רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי פיירוול של סיגייט על המחשב, מודם כבלים תומסון דרך כרטיס רשת., חיבור בחייגן. הפעלתי מחדש את המחשב, ואחרי שהוא עלה, אני פתאום מקבל הודעת שגיאה 769, ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה. ניסיתי את כל האופציות (NETSH, התקנה מחדש לכרטיס, שינוי ל-10MB דופלקס מלא, להתקין את המודם דרך USB...) עד שהגעתי לשלב שבו הסרתי את הפיירוול של סיגייט, והכל נהיה תקין. התקנתי אותו מחדש, לנסות ולאשר הפעם את החיבור של הכרטיס או משהו, שכנראה נחסם מקודם, אבל כל התוכנות שפעילות היו מאושרות ולא נשאר לי עוד מה לאשר, ואותה התקלה עדיין נמשכה על עוד הפיירוול מותקן! אני עכשיו עם זה שמובנה ב-XP, ומרגיש גם שהגלישה נהייתה הרבה יותר איטית, וכמה פעמים צריך להתחבר מחדש כי היא מפסיקה לגמרי. אני עכשיו בכיוון של וו…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב ראשית אני אסביר איך הרשת הבתית שלי מחוברת מדובר ברשת כאשר לכל מחשב בה יש כתובת חיצונית (אינטרנט) משלו במגבלה של עד 750 Kbs צפויה הרחבה ל 1500 (הכתובות מתקבלות חיצונית ואין לי שליטה עליהן - לרוב הן קבועות) המחשבים מחוברים פיזית בניהן דרך switch פשוט 10/100MB (אשר דרכו מתקבלות הכתובת החיצוניות). אבל נראה שאני חייב לעבוד ב HALF (זה לא כזה נורא נכון?) עכשיו אני רוצה להקים שירות remote (צפוי לשמש אותי הרבה מאד) - רוצה במגבלות התנאים להרגיש חיבור חלק כאילו אני עובד על המחשב המרוחק. המחשב הספק את שירותי ה REOMTE הוא P4-2.4 עם 768MB זיכרון מותקנת עליו מ"ה XP pro. המחשב עליו אעבוד הוא מחשב נייד ממש חלש (P2-300 עם 64MB זיכרון מתוקנת עליו מ"ה win 2000 pro. 1. איך אני מגיד את חיב…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ללפטופ. אני ממש לא מבין בזה, אז אם משהו גם יוכל להסביר לי מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה גם... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני גולש להרבה אתרים במקבל הFF* מפסיק להגיב ו( הוא עובד לא קורס אבל נראה כאילו האינטרנט מתנתק הוא עושה סימני טעינה כאילו אחרי עשיית רענון )גם שאני מנסה להפעיל את ה *IE לא מגיב (אותו תגובה )בנסיון של המחשב לאתר את התקלה אומר שיש בעייה עם ה HTTP בנוסף גם *MSG לא מתחבר והכל מפסיק לפעול : רק באיתחול המחשב הכל חוזר לקדמותו, מה לא ניסית להפעיל מחדש את כ.רשת ע"י ENABLE & DISABLE נסיון לעשות renew/ release לא עוזר - אני מחובר ברשת אלחוטית חשבתי ניתוקים מהראוטר- אבל שבדקתי מחשבים אחרים 8 במספר אין להם בעייה אני כרגע גר בחו"ל כך שאין בעייה עם הקו דיי יציב - בכבלים של חברת ROGERS בחבילת גלישה של 10 מגה - לא כל המחשבים מחוברים לרשת בעת ובעונה, רובם ניידים הבית בנוי מ…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני נוהג להשתמש ב LogMeIN לשליטה מרחוק על מחשבים, ויש לסבתא שלי מחשב שאני רוצה את האופציה להשתלט עליו. כשגיסי התקין לה את המחשב הוא גם התקין עליו את התוכנה ועכשיו יש לו בחשבון גישה למחשב. עכשיו-איך אני יכול גם לקבל גישה למחשב מהחשבון שלי, להוסיף אותו לחשבון שלי? תודה רבה. ואם אפשר תשובה עד היום בערב אני אשמח מאוד (אני שם היום בערב פשוט) דרך אגב, אני לא מצליח להתקין את התוסף בשביל הFF, מקבל הודעה כזאת: Firefox could not install the file at https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl.xpi because: Install script not found -204 מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בצפון, אך אצטרך לבצע עבודה של התקנת רשת קטנה באזור השפלה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות אמינה לציוד תקשורת באזור (מעדיף אם אפשרות הגעה ולא רק אינטרנט) - אני צריך כמה ארונות תקשורת קטנים, פנלים, שקעים וכו'. אזור ראשון לציון - רחובות - אשדוד. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני גר בירושלים בבית פרטי 2 קומות. קומה ראשונה קולט אינטרנט וקומה שניה לא מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר בין 2 ראוטרים. השתמשתי במדריך הבא בשביל לעשות זאת, אבל איפשהו אחרי ההגדרה השנייה אני מאבד את זה, ניסתי כמה פעמים http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm - האם יש מישהו שיכול לתת הכוונה מסודרת ? ? ? הראטור הקיים הוא RTA1025W הראוטר החדש הוא D-link DSL-6740U
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לראשונה, משווק בארץ באופן סדיר כרטיס רשת אלחוטי DUAL - כלומר כזה התומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz, |הדגש|בממשק USB|סדגש|. הכרטיס של חברת Linksys מכונה AE1000, עלותו בחנויות סביב 250 שקל והוא מגיע עם מעמד (STAND) המאפשר להניח אותו בנוחות על השולחן. פרטים על הכרטיס מאתר Linksys ניתן למצוא כאן - http://homesupport.cisco.com/en-us/support/adapters/AE1000 מי שמעוניין בכרטיס DUAL בממשק PCI יכול לרכוש בארץ את הכרטיס של חברת D-Link מדגם DWA-566 בעלות של כ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm השימוש בכרטיס כמובן רלוונטי רק למי שיש ברשותו נתב התומך בתדר 5Ghz.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי עזרה בבקשה בנתב של אדימקס BR-6524n איך אני מאפשר את האופציה של SIP על מנת לדבר על הרשת שיחות VOIP? תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי כמה שאלות חשובות אני מריץ בדיקה ביוטורנט וכל הזמן אומר לי result : port is not open עם חץ צהוב פתחתי את הפורט בנתב הכל נכון ועשיתי פתיחה גם בפיירוול של הווינדוס ועדיין אותו דבר נותן לי חץ צהוב... אני רוצה להוריד בפול מהירות ואני לא רוצה שיהיו דברים חסומים ... מה אני אמור לעשות? אין לי תוכנה של פיירוול רק אנטי וירוס של אווירה.. יש לי נתב של בזק DLINK 6740U G2 בבקשה חברים תעזרו לי ...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט על נתב ביתי חזק שיעמוד בעומסים של טורנטים העלאות והורדות של קבצים 24/7 ואני כעת מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות. כרגע יש ברשותי את ה D-LINK DIR-655 שעושה לי צרות צרורות מתנתק כל הזמן, מאתחל את עצמו גם כשאין תוכנות שיתוף פתוחות ברקע, מצאתי כרגע נתב של CISCO מדגם Cisco Linksys E3200 שהוא גם תומך DUAL בשני תדרים שונים ויש לו מעבד חזק הרבה יותר מהממוצע ושלל תכונות מרשימות. מצד שני ראיתי לא מעט המלצות על TP-LINK מדגם 1043 שיש אותו לקרובי משפחה שלי שמרוצים ממנו, אך המעבד שלו חלש יחסית ואני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב כמות חיבורים גדולה וטורנטים פעילים, אני חושש שהוא יתנתק ויקרוס ברגע שאעמיס עליו הורדות. ראיתי עכשיו ברגע זה גם את TP-LINK TL-WDR4300…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-