עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.

3. Started by nore0,

אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  4. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

5. Started by Amit Kariv Cohen,

שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)

6. Started by shmuel_mr,

שלום, כבר כמה ימים שיש לי את הNAS החדש שלי(שמופעל ע"י FreeNAS) ואני מאוד מרוצה ממנוץ אני מנסה ליצור אפשרות שתאפשר לי להיכנס לשרת דרך האינטרנט. הוראות כאן:http://www.neowin.net/forum/topic/759064-how-to-setup-freenas-to-acess-files-using-internet/ עשיתי את כל הצעדים שכתובים עכשיו שאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה למרות שלא הגדרתי אחת. איך מגדירים שם משתמש וסיסמה לFTP בFreenas?. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by borg,

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie? אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה. מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה? מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs? Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500) Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240) Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128) אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8 בבקשה עזרו לי! …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by DXT,

שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  12. היי חברה. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי, התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. רציתי לדעת כמה דברים: א. האם לכל ראוטר אלחוטי יש בנוסף אופציה לחיבור חוטי? ב. איך בדיוק מחברים את הראוטר? ג. האם אני צריך לחבר למחשב המשני משהו שבעזרתו הוא יקלוט את הראוטר? (מקווה שהייתי מובן). בבקשה המליצו לי על דגם מסוים ותנו לי פרטים עליו ומאוד יעזור גם אם תאמרו לי באילו רשתות ניתן לרכוש אותו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by shon,

מה עושים חבר'ה? כשאני מוריד קובץ וידאו בקאזה זה פותח חלון של "דרוש רישיון"(באנגלית) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום יש לי 2 קווים בבית האחד עם רוחב פס של 5MB והשני בעל רוחב פס של 2.5MB אחד מהם הוא קו VPN שניתן לגלוש ממנו אך ורק אל אתר מסוים איך אני מחבר בייניהם כך ששני מחשבים ספציפיים יגלשו על קו ה- VPN של ה- 2.5 מגה ויוכל לגלוש גם באינטרנט הרגיל במהירות של 5 מגה ללא הפרעות אמרו לי שאני צריך לעשות RUTE לראוטר ולהגדיר את הIP של זוג המחשבים כבעלי גישה לפס של ה- 2.5 מישהו יכול לעזור לי בזה ?.... תודה מראש על העזרה מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב ....

16. אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by smalery,

התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  20. הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  21. שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

24. רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493

25. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים