רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב שהדיון שלי מתאים לפה, אז ככה, שיתפתי את המדפסת שלי ברשת (אני בעל Windows Vista X64), אך כשאני רוצה לשתף אותה ברשת (שאר המחשבים הם Windows XP/Windows 2000), אין לי אפשרות, הוא נותן לי אפשרות רק להתקין דרייברים של Windows vista X86 או Itanuim (משהו כזה בערך...) , אני מצרף תמונות ומסמן: ועכשיו סימנתי ואישרתי ואז מופיע לי: הכנסתי את הדיסק של הדרייברים של ה-XP והוא לא נותן... כניראה זה דרייברים של WINDOWS VISTA 32BIT רק... האם ניתן להוסיף דרייברים של XP לרשת...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי להתייעץ. עברתי לגור לבד עם 2 שותפים, ואנחנו סטודנטים אז אין לנו הרבה כסף. אנחנו רוצים להתקין אינטרנט בבית, ורציתי לשאול האם זו בכלל תקופה טובה להתחייב לשנה ,כי הרי עכשיו נכנסה טכנולוגית ה NGN ואולי המחירים של החבילות הפשוטות ישתנו בקרוב... הציעו לי 4MB ספק+תשתית ב-99 ש"ח עם התחייבות לשנה. לדעתכם שווה? או שלהערכתכם צפויה ירידה משמעותית במחירים בקרוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בחיבור אחד איך אני יכל לעשות את זה כשיש לי רק מחשב אחד עם כרטיס רשת והשני בלי, וגם נכון במודם עצמו יש חיבור גם ל אטרנט וגם usb אז אני יכל להשתמש באחד בשביל מחשב אחד ובשני בשביל האחר ? בגלל שיש לי כבל של usb באורך של איזה חמש מטר, אז בקיצור אני רוצה לשתף חיבור אחד בין שני מחשבים דרך כרטיס רשת אחד מחיבור ה-usb של המודם והשני בחיבור של איטרנט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזו... לפני כיומיים אני ואחי רצינו לשחק על גבי רשת האינטרנט (אנחנו גרים בבתים שונים), אבל לא הצלחנו להתחבר אחר לשני. ניסיתי לעשות PING למחשב שלו ולא קיבלתי תשובה (Time Out), אך גם הוא לא ראה את המחשב שלי. חשוב לציין שפינג לאתרי אינטרנט עבר. כשהסרתי את הפיירוול של XP, נפתח העולם בפני ועכשיו הוא עונה לי, כמו גם מחשב אחר אליו לא הצלחתי להגיע. הצרה היא שעדיין, הוא לא רואה אותי, כלומר אני לא עונה לו, למרות שההגדרות שלנו זהות. פרטים נוספים: 1. אני מחובר דרך בזק בינלאומי והוא דרך אינטרנט זהב. 2. כשאנחנו נכנסים לשרת המרכזי של המשחק (Europa Universalis 2 , אם שאלתם), אנחנו רואים אחד את השני, אבל לא מסוגלים להתחבר. 3. הצלחתי אפילו …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS 610N V2, ניסיתי בכל דרך אפשרית להתחבר ל-L2TP אבל ללא הצלחה, גם עם ה-FIREWARE המקורי וגם עם זה של DDWRT, ניסיתי לרשום את הכתובת hot.bezeqint.net וגם את כתובת ה-IP שום דבר לא עזר, בגלל שהראוטר שלי הוא כמו ה-E3000, אז יש אפשרות להפוך אותו להיות E3000 ולהשתמש ב-FIRMWARE שלו, אבל גם זה לא עזר, ועדיין אני מצליח להתחבר רק ב-PPTP ולקבל 10-13M במקום 30 ( גם בחיבור חוטי וגם בחיבור אלחוטי, עם חיבור ישיר למודם מהמחשב וחייגן של ה-WIN אני מקבל 30M ) שהייתי בתשתית של בזק הצלחתי לקבל עם הראוטר את כל המהירות (15M) בחיבור אלחוטי בלי שום בעיה, מה אפשר לעשות כבר התייאשתי לגמרי, יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות ראוטר חדש ?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועד עכשיו כשהייתי צריך לפתוח פורט מסויים הייתי צריך להכניס מספר פורט ואת האייפי של המחשב שלי- שהוא 192.168.2.102 ואני רוצה לפתוח את הפורט הזה כלפי כל המחשבים שמתחברים לראוטר ולא מחשב מסויים- ניסיתי להכניס את האייפי 192.168.2.0 והוא לא הביא לי וכתב לי שאני חייב לבחור אייפי שמסתיים בין 100-200 שאלו הם בעצם כתובות האייפי שהראוטר יכול לחלק למנויים. אז מה אתם אומרים? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר rotal rta 1025w של בזק ואני מחובר כרגע במודם של כבלים ללא חייגן לפיח מה שהבנתי יש אפשרות לחבר תראוטר למודם אבל אני לא מבין בזה ולא הצלחתי ..אם מישו יכול לעזור לי ..תודה!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת הכוללת שלושה מחשבים המקבלים את יכולת החיבור ממודם הכולל בתוכו ראוטר (או להפך) של Level one מבזק. היה איזה לילה גשום מאד ומלא ברקים לפני כמה ימים ואני לא יודע אם יש קשר אבל החיבור הפך להיות "מוגבל או לא פעיל" לפי וינדוס, אצלי הוא לא פועל. באפשרויות החיבור יש אפשרות לשנות את סוג ה-EAP, אצלי האפשרות היתה "Smart Card or other certificate" והיו גם "Protected EAP" ו- "MD5-challange" כשהעברתי לprotected EAP התוצאה היתה זהה אך כשהעברתי לMD5-challange הצלחתי להתחבר כרגיל. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין החיבורים, האם אני יכול פשוט להשאר על MD5 הזה ומה גרם לבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, בהיותי שחקן MMORPG (במקרה הזה wow) כדי לדבר עם אנשים אחרים אנחנו משתמשים ב Ventrilo. אך קיימת בעיה קצת מוזרה שאני יכול להתחבר לשרת ה Ventrilo של ה Guild שלי רק בשעות מסוימות של היום, בערך בין 1am ל 3pm שהם שעות חסרות פעילות ואילו ביתר השעות אינני יכול להתחבר לשרת. חשוב לציין ש 40+ אנשים מכל אירופה כן יכולים להתחבר לשרת במשך כל שעות היום (אני משתמש בגירסה הנכונה). תחילה כדי לבודד את הבעיה פירמטתי את המחשב ביצעתי disable ל anti-virus עקפתי את ה router על ידי חיבור המודם ישירות למחשב ועדיין הבעיה קיימת. האם הספק שלי (013) חוסם את הפורט (3870) ? כיצד אני יכול לבדוק איפה הבעיה ? בצד שלי או בצד של הספק ? ואיך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-