עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hAgAi M,

שמעו קרא לי משהו ממש מוזר, לפני כחודשיים קניתי ראווטר,התקנתי והכל עבד חלק. לאחר כשבועיים מאז קניית הראווטר אני גלשתי באינטרנט ופתאום הפסיק לעבוד, זה לא שהוא כבה פשוט פתאום לא היה אינטרנט. התקשרתי לכל המשווקים והיצרנים של הראווטר והם אמרו לי שצריך לסדר את הגדרות הראווטר שלי כנראה, אני כמובן לא יודע בכלל איך לגשת להגדרות הראווטר וחשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. אני מזכיר שהראווטר עבד למשך כשבועיים ופתאום הפסיק לעבוד ויכול להיות שהבעיה היא בכלל באינטרנט עצמו למרות שבלי הראווטר הוא כן עובד. דגם הראווטר: 3Com®'>http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75"]3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router ספקית אינטרנט: 012 תשתית אינטרנט: HOT…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Mesatla,

אני ממש רוצה להחליף לויסטה ואחותי לוחצת עלי שלא כי בכל הנסיונות שלי לעשות ICS עם ויסטה לXP זה לא עבד .. מישהו יכול לעזור לי ?

3. הייתי אמור לרשום את הבעיה שלי בפוסט הזה אבל הבעיה "נפתרה" אני אתן קצת רקע כדי שתבינו...לפני בערך חצי שנה אולי קצת יותר התחברתי לחבילת הגיימרים של 012 שבה "מובטח" לך פס רוחב נקי בלי חסימות של פורטים למיניהם החבילה עצמה יקרה ב40 שקל מחבילת ה-5 מגה הסטנדרטית אליה אני מחובר יש לציין שהחבילה הזאת עזרה קצת אבל לא משהו ששוה 40 שקל במשחק CA עדיין היו קצת לאגים ובביטורנט הייתי יכול להוריד על 100-200 ק"ב אבל גם זה לא תמיד בכל אופן מסיבות כאלו ואחרות העדפתי לחזור לחבילת 5 מגה שהיתה לי כשנאמר לי במפורש שאני יוכל לעשות זאת במידה וארצה התקשרתי אליהם כדי לבטל את חבילת הגיימרים ואז התחיל כל הסיפור היא אמרה לי שאין בעיה לבטל את חבילת הגיימרים אבל אני חוזר לחבילה הלפני 5 מגה -שזה אומר חב…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Started by RONEN1N,

קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  5. אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי

9. במידה ורכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי (בנוסף לרגיל), כיצד אני יכול לוודא שבאמת יש כרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב הנייד, מבלי לפתוח אותו ? (האם יש סממן חיצוני ? אנטנה קטנה ? בליטה ? משהו ? ) ואגב, מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ? ושאלה נוספת : בקניית מחשב נייד HP, מקבלים שנה אחריות במעבדה. האם האחריות תפוג במידה והחלטתי להרחיב את הזכרון/להוסיף כרטיס רשת וכו' ? (שאלתי ב HP ישראל, קיבלתי 2 תשובות שונות, התקשרתי שוב ע"מ לקבל את תשובת שובר השוויון, אבל כבר היה מאוחר והם הלכו הביתה )

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by lspmaster,

במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Drek Boy,

שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by asilic,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת על המחשב הראשי שדרכו המחשב השני מובר יש פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם הפיירוול שעל המחשב הראשי מגן גם על המחשב השני ברשת? והאם ניתן לפרוץ למחשב הראשי מהמחשב שמחובר אליו ברשת?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by rollita,

החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by EagleX2,

רציתי לדעת איך נקראים כבלי רשת רגילים (לחיבור בין מחשבים/hub/switch) rj משהו לא? ולשאלתי השנייה: מה הבדל בין כבל מוצלב לכבל לא מוצלב?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by coolspot,

במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Tamirrr,

אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?

21. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by matan101010,

מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Pentium D,

התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by shiran69,

שלום!!! יש לי בעיה להכנס לדואר בואללה הסיסמא והשם משתמש תקנים התשובה שמתקבלת היא "refresh" והחשבונות האחרים בואללה עובדים ואני לא רוצה להחליף את הפרטים של שם המשתמש והסיסמא כי זה אימל שאני עובדת איתו בבקשה תעזרו לי!! שירן

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים