רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו מחשב בחדר של אח שלי ויש בו כרטיס רשת (שמתחבר למודם של ADSL) ובמחשב החדש יהיה כרטיס רשת מובנה בלוח עכשיו מה עוד צריך לקנות (אני מעדיף לעשות את זה בהזמנה אחת) כדי שיתאפשר לי לבנות רשת?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי חיבור מגה וחצי דרך 012 וחב' הכבלים. אני מחובר עם מודם מוטורולה SB4200, כאשר יש למודם הזה 2 חיבורים: 1) חיבור USB 2.0 2) חיבור כבל רשת. חיברתי כל חיבור למחשב אחר ובדקתי כתובות וגיליתי כי הוא נותן כתובת אייפי שונה לכל מחשב. האם ניתן גם לשתף ביניהם קבצים ומדפסת? אם כן איך אני מגדיר אותו כדי שיעבוד כמו ראוטר ע"מ לעשות זאת? והאם ניתן ללא כל קשר לשפר את מהירות ההורדה דרך המודם ע"י משחק בהגדרות שלו?? תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום. בנייד מותקנת מערכת הפעלה widows xp media center version 2002 service pack 2 .אמנם הגלישה באקספלורר תקינה אבל בכל דפדפן אחר או בהפעלת יישומים הכל נראה כאילו אני לא מחובר לאינטרנט. בדקתי ב"חריגים" בפיירוול של ווינדווס והכל תקין שם (כל התוכנות הנ"ל מאושרות ומסומנות ב וי .) עולה לכם משהו?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הפשוט, EDIMAX, br6104 מספר שאלות, אומנם חיברתי את המחשב הראשון כי את המחשב השני אני ירכיב עוד מעט, זה אמור להגדיר לי IP אוטומטית במחשב השני? או שאני אמור להגדיר? טיפים לאבטחה, מה לסגור? האם להריץ את ה-FIREWALL של הראוטר או לא, ואיפה אני מגביל מהירות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של IBM R50e - עם התוכנה המקוללת שלו של access IBM ששולטת על הכל במחשב. בנוסף לזה, יש לי ראוטר של אדימקס דגםBR 6204WG. אלחוטי. וחיבור לנטוויז'ן בכבלים. עכשיו: הכל טוב ויפה, ואני מצליח לגלוש איתו סבבה. אבל לאחרונה החלטתי לפתוח פורטים בשבילו כדי להפעיל כמו שצריך את האימיול. וכאן התחילה הבעיה: מבחינת הראוטר - אין בעיה, אני מקצה כתובת IP, עם הפורטים הדרושים, והכל סבבה. אבל כשאני מנסה להכניס בהגדרות של הWIRELESS בלפטופ כתובת IP קבועה, עם שרתי הDNS של נטוויז'ן, אני לא מצליח לעבור לשלב הבא של סיום ההגדרות, והוא דורש ממני לבחור בשרת DHCP אוטומאטי. כלומר במילים אחרות - הוא לא נותן לי לבחור כתובת סטאטית במחשב. ניסיתי לעבור לתוכנת הWIRELESS של הווינדוס עצמו, אבל בלי הACCE…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
צריך לפתור תנושא הזה אחת ולתמיד איך אני מגדיר תהגדרות של ה TCP UDP כמו שצריך אני כבר פתחתי תפורטים שלהם ב FIREWALL של ה ווינדוס ושום דבר לא עוזר וזה משגע אותי אני לא עובר ת 15 K וגם זה בלחץ היסטרי וניסתי מאתיים אלף פורטים אחרים ושום דבר לא עוזר :s05:
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל שבוע הבא את הרווטר הזה מתנה מח"ול (חבר שחוזר). למישהוא יש נסיון איתו? כרגע יש לי בבית מודם ADSL AZTEC DS-600E של בזק, האים הוא יעבוד איתו?. מה לגבי טווח הקליטה?. תודה שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר מסוג ROTAL RTA1320a שהוגדר להיות גם ראוטר וגם מודם. איך אני יכול להחזיר אותו לכך שיהיה רק מודם (כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו מבזק)? תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-