רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז קצת רקע: בביתי קיימים ארבעה מחשבים ללא רשת כאשר בכל אחד מותקן מודם ADSL USB (מסוג ALE 130), כשאחד רוצה להתחבר המודמים האחרים מנותקים. בקיצור באחד המחשבים אני רוצה לשנות את המודם שיהיה מחובר דרך כרטיס רשת ואני לא יודע איך לעשות זאת: מה לקנות ואיפה? לאן זה מתחבר בדיוק? והאם אני בכלל יכול על המחשב שלי? (צירפתי תמונה שתעזור) אני ממש זקוק לעזרה! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים בבית אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר מהנייח לנייד קובץ ששוקל 5GB ואני לא יודע איך לעשות את זה תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רב אפשר לקבל המלצה לאיזה שני ראוטרים לקנות על מנת שאחד ישמש כ-AP לקומה העליונה ובקומה התחתונה השני ישמש כמגבר אם אפשר שכבר יהיה להם מודם ADSL בפנים שלא נצטרך לקחת מבזק אחד חדש אבל זה לא באמת הכרחי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך ניתן למנוע מוינדוס 7 להתחבר לרשתות ציבוריות אלא רק לרשתות WORK\HOME ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בבזק לא ראיתי שום מחיר באתר חוץ מפרטנר והוט אילו עוד שירותי אינטרנט של ספק כולל תשתית אתם מכירים ועל מה תמליצו?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לקינפוג הרשת הביתית. המודם הוא Aztech 600E TNN. מהירות 10 מגה דרך תשתית ADSL. הנתב הוא Linksys WRT54GL עם הקושחה של Tomato גרסא 1.07 (עוד מעט אעדכן לגרסא החדשה, 1.28?). כל הרשת מחוברת לנתב. המודם מחובר לנתב. הרשת עובדת בצורה סבירה. השאלה שלי היא, האם אני צריך לקנפג דברים בתוך המודם עצמו (להוריד פיירוול דיפולטיבי? שטויות כאלה שאני לא חושב עליהם) לפני שאני מחבר אותו לרשת הביתית (אותה מנהל הנתב)? או שאולי, אם המודם מחובר לנתב ויש לי אינטרנט אז הכול בסדר ואני לא צריך עוד לפתוח שום דבר במודם עצמו. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מי ששם לב, כשנכנסים לאתר YNET, רואים את המסך הראשי למשך כמה שניות טובות עד שמופיע הסרגל המאפשר הזזה למעלה/מטה של העמוד. זה קורה בכל כניסה לכתבה או כל טעינה מחדש של האתר. הדבר הזה קורה מכיון ש YNET רוצה שישימו לב לפרסומת שלהם. השאלה שלי אם יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לסדר את הזה. גם אם אני משתמש בגלגלת של העכבר, ב PGUP/PGDN לא ניתן לרדת למטה בעמוד עד שהסרגל הזזה לא מופיע. וזה לקוח כ 5 שניות כל פעם. ממש מעצבן. תותח מי שיפתור לי את הבעיה הזו אם בכלל אפשר. בנוסף מה שהם עוד עושים, אתה נכנס לכתבה כל שהיא, אתה רואה פרסומת לכמה שניות או שאתה לוחץ על הכפתור דלג ואז מופיע העמוד בו יש את הכתבה. אך מה קורה, עליו יש עמוד שקוף לגמרי שלא ניתן לראות אותו, בפועל מה שקורה אתה מנסה לרדת למט…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אלטרנטיבה (תוכנה) שתנהל לי את החיבורים לרשתות האלחוטיות במחשב. כרגע יש את הממשק הרגיל של ווינדוז, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשפר את הביצועים? לזהות רשתות נוספות? עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי, אשמח להמלצה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-