפליו עם קושחה לא רשמית) אבל ממש לא חובה. האם כדאי לרכוש את אחד הנתבים החדשים עם האנטנות הפנימיות או שעדיף ללכת על ה WRT54GL המוכר והמומלץ התקציב עומד על כ 100 דולר באי ביי הדגמים האלו עומדים בתקציב: E1000, E3000, WRT54G2 גם דגמים של חברות אחרות אפשריים, חוץ מ EDIMAX שיש לי נסיון מר איתם. תודה, עמית

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by itamar100,

מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by rafib65,

שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by RunningWithScissors,

החיבור לאינטרנט במהירות 100 מגה עם בזק כתשתית ונטויז'ן כספק, אני מחפש ראוטר שיפעל יחד עם המודם של בזק. אני לא מחפש ראוטר מאד משוכלל אבל יש כמה פיצ'רים שהייתי רוצה: WiFi של 300Mbps Gigabit LAN יציבות אם אפשר להגיד את זה כפיצ'ר דברים בסיסיים כמו port forwarding ו-קביעת IP סטטי (למרות שאני חושב שנהם קיימים בכל ראוטר מודרני) מצאתי כמה אפשרויות שאפשר לקחת בחשבון: TP-LINK TL-WDR3600 62$ שנראה די טוב לפחות בביקורות שמצאתי. Edimax BR-6478AC 70$ - הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר יציבות (אבל זה סתם כי היה לי ניסיון בעייתי עם ראוטר של Edimax) D-Link DIR-645 74$ - לא יודע האם הייתרון שלו לשטח גדול יהיה עדיין רלוונטי משום שהשטח שצריך לכסות לא גדול במיוחד ולכן אולי עדיף נתב עם du…

21. Started by creative,

יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by eldad_z,

שלום לכולם, לאחר שהנתב האלחוטי שלי התפגר (Dlink DI-624) הגיע הזמן לקנות אחר. הנתב יחובר קווית למחשב אחד, אלחוטית לעוד 2. החיבור לאינטרנט דרך מודם ADSL B-Focus 270BR שמוגדר כראוטר והוא מחייג בעצמו אז הנתב האלחוטי פשוט מקבל מהמודם IP פנימי. מצד שני, אשמח לתמיכה בנתב ב-ADSL וגם כבלים, לא יזיק. חשוב שלא יגמגם תחת עומס (אימיול וביטורנט). אמינות מעל הכל. ראיתי שהנתבים עולים היום 200-300 אז זה התקציב. MIMO נחמד אבל 2 כרטיסי הרשת האלחוטיים לא תומכים בזה אז לא צריך להוסיף כסף לזה. תודה עריכה: יש מצב שאקח מבזקסטור. מה אומרים על ALCATEL או ROTAL?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אהלן חברים , לאחרונה הצטרפתי לתשתית הוט + ספק בזק בינלאומי 500\10 . ונתקלתי בכמה בעיות - - הפינג שלי לא יציב לשרתים באירופה כמו בתשתית בזק . בנוסף במהירות הורדה אני מקבל 450+ אך בהעלאה אני יציב על 2.8 (אמור להיות 10) דיברתי עם הוט הם עשו לי 4 ריסאטרטים למודם ואז אמרו שאין להם מושג . אני עם הוטבוקס 4 (בברידג' ) ונתב ASUS מישהו נתקל בבעיה?

24. מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by sabi10,

בגדול כרגע יש לי בבית שני מחשבים כאשר המחשב לי מחובר לאינטרנט והמחשב השני מחובר בעזרת כבל רשת מוצלב למחשב שלי ככה שאין שום ראוטר באמצע. כיוון שאני עובר דירה והמחשב שלי עובר איתי המחשב השני בעצם ישאר בלי חיבור לאינטרנט ומכיוון שלא רוצים להעביר את המחשב הזה לחדר שלי שבו ישנו החיבור של הכבלים האם ישנה אפשרות לחבר את החיבור אינטרנט ישירות לראוטר אלחוטי ושהוא ישדר ישירות למחשב שנמצא בחדר אחר (משהוא כמו 10-12 מטר). כל זה מבלי שיהיה עוד מחשב שמחובר לראוטר. סילחו לי על בורותי בנושא. תודה כמו כן, עם כבר ראוטר אלחוטי אז הבית הוא שתי קומות אז אם אפשר גם המלצה למוצר שיהיה מספיק טוב ולא יקר מדי, נניח בסביבות ה -300 ש"ח פלוס מינוס.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.