רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזאת.. יש לנו אינטרנט מהיר מגה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר... אתמול שמנו ראוטר והיום אני ואחותי היתיישבנו לגלוש... בהתחלה הכל היה בסדר.. והתחלתי להוריד דברים כל היום המחשב היה בהורדות... ממש ניצלתי את הפס הרחב... והיום הערב היתיישבתי לגלוש.. ובכמה שעתיים שלוש ראשונות הכל היה בסדר, ואז התחילו הבעיות... *בעיות כאלה היו עוד קודם (היום ) ICQ מיתנתק מעצמו, אקספלורר פתאום מנותק , קזאה רוב הזמן מנותקת והיא אפשר להיתחבר.... והגלישה הפכה מקשה עד בילתי אפשרית! כרגע אני גולש אם נאו-פלאנט.... ובאופן מוזר האינטרנט לאחר 7 מדורי גהנום אם האקספלורר של מיקרוסופט אני גולש במהירות מפתיעה אם הניאו-פלנט.. מה אני יכול לעשות ? כי אם חשבתי שהבעיה היא מגע רופף\בעיות בכבלים הרי …
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בשעה טובה, נפתחו אירועי CES 2012 בהם הוצגו שלל מוצרים חדשים ומעניינים. באירוע הפתיחה המיועד לעיתונאים הוצגו מספר מוצרים אלחוטיים חדשים עליהם אני מתמקד ב-POST זה. קריאה מהנה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1792
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של TP LINK ברשת N המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ברשת N לא משנה איזה סוג העיקר שיהיה טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות. מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במידה ויש לי דומיין (לצורך העניין, ללא אחסון, רק דומיין), ואני מעוניין ליצור מספר תיבות דואר לקבלת אימיילים. אפשרות אחת היא לרכוש חבילת אחסון (נניח ואני צריך גם אחסון לאתר) הכוללת מספר תיבות דואר, בצורה כזו האמיילים נשמרים בשרת המאחסן שלי, ואני ניגש ב POP 3 ומושך אותם אלי. במידה ויש לי מחשב המחובר כל הזמן לאינטרנט, האם לא עדיף לי להתקין עליו שרת דואר, במקום בחברת האחסון ? בצורה כזו אין לי מגבלה על מספר התיבות, גודל התיבות, כל הדואר נמצא אצלי (אוכל לגבות אותו), אין חשש שאחרים יקראו לי את דואר (למשל טכנאים של חברת האחסון) וכו' 1. האם אכן עדיף ששרת הדואר יהיה אצלי ? 2. בהנחה וכן, מה בדיוק אני צריך לעשות (מה להתקין ? מה לקנפג ?) תודה !!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלי ברשת חיברתי את המודת ב-USB ואת 2 המחשבים דרך רשת של שתי כרטיסי רשת אצלו ב-local area connection יש איקס אדום והוא רושם לי שהכבל של הרשת כאילו לא מחובר, למרות שהוא כן עקבתי אחרי המדריך ועשיתי את כל מה שהיה אבל אני לא יודע איך לבטל את האיקס הזה תעזרו לי בבקשה תודה, דור לוי
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הרשת שלי מורכבת ממודם B-focus router 312+ ורואטר DLINK DI-514 לראוטר מחוברים 2 מחשבים בכבל ויש עוד 2 לפטופים שעובדים בצורה אלחוטית בזמן האחרון האינטרנט נעשה איטי להחריד והוא כל הזמן מתנתק ומתחבר לבד. התקשרתי לספק אינטרנט, עשיתי ריסטרט גם למודם וגם לראוטר, ניתקתי את כל הכבלים, החלפתי בין הכבלים, כיביתי הדלקתי, בקיצור, כל דבר שהצלחתי לחשוב עליו בערך. הדבר היחיד שעזר היה לחבר את המודם ישירות למחשב. ככה האינטרנט עובד בצורה מהירה וחלקה. אז כנראה שהבעיה היא בראוטר, אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה. כל המערכת עבדה בצורה חלקה בלי שום בעיות במשך שנתיים לפחות ופתאום התחילה לעשות בעיות. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר(לכתוב את האיפי של הראוטר בדפדפן) אבל גם זה לא מצלי…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים שמי ליהי ואני חדשה פה אנו בשלבים של בנית שלד בין 3 קומות הקומה התחתונה היא מרתף מבטון שם החדר שלי וברשותי נייד ומעונינת באלחוטי כל הבית ולכל חדר יש טלפון ומחשב CAT5E השאלה הראשונה האם להעביר בשרשורי 2 כבלים אחד למחשב והשני לטלפון?? יש לי את החבילה של הוט 30M בקומת קרקע אלחוטי וקווי רוצה לחבר סטרימר אם אני ישים רוטר אלחוטי בקומה זו אני יוכל לגלוש באלחוטי בקומה א??? רוצה בבקשה סכמה או איזה ציור של חיבורים קומת מרתף 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי קומת קרקע סטרימר טלויזיה חכמה מחשב אלחוטי קומה א 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי תודה לכלום mailto:even38@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-