רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com עם מודם כבלים.....יש לי מהירות אינטרנט של 1.5 מגה(אני אמור להוריד על 180 kb\s) עכשיו הבעיה שלי זה שאני לא מצליח להוריד ב utorrent ובהורדות ישירות אפילו מרפידשייר יותה מ 30 kb\s לפני שקניתי את הנתב הייתי מוריד על 180 kn\s אתם יודעים מה הבעיה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני גר בדירה בגודל של 100מ בערך. באחד מהחדרים יושב מודם של הוט HOTBOX. הבעיה שלי שבשאר אזורי הבית הקליטה של WIFI היא מזעזעת. כמעט ואין קליטה ובנוסף ניתוקים. לאחר מספר נסיונות של טכנאים שונים של הוט לעזור לי הבעיה עדיין קיימת. השורה התחתונה היא שהם המליצו לי על מגדיל טווח. המודם של הוט מחובר קווי למחשב נייח. האינטרנט במהירות של 30MB. איזה מגדיל טווח מומלץ לקנות שיפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו? תודה מראש לעוזרים. מאור
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הייתה לי רשת ביתית בין 2 מחשבים, המחשב שלי היה השרת שסיפק אינרטרנט למחשב השני, חיברתי את המחשבים באמצעות כרטיס רשת ללא נתב , חיבור ישיר... אני יודע שאנשים אומרים שזה בעיה ולרוב זה לא עובד... עובדה עבד... עד לרגע ששיחקתי קצת בתוכנה מעפנה בשם Elite Utilities 9.2.0 Professiona ומאז הלכה הרשת. ניסיתי להתקין את כול ההגדרות מחדש ... כלום לא עובד! יש הצעות מה אפשר לעשות במקרה הזה תודה מראש נ.ב חייב לציין כאשר אני מתחבר לאינטרנט מופיע לי הודעה מעניינת 733 Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols. " בבקשה תעזרו לי ... אני יודע שהפתרון פשוט ואני סתם נתקע בגלל טיפשות הבעיה לא בFIREWALL אני מנתק אותו בזמן ההפעלה והבדיקה וואלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פתאום ניהיה לי לאחר שאני נכנס עם היוזר שלי והססמה . ( אני יכול לקבל דואר לצפות ועוד) רק לשלוח מייל אני לא יכול. מופיע לי הודעה "שמבקשת מימני להכניס סיסמה שנמצאת בתמונה למטה. לצורך המנעות פגיעה בשרתים , ואם התמונה שזה הקוד לא מופיע לנסות דרך דפדפן אחר. ניסיתי דרך אקספלורר ,כרום ופיירפוקס ( גם דרך מחשבים שונים) ושוב פעם הופיע ההודעה ולא הצלחתי לשלוח מיילים. בבקשה איך אני יכול לשלוח מיילים. ( מצורף קובץ)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר כלשהוא שיאפשר לי להגביר את עוצמת האות האלחוטי שלי (במקום הלימודים שלי יש בניין בין החדר שלי לנתב). אני זוכר שלחלק מהראוטרים היתה אפשרות לקחת אות שהם מקבלים ולשדר אותו שוב וכך להרחיב את הטווח. אם יש מכשיר מיוחד שעושה זאת זה גם יכול לעזור. אני לא מעוניין להשקיע בעניין זה כסף רב (המטרה היא לדאוג לעצמי לקליטה נורמלית בחדר במקום במסדרון). אשמח להמלצות למוצרים זולים\יד שנייה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי Modem ALCATEL של speed touch דגם home עכשיו יש לי מס חיבורים מאחור אחד AC - POWER שני חיבור של כרטיס רשת (זה שמחובר להעברת מידע ) עוד אחד לא ידוע שנראה בדיוק אותו הדבר רק בלי מנורה ליד - מעל (זה החיבור המדובר) כניסה של הקו טלפון עכשיו בדקתי באתר שלהם וכתוב שזה ATMF (optional) http://www.speedtouchdsl.com/prodhome.htm כלומר שה לא חיבור הכרחי אבל יש לי אותו ואני רוצה לדעת למה אני יכול להתמש בו ? כתוב את אותו השם גם מאחור ליד הכניסה רק עם המס 25 לא יודע אם זה עוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במידה ורכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי (בנוסף לרגיל), כיצד אני יכול לוודא שבאמת יש כרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב הנייד, מבלי לפתוח אותו ? (האם יש סממן חיצוני ? אנטנה קטנה ? בליטה ? משהו ? ) ואגב, מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ? ושאלה נוספת : בקניית מחשב נייד HP, מקבלים שנה אחריות במעבדה. האם האחריות תפוג במידה והחלטתי להרחיב את הזכרון/להוסיף כרטיס רשת וכו' ? (שאלתי ב HP ישראל, קיבלתי 2 תשובות שונות, התקשרתי שוב ע"מ לקבל את תשובת שובר השוויון, אבל כבר היה מאוחר והם הלכו הביתה )
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-