עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by K0sTa,

אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by over23,

הי. קבלתי לאחרונה רוטר מסוג SAFE OFFICE 500W של צ'ק פוינט. הרוטר עובד פנטסטי אבל קיימת לי בעיה בחיבור הלפ-טופ שלי לרשת האינטרנט. הלפ טופ שלי הוא של IBM מסוג T43 ויש אליו כל מיני הגנות, גם לאחר הסרתם איני מצליח להתחבר דרך WIFI. ביטלתי את הזיהוי האוטומטי של חלונות XP בזיהוי הרשת אבל גם דרך התוכנות של IBM איני מצליח להתחבר לאינטרנט (לדפדפן) ,חשוב לציין שאני כן מזהה את הרשת האלחוטית ומצליח להתחבר; הבעיה עם כי היא בגלישה עצמה. ניסיתי לשחק עם האופציות בהגדרות של הרוטר עצמו אבל כל הניסיונות לא עלו יפה. ישנה אפשרות בלפטופ ל"חבר" את מה שנקרא "RADIO BUTTON" ידנית אבל איני מצליח , יכול מאוד להיות שזה הפיתרון לבעיה כיוון שהכפתור שולט ברכיב הWIFI. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה.(כ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by madxp,

שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  7. לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by boazZ,

היי, התחברתי לאחרונה לאנלימיטד למהירות 200/200 ואני מחפש ראוטר שיעזור לי לממש את הפוטנציאל של הרשת השימוש שלי זה בעיקר להורדות וסטרימינג (גם בין מכשירים בתוך הבית). חיבור USB 3 הוא גם חשוב כי אני רוצה לחבר הארד דיסק 8tb ישירות אליו. אחרי שקראתי פה קצת נראה שאלה המועמדים הראשיים: D-Link DIR 880L TP-Link Archer C9 Linksys EA7300 מה הייתם ממליצים לי? יש בינהם הבדל של 50 שקל פחות או יותר אם אני מזמין מאמזון. ראיתי הרבה המלצות ל VR600 v2 אבל אין לי צורך במודם והוא נראה דגם יותר ישן ממה שרשמתי למעלה. תודה!

10. Started by The-Magician,

windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית עכשיו קורה שאני לפעמים מעביר איזה סרט או משהו ממחשב למחשב ואז פתאום באמצע ההעברה התקשורת נפגעת וההעברה נפסקת וצריך לעשות הכל מחדש (שזה די באסה כשזה קורה בקבצים מעל 2 ג'יגה ) אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה כמו כל מיני מאיצי הורדות שמורידים לך מHTTP ככה שאתה יכול להפסיק את ההורדה באמצע או עם יש הפסקת חשמל אתה פשוט מפעיל תתוכנה שוב ואז ההורדה ממשיכה מאיפה שהיא הפסיקה . תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by vic1234,

הבאתי היום את ה DWA-140 חיברתי למחשב אבל משום מה זה מראה שהראוטר תומך רק בתקן G למרות שבהגדרות הראוטר מסומן גם G וגם N מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  14. חשבתי למקם את האנטנה של הראוטר במרכז הבית כדי שתהיה קליטה טובה בכל הבית. אני אצטרך לקנות כבל מאריך של בערך 10 מטרים, השאלה האם צריך מגבר בסוף הכבל? או שאין בעיה של ירידת עוצמה/מתח תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by The Winter King,

איך אני פותר את זה? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  17. התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בסה"כ, מודם וראוטר חוטי. כל המחשבים מריצים כרגע XP וכולם מחוברים לאינטרנט דרך הראוטר למרות שרק 3 מתוך ה4 בקשר אחד עם השני. אני רוצה לפרמט את אחד המחשבים ואולי להתקין בו VISTA. השאלה היא האם אני אוכל להמשיך לגלוש באינטרנט כרגיל ולהעביר קבצים בין מחשב XP לVISTA ולהיפך? אם לא אז מן הסתם אני לא אתקין VISTA...

20. Started by STRENGTH,

ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לשים בבית של רישות בקירות של כבלים CAT6 , אבל כרגע אני רוצה לשים מחברים סופיים של CAT5 כי הם יותר זולים וכרגע אני באמת לא צריך משהו אחר השאלה שלי היא : האם הנושא אפשרי ? לא אמורה להיות בעייה נכון ? פשוט הקצב המקסימלאי שלי יהיה של CAT5E נכון ? תודה לעוזרים, TOMCAT383

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  23. היי לכולם כמה שאלות בנושא שיתוף בין מחשבים. בעקבות הודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288174.msg2533709#msg2533709 היות וכל המטרה של חיבור הרשת הינו שיטוף פשוט באינטרנט, ועקב הכתב במאמר הזה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm שקלתי במקום לעשות בבית רשת קווית או אלחוטית עם רוטר, לחבר בין שני המחשבים ע"י ICS בעקבות זה עלו כמהשאלות 1. מעבר לברור מאילו: חיובי - עלות נמוכה, אל מול הברורים השליליים - מחשב אחד דלוק ומחובר לאינטרנט 7*24, מהם היתרונות והחסרונות של שיטה זו? הבנתי שהשיטה לא הכי יציבה, במה מתבטאת אי הייציבות שלה? כאשר השיתוף הרצוי בין המחשבים הוא יציאת אינטרט בלבד, ואין רצון להכנס ממחשב למחשב, עד כמה רלוונטים החסרונות (הכתובים במאמר…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי חדר ממ"ד שהייתי רוצה לעשות הגדלת טווח לרשת שלי ולחבר אותו ליד החדר הנ"ל. הבעיה שאני לא מצליח לגרום לו להתחבר לרשת הקיימת שלי... ניסיתי דרך Wireless bridge עם מצב AP ומצב Bridge. גם לא ניתן להגדיר סיסמה שם (פשוט נתתי לו שם של הרשת שלי וסיסמה אבל הוא לא עובד כמו שאני מצפה ממנו). עריכה: ניסיתי מגדיל טווח שהשאלתי והוא כן עבד - אבל הוא לא מתאים לשימוש שלי (אני חייב חיבור LAN שדרכו אתחבר לרשת).

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.