עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 69,

אני עם XP PRO מחודר לאינטרנט מהיר דרך נתב DLINK שמחובר למודם ADSL אלקטל 510 הפועל גם כנתב, מחובר תמידית. אך למרות שאני מחובר וגולש, לעיתים קופצת לי החלונית להתחבר, כיצד מונעים מהדבר המטופש הזה לקפוץ ? :-) תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps

3. נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה. הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון. אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון? לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256) תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by tepez,

יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

יודע שזה אולי קצת נדוש ונשאל הרבה יותר מדי, מצטער על הבורות פשוט לא מצליח לעשות את זה ! צירפתי תמונה של איך ה"PORT FORWARDING" תחת NAT נראה כרגע! תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avi1980,

היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה

10. עם המעבר לקצבי אפלואד גבוהים בשוק הבייתי נפתחה אפשרות נוחה למשתמש שהפרוטה לא בכיסו לפתוח שרת עצמאי בבית. בתצורה הבסיסית שלו שרת מסוג זה מציג למשתמש תיקיות וקבצים אותם הוא יכול הוריד. אפשריות מתקדמות יותר: הגבלת תעבורה ומשתמשים, סיסמאות, אפשרות להעלות קבצים, החלפת מראה דף ואפילו אירוח דפי HTML רגילים. מה צריך\עדיף\כדאי: 1. חיבור אינטרנט קבוע, עדיף עם קצב העלה גבוה מהרגיל. 2.הפניית פורט 80 בפיירוולים שלך למחשב\שרת + הקצאת אייפי סטאטי למחשב\שרת 2. הרשמות חינמית לשרות המציע הפיכת כתובת IP דינמית לסטאטית. וזאת כדי שלא כל פעם שנאתחל את החיבור נצטרך לפרסם את הכתובת מחדש. 3. הורדת תוכנת HFS, html file system שהינה שרת בקובץ אחד ויחיד , ללא צורך בהתקנה\הסרה. המדריך מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Moo,

אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?

12. Started by kobi38,

יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KF,

שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?

15. יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה. אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר. תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

18. Started by galz,

אני כרגע מסודר ככה: מודם כבלים>ראוטר>סוויץ'>מחשבים הראוטר זה ה-br-6204wg, של אדימקס שיש לו ארבע יציאות, כלומר יש לי עליו מספיק מקום (יש לנו ברשת מחשב אחד אלחוטי ועוד שלושה נייחים). כדאי להעיף את הסוויץ' ולחבר ישירות אליו, או שזה לא משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש

20. Started by vincecarter,

אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  21. Started by ryu,

I noticed that I had lags in online games such as Battlefield every couple of minutes that I can't move etc, and then everything is back to normal.So I did a few checks and I found out that it's not just the game, it's in the entire internet connection that just freezes every 7 minutes (I measured that with a stopwatch).I tried downloading a big file while looking at the speed with some internet speed meter,to make sure the download is at top speed the entire time.and the graph (in the picture) shows that the drops are constant in timing and length.(Top speed for my connection is 200KB)http://dl.dropbox.com/u/8185732/network%20problem.pngAnyone knows how to fix this? (my …

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Zadu,

שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.