עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחפש שיטה לפיילשרינג שתיתן לי את המהירות הגבוהה ביותר, ואני מוכן לשלם. עשיתי פרמיום לראפיד שייר, אבל יש שם מגבלת הורדה עלובה יחסית של 25GB לחמישה ימים, בגלל שעברתי את ה20 GB בפחות משלושה (אררר!! הייתי צריך לקרוא את הFAQ... ). בכל מקרה, זה לא מספיק לי. אני מחפש חבילה ללא הגבלת הורדה, ממש ללא הגבלה. ראיתי שיש דבר שנקרא Newsgroups וזה פועל על Usenet. חפשתי קצת מידע, אבל אני עדיין לא מבין בדיוק מה זה ואני אשמח להסבר. אני גם לא מחפש מערכת שבה אני אצתרך להעלות, אלא רק להוריד. *יש לציין שמדובר בשיתוף של קבצים חוקיים בלבד. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שאותם חיברתי למודם אחד של מוטורולה בכבלים (הראשון בחיבור usb והשני ב LAN) לגלישה באינטרנט,בשניהם אני משתמש באותו USER בחיבור לאינטרנט. מכיוון שזו דרך מאד פשוטה לחבר שני מחשבים לאינטרנט בבית יעצתי לחבר שלי שיעשה בדיוק את אותו הדבר. למרבה ההפתעה (שלי) כאשר חבר שלי ביצע את החיבור של שני המחשבים הוא הצליח לשתף אותם גם ברשת פנימית בלי קשר לאינטרנט (חוץ מסימום האופציה של שיתוף HD הוא לא נגע בשום הגדרה). הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשתף אותם! אלא רק את המדפסת. עשיתי כל מה שאני מכיר אבל את הכוננים הקשיחים אני לא מצליח לראות באף מחשב. בבקשה עזרה, תודה אלעד.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by tkcg2k,

בכבל רשת יש 8 גידים, צריך רק 4 כדי שהרשת תעבוד. בשביל מה השער אם אפשר לפרט.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Asafalfa,

היי ... אולי זו תיהיה שאלה קצת מצחיקה אבל אני באמת שלא יודע אולי אתם יכולים לעזור לי ... האם קיים אפשרות לחבר כמה חיבורים שונים לאינטרנט ועל ידי כך לבצע כמה פועול בחיבור אחד גדול ...?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רשת והמחשב אליו מחובר הרשת יש לי באימיול low id אני רוצה לפתוח פורטים ניסיתי מהמחשב השני לא הצלחתי איך אני פותח בבקשה תעזרו לי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by _OZ_,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ומאז הפירמוט האחרון (לא של המחשב עם הרואטר...) יש ניתוקים ללא סיבה... פעם ב-20 דקות האינטרנט מתנתק... פעם גם היתה את הבעיה אבל האינטרנט היה מתחבר אוטומטית...עכשיו כבר לא..למה זה?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. 1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by Devil Servant,

יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  12. לא הותקן לי הכרטיס רשת אחרי הפירמוט,כמה סוגי כרטיסי רשת יש?ואיפה אני יכול להשיג?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  13. יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xbuka,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yaloner,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by aviv33,

ערב טוב, המחשב שלי מוגן על ידי פיירוואל של xp בלבד,יש הרשאה לאימיול,יש לי אנטיוירוס של comodo ,אמנם הפכתי את המודם שלי(focus 270)לנתב,ויש לי כל הזמן lowid באימיול,מה לעשות? ואנא,אם צריך לפתוח פורטים בפיירוואל,אנא הסבירו לי איך.. תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by King Kong,

יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:

20. Started by Shadowman,

אני מחובר דרך מתב/הוט והספק הוא אינטרנט זהב, עכשיו בהוט החבילה 1.5/512 די זולה אבל הזהב ממש יקרה, אז אם אני מעלה רק בהוט תיהיה איזו בעיה עם זהב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי רשת אלחוטי שעובדת מצויין אני כרגע מחובר על תשתית כבלים עקב זה שעברנו לyes אנחנו צריכים לעבור לתשתית בזק עכשיו השאלה שלי היא כזו איזה דברים יש לשים לב? האם יש אפשרות שהחיבור יתבצע ללא חייגן כמו בכבלים? ואיזה גדרות צריך לבדוק במודם? ובראוטר? (הראוטר של 3COM ויש לו תמיכה לכבלים ולADSL) תודה ויום נעים :-)

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?

24. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by the_rider,

אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.