רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה אחרי משחק בהגדרות רשת בראוטר (בגלל שלא יכולתי להיכנס ל XBOX LIVE) שאני מוריד קבצים בהורדה ישירה, יש שגיאה בקובץ - CRC ERROR שאומרת שהקובץ פגום- אבל שאני מוריד דרך TORRENT אין בעיה בקבצים. הבנתי שאחת הסיבות האפשריות לבעיה מהסוג הזה היא בעיה של "קפיצות" לא מורגשות באינטרנט אבל במהלך ההורדה פוגעות בקובץ. משהו עם MTU? רציתי לדעת מי יכול בבקשה לעזור לי לבדוק את הרשת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת 4 גידים ואני צריך לחבר אותו בקצוות ל תקע /שקע RGB45 אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי איזה תמונה/שירטוט של החיבורים לפי צבעים או אולי איזה קישור למדריך ?? ( הכבל מיועד לרשת מחשבים קטנה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר כלשהוא שיאפשר לי להגביר את עוצמת האות האלחוטי שלי (במקום הלימודים שלי יש בניין בין החדר שלי לנתב). אני זוכר שלחלק מהראוטרים היתה אפשרות לקחת אות שהם מקבלים ולשדר אותו שוב וכך להרחיב את הטווח. אם יש מכשיר מיוחד שעושה זאת זה גם יכול לעזור. אני לא מעוניין להשקיע בעניין זה כסף רב (המטרה היא לדאוג לעצמי לקליטה נורמלית בחדר במקום במסדרון). אשמח להמלצות למוצרים זולים\יד שנייה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
במידה ורכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי (בנוסף לרגיל), כיצד אני יכול לוודא שבאמת יש כרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב הנייד, מבלי לפתוח אותו ? (האם יש סממן חיצוני ? אנטנה קטנה ? בליטה ? משהו ? ) ואגב, מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ? ושאלה נוספת : בקניית מחשב נייד HP, מקבלים שנה אחריות במעבדה. האם האחריות תפוג במידה והחלטתי להרחיב את הזכרון/להוסיף כרטיס רשת וכו' ? (שאלתי ב HP ישראל, קיבלתי 2 תשובות שונות, התקשרתי שוב ע"מ לקבל את תשובת שובר השוויון, אבל כבר היה מאוחר והם הלכו הביתה )
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה 64 ועליה יש VMWARE עם WIN XP32BIT. בגלל שבויסטה אין לי ב ODBC דרייבר MDB של אקסס אני מנסה להגדיר את המערכת שב- VMWARE שתהיה השרת. קודם כל, יש דרך להתקין דרייבר של MDB ב ODBC של ויסטה? לא מצאתי איך... ואם לא , איך אני יכול להגדיר את הקישור שיהיה אפשר להתחבר לשרת APACHE שב- XP מהאינטרנט? ניסיתי לעשות BRIDGE אבל זה רק ניתק את האינטרנט לגמרי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה , אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית יש לי מודם של ADSL וממה שהנתי זה לא מודם ראוטר. מה אני צריך לעשות מה לקנות כדי שאני אוכל להקים רשת אלחוטית בבית בין 2 3 מחשבים. אם אתם צריכים עוד פרטים תגיבו אני יענה בהקדם האפשרי. זה מאד דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-