רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר לאינטרנט בצורה קווית , למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי המספק חיבור אלחוטי מסוג AD-HOC. יש לי לפטופ עם כרטיס אלחוטי שאיתו אני גולש באמצעות רשת הAD-HOC שהגדרתי במחשב שולחני. הבעייה שלי היא כזאת: הלפטופ שלי הוא לפטופ מהעבודה שמוגדר להתחבר לדומיין של העבודה (חברה גדולה ובין לאומית.) , אני רוצה לשתף קבצים ומידע בין המחשב השלוחני ללפטופ (FILE AND PRINTER SHARING) , על מנת לעשות זאת אני צריך כי שני המחשבים יוגדרו תחת אותו WORKGROUP יש לי בעייה להגדיר את הלפטופ תחת WORKGROUP , מכיוון שברגע שאני עושה זאת אני מנתק את המחשב מהדומיין , ברגע שאני מנתק אני לא יכול להחזיר את המחשב שלי לדומיין שבעבודה ואני צריך לקרוא לאנשי הIT שיעשו זאת (רק ליוזר שלהם יש הרש…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש איזה דרך לשנות את האיי פי (שהוא קבוע בד"כ אצלי) חד פעמית. פשוט לדעת איך .. אפשרי ? עריכה : סליחה אם זה לא קשור לפורום הנ"ל ... לא ידעתי איפה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תגידו ה KILLER הזה נו ה כרטיס רשת מביא שיפור כל שהוא.? FPS\פינג?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה מדריך שאני מקווה שיעזור לכל המתקשים! עובר צעד צעד ופשוט עושה הכל כמו שצריך! עם המדריכים האלה חברות הכבלים מסבירות איך להגדיר ראוטרים ...אז במקום לשלם 40 שקל כמו שהם רוצים הנה הלינק http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=55&mode=thread&order=0&thold=0
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי. יש לי את הראוטר הנ"ל. אני יודע שיש לו מגבלה מסוימת של מהירות מקסימלית שהוא מסוגל להעביר מחיבור ה WAN לחיבורי ה LAN מה שבעצם מגביל את מהירות הגלישה (בגלל תדר מעבד נמוך). אני כרגע מחובר ב 15Mbit והראוטר לא מגביל, אבל הייתי רוצה לשדרג בקרוב. אז מהי המגבלה של הראוטר הזה בחיבור PPPOE? יש לציין שעשיתי לו OC ל 250MHz מה שכפי שידוע לי יכול לעזור בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר של ECI של בזק, אני רוצה לפתוח פורטים לכמה תוכנות, אני ניכנסתי אליו אבל משום מה אין אפשרות NAT ששם לפי מה שהבנתי מכניסים פורטים. איך אני מתקן תבעיה ומכניס פורטים? אולי יש עוד דרך להכניס פורטים? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנתב חוטי למספר קטן של מחשבים גיימרים בתקציב 300 שלא יהיו בעיות עם הנתב במשחקי רשת באנרטנט
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך שרת שיכול לאחסן קבצים בחינם ללא כל מיני ספאם או זמן שצריך לחכות כמו בראפיד שר.. ושלא יהיה ארוך בשם שלו....משהו מקצועי ופשוט.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
רציתי לדעת פרטים לגבי הראוטר הזה.. אני צריך שהוא יהיה מחובר למחשב שלוחני שעובד על אינטרנט במהירות 2.5 אני רוצה באמצעותו לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייד.. אני יכול להשיג את הראוטר הזה ב300 שקל .. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו שמאד סיקרן אותי, לאחרונה היו לי בעיות ניתוקים קשות בתשתית של בזק, טכנאי שהגיע אמר שהבעיה היתה בגלל שאחד הטלפונים בבית מחובר לקיר דרך כבל של ADSL, ולא של טלפון רגיל (המלבני יותר) לא האמנתי לו שזה בגלל זה, אבל זרמתי איתו, קניתי מתאם בשביל הכבל של הטלפון שהפך את החיבור מADSL (מרובע קטן) לטלפון רגיל (מלבני), הוצאתי את הפילטר וחיברתי את שניהם רגיל (היה לי בשקע שתי כניסות לחיבור רגיל, ומחובר פילטר שנותן לי חיבור רגיל וחיבור ADSL). ולתדהמתי הרבה, הבעיה נפתרה לחלוטין!! בתור אחד שמתעסק במוזיקה, אני יודע שלא אכפת לנתונים דרך איזה כבל או יציאה הם עוברים. זה סתם מעביר אותם והמכשירים עצמם מתרגמים את הנתונים למה שצריך, אזה אני ממש לא מבין איך זה עזר, מה זה משנה אם הוא …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם שרת מדפסות כמו זה למשל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6918 יכל לנצל את כניסת הUSB שלו למטרות אחרות כמו חיבור של התקני USB אחרים למשל דיסק חיצוני או סורק או מצלמה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מגבר קליטה לויפי בחדר שלי גם בשביל אינטרנט וגם בשביל טלוויזיה. כיום יש לי ראוטר בסלון שמחובר שם לטלוויזיה. יש לי מעביר רשת דרך החשמל שקניתי לחדר ואני מתלבט אם לחבר אליו אנטנה פשוטה או ראוטר בסגנון MESH, אני פשוט לא מבין כל כך מה ההבדל ביניהם ואם זה שווה את ההפרש במחיר. אם הבנתי נכון, אנטנה פשוט תקבל אות ואז כל הטלוויזיה והכל יתחברו אליה דרך הויפי, בעוד שראוטר יכול לחבר גם את הטלוויזיה בכבל רשת ואז האות יהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה לשליטה מרחוק במחשב אחר שהיא קלה לשימוש אצל האדם מהצד השני אני צריך תוכנה שתתן לי לשלוט עלמחשב של דוד שלי מהבית שלי שדי רחוק. תראו הpcanywhere מעולה אבל היא לא ממש פשוטה לשימוש וג אין לי מאיפה להוריד אותה עכשיו אז יש תוכנה קלה וגם די בטוחה שתעזור לי וחשוב שביא תעבוד לא בחיוג ישיר אלא דרך האינוטרט.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-