רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב עד לפני איזה שבועיים הכל היה טוב ויפה. עכשיו התקנתי SP2 ואז התחילו להחם לי פורטים של תוכנות P2P כגון: Emule ו Azureus (ביטורנט למי שלא מכיר) עכשיו בשתי התוכנות יש אופציה לבדוק אם הפורט עובד, ובשתיהן הוא נחסם. עכשיו פירמטתי את המחשב ועוד לפני שעשיתי עידכון כלשהו התקנתי את התוכנות והבעיה לא נפתרה הפורטים עדיין חסומים. בנתיים עידכנתי ל SP1 ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני לא חושב שזאת בעיה של ה Firewall כי גם כשאני סוג אותו זה לא נפתר. למישהו יש רעיון, אולי ISP זה נחסם ? (נטוויזיון). אני מתוסכל מזה מאד. תודה לכל מי שישפוך אור על הנושא...
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר מסוג ROTAL RTA1320a שהוגדר להיות גם ראוטר וגם מודם. איך אני יכול להחזיר אותו לכך שיהיה רק מודם (כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו מבזק)? תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בוקר טוב, התקנתי אתמול רשת אלחוטית הכוללת מחשב אחד המחובר עם כבל רשת לראוטר ומחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ( שנהם מתוצרת Edimax). רציתי לדעת האם יש אפשרות לגרום למחשב עם הכרטיס האלחוטי תמיד להיות מחובר? לא תמיד הוא מתחבר. ( אולי זה קשור לזה שהתקנתי אותו בעזרת Ralink - נתן לי לבחור את זה או משהו של מיקרוסופט zero משהו). שאלה נוספת היא האם ניתן לשלוט איכשהו במהירות הגלישה שכל אחד מהם יכול להשתמש. הסיבה היא שכשהורדתי משהו באחד המחשבים, המחשב השני נראה שגלש לאט יותר למרות שאני יודע שזה אמור להתחלק ביניהם ולא אחד על חשבון השני. דבר שלישי ואחרון, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הוא שאל אותי האם להגדיר אותו ל optimize performance או ל WI-FI. בחרת ב performance - מה ההשפעה של זה ע…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך האב האלחוטי טוב שלא יתנתק או יהיה הפרעות ברשת. אני גם צריך שהוא יהיה לאינטרנט וגם העברת קבצים בין המחשבים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה לשליטה מרחוק במחשב אחר שהיא קלה לשימוש אצל האדם מהצד השני אני צריך תוכנה שתתן לי לשלוט עלמחשב של דוד שלי מהבית שלי שדי רחוק. תראו הpcanywhere מעולה אבל היא לא ממש פשוטה לשימוש וג אין לי מאיפה להוריד אותה עכשיו אז יש תוכנה קלה וגם די בטוחה שתעזור לי וחשוב שביא תעבוד לא בחיוג ישיר אלא דרך האינוטרט.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר כלשהוא שיאפשר לי להגביר את עוצמת האות האלחוטי שלי (במקום הלימודים שלי יש בניין בין החדר שלי לנתב). אני זוכר שלחלק מהראוטרים היתה אפשרות לקחת אות שהם מקבלים ולשדר אותו שוב וכך להרחיב את הטווח. אם יש מכשיר מיוחד שעושה זאת זה גם יכול לעזור. אני לא מעוניין להשקיע בעניין זה כסף רב (המטרה היא לדאוג לעצמי לקליטה נורמלית בחדר במקום במסדרון). אשמח להמלצות למוצרים זולים\יד שנייה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם כמה שאלות בנושא שיתוף בין מחשבים. בעקבות הודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288174.msg2533709#msg2533709 היות וכל המטרה של חיבור הרשת הינו שיטוף פשוט באינטרנט, ועקב הכתב במאמר הזה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm שקלתי במקום לעשות בבית רשת קווית או אלחוטית עם רוטר, לחבר בין שני המחשבים ע"י ICS בעקבות זה עלו כמהשאלות 1. מעבר לברור מאילו: חיובי - עלות נמוכה, אל מול הברורים השליליים - מחשב אחד דלוק ומחובר לאינטרנט 7*24, מהם היתרונות והחסרונות של שיטה זו? הבנתי שהשיטה לא הכי יציבה, במה מתבטאת אי הייציבות שלה? כאשר השיתוף הרצוי בין המחשבים הוא יציאת אינטרט בלבד, ואין רצון להכנס ממחשב למחשב, עד כמה רלוונטים החסרונות (הכתובים במאמר…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מערכות Windows מספקות ממשק סטנדרטי לתקשורת עם כרטיס הרשת ותיעול הפרוטוקולים. ממשק שכזה נקרא Winsock. בעבר, אם היינו נתקלים בתקלה במערכות מבוססות Windows 95/98, פשוט היינו מסירים את הפרוטוקולים ומתקינים מחדש את הפרוטוקולים. בד"כ זה היה מסייע רבות בתיקון התקלה. במערכות מבוססות על NT כולל Windows 2000/XP, לא ניתן להסיר ולהתקין מחדש את הפרוטוקלים (בעיקר TCP/IP) ולכן יש כלי אחד שמאגד בתוכו את כל הכלים (כולל גיבוי Regsitry) שנקרא WinSock XP Fix. השתמשו בו בתבונה ולא להפעיל אותו על כל תקלה שמופיע במחשב שלכם. http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פרסמתי את הבעיה הזאת בעוד פורומים אבל לא קיבלתי תשובה. למה לפעמים אצלי ברשת בבית (2 מחשבים) אפשר להכנס לרשת או למחשבים האחרים ולפעמים לא (לרוב לא), קיבלתי הצעות על לבדוק את השם של הרשת, אם המחשבים נמצאים באותה הקבוצה או לבדוק את הססמאות. אבל זו לא הבעיה כי: 1)כי אין לי סיסמא פשוט חיברתי את הכבל המוצלב לכרטיסי הרשת וזהו לא נגעתי בכלום. 2)זאת לא בעיה בכבל כי האינטרנט עובד תמיד. 3)הפתרון לבעיה לדעתי הוא במצב הלא הגיוני שלפעמים אפשר להיכנס לרשת ולמחשבים אחרים ולפעמים לא כי זה או שיש לי הרשאה או שלא זה לא אמור להשתנות כל 5 דקות. לפעמים כשאני לא מצליח להכנס דרך השכנים ברשת, אם אני כותב 'התקיה\שם המחשב\\' אז אני יכול להכנס (ולפעמים לא). כנראה שזה איזה באג ב win xp כי לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
על הכרטיס רשום: k023B016 REV:A GENIUS אני לא מוצא אותו בשום אתר של דרייברים. בGOOGLE מוצא לזה תשובת חיפוש אחת שאין בה קישור לדרייבר. באתר של GENIUS מחלקת הדרייברים של כרטיסי הרשת לא עובדת. וברשימה של דגמי כרטיסי הרשת שלהם אין בכלל את הדגם הזה. אבל אני בטוח שזה שלהם מכיוון שעל הכרטיס רשום GENIUS וגם סמל החברה טבוע עליו. כרטיס הרשת נקנה בעבר מחנות של קוסמוס. יצרנו איתם קשר ואין להם את הדרייבר. יש כאן מישהו שיכול לעזור למצוא את הדרייבר? או אולי דרייבר של דגם אחר שיתאים לו?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי שעזרתי לרבים פה, אני צריך עזרה קטנה.. יש לי כרגע בבית שתי תשתיות, גם בזק וגם הוט, שלכל אחת ספקית נפרדת עם יוזרים שונים... כרגע שתי התשתיות מחוברות למחשב, את הUTORRENT הגדרתי להשתמש בבזק והFIREFOX באופן אוטומטי משתמש בהוט, ככה שאני מעלה על 60 קילובייט ומוריד ב600 בUTORRENT ללא השפעה על הגלישה הרגילה או על אפליקציות אחרות. הקטע שיש בעיה אחרת, הFIREFOX משום מה לפני כל כניסה לאתר "מתלבט" באיזה חיבור להשתמש, במיוחד בפענוח "DNS" בכל אופן, מה שרציתי זה ליצור פרוקסי פנימי שינתב את ההתקשרות של הוט לפורט מסוים ואז מן הסתם אני אפנה את הFIREFOX בהגדרות שלו לפרוקסי הזה וזה יפתור לי את הבעיה ויבטיח חיבור קבוע דרך הוט מהFIREFOX, כמובן גם יוכל לעזור באפליקציות נוספות ולנ…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-