רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להכין רשת אלחוטית (ICS) בין שתי לפטופים של HP, שתיהם עם כרטיסי רשת אלחוטי. ניסיתי לעשות רשת בניהם מטווח כמעט אפסי, השתמשתי באשף של WIN, בדקתי את ההגדרות הכל זהה, הגדרתי לכל אחד IP פנימי וגם גאטוואי ובכל זאת כשאני עושה חיפוש של רשתות אלחוטיות הם לא מוצאים אחד את השני. חשבתי, אולי אחד מהם פגום, אז השאלתי מחבר שלי כרטי רשת אלחוטי חדש לחלוטין, והתקנתי אותו במחשב השולחני שלי. שוב פעם ניסיתי כל אחד בנפרד מול המחשב השולחני שלי.... לא הצלחתי. אבל אני בטוח שאין שום בעיה בכרטיסים (קלטתי רשתות אחרות, כנראה שכנים). יש למישהו עצה? מה אני אמור לעשות? האם בכלל זה אפשרי מה שאני מנסה לעשות (ICS, רק במקום כרטיס רשת רגיל, להתמש באלחוטי)? או שחייבים ראוטר(אני מודע לכך שרק עם כר…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש כבר פרסומות בקשר לזה, ורציתי לשאול מתי זה יצא באפן מסחרי ולא רק ניסיון לתושבים באיזורים מסוימים. ועוד משהו, אם באזור שאני גר בו יש תשתית רק ל1.5 מגה בADSL, האם זה גם יגביל אותי ברשת החדשה? (הבית חדש נבנה פחות משנה.)
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, חברה תמליצו לי אל מקום כלשהו שאפשר לארח שם אתר בחינם. מה שאני מחפש זה 20 מגה שטח בערך גם 15 יספיקו ושיהיה אפשר לעלות אליו קבצים דרך ftp session. כמובן שעדיף בלי פרסומות או כמה שפחות, ושם נחמד לא משהו ארוך מדי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
או קיי..קניתי עכשיו מחשב חדש וטוב ב6600 שקל... ואני בדילמה עכשיו...אבא שלי מוריד הרבה שירים..והוא הרבה באינטרנט ואמא שלי גם באינטרנט הרבה...ואני דיי רוצה להעיף אותם מהמחשב שלי.. עכשיו אם אני עושה רשת אז הכל מחובר אליי...אבא שלי יגלוש באינטרנט מהלפטופ שלו ואמא שלי ממחשב אחר..עכשיו שמעתי שאם מחברים מחשב לרשת...אז האימיול עובד חרא...בגלל LOW ID או משהו כזה...ואולי גם האינטרנט אקספלורר יהיה איטי יותר אז בבקשה תעשרו לי להחליט ותעירו לי הערות כי בטח טעיתי פה בכמה דברים....האירו את עיניי!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית ad-hoc בין שני לפטופים. לשניהם יכולת לעבוד מול ראוטר ב-802.11g. שניהם מריצים ויסטה; אני מגדיר את הרשת דרך מנהל הרשתות של ויסטה. הבעיה: הרשת שנוצרת ביניהם פועלת תמיד ב-802.11b. איך אפשר לגרום להם לתקשר ב-802.11g? תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברים; כבר זמן רב שאני דוחה את העימות עם הראוטר שלי; אז כאמור יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל, ומאז שאני זוכר הוא עושה בעיות. עם הפעלת המחשב שלא מחובר ישירות לראוטר (המחשב שמקבל את האות האלחוטי) הכל בסדר, לאחר עבודה שוטפת פתאום דפדפן האינטרנט "נתקע" וכל פעם שאני פותח דף אינטרנט חדש הוא לא מתחבר. כביכול הראוטר מנותק, אבל בפועל תוכנת המסרים המיידיים פועלת (איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר). לפניי מספר ימים שמתי לב שקיים עדכון באתר של LEVEL 1 שמעדכן את בעיית החיבור בתצורת L2TP בישראל. הדבר לא עזר, ועדיין יש את התקיעות המעצבנות שהדבר היחיד שפותר אותן הוא ריסטרט לראוטר וריסטרט לכ. הרשת האלחוטי. מה אפשר לעשות? בנוסף לכך קיים העניין שבתוכנות השיתוף הראוטר פשוט מסרב להוריד במהירות נורמלית …
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי גלשתי בנייד אלחוטי וחשבתי שאני על הפס של אחד השכנים והכל טוב ויפה עברתי דירה ותקנתי קו אינטרנט חדש למחשב הנייח וראיתי שהנייד מזהה את אותה הרשת האלחוטית על אותו שם כמו בבית הישן יכול להיות שגלשתי על הנייח של עצמי למרות שזה לא ראוטר ביתי?אין ראוטר בבית בקיצור אין לי מושג איך להסביר את זה אבל השאלה שלי היא איך אני חוסם את הפס גלישה שלי? אני מתכוון....שלא יהיה פרוץ בפני ניידים והאקרים למיניהם למרות שאין לי מה להסתיר בקיצור שאף נייד שבא לבניין שלי שלא יגלוש עלי תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-