רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מקבל שבוע הבא את הרווטר הזה מתנה מח"ול (חבר שחוזר). למישהוא יש נסיון איתו? כרגע יש לי בבית מודם ADSL AZTEC DS-600E של בזק, האים הוא יעבוד איתו?. מה לגבי טווח הקליטה?. תודה שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הנתב D-LINK DIR-300. מכשיר גרוע ביותר, צריך לרסט אותו באופן כמעט יום-יומי כי הוא פשוט מפסיק להגיב ולהעביר תנועה בלי שום סיבה נראית לעין ... ברוב הפעמים ריסט אחד לא מספיק וצריך לבזבז דקות ארוכות מאוד כדי לחבר אותו לרשת. השימוש העיקרי של הנתב הוא לחבר PS3 לרשת דרך המחשב, ולהזרים סרטים רגילים ו סרטי HD לPS3 מהמחשב. אשמח להמלצה על משהו יותר איכותי ואמין מהזבל הנ"ל, התקציב הוא סביב ה200-300 ש"ח , אם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר אפשר גם יותר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברשותי מודם Terayon TJ715, אני מחובר לרשת דרך כבלים - בזק בינלאומי ללא חייגן. לאחרונה אני נתקל בהמון תופעות של Low Id באימיול, אחרי חקירה, תחת אפשרויות - חיבורים - Test Ports אני מקבל את המסך הזה: לא חשוב תחת איזה פורט אני מבצע את הבדיקה. חשוב לציין שאיני משתמש בפייראול מותקן או בפייראול מובנה של XP. יש פעמים בהם יש לי High Id אך עדיין, אני רוצה לברר את מקור הבעיה, מדוע הבדיקה של האימיול נכשלת ללא יוצא מן הכלל, האם עוד מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי וכבלים נתקל בתופעה? אני לא יודע עם הקשר מוצק, אך בעבר נתקלתי עם מספר בעיות ב LSP, בהתקנת Google Desktop לדוגמא וגם בתוכנה Xfire היו לי הגבלות שנבאו ככל הנראה מבעיית LSP. עזרה תיהיה ברוכה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר כלשהוא שיאפשר לי להגביר את עוצמת האות האלחוטי שלי (במקום הלימודים שלי יש בניין בין החדר שלי לנתב). אני זוכר שלחלק מהראוטרים היתה אפשרות לקחת אות שהם מקבלים ולשדר אותו שוב וכך להרחיב את הטווח. אם יש מכשיר מיוחד שעושה זאת זה גם יכול לעזור. אני לא מעוניין להשקיע בעניין זה כסף רב (המטרה היא לדאוג לעצמי לקליטה נורמלית בחדר במקום במסדרון). אשמח להמלצות למוצרים זולים\יד שנייה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עשיתי רשת דרך כבל מוצלב 2 מחשבים ועשיתי שיתן הגדרה אוטומטי ללא שרת DHCP זה הביא רק איפי וסבנט? או שהביא גם DNS ודפלאט? עכשיו אין לי חייגן והמודם מחובר לכרטיס רשת ויש לי עוד כרטיס במחשב של המודם שמתחבר למחשב עכשיו אני צריך להגדיר את הכרטיס רשת כדי שיהיה מודם איזה כרטיס אני מגדיר של הרשת או של המודם? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מה אני צריך כדי לחבר 10 מחשבים למחשב אחד וזאת כדי שאעשה פעולות במחשב לדוגמא כמו בוורד וכל השאר יצפו כיצד אני עושה זאת "בזמן אמת"? תודה
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום, אז ככה, אני מחובר לאינטרנט מהיר , עם בזק ADSL במהירות מגה וחצי , יש לי 3 מחשבים בבית , 2 שולחניים ואחד נייד , כרגע יש לי מחשב ראשי שמחובר למודם של בזק והשני מחובר דרך כבל רשת מוצלב ומקבל אינטרנט רק כשהמחשב הראשי דולק , דבר שלא ממש נוח , וגם הנייד לא מחובר. חשבתי על רשת אלחוטית , בבזק יש מבצע.. ואני לא יודע איזה חלקים הם נותנים , איכותיים או לא. השאלות שלי הן: 1. איך בדיוק עושים רשת אלחוטית? כאילו איך זה מתחבר.. הקו של בזק נכנס לנתב או מה ? 2. האם מספר המחשבים שיתחברו לנתב מוגבל? 3. האם זה מאובטח ובטוח כמו רשת רגילה? כמו שיש לי כעת.?, שמתי לב שיש נתבים אלחוטיים שיש בהם חומת אש, זה עוזר? או סתם? 4. מה בקשר לאיי פי? לכל מחשב יהיה איי פי שונה? ומשתנה עם הפעלה מחדש? או ה…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה להכנס לדואר בואללה הסיסמא והשם משתמש תקנים התשובה שמתקבלת היא "refresh" והחשבונות האחרים בואללה עובדים ואני לא רוצה להחליף את הפרטים של שם המשתמש והסיסמא כי זה אימל שאני עובדת איתו בבקשה תעזרו לי!! שירן
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
משהוא יודע מה היוזר והסיסמא לממשק הweb של המודם הזה ? (סיפקו לי אותו כאשר התחברתי ל -ערוצי זהב) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-