רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר לאינטרנט בצורה קווית , למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי המספק חיבור אלחוטי מסוג AD-HOC. יש לי לפטופ עם כרטיס אלחוטי שאיתו אני גולש באמצעות רשת הAD-HOC שהגדרתי במחשב שולחני. הבעייה שלי היא כזאת: הלפטופ שלי הוא לפטופ מהעבודה שמוגדר להתחבר לדומיין של העבודה (חברה גדולה ובין לאומית.) , אני רוצה לשתף קבצים ומידע בין המחשב השלוחני ללפטופ (FILE AND PRINTER SHARING) , על מנת לעשות זאת אני צריך כי שני המחשבים יוגדרו תחת אותו WORKGROUP יש לי בעייה להגדיר את הלפטופ תחת WORKGROUP , מכיוון שברגע שאני עושה זאת אני מנתק את המחשב מהדומיין , ברגע שאני מנתק אני לא יכול להחזיר את המחשב שלי לדומיין שבעבודה ואני צריך לקרוא לאנשי הIT שיעשו זאת (רק ליוזר שלהם יש הרש…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה להכין רשת אינטרנט בבית אז תגידו לי אם מה שאני מתכנן הגיוני ואם כדאי משהו אחר. יש לי מודם של WOW דגם B-FOCUS ROUTER 270PR והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות שלו ושהוא ישמש כראוטר ואני יוסיף מיני הב (כי הרשת רק בין שני מחשבים).... איזה מיני הב מומלץ בין 100-200 שקל. זה יעבוד?? ובאיזה מהירות אפשר להעביר מידע בין שני המחשבים(יש לי 1.5 מגה).
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה לראוטר שמתאים לצרכים שלי, כרגע אני משתמש בנתב בי של בזק, ואני מאוד נהנה. אני ישמח לקנות באופן חד פעמי ראוטר, ולא לשלם כל חודש.(אני די בור בעניין)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . אני מתכוון לפרמט היום את המחשב שלי . אני נמצא בבזק (גם כספקית וגם כתשתית) , יש לי מהירות 12 מגה עם ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK . אני מחובר ללא חייגן , אני זוכר כשטכנאי התקין לי את הראוטר אז נכנסתי לאינטרנט (כשהמחשב לא היה מחובר לרשת) ורשמתי אייפי בשורה של הכתובת ושם הייתי צריך להתחבר עם שם המשתמש והסיסמא שלי . עכשיו אם אני מפרמט עכשיו אני שוב יצטרך לעשות ככה נכון ? חיפשתי באתר של בזק ולא מצאתי את האייפי הזה שאני צריך לרשום , מצאתי רק דרייברים (אם אני לא טועה לא הורדתי למחשב שום דרייבר של הראוטר) . מישהו יכול למצוא לי באתר שלהם מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר לאינטרנט אחרי הפירמוט ? או להביא את האייפי ? ולמקרה שאני יסתבך התמיכה הטכנית שלהם עובדת היום ? תודה וסליח…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בבזק לא ראיתי שום מחיר באתר חוץ מפרטנר והוט אילו עוד שירותי אינטרנט של ספק כולל תשתית אתם מכירים ועל מה תמליצו?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לקינפוג הרשת הביתית. המודם הוא Aztech 600E TNN. מהירות 10 מגה דרך תשתית ADSL. הנתב הוא Linksys WRT54GL עם הקושחה של Tomato גרסא 1.07 (עוד מעט אעדכן לגרסא החדשה, 1.28?). כל הרשת מחוברת לנתב. המודם מחובר לנתב. הרשת עובדת בצורה סבירה. השאלה שלי היא, האם אני צריך לקנפג דברים בתוך המודם עצמו (להוריד פיירוול דיפולטיבי? שטויות כאלה שאני לא חושב עליהם) לפני שאני מחבר אותו לרשת הביתית (אותה מנהל הנתב)? או שאולי, אם המודם מחובר לנתב ויש לי אינטרנט אז הכול בסדר ואני לא צריך עוד לפתוח שום דבר במודם עצמו. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מהם הגדרות האבטחה הנכונות לשיתוף תיקייה בודדת במחשב השרת(שהוא גם משתף האינטרנט - XP PRO) עם הקליינט (WIN98 מהדורה 1) האם זה יהיה נכון יותר לעשות זאת דרך MICROSOFT NETWORKING ?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-