רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…
-
אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה , אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית יש לי מודם של ADSL וממה שהנתי זה לא מודם ראוטר. מה אני צריך לעשות מה לקנות כדי שאני אוכל להקים רשת אלחוטית בבית בין 2 3 מחשבים. אם אתם צריכים עוד פרטים תגיבו אני יענה בהקדם האפשרי. זה מאד דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה שקיבתי מבזק הגדרתי אותו כראוטר אבל אני לא מצליח ליפתוח פורטים לאימיול הוא לא מצליח להתחבר לי אם מישהו יכול לעזור בעינין תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפנות בוקר טוב חברים, אני צריך לקנות כרטיס רשת ,רוצה להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. נאמר לי שכל כרטיס סטנדרטי יעשה את העבודה,האם זה נכון? גם אם כן ,אני עדיין מעדיף לקנות כרטיס של חברה ידועה בשביל השקט הנפשי. מי נחשבים לטובים בנושא? נתקלתי בהרבה כרטיסים של חברת 3com,איך הם? יש לי מחשב ישן כך שאני צריך שהכרטיס יתאים לחריץ pci ומערכת הפעלה win98se. הסתכלתי על כרטיסי מסך כדי לראות במה מדובר וראיתי שבשמות הדגמים מופיע הרבה פעמים 10/100 או 10/100/1000 ,מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועד עכשיו כשהייתי צריך לפתוח פורט מסויים הייתי צריך להכניס מספר פורט ואת האייפי של המחשב שלי- שהוא 192.168.2.102 ואני רוצה לפתוח את הפורט הזה כלפי כל המחשבים שמתחברים לראוטר ולא מחשב מסויים- ניסיתי להכניס את האייפי 192.168.2.0 והוא לא הביא לי וכתב לי שאני חייב לבחור אייפי שמסתיים בין 100-200 שאלו הם בעצם כתובות האייפי שהראוטר יכול לחלק למנויים. אז מה אתם אומרים? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר rotal rta 1025w של בזק ואני מחובר כרגע במודם של כבלים ללא חייגן לפיח מה שהבנתי יש אפשרות לחבר תראוטר למודם אבל אני לא מבין בזה ולא הצלחתי ..אם מישו יכול לעזור לי ..תודה!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייד למחשב רגיל מה הדרך הכי מהירה ונוחה לעשות את זה.. חשבתי על חיבור כבל לכרטיסי הרשת.. יש מצב שזה יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בנושא האינטרנט אז ככה תראו יש לי בבית כרגע מודם אחד ושני מחשבים מחוברים אליו הבעיה העיקרית היא בעית הכבל שעובר דרך כול הבית ומתחבר למודם. אני רוצה להשים קו אינטרנט בחדר שלי עוד קו בנוסף לזה שקיים איך אני יכול לעשות את זה וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי את הדגם הפשוט, EDIMAX, br6104 מספר שאלות, אומנם חיברתי את המחשב הראשון כי את המחשב השני אני ירכיב עוד מעט, זה אמור להגדיר לי IP אוטומטית במחשב השני? או שאני אמור להגדיר? טיפים לאבטחה, מה לסגור? האם להריץ את ה-FIREWALL של הראוטר או לא, ואיפה אני מגביל מהירות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-