רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להתחבר לקאזהה, זה קודם התחבר, אבל עכשיו זה נשאר במצב "מתחבר". גם באימיול זה עושה את זה. זה קשור? מה לעשות? כבר הורדתי ועשיתי אינסטול מחדש, לא עזר בגרוש. נראה לי שזה קשור בזה שאיזה פורט חסום אצלי. אין לי פיירוול. [glow=blue,2,300]WTF?[/glow] היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עשיתי 100 מגה בהוט ורשום בסיכום מכירה שמותר להוריד רק עד 50GB בחודש. האם הם אוכפים את זה? ואם כן, גם בזק עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר ישן מאד, והחלטתי להחליף למשהו חדש. בדקתי בזאפ, ומצאתי את המודם-ראוטר הבא: TP-LINK TD-W9970N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721 האם למישהו יש איתו נסיון והוא מודם-ראוטר טוב? כמו כן חיפשתי בעמוד המוצר, לא כתוב מהי מהירות ה-DSL המקסימלית שאפשר להתחבר איתו. תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחיר, שלא יהיה גבוה ושיהיה של חברה מוכרת כמו ECI, ALCATEL. לי כבר פשוט נמאש מה ALE130 של נזק! נ.ב עם אפשרות לפתיחת פורטים לנתב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכל מאן דבעי נתבקשתי לעזור ברכישת מערכת קונפרנס באיכות גבוהה לארגון ויש לי פשוט המון שאלות קיטבג מקווה שמישהו מכם יכול לעזור המערכת מסופקת דרך POLYCOM חברת בת של ORANGE והמחיר שלה פשוט בשחקים לדעתי. http://www.polycom.com/products/telepresence_video/video_conference_systems/room_systems/index.html מדובר בדגם HDX 7000 אשר אמור לספק איכות 1080P\30f שחשובה להצגת קבצי תרשימים במסך אחד ובמסך שני אנשי הועידה. שירות השיחה ל-5 שעות עולה 1500שח ועוד 2.5 לכל דקה נוספת וזאת נטו לשלוחה אחת מחיר יחידת דגם 7000 רק למכשיר עצמו הוא 30.000 שח לא כולל מסך לא כולל רמקולים לא כולל מצלמות -נטו המכשיר עצמו לכל שאר הרכיבים מחירים לא שפוייים לגמרי 1)באיזה אמצעי וידעו קונפרנס אתם משתמשים באר…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית עכשיו קורה שאני לפעמים מעביר איזה סרט או משהו ממחשב למחשב ואז פתאום באמצע ההעברה התקשורת נפגעת וההעברה נפסקת וצריך לעשות הכל מחדש (שזה די באסה כשזה קורה בקבצים מעל 2 ג'יגה ) אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה כמו כל מיני מאיצי הורדות שמורידים לך מHTTP ככה שאתה יכול להפסיק את ההורדה באמצע או עם יש הפסקת חשמל אתה פשוט מפעיל תתוכנה שוב ואז ההורדה ממשיכה מאיפה שהיא הפסיקה . תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה 64 ועליה יש VMWARE עם WIN XP32BIT. בגלל שבויסטה אין לי ב ODBC דרייבר MDB של אקסס אני מנסה להגדיר את המערכת שב- VMWARE שתהיה השרת. קודם כל, יש דרך להתקין דרייבר של MDB ב ODBC של ויסטה? לא מצאתי איך... ואם לא , איך אני יכול להגדיר את הקישור שיהיה אפשר להתחבר לשרת APACHE שב- XP מהאינטרנט? ניסיתי לעשות BRIDGE אבל זה רק ניתק את האינטרנט לגמרי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-