עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התוכנה הזאת תמשיך להראות לכם ניתוב של השרת שאתם בוחרים כולל לאתר שאתם מתמקדים בו באותו הרגע בלי לרשום אותו, וזה ימשיך לקחת את הנתונים בזמן אמת לראות אם יש בעיות או קפיצות. http://www.d3tr.de/

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. שלום, בהיותי שחקן MMORPG (במקרה הזה wow) כדי לדבר עם אנשים אחרים אנחנו משתמשים ב Ventrilo. אך קיימת בעיה קצת מוזרה שאני יכול להתחבר לשרת ה Ventrilo של ה Guild שלי רק בשעות מסוימות של היום, בערך בין 1am ל 3pm שהם שעות חסרות פעילות ואילו ביתר השעות אינני יכול להתחבר לשרת. חשוב לציין ש 40+ אנשים מכל אירופה כן יכולים להתחבר לשרת במשך כל שעות היום (אני משתמש בגירסה הנכונה). תחילה כדי לבודד את הבעיה פירמטתי את המחשב ביצעתי disable ל anti-virus עקפתי את ה router על ידי חיבור המודם ישירות למחשב ועדיין הבעיה קיימת. האם הספק שלי (013) חוסם את הפורט (3870) ? כיצד אני יכול לבדוק איפה הבעיה ? בצד שלי או בצד של הספק ? ואיך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. הייתי אמור לרשום את הבעיה שלי בפוסט הזה אבל הבעיה "נפתרה" אני אתן קצת רקע כדי שתבינו...לפני בערך חצי שנה אולי קצת יותר התחברתי לחבילת הגיימרים של 012 שבה "מובטח" לך פס רוחב נקי בלי חסימות של פורטים למיניהם החבילה עצמה יקרה ב40 שקל מחבילת ה-5 מגה הסטנדרטית אליה אני מחובר יש לציין שהחבילה הזאת עזרה קצת אבל לא משהו ששוה 40 שקל במשחק CA עדיין היו קצת לאגים ובביטורנט הייתי יכול להוריד על 100-200 ק"ב אבל גם זה לא תמיד בכל אופן מסיבות כאלו ואחרות העדפתי לחזור לחבילת 5 מגה שהיתה לי כשנאמר לי במפורש שאני יוכל לעשות זאת במידה וארצה התקשרתי אליהם כדי לבטל את חבילת הגיימרים ואז התחיל כל הסיפור היא אמרה לי שאין בעיה לבטל את חבילת הגיימרים אבל אני חוזר לחבילה הלפני 5 מגה -שזה אומר חב…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by liores12,

שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by adlanm,

http://www.google.com/ig רעיון גדול רק חבל שאין עברית אז תציפו את גוגל בבקשה לעברית פה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אהלן, יש לי כרגע את הנתב D-LINK DIR-300. מכשיר גרוע ביותר, צריך לרסט אותו באופן כמעט יום-יומי כי הוא פשוט מפסיק להגיב ולהעביר תנועה בלי שום סיבה נראית לעין ... ברוב הפעמים ריסט אחד לא מספיק וצריך לבזבז דקות ארוכות מאוד כדי לחבר אותו לרשת. השימוש העיקרי של הנתב הוא לחבר PS3 לרשת דרך המחשב, ולהזרים סרטים רגילים ו סרטי HD לPS3 מהמחשב. אשמח להמלצה על משהו יותר איכותי ואמין מהזבל הנ"ל, התקציב הוא סביב ה200-300 ש"ח , אם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר אפשר גם יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Avihai92,

יש לי RTA1025W איך אני מגדיר אותו למודם בלבד? תודה

12. הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by radar,

הי לכולם יש לי מודם-ראוטר ישן מאד, והחלטתי להחליף למשהו חדש. בדקתי בזאפ, ומצאתי את המודם-ראוטר הבא: TP-LINK TD-W9970N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912721 האם למישהו יש איתו נסיון והוא מודם-ראוטר טוב? כמו כן חיפשתי בעמוד המוצר, לא כתוב מהי מהירות ה-DSL המקסימלית שאפשר להתחבר איתו. תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by tembo,

שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by Burned,

יש כבר פרסומות בקשר לזה, ורציתי לשאול מתי זה יצא באפן מסחרי ולא רק ניסיון לתושבים באיזורים מסוימים. ועוד משהו, אם באזור שאני גר בו יש תשתית רק ל1.5 מגה בADSL, האם זה גם יגביל אותי ברשת החדשה? (הבית חדש נבנה פחות משנה.)

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  19. הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!

20. היי לכולם כמה שאלות בנושא שיתוף בין מחשבים. בעקבות הודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288174.msg2533709#msg2533709 היות וכל המטרה של חיבור הרשת הינו שיטוף פשוט באינטרנט, ועקב הכתב במאמר הזה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm שקלתי במקום לעשות בבית רשת קווית או אלחוטית עם רוטר, לחבר בין שני המחשבים ע"י ICS בעקבות זה עלו כמהשאלות 1. מעבר לברור מאילו: חיובי - עלות נמוכה, אל מול הברורים השליליים - מחשב אחד דלוק ומחובר לאינטרנט 7*24, מהם היתרונות והחסרונות של שיטה זו? הבנתי שהשיטה לא הכי יציבה, במה מתבטאת אי הייציבות שלה? כאשר השיתוף הרצוי בין המחשבים הוא יציאת אינטרט בלבד, ואין רצון להכנס ממחשב למחשב, עד כמה רלוונטים החסרונות (הכתובים במאמר…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by danik,

שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. הי, יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית. האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ? האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד) האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה) כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול). תודה דני

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by zabal12,

שלום יש לי נתב של TP LINK ברשת N המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ברשת N לא משנה איזה סוג העיקר שיהיה טוב תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים