רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי פאספי אבל שאני רוצה לשחק ברשת יש לאגים והרבה פעמים זה יוצא לי לעומת זאת שהיה לי רואטר של edimax הכל היה עובד חלק (חבל שהוא נשרף) הדגם לרוטאר שיש לי עכשיו זה OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router (אני מדבר על ה רשת אלחוטית של המכשיר ) אם יש לכם טיפים או דריכים לעשות שזה יהיה כמו פעם אני ישמח תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט במהירות 100 מגה עם בזק כתשתית ונטויז'ן כספק, אני מחפש ראוטר שיפעל יחד עם המודם של בזק. אני לא מחפש ראוטר מאד משוכלל אבל יש כמה פיצ'רים שהייתי רוצה: WiFi של 300Mbps Gigabit LAN יציבות אם אפשר להגיד את זה כפיצ'ר דברים בסיסיים כמו port forwarding ו-קביעת IP סטטי (למרות שאני חושב שנהם קיימים בכל ראוטר מודרני) מצאתי כמה אפשרויות שאפשר לקחת בחשבון: TP-LINK TL-WDR3600 62$ שנראה די טוב לפחות בביקורות שמצאתי. Edimax BR-6478AC 70$ - הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר יציבות (אבל זה סתם כי היה לי ניסיון בעייתי עם ראוטר של Edimax) D-Link DIR-645 74$ - לא יודע האם הייתרון שלו לשטח גדול יהיה עדיין רלוונטי משום שהשטח שצריך לכסות לא גדול במיוחד ולכן אולי עדיף נתב עם du…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 הרבה זמן מחויב אליהם עד אוגוסט אני משתמש בראוטר חדש והפורטים פתוחים בבדיקה.לאחר שאני מפעיל את החמור כל כמה זמן הפורטים נסגרים ונפתחים ככה זה כל הזמן ב 2 ראוטרים שניסיתי דיברתי עם 012 והם מתנעררים מאחריות ואומרים שהם לא תומכים בתוכנות שיתוף מה לעשות אני לא מעונין לשלם להם רק בשביל הגלישה אני בטוח שהם חוסמים אותי
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דומיין ישראלי, רציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מ50$ לשנתיים, ומה ההבדל בין החברות השונות שמציאות דומייניים למכירה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שכל פעם שאחד ההורים שלי נכנסים לאתרים, כגון, ynet,walla, וכו.. הפינג שלי מייד קופץ, מהן האפשרויות שלי? תוכנה שמקציבה יותר רוחב פס אליי, ופחות אליהם? אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע כולל לינקים לתוכנות שיכולות לעזור לי, מודה מקרב לב.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Por…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-