רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים (750kb) והמודם של מוטורולה המודם יכול להתחבר למחשב דרך יציאת USB או דרך הכרטיס רשת... רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב?? האם יש הבדל בכלל מבחינת הביצועים...?? *יש לי Win XP Pro אם זה חשוב...
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בצפון, אך אצטרך לבצע עבודה של התקנת רשת קטנה באזור השפלה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות אמינה לציוד תקשורת באזור (מעדיף אם אפשרות הגעה ולא רק אינטרנט) - אני צריך כמה ארונות תקשורת קטנים, פנלים, שקעים וכו'. אזור ראשון לציון - רחובות - אשדוד. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר של ECI של בזק, אני רוצה לפתוח פורטים לכמה תוכנות, אני ניכנסתי אליו אבל משום מה אין אפשרות NAT ששם לפי מה שהבנתי מכניסים פורטים. איך אני מתקן תבעיה ומכניס פורטים? אולי יש עוד דרך להכניס פורטים? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לאינרנט המהיר של הוט בשיטתUFI מהירות חיבור 12MB הורדה ו1MB העלאה הכרטיס רשת המובנה שיש לי על הלוח אם הוא 100\10 מה שאומר שאני לא יכול לנצל את כל המהירות. האם קיים כרטיס 1000/100/10 שיכול להתאים לחריץ PCI אצלי במחשב ואוכל להתקין ולתמוך במהירות זאת? המפרט שלי למטה, תקציב עד 250 ש"ח. אודה אם תפנו אותי לחנויות ומוצרים ברשת שאזמין אונליין, תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ואני צריך לאשר אותו במשרד התקשורת והם דורשים מפרט טכני ותדרי שידור וקליטה ורחוב פס של תדר הפעלה ,הספקי שידור בואט וע"י מי הוא מאושר(babt/fcc) ומה הסוגי אפנון של התדרים... הדגם של הכרטיס wireless הוא: acer aspire 5552 original wirless wifi card אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364700.0 החלטתי לשנות כמה דברים ברשת חיבור ישיר מהמודם למחש כך ש: מודם=>מחשב=>סויץ=>ראוטר אלחוטי וכך אני יכול לחבר את כל המחשבים בבית מבלי שהתוכנות השיטוף הכבדות יפילו את הראטר בגלל עודף חיבורים! ומה שקרה לי זה דבר כזה.. 1.האימיול עדין נופל זה הגיוני??(אבל האינטרנט ממשיך לעבוד) יש לי 6MB וזה מודם מסוג טיריון של HOT שמחובר דרך USB כמות החיבורים היא 1500... זה אולי באמת הרבה גם למודם? 2.הראטור לא מחלק את האינטרנט והתקיות בקיצור מראה תקין אבל לא נותן כלום! הוא מחובר לסויץ שעובד יופי (בדקתי בשאהר המחשבים ובגינפוג שלו סימנתי דינמיק IP ואפילו הוא מראה לי מחובר ??? אולי לא חיברתי והגדרתי אותו נכון…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני גר בדירה בגודל של 100מ בערך. באחד מהחדרים יושב מודם של הוט HOTBOX. הבעיה שלי שבשאר אזורי הבית הקליטה של WIFI היא מזעזעת. כמעט ואין קליטה ובנוסף ניתוקים. לאחר מספר נסיונות של טכנאים שונים של הוט לעזור לי הבעיה עדיין קיימת. השורה התחתונה היא שהם המליצו לי על מגדיל טווח. המודם של הוט מחובר קווי למחשב נייח. האינטרנט במהירות של 30MB. איזה מגדיל טווח מומלץ לקנות שיפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו? תודה מראש לעוזרים. מאור
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-