רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאפשר לסמן את החיגן כ-DEFAULT CONNECTION מה זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדגם wbr3406tx של level one אני לא יודע איך לפתוח בו פורטים.. אם אפשר מדריך קצר ובעיברית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיברתי הכל כנדרש ועכשיו אני בשלב ההגדרות. יש לי אינטרנט כבלים... עשיתי את ההתקנה כמו במדריך שבא עם הנתב באתר של הנתב, עשיתי הגדרות ב-set up small home or office network לכל מחשב(2 מחשבים) הגדרה שונה-באחד-this computer connect to internet throw another computer or residental gateway ובשני- this computer connect to internet directly or throw hub other computer also connect to internet directly or throw network hub.. במחשב אחד האינטרנט פועל ובשני לא. אולי זה קשור בנתב חיברתי לפי מספר(1-4)(ליציאות) ל-1 את המחשב שלא פועל ול-2 את המחשב שפועל או לא יודע. אם מישהו יודע מה הבעיה או יכול להסביר מהתחלה מה עליי לעשות ע"פ כל השלבים כדי שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים עם שיתוף תיקיות ומד…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB וניסיתי אותו על נייד ונייח חדשים יחסית והוא עבד טוב. ניסיתי לחבר את אותו כרטיס ליציאת USB של נייד ישן יחסית עם מעבד 400 MHZ שמריץ XP , הכרטיס נקלט בהתחלה ותיכף אחר כך שומעים את צליל ההוצאת התקן של הXP וההתקן נידחה ,אחרי עשר נסיונות קיבלתי הודעה שאין מספיק הקצאת כוח ליציאת USB או משהו כזה. אולי בגלל שכרטיס כזה לוקח הרבה מתח הוא נידחה במחשב ישן כזה ביציאת USB שלו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אמרו לי שבראוטר 3COM 10075 יש בעיה בהורדות אם לא מתחברים דרך pptp.. מזה בכלל אומר המושג הזה? ואיך אני עושה את זה.. האם זה מסובך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לבטל את חומת האש של הראוטר שאני לא יצטרך לפתוח פורטים בכלל? זה הראוטר שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 של חברת Edimax
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקורס תקשורת נתונים נתנו לנו את השאלה הבאה: אז לגבי 1 התשובה שאני חושב היא: במקרה של בקשה למשלוח מחודש, יכול להיות מצב בו גם הבקשה לא הגיעה ליעדה וכך יווצר מצב בו המחשב ששלח את החבילות מהתחלה יחשוב כי הוא סיים לשלוח את כל החבילות ואילו המחשב המקבל ימתין לאותה חבילה חסרה וכך למעשה תתקע התקשורת ולא תמשיך הלאה. השאלה שלי היא לגבי 2. לא הסבירו לנו את הנושא (הזכירו את המילה שברור פעמיים לאורך כל הסמסטר), ואני לא מצליח להבין מה הבעייתיות בזה. תודה למי שיכול לעזור או להפנות אותי לחומר טוב בנושא. אביעד
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קבצים ברשת בבית המהירות היא ממש בלתי נסבלת-זה מעביר 700 מגה במשהו כמו 3 שעות או יותר. ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקנה? אני משתמש בראוטר אלחוטי של LINKSYS BEFW11S4 VER 4. ויש ברשת 3 מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עוד יומיים ואני לא סומך על חנויות המחשבים מכמה טעמים שלא לפורום הזה.. החשש שלי הוא שלא ידחפו לי את wrt54g במקום ה wrt54gl ורציתי לדעת האם הדגם של הנתב כתוב בברור על הנתב ? או איך להיות בטוח שאקבל אותו ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום !! יש ברשותי 3 מחשבים ומדפסת רשת, אני מעוניין לקנות ראוטר/נתב שיחבר לי בין כולם, כדי שהאינטרנט(בכבלים) והמדפסת לא יהיו תלויים במחשב אחד שכל הזמן דולק. איזה ציוד אני צריך לקנות?(בדגש על האוטר/נתב כי ברור לי שצריך כבלים וכרטיס רשת אחד לפחות בכל מחשב) אני מעוניין שזה יהיה חוטי ולא אל-חוטי. ועוד שאלה קטנה, יש ברשותי שני כבלי רשת מוצלבים (15 מטר ו20 מטר) שאני מעוניין לנצל אותם, האם יש איזשהו מתאם שהופך אותם ממוצלבים לרגילים על מנת שאני יוכל להשתמש בהם? תודה מראש! רואי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-