רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
אני חייב עזרה פה דחוף .. כשאני מחובר לIRC פעם בכמה זמן כל ההורדות יורדות ל-0 ואני מתנתק מהסרברים (האינטרנט משיך לעבוד כרגיל) מה שמוזר שכאשר הניתוק הזה קורה , הורדה דרך FTP נמשכת כרגיל עד לסיום הקובץ - ואז ההורדה נתקעת ולא ממשיכה לקובץ הבא . זה התחיל לקרות אחרי שקניתי מחשב חדש והתקנתי הכל מחדש .. אני משתמש במודם אלקטל , כרטיס רשת של הלוח אם (ABIT - is7-e) windows xp , mirc 6.12 (ftp client -total commander אני חוזר זה לא בעיה של הסרברים בגלל שכל הסרברים מתנתקים בו זמנית (האינטרנט עובד ואפשר להיכנס לסרברים שוב ולהוריד עוד פעם) רעיונות כלשהם ? בתודה מראש UNCLE RICO
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים נייחים ומשחב אחד נייד שעובדים על אותו המודם ברשת אלחוטית המהירות של הספק אינטרנט שאני מחובר (דרך בזק בינלאומי) הינה 2.5 MB אני מעוניין לשדרג את האינטרנט ואני יודע שבמקביל לשדרוג הספק צריך גם לשדרג את התשתית של האינטרנט (של בזק) בנוסף יש לי ניתוקים במודם אבל על זה פתחתי פוסט בנפרד אני אשמח לשמוע מהי האופצייה המשתלמת ביותר בשביל לשדרג את המהירות תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה רק אני או רוב מנויי 012 ? בחודשיים האחרונים האי מיול פשוט לא זז !!!! מקסימום 5-10 K ...וזה עוד בקבצים עם הרבה מקורות משהו נידפק פה בקיצור , האי מיול שלי תמיד זז בסדר . ולפני שאתם שואלים זה לא פורטים ולא כלום ...הכל HIGH ID ...ניסיתי DONKEY 1 ...2....ו 3. .... כלום ?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי נושא דומה והמסקנה הייתה לעבור ספקית, עכשיו עברתי ספקית אבל האינטרנט(בזק בינלאומי) ועדיין מוריד לאט מאוד :'( אני כבר לא יודע מה הבעיה..... יש לי אינטרנט 2 מגה ורשת חוטית של 3 מחשבים עם ראוטר של אדימקס מישהו אולי יודע מה הבעיה? אולי יש חסימה של הראוטר או של פיירוול או משהו כזה שמאט לי את ההורדות... אני כבר לא יודע מה לעשות, אין לי וירוסים וספייוורים אני אודה מאוד למי שינסה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבל רשת של 15 מטר בערך השאלה היא אם אפשר להשתמש ב-4 גידים ממנו לטלפון רגיל RJ11 וה-4 גידים האחרים לרשת RJ-45 אני יודע שאפשר להשתמש בכבל רשת רק ב-4 גידים מתוך ה-8 שיש (1,2,3,6) זה טוב למרחקים ארוכים (15 מטר) או שזה לא משנה ? מישהו פעם ניסה לעשות את זה? אין בעיה של סיכוך והפרעות ?? תודה !
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי עבר לגור אצלי לבמשך חודש כאשר אצלו בבית יש ADSL ואצלי יש נקודה מוכנה לחיבור מודם של כבלים. עכשיו מכיוון שלו היה ADSL בבית מן הסתם גם המודם שלו התאים לחיבור ADSL בלבד (למרות שנראה לי שיש מודמים המתאימים לשני השתשתיות למעשה :-X), עכשיו התקשרנו לשירות HOT לגבי איך להשיג מודם, והם אמרו שצריך לעשות מנוי ולפי דעתי זה ביזבוז של כסף כי בדקתי מודם של מחשב אחר בבית על המחשב שלו והאינטרנט עבד כרגיל שם. הבנתי שצריך לקנות מודם לכבלים אבל לצערי לא מכרו בחנויות מוכרות שהייתי בהם כמו אופיס דיפו ובאג. לכן באתי לפה להתייעץ איתכם, מה עושים במצב... אולי אתם מכירים מקום שמוכרים בו מודם (למשל אצל בזק יש חנות והם מוכרים שם מודמים ל ADSL ב30 שקל בלבד...). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר Linksys e4200 ובטיפשותי הרבה גיליתי שאין לו מודם. לאחר שחקרתי קצת ברשת הבנתי שאני יכול להשתמש בראוטר הישן שלי D-LINK 2760U כברידג'. אז נכון לעכשיו חיברתי את הכבל אינטרנט מה-E4200 לאחד הפורטים של ה2760U שמחובר לי לשקע בזק והכל עובד, תקנו אותי אם אני טועה אבל מה שהבנתי לאחר שקראתי קצת זה רק כשאני יהפוך את הראוטר לגשר אז אני יוכל לקבל את כל היכולות של ה-E4200 ולראות שיפור משמעותי. אז האם יש מדריך או מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות בדף של D-LINK? או האם קיים מודם אחר שלא צורך חשמל ומישהו יכול להמליץ לי, אולי למישהו יש רעיון אחר מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בכל פעם שהמחשב עולה לאחר הדלקה או ריסט מופיע לי הסמן בטסקבר שהחיבור רשת מנותק למרות שכל המנורות במודם דולקות כמו שצריך והכל מחובר פיקס. רק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל הסמל נעלם והכל בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-