רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שישמש לסטרימינג מהמחשב ל-PS3. אני מעוניין בראוטר שיהיה איכותי ויציב. תקציב גמיש. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אפשר ליצור שיתוף קבצים בין מחשב עם XP ומחשב עם ME, באמצעות חיבור פרללי? ה-direct cable connection המחורבן לא עובד. יש תוכנות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
בבית שלי יש ראוטר עם רשת אלחוטית (2 מחשבים מחוברים אליה חוץ משלי) וקניתי מחשב חדש שאני צריך לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. הבנתי שעדיף לא USB אלא כזה שנכנס ללוח אם. השאלה שלי היא איזה כרטיס רשת לקנות ועל איזה פרמטרים להסתכל תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מי יודע איפה אפשר לקבל מקום אחסון קטן ברשת? ואם אפשר חינם, רצוי בלי פרסומות - אבל אם יש אז יש תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הצצתי בזאפ וכמובן ראיתי ביקורות טובות ורעות על כל ראוטר מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו אמין שלא מתנתק ועם מהירות טובה-אני גולש דרך כבלים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי כעת חיבור לאינטרנט דרך ADSL. ברצוני להוסיף קו ואינטרנט של הוט (בנוסף ל-ADSL). האם מישהו יודע אם אני אוכל להתחבר לאינטרנט משני החיבורים דרך הספק שלי, או שאני אצטרך לבחור או חיבור רק דרך ADSL או רק דרך הכבלים (במצב זה צריך בעצם, לפתוח 2 חשבונות אצל הספק) תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-