רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת אני מחובר לאינטרנט ממחשב אחד דרך חיבור USB ומשתמש במודם SB4200 וכשאני מנסה להגדיר שיתוף התקשרויות הוא נותן לי הודעה "אירעה שגיאה בעת שיתוף התקשרויות לאינטרנט לשירות אין אפשרות לקבל הודעות בקרה כעת" מישהו יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
בגדול כרגע יש לי בבית שני מחשבים כאשר המחשב לי מחובר לאינטרנט והמחשב השני מחובר בעזרת כבל רשת מוצלב למחשב שלי ככה שאין שום ראוטר באמצע. כיוון שאני עובר דירה והמחשב שלי עובר איתי המחשב השני בעצם ישאר בלי חיבור לאינטרנט ומכיוון שלא רוצים להעביר את המחשב הזה לחדר שלי שבו ישנו החיבור של הכבלים האם ישנה אפשרות לחבר את החיבור אינטרנט ישירות לראוטר אלחוטי ושהוא ישדר ישירות למחשב שנמצא בחדר אחר (משהוא כמו 10-12 מטר). כל זה מבלי שיהיה עוד מחשב שמחובר לראוטר. סילחו לי על בורותי בנושא. תודה כמו כן, עם כבר ראוטר אלחוטי אז הבית הוא שתי קומות אז אם אפשר גם המלצה למוצר שיהיה מספיק טוב ולא יקר מדי, נניח בסביבות ה -300 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שכל פעם שאחד ההורים שלי נכנסים לאתרים, כגון, ynet,walla, וכו.. הפינג שלי מייד קופץ, מהן האפשרויות שלי? תוכנה שמקציבה יותר רוחב פס אליי, ופחות אליהם? אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע כולל לינקים לתוכנות שיכולות לעזור לי, מודה מקרב לב.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי. אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד? או שיש עוד משהו שצריך לעשות? 2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר? 3. כנ"ל כרטיסי רשת? תודה. עריכה: חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל? ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 (איזה מהם עדיף ד…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לחבר את שני המחשבים שלי ברשת כדי להעביר ביניהם קבצים. קיבלתי שני כרטיסי רשת (משומשים) ושניהם עובדים: Linksys LNE100TX 10/100Mbs Realtek RTL8019(AS)-based 10Mbs עכשיו אני אמור לבחור באחד מהם (בחינם), במי עדיף? ה-Linksys מעביר בערך 6MB (מגה בייט לא מגה ביט) בשניה וה-Realtek מעביר בערך 1MB בשניה. ל-Realtek יש גם שקע עגול (שכחתי איך קוראים לו) בנוסף למחבר RJ45. הבעיה (אם זו בכלל בעיה) עם ה-Linksys היא שמדליקים את המחשב הוא משמיע רעש מוזר (רעש דומה לרעש שחלק מהמסכים עושים שהם משנים רזולוציה). הרעש הזה נשמע גם כאשר אני מנתק את המחשב השני מהרשת. לעומת זאת ה-Realtek לא מזהה אם המחשב השני מחובר לרשת או לא, והוא מנסה תמיד להתחבר (אלא אם כן עושים לו Disable לחיב…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב, אחרי שניסיתי לחפש לבד נתב מומלץ לדרישותי השתגעתי כבר אז אני שואל כאן. אני מחפש נתב רשת אלחוטי מומלץ עד 400 שקל, המטרה כעיקרון לחבר מחשב לרשת שנמצא במרכז הבית - מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט בלבד, אז הנתב מומלץ שיהיה סביר לא רציני במיוחד, אבל שיספק ת'סחורה, בלי ניתוקים או שטויות כאלו. הבנתי שיש נתבים אלחוטי שאין להם כפתור כיבוי, אז אצלי זה דיי חשוב חח.. תודה מראש.... עריכה: עברתי על החומר שלכם כאן, כל הכבוד על השקעה, עכשיו שאלה מבין 3 הנתבים האלו על איזה נתבים אתם ממליצים לשימוש שלי: Edimax 6204wg Linksys WRT54GL Compex NP27G תודה שוב =]
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה אחרי משחק בהגדרות רשת בראוטר (בגלל שלא יכולתי להיכנס ל XBOX LIVE) שאני מוריד קבצים בהורדה ישירה, יש שגיאה בקובץ - CRC ERROR שאומרת שהקובץ פגום- אבל שאני מוריד דרך TORRENT אין בעיה בקבצים. הבנתי שאחת הסיבות האפשריות לבעיה מהסוג הזה היא בעיה של "קפיצות" לא מורגשות באינטרנט אבל במהלך ההורדה פוגעות בקובץ. משהו עם MTU? רציתי לדעת מי יכול בבקשה לעזור לי לבדוק את הרשת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעקבות ההצלחה לה זכה כנס "בזק EXPO" שנה שעברה, תערוך חברת "בזק" בשבוע הבא כנס דומה. כל הפרטים על הכנס בפוסט הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=838 סופ"ש נעים. CHEIF
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי, אני מחובר עם ראוטר 3COM לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר יש הפסקת חשמל לדוגמא אז הגדרות מתאפסות ולא נשמר ההגדרות שעשיתי. אני צריך מחדש להכניס את ההגדרות שלי כל פעם שזה קורה. אני משתמש בחיבור dynamically דרך HOT.... אחרי שאני עשה את ההגדרות אני לוחץ על SAVE ו REBOOT ועדיין זה לא עוזר... מה אני מפספס פה ? אני חושב שפעם זה היה שומר את ההגדרות...
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-