עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by wok2000,

היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by אברם מהמכולת,

עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…

5. Started by jackofalltrades,

ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…

6. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. חג שמח לכולם.. טוב אז בבית שלי יש שני מחשבים ושניהם באותה הקומה... אחד מהם נמצא בחדר ממ"ד (החדר ממוקם כ3-4 מטר מהחדר עם המחשב השני) אחרי צפייה בחוות דעת של הקונים בZAP על הנתב הנ"ל הבחנתי בתגובה על כך שהוא הצליח לחדור ממ"ד ולשדר קליטה ממש טובה .. זה באמת נכון? ובאותה הזדמנות. יש לכם המלצות על נתבים (רשת ADSL) בסדר גודל מחיר של עד 400 ש"ח שיכולים לחדור לי דרך הממ"ד (אני חוזר על העובדה שהממ"ד נמצא ממש סמוך למחשב השני..)? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  9. מחקתי בטעות את הפורטים בראוטר ולאחר מכן האימיול נהיה איטי ביותר עם פס שחור על העיניים ולפני המחיקה הכל היה תקין איך פותחים פורטים שיהיו תקינים ולא יהיה לאט

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  10. התחברתי ל unlimited והכרטיס רשת המובנה מספק לי רק 97mb הורדה ו 10mb העלאה מתוך ה 200 סימטרי שאני אמור לקבל. על איזה כרטיס רשת תמליצו לי כדי לנצל את המהירות הסימטרית ושתהיה לו אופציה למהירות גבוהה יותר במידה ואחליט לשדרג ל 500 מגה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  11. אני לא כל כך מבין בכל העיניין הזה ואני קונה ראווטר בקרוב. כבר הבנתי איך לחבר כל דבר ולאיפה לחבר והכל. השאלות שלי הן: 1. אחרי שהכל מחובר להכל.. כאילו כל כבל מתחבר למקום שלו.. פשוט יש לי אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראווטר? או שצריך לעשות משהו כדי שהאינטרנט יפעל? 2. ואחרי שאני מצליח להפעיל את האינטרנט והכל. שמעתי שצריך להשים סיסמאות\הצפנה או משהו לראווטר כדי שלא יתחברו לרשת שלך. איך עושים את זה? 3. איך מעבירים קבצים ממחשב למחשב? תודה רבה רבה רבה ענקיתת מראש! אני חייב עזרה ומצטער שכל כך הרבה שאלות.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  12. שלום לכולם... יש לי רשת עם כבל מוצלב עכשיו השאלה היא: יש לי מצלמת רשת שמותקנת במחשב בסלון שהוא המחשב המשני. איך אני דרך המחשב הראשי שבחדר שלי צופה דרך מצלמה זו? תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by dolphin,

יש לי רשת מחשבים ואני צריך מודם שיתחבר לראוטר של + D-link 714P יש הצעה של בזקסטור ב- 400 ש"ח https://www.bezeq.co.il/application/bezeqstore/default.asp שווה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  15. אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. Started by Tan,

שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  17. המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  18. לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. מחפש המלצה לראוטר עם מודם ADSL מובנה. הבעיה - ברשותי מודם ADSL מסוג USB. המטרה - להגיע לראוטר על מנת לחבר מספר מחשבים ללא תלןת אחד בשני. מבקש המלצות: 1. האם ניתן לבקש מבזק להחליף מודם (כבר ישן)? 2. לקנות ראוטר + מודם משולב? ואם זו התשובה - אז אני צריך המלצות.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; יש ברשותי ראוטר אלחוטי מבית Level one מדגם WBR-3406TX וכרטיס רשת שמתאים לראוטר (802.11G). עכשיו הרשת עבדה מעולה במשך שנה, ולאחרונה התחילו בעיות חיבור, עד שהחיבור הופסק לחלוטין, ואפילו במחשב שאליו מחובר הראוטר (לא האלחוטי) אי אפשר להתחבר לרשת. הבעיה אינה בחיבור עצמו לאינטרנט, מכיוון שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ולא דרך הראוטר, הכניסה לאינטרנט בתבצעת מייד. חשוב לציין שאני מנוי הוט, ויש לי גם קו טלפון (077) דרכם, להתקשר לנציגי שירות של אחת מהחברות אליהם אני מחובר לא הניב כלום, מאחר והקמת הרשת לא בוצעה על ידם, אלא באופן עצמאי. בכניסה לראוטר עצמו גיליתי שכל הערכים מאופסים, אך כאשר אני מכניס ערכים עצמאית, לפי חוברת ההדרכה של הראוטר, שום דבר לא קורה, ז"א שהר…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by dannyg,

שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  22. Started by eegg,

יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. Started by idov,

כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. מצאתי תוכנה P2M אבל היא עובדת לא משהו... עושה הרבה בלאגן. שמעתי שיש GMAIL DRIVE ועוד לא ניסיתי אותה. יש עוד המלצות..? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים