רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Por…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה ראוטר אלחוטי וחיברתי לו תמודם לראוטר ואז מהראוטר הוצאתי כבל רשת לכרטיס רשת של המחשב השולחני. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני צריך להגדיר גם את ההגדרות של הראוטר, שם משתמש וסיסמה להתחברות. השאלה שלי היא שאחרי שאני עשיתי את כל זה אני צריך עכשיו להגדיר במחשב הנייד של בן דוד שלי שהוא יתחבר לרשת האלחוטית, איך אני עושה זאת? הערה: יש לבן דוד שלי VISTA PREMIUM תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה להכין רשת אינטרנט בבית אז תגידו לי אם מה שאני מתכנן הגיוני ואם כדאי משהו אחר. יש לי מודם של WOW דגם B-FOCUS ROUTER 270PR והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות שלו ושהוא ישמש כראוטר ואני יוסיף מיני הב (כי הרשת רק בין שני מחשבים).... איזה מיני הב מומלץ בין 100-200 שקל. זה יעבוד?? ובאיזה מהירות אפשר להעביר מידע בין שני המחשבים(יש לי 1.5 מגה).
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.fast.net.il/?p=3 אז נו? איפה הקאץ'?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Broadcom NetLink BCM5787M PCI-E Gigabit Ethernet Controller לא הצלחתי למצוא בשום אופן
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל.....
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה. ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק) דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש. להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם. לא כל יום נתקלים בשירות כזה. כל הכבוד ותודה. למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לצערי לא הצלחתי להבין למרות שהנושא נדון מספר פעמים רב בפורום איך אני מעביר קובץ או משתף כונן ברשת אלחוטית. הקונפגרציה אצלי היא כדלקמן מחשב בחדר אשר אחראי בין השאר על הורדת הקבצים מחובר בצורה ישירה\חוטית לראוטר LEVELONE מחשב מדיה סנטר בסלון אשר מחובר בצורה אלחוטית לראוטר בחדר איך אני מעביר באמצעות הראוטר קבצים אשר הורדתי במחשב אשר נמצא בחדר או לחילופין משתף תקיה בין שני המחשבים אשמח לתשובה פשוטה וענינית ע"מ שהצליח להבין כיצד לבצע את הדבר תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-