רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קיבלתי מחבר מודם B-FOCuS Router 312+, ואני מתלבט אם להתקין אותו או להשאר עם המודם הקיים שלי. המודם הקיים שלי הוא RTA100 והוא מודם ראוטר (מחובר לאינטרנט ללא חייגן). הוא מודם רשת, יציב ולא עושה בעיות התנתקויות וכאלה.. הבעיות שהוא כן עושה הן בעיות בהורדות וכדומה. בגלל שיש לו פיירוול מובנה או משהו כזה, אני צריך לפתוח פורטים מסוימים כדי שיהיה אפשר להוריד באימיול במהירות נורמלית, או לקבל קבצים באייסיקיו. בגלל שהמודם לא מוכר, קשה לי למצוא תמיכה טכנית שתאפשר לי לפתוח בו פורטים, לכן אני שוקל לעבור למודם החדש שקיבלתי (הדגם בכותרת). 1. מה אתם חושבים על המודם הזה? 2. כפי שאתם רואים, גם הוא מודם-ראוטר. האם יהיו בעיות לפתוח בו את הפורטים הרצויים? האם הוא עשוי לעשות …
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן נתב אלחוטי של netgear שהומלץ כאן, ואני מחובר דרכו ביחד עם מודם RTA 1320 של בזק. המחשב שלי מחובר חוטי, ועוד מחשב בבית מחובר אלחוטי. לאחרונה, אחת לכמה זמן קורה שאני פשוט לא מצליח לגלוש דרך המחשב שלי (המחשב לא מתחבר) ואז אני צריך לנתק את המודם והראוטר לכמה דקות, לחבר מחדש, לעשות תקן network conection ואז הבעיה ניפתרת... מה מקור הבעיה המוזרה הזו ומה עושים?!?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קודם כל יש לי את מודם ה ADSL של בזק את ה 312+ עכשיו בשביל לשטף אינטרנט בין שני מחשבים אני מתכוון להזמין את המוצר של MSI זה שמאפשר רשות דרך רשת החמל בבית (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug) ROUTER של EDIMAX ושני כרטיסי רשת אז אפשר כבל להזמין או ששכחתי משהו?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי שעזרתי לרבים פה, אני צריך עזרה קטנה.. יש לי כרגע בבית שתי תשתיות, גם בזק וגם הוט, שלכל אחת ספקית נפרדת עם יוזרים שונים... כרגע שתי התשתיות מחוברות למחשב, את הUTORRENT הגדרתי להשתמש בבזק והFIREFOX באופן אוטומטי משתמש בהוט, ככה שאני מעלה על 60 קילובייט ומוריד ב600 בUTORRENT ללא השפעה על הגלישה הרגילה או על אפליקציות אחרות. הקטע שיש בעיה אחרת, הFIREFOX משום מה לפני כל כניסה לאתר "מתלבט" באיזה חיבור להשתמש, במיוחד בפענוח "DNS" בכל אופן, מה שרציתי זה ליצור פרוקסי פנימי שינתב את ההתקשרות של הוט לפורט מסוים ואז מן הסתם אני אפנה את הFIREFOX בהגדרות שלו לפרוקסי הזה וזה יפתור לי את הבעיה ויבטיח חיבור קבוע דרך הוט מהFIREFOX, כמובן גם יוכל לעזור באפליקציות נוספות ולנ…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לפעול על ADSL אחד עם 2 מחשבים בלי השתמשות ברשת?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מודם של כבלים Terayon 715. למודם יש יציאת רשת ויציאה נוספת של USB. האם אני יכול לחבר את המודם ל-2 מחשבים כך שמחשב אחד יהיה מחובר למודם דרך כרטיס הרשת ומחשב שני יהיה מחובר למודם דרך USB ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-