רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני גר בדירה בגודל של 100מ בערך. באחד מהחדרים יושב מודם של הוט HOTBOX. הבעיה שלי שבשאר אזורי הבית הקליטה של WIFI היא מזעזעת. כמעט ואין קליטה ובנוסף ניתוקים. לאחר מספר נסיונות של טכנאים שונים של הוט לעזור לי הבעיה עדיין קיימת. השורה התחתונה היא שהם המליצו לי על מגדיל טווח. המודם של הוט מחובר קווי למחשב נייח. האינטרנט במהירות של 30MB. איזה מגדיל טווח מומלץ לקנות שיפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו? תודה מראש לעוזרים. מאור
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להסביר לי.. מי אחראי למהירות האינטרנט שיש לי כרגע הספק אינטנט או התשתית?? אם אני ירצה להגדיל את המהירות אני יצטרך לשנות בשניהם או לשלם יותר בשניהם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעקבות ההצלחה לה זכה כנס "בזק EXPO" שנה שעברה, תערוך חברת "בזק" בשבוע הבא כנס דומה. כל הפרטים על הכנס בפוסט הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=838 סופ"ש נעים. CHEIF
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן נתב אלחוטי של netgear שהומלץ כאן, ואני מחובר דרכו ביחד עם מודם RTA 1320 של בזק. המחשב שלי מחובר חוטי, ועוד מחשב בבית מחובר אלחוטי. לאחרונה, אחת לכמה זמן קורה שאני פשוט לא מצליח לגלוש דרך המחשב שלי (המחשב לא מתחבר) ואז אני צריך לנתק את המודם והראוטר לכמה דקות, לחבר מחדש, לעשות תקן network conection ואז הבעיה ניפתרת... מה מקור הבעיה המוזרה הזו ומה עושים?!?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לקינפוג הרשת הביתית. המודם הוא Aztech 600E TNN. מהירות 10 מגה דרך תשתית ADSL. הנתב הוא Linksys WRT54GL עם הקושחה של Tomato גרסא 1.07 (עוד מעט אעדכן לגרסא החדשה, 1.28?). כל הרשת מחוברת לנתב. המודם מחובר לנתב. הרשת עובדת בצורה סבירה. השאלה שלי היא, האם אני צריך לקנפג דברים בתוך המודם עצמו (להוריד פיירוול דיפולטיבי? שטויות כאלה שאני לא חושב עליהם) לפני שאני מחבר אותו לרשת הביתית (אותה מנהל הנתב)? או שאולי, אם המודם מחובר לנתב ויש לי אינטרנט אז הכול בסדר ואני לא צריך עוד לפתוח שום דבר במודם עצמו. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב). עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!! לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט) מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי. היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה. גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאי…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם צריך איזה משהו מיוחד או שזה כמו שה2 וחצי שיש לי עכשיו ..? מה לגבי תשתית ? צריך איזה משהו מיוחד ?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-